Dakar

Dakar

Son dakika Dakar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dakar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dakar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dakar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dakar gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 dakar haberi bulunmuştur. Tüm dakar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Ahmet Kavas'a Senegal Devlet Nişanı verildi
Prof. Dr. Ahmet Kavas'a Senegal Devlet Nişanı verildi Senagal Cumhurbaşkanı Macky Sall, Dakar Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas'a görev süresi boyunca Türkiye-Senagal ilişkilerine katkılarından dolayı Senegal’in en yüksek nişanı olan Devlet Nişanı verdi.
20.01.2023 Gündem
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi)
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi) 2022 yılı büyükelçiler atamaları belli oldu. Tel Aviv'e 4 yıl sonra büyükelçi atanırken, Faruk Kaymakçı AB Daimi Temsilcisi, Sedat Önal BM Daimi Temsilcisi, Levent Gümrükçü NATO Daimi Temsilcisi, Selçuk Ünal Lahey Büyükelçisi, Murat Karagöz Lizbon Büyükelçisi oluyor.
6.10.2022 Gündem
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı kararnameyle, yeni büyükelçiler belli oldu. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal BM Daimi Temsilciliği'ne, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ise AB Daimi Temsilciliği'ne getirildi. Buna göre Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı. Ayrıca, Tel Aviv Büyükelçiliği'ne Şakir Özkan Torunlar ve Londra Büyükelçiliği'ne Bakan Çavuşoğlu'nun Özel Müşaviri Büyükelçi Koray Ertaş görevlendirildi.
6.10.2022 Gündem
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
24.09.2022 Ekonomi
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
23.09.2022 Ekonomi
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil. Rusya ile gerek siyasi, gerek askeri, gerek ekonomik ilişkilerimiz var. Ukrayna ile de aynı şekilde siyasi, askeri, ekonomik ilişkilerimiz var. ‘Ukrayna’dan vazgeç’ deseniz vazgeçemeyiz, çünkü ülkemizin buradaki çıkarları çok ileri derecede. ‘Rusya’dan vazgeç’ deseniz ondan da vazgeçemeyiz, çünkü onunla da şu anda gerçekten ileri derecede birlikteliklerimiz var” dedi.
23.02.2022 Siyaset
Hayrettin Eren kimdir, nasıl şehit oldu? Cumhurbaşkanlığı Özel Harekat Şube Müdürlüğü nedir?
Hayrettin Eren kimdir, nasıl şehit oldu? Cumhurbaşkanlığı Özel Harekat Şube Müdürlüğü nedir? Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren Senegal'de kalp krizi geçirerek şehit oldu. Peki, Hayrettin Eren kimdir? Cumhurbaşkanlığı Özel Harekat Şube Müdürlüğü nedir?
23.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Senegal Stadı'nın açılış törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Senegal Stadı'nın açılış törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dakar’da yapımı tamamlanan Senegal Stadı'nın açılış törenine katıldı
22.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Senegal'de Dakar Büyükelçiliği yeni binasının açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Senegal'de Dakar Büyükelçiliği yeni binasının açılışını yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Senegal'de Dakar Büyükelçiliği yeni binasının açılışında açıklamalarda bulundu.
22.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya ilk tepki: Bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya’nın sözde Donetsk ve Luhansk'ı tanımasıyla ilgili "Biz Rusya’nın bu kararını kabul edilemez olarak değerlendiriyoruz. Taraflara sağduyu ve uluslararası hukuka riayet çağrımızı yineliyoruz." dedi.
22.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Senegal'de duyurdu: Ticaret hacmimiz 540 milyon doları aşmış durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan Senegal'de duyurdu: Ticaret hacmimiz 540 milyon doları aşmış durumda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Senegal'de Cumhurbaşkanı Mack Sall ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Senegal ile aramızdaki yakın dostluğun en güzel tezahürünü bilhassa ticaret ve yatırımlarda görüyoruz. Karşılıklı yatırımların yanı sıra ticaret hacmimiz günden güne çok daha fazlasıyla artıyor" dedi.
21.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanı Sall ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Senegal’de Cumhurbaşkanı Macky Sall ile bir araya geldi.
21.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında yeni ticaret hedefini açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında yeni ticaret hedefini açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dakar’da Senegal-Türkiye İş Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Senegal'le ticaret hedefini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Cumhurbaşkanıyla 400 milyon ticaret hacmi hedefine ulaştık. Şimdi hedefimiz, 1 milyar dolar. Ortak gayretlerimizle bu rakama da kısa sürede ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
21.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongo, Senegal ve Gine'ye gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kongo, Senegal ve Gine'ye gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20-23 Şubat 2022 tarihlerinde mevkidaşlarının davetlerine icabeten, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Senegal Cumhuriyeti ve Gine Bissau Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek.
19.02.2022 Siyaset
Asgari ücret ile ilgili son dakika! Detaylar belli oldu! Yüzde 40 zam...
Asgari ücret ile ilgili son dakika! Detaylar belli oldu! Yüzde 40 zam... Asgari ücret zammı ile ilgili flaş gelişme! Ve detaylar belli oldu. Asgari ücrette zam beklentisi yüzde 40'ı aştı. Milyonlarca çalışan vatandaş Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndan çıkacak kararı bekliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı asgari ücrette 2022 yılı maaş zamları belirlenirken vergi indirimi, prim desteğine yönelik çalışmayı tamamladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüksek asgari ücret zammı sözü verirken 2022 yılı ücretlerine yönelik zam artışı beklentisi yüzde 40'ı geçti. Buna göre vergi, prim desteğiyle net asgari ücretin 4 bin lirayı geçmesi bekleniyor. Öte yandan asgari ücretle ilgili 4. ve son toplantı bugün saat 11:00'da Çalışma Bakanlığı'nda gerçekleşecek. Kararın öğleden sonra açıklanması öngörülüyor.
16.12.2021 Çalışan Hakları
39 yıldır komadaydı ünlü futbolcu hayatını kaybetti
39 yıldır komadaydı ünlü futbolcu hayatını kaybetti Fransa Milli Futbol Takımı'nın ve Paris Saint-Germain'in eski futbolcusu Jean-Pierre Adams, 73 yaşında hayatını kaybetti.
6.09.2021 Fransa
Efsane Land Cruiser yenilendi!
Efsane Land Cruiser yenilendi! Toyota, Yeni Land Cruiser’ı 2021 yaz aylarından itibaren dünya çapında yaklaşık 130 ülke ve bölgede satışa sunmaya başlayacak.
10.06.2021 Otomobil
50 yıla özel Range Rover Türkiye'de!
50 yıla özel Range Rover Türkiye'de! 1. Üretimine başlanan yıla ithafen yalnızca 1970 adet üretilen Range Rover Fifty Edition, 2.0 litre 404 BG Plug-in Hybrid motor seçeneğiyle Türkiye’de sadece 10 adet satılacak.
9.03.2021 Otomobil
Motosiklet sürücüsü Pierre Cherpin hayatını kaybetti
Motosiklet sürücüsü Pierre Cherpin hayatını kaybetti 2021 Dakar Rallisi'nde kaza geçiren Fransız motosiklet sürücüsü Pierre Cherpin, yaşamını yitirdi.
15.01.2021 Moto GP
Senegalli STK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yılın kişisi seçti
Senegalli STK, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yılın kişisi seçti Senegal'de İslami alanda çalışmalarda bulunan "JAMRA" isimli sivil toplum kuruluşu (STK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı "yılın kişisi" seçti.
18.12.2020 Siyaset
Audi pistlerden çöllere yöneldi!
Audi pistlerden çöllere yöneldi! Audi, 2022 yılında dünyanın zorlu motorsporları etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Dakar Rallisi’nde yarışmayı hedefliyor.
14.12.2020 Otomobil
Gizemli hastalık! 700 kişi karantinada, hepsi...
Gizemli hastalık! 700 kişi karantinada, hepsi... Senegal'de bazı kıyı kentlerinde, denizle temas eden 700 kişide çeşitli semptomlar görülürken, bunun denize dökülen kimyasaldan kaynaklandığı tahmin ediliyor.
19.11.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar: Asrın en büyük krizi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklamalar: Asrın en büyük krizi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu açılış oturumuna canlı bağlantıyla katılıyor. Erdoğan, "İnsanlık olarak gerçekten zorlu ve sancılı bir dönemden geçiyoruz. Şimdiye kadar bir milyondan fazla insanın hayatına mal olan salgın son bir asrın en büyük sağlık krizlerinden birisidir." dedi.
8.10.2020 Siyaset
Transferde Fatih Terim en çok istediği oyuncu Alassane Ndao
Transferde Fatih Terim en çok istediği oyuncu Alassane Ndao Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm yoğunluğuyla sürüyor. Yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili kuralın bir sezon ötelenmesi nedeniyle Sarı Kırmızılılar yabancı oyuncu konusunda listesinin genişletmesini sağladı. Listenin başında ise Alassane Ndao var.
1.08.2020 Galatasaray
Dakar'cı Yamaha Türkiye'de
Dakar'cı Yamaha Türkiye'de 1983'ten bu yana efsaneleşen Ténéré 700, Yamaha’nın unutulmaz Dakar yarışçılarına ithafen daha da yeni özelliklerle 700 Rally Edition olarak araziye iniş yaptı.
1.07.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Dakar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dakar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.