Dağlıca

Dağlıca

Son dakika dağlıca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dağlıca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dağlıca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dağlıca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dağlıca gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.011 dağlıca haberi bulunmuştur. Tüm dağlıca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari'de 263 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı
Hakkari'de 263 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle 86 köy ve 177 mezranın yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolları açmak için çalışma başlattı.
13.01.2024 Gündem
MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon! Terörist Müzdelif Taşkın öldürüldü
MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon! Terörist Müzdelif Taşkın öldürüldü MİT, terör örgütü PKK'nın sözde Suriye genel asayiş sorumlusu, 2007'deki Dağlıca saldırısının planlayıcısı Müzdelif Taşkın'ı, Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da etkisiz hale getirdi
2.10.2023 Gündem
PKK'nın sözde komutanı etkisiz hale getirildi! Bakan Soylu duyurdu
PKK'nın sözde komutanı etkisiz hale getirildi! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari’de ‘Eren Abluka’ operasyonlarında turuncu kategoride yer alan ‘Alişer İntikam’ kod adlı terörist Emrah Arpak’ın etkisiz hale getirildiğini ve Alandüz bölgesinin terörden tamamen arındırıldığını duyurdu.
7.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: Hakkari’de 3 ölü, 1 sağ toplam 4 terörist etkisiz
Bakan Soylu: Hakkari’de 3 ölü, 1 sağ toplam 4 terörist etkisiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari’de devam eden ‘Eren Abluka’ operasyonları çerçevesinde 3’ü ölü 1’i sağ toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
28.03.2023 Gündem
Tarım arazilerinde çekirge istilası
Tarım arazilerinde çekirge istilası Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki ekili tarım arazilerinde yaklaşık 20 gündür çekirge istilası yaşanıyor. Ovada ve bazı köylerde ilaçlama çalışması başlatılırken, bölge halkı çekirge istilası nedeniyle ekinlerinin zarar gördüğünü belirtti.
16.07.2022 Yaşam
SİHA ile Kandil'e nokta atışı! İki elebaşı terörist vuruldu...
SİHA ile Kandil'e nokta atışı! İki elebaşı terörist vuruldu... Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK’nın Kuzey Irak’ta ana karargâhı olarak bilinen Kandil Dağı’nın silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile vurulduğunu ve iki teröristin öldürüldüğünü duyurdu.
12.07.2022 Gündem
Bakan Akar, güvenlik korucularıyla bayramlaştı
Bakan Akar, güvenlik korucularıyla bayramlaştı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile TSK Komuta Kademesi, Dağlıca'daki Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Hudut Tabur Merkezi'nde Irak ve Suriye sınır hattı ile sınır ötesinde görevli birliklerin komutanları ile yapılan video konferans toplantısının ardından Yeşiltaş'taki 1'inci Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı'na geçti. Sarp arazilerin bulunduğu yollardan geçen Akar, komutanlığa gelişinde tören mangasını selamladı, şeref defterini imzaladı. Daha sonra faaliyetlere ilişkin brifing alan ve talimatlar veren Bakan Akar, güvenlik korucuları ile de bir araya geldi.
9.07.2022 Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini vurgulayarak, “Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz” dedi.
9.07.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız, tek hedefimiz teröristler. Onlara fırsat vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
9.07.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan terör örgütü PKK ile ilgili flaş açıklama: Konuşmalara yansıyor, çöküş başladı!
Bakan Akar'dan terör örgütü PKK ile ilgili flaş açıklama: Konuşmalara yansıyor, çöküş başladı! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe Kilit operasyonuna dair flaş açıklamalarda bulundu. Akar, "Operasyon sırasında da teröristlerin yaşadığı bu çaresizliğin, telsiz konuşmalarına yansıdığı görülmektedir. Tabii terörle mücadele harekâtındaki bu başarılara, her şeyden önce Mehmetçiğin emsalsiz kahramanlık ve fedakârlıkları ile ulaşıldığını özellikle ifade etmek isterim. Kahraman Mehmetçik, eksi 32 derecede, kar kalınlığı yer yer 8,5 metreyi bulan zorlu arazi ve iklim şartlarında; gece gündüz demeden vatan, millet ve bayrak uğruna gerçekten çok büyük bir mücadele ortaya koymaktadır." ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Gündem
Ağlayan gelin çiçeğini koparmanın cezası 80 bin lira
Ağlayan gelin çiçeğini koparmanın cezası 80 bin lira Kahramanmaraş’ta ‘ağlayan gelin’ olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle çiçek açtı.
19.04.2022 Gündem
Çığ düştü 20 yolcu mahsur kaldı
Çığ düştü 20 yolcu mahsur kaldı Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca-Yeşiltaş köyleri yoluna çığ düşmesi sonucu 20 yolcu mahsur kaldı.
28.01.2022 Yaşam
MİT harekete geçti! PKK'lı terörist Özcan Yıldız etkisiz hale getirildi
MİT harekete geçti! PKK'lı terörist Özcan Yıldız etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 2012'de Hakkari Dağlıca'da gerçekleştirilen ve 8 askerin şehit edildiği saldırıya katılanlar arasında yer alan PKK'lı terörist Özcan Yıldız'ı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.10.2021 Gündem
'Doktor Rodi' kod adlı Özcan Yıldız öldürüldü
'Doktor Rodi' kod adlı Özcan Yıldız öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) 2012'de 8 askerin şehit olduğu Hakkari-Dağlıca'daki saldırıya katıldığı belirlenen 'Doktor Rodi' kod adlı PKK'lı terörist Özcan Yıldız'ı, Irak’ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
6.10.2021 Gündem
Sünnet düğününde tavuk yiyen 80 kişi hastanelik oldu
Sünnet düğününde tavuk yiyen 80 kişi hastanelik oldu Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sünnet düğününde ikram edilen tavuktan yedikten sonra rahatsızlanan 80 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.
18.09.2021 Yaşam
Özlem Üngör kimdir, aslen nereli? İşte Üngör’ün hayatı…
Özlem Üngör kimdir, aslen nereli? İşte Üngör’ün hayatı… Sözleri Kemal Çiçek’e ait ‘Dağlıca Türküsü şiirini besteleyip okuyan Jandarma Bandosu’nun solisti Özlem Üngör hakkında yapılan aramalar artıyor. Peki, Özlem Üngör kimdir, aslen nereli? İşte Üngör’ün hayatı…
28.08.2021 Gündem
Kuzey Irak'ta operasyon! Bordo bereliler etraflarını çevirdi
Kuzey Irak'ta operasyon! Bordo bereliler etraflarını çevirdi Kuzey Irak’ta devam eden operasyonlarda, Avaşin bölgesine çevirme harekâtı yapan Mehmetçik, İkiyakalar’ın güneyinde kalan teröristleri kıskaca aldı. Harekât boyunca etkisiz hale getirilen terörist sayısı 70’e ulaştı. Pençe-Yıldırım operasyonun sürdüğü Avaşin-Basyan bölgesi, İkiyakalar ve Dağlıca’nın karşısında yer alıyor.
7.05.2021 Gündem
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor?
Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman, canlı mı yayınlanacak? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? AK Parti 7. olağan kongresini gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin '2023 manifestosunu' açıklayacak. Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla düzenlenen AKP'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresi'nin, pandemi dönemi ve uygulanan tedbirlere rağmen en kalabalık kongre olması bekleniyor. Peki, Ak Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman? 2023 manifestosu nedir? Ak Parti kongresinden neler bekleniyor? İşte Ak Parti Olağan Kongresi 2021 ile ilgili detaylar...
24.03.2021 Gündem
Bakan Soylu: Kırmızı kategorideki terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu: Kırmızı kategorideki terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kırmızı kategoride aranan teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, söz konusu teröristin Vahiyettin Karay olduğu aktarıldı.
28.09.2020 Gündem
Trafik kazaları mahalleliyi isyan ettirdi! Hep aynı noktada...
Trafik kazaları mahalleliyi isyan ettirdi! Hep aynı noktada... İstanbul Ümraniye'de mahalle sakinleri sokak içerisinde çok sayıda kaza meydana geldiğini ifade ederek yetkililerden yardım istedi.
20.07.2020 Gündem
MSB: Hakkari'de kullanıma hazır 2 TAS füzesi imha edildi
MSB: Hakkari'de kullanıma hazır 2 TAS füzesi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde kullanıma hazır 2 TAS füzesinin imha edildiğini bildirdi.
26.05.2020 Gündem
Nesli tükenme tehlikesindeki 'Hint Balıkçıl' kuşu görüntülendi
Nesli tükenme tehlikesindeki 'Hint Balıkçıl' kuşu görüntülendi Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 'Hint Balıkçıl' kuşu görüntülendi.
25.04.2020 Yaşam
Duygulandıran video! Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı
Duygulandıran video! Cumhurbaşkanı Erdoğan gözyaşlarını tutamadı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel "Türkiye’nin Kahraman Kadınları" videosu yayınladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen "Türkiye'nin Kahraman Kadınları" programında yayınlanan video, salonda bulunan konuklara duygusal anlar yaşattı.
8.03.2020 Gündem
Yollar kapandı, elektrikler kesildi
Yollar kapandı, elektrikler kesildi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde etkili olan kar yağışında elektrik direklerinin devrilmesi ve iletim hatlarının zarar görmesi nedeniyle bölgeye 24 saattir elektrik verilemiyor. İlçenin Hacıkodal ile Kavşut mahalle ve grup yolları ulaşıma kapanırken ilçenin tamamında yarın eğitime ara verildi.
25.12.2019 Yaşam
Sinat-Haftanin'e Pençe 3 Operasyonu başladı!
Sinat-Haftanin'e Pençe 3 Operasyonu başladı! Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin bölgesinde Pençe-3 Operasyonu başlatıldı. Harekatı yorumlayan uzmanlar bunun bir baskın olduğunu PKK'nın beklemediği anda gerçekleştirildiğini dile getirdiler.
24.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dağlıca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dağlıca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.