Dağıtım

Dağıtım

Son dakika dağıtım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dağıtım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dağıtım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dağıtım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dağıtım gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.037 dağıtım haberi bulunmuştur. Tüm dağıtım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştı
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin 2035'te 120 bin megavatlık rüzgar ve güneş kurulu gücü hedeflediğini ve bunun için 80 milyar dolara yakın yatırıma ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.
22.10.2024Ekonomi
Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Serdar Marangoz oldu
Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Serdar Marangoz olduEnerji sektöründe 20 yıla yakın tecrübesi bulunan ve son 15 yıldır Aydem Enerji grup şirketleri bünyesinde üst düzey sorumluluklar üstlenen Serdar Marangoz, Aydem Enerji CEO’su olarak atandı.
Adana'da devlet desteğiyle dijital oyun geliştiren genç girişimci 5 kişiye de istihdam sağladı
Adana'da devlet desteğiyle dijital oyun geliştiren genç girişimci 5 kişiye de istihdam sağladıMersin Teknopark'ta kendi firmasını kuran 27 yaşındaki Yusuf Akı, devletten aldığı hibe desteğiyle bilgisayar ve mobil cihaz tabanlı oyun geliştirdi.
16.10.2024Adana
Konya Selçuk Tıp’ta 5 bine yakın kişiye sigara bırakma desteği verildi
Konya Selçuk Tıp’ta 5 bine yakın kişiye sigara bırakma desteği verildiSelçuk Üniversitesi (SÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Aile Hekimliği Sigara Bırakma ve Tedavi Polikliniği, 2024 yılı içinde 5 bine yakın hastaya ulaşarak sigara bağımlılığı ile mücadelede önemli bir rol üstlendi. Poliklinik, sigara bıraktırmada yüzde 70’e varan başarı oranı elde etti.
14.10.2024Gündem
400 milyon dolarlık Eurobond ihracı
400 milyon dolarlık Eurobond ihracıGdz Elektrik Dağıtım’ın, Eurobond için tamamı yabancı yatırımcılardan gelen talepler ile 5 yıl vadeli ve yüzde 9 faiz oranına sahip 400 milyon dolarlık ihraç gerçekleştirdiği duyuruldu.
10.10.2024Ekonomi
BOTAŞ açıkladı: Doğal gaz tarifesinde ekim ayında değişikliğe yapılmayacak
BOTAŞ açıkladı: Doğal gaz tarifesinde ekim ayında değişikliğe yapılmayacakBoru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ekim itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını duyurdu.
1.10.2024Ekonomi
Doğal gaza ekimde zam yok
Doğal gaza ekimde zam yokBoru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ekim itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
30.09.2024Ekonomi
Bilecik'te üretici çiftçilere kanola tohumu dağıtıldı
Bilecik'te üretici çiftçilere kanola tohumu dağıtıldıBilecik'te "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" (TAKEP) üreticilere kanola tohumu dağıtarak, "Yaklaşık 2 bin dekarlık alan için yüzde 50 hibe desteği" dedi.
24.09.2024Gündem
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arzlara yönelik düzenleme
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arzlara yönelik düzenlemeSermaye Piyasası Kurulu (SPK), "payların ilk halka arzında uygulanacak satış yöntemleri ve dağıtım esaslarına ilişkin kurul ilke kararı"nı açıkladı.
20.09.2024Ekonomi
Rekabet Kurulundan, Petrol Ofisinin BP Petrolleri ve BP Turkey'i devralmasına koşullu izin
Rekabet Kurulundan, Petrol Ofisinin BP Petrolleri ve BP Turkey'i devralmasına koşullu izinRekabet Kurulu, BP Petrolleri AŞ ve BP Turkey Refining Limited Şirketi'nin tüm hisselerinin Petrol Ofisi AŞ tarafından devralınması işlemine koşullu izin verilmesini kararlaştırdı.
19.09.2024Ekonomi
Rekabet Kurumu'ndan iki şirkete soruşturma
Rekabet Kurumu'ndan iki şirkete soruşturmaRekabet Kurulu, Mars Entertainment Group ve Cj Enm Medya hakkında soruşturma açtı.
16.09.2024Gündem
Adana'da Narin'in anısına helva ve döner dağıtımı izdihama dönüştü
Adana'da Narin'in anısına helva ve döner dağıtımı izdihama dönüştüAdana'da bir grup esnaf, Diyarbakır'da öldürülen Narin'in anısına dua edip helva ve döner dağıttı. Dağıtım sırasında izdiham oluştu.
11.09.2024Adana
Avrupa’nın en güçlü gıda perakendecisi Türkiye’den
Avrupa’nın en güçlü gıda perakendecisi Türkiye’den“ESM: European Supermarket Magazine” ve Brand Finance iş birliğiyle hazırlanan “Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi” raporunda, Migros Ticaret A.Ş’nin birinci sırada yer aldığı açıklandı.
6.09.2024Ekonomi
Adana çorba gönüllüleri bir çorba ile yürekleri ısıtıyor!
Adana çorba gönüllüleri bir çorba ile yürekleri ısıtıyor!Adana Çorba Gönüllüleri, her Salı maddi destek beklemeden Adana'nın ihtiyaç sahibi vatandaşlarına destek oluyor.
5.09.2024Adana
Protokol imzalandı! Vali Köşger: Karataş sebze üretiminde bölgenin kalbi olacak
Protokol imzalandı! Vali Köşger: Karataş sebze üretiminde bölgenin kalbi olacakKarataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) OSB'nin altyapı protokolü, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'in başkanlığında imzalandı.
5.09.2024Gündem
Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) OSB'de altyapı ihalesi
Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) OSB'de altyapı ihalesiKarataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi Altyapı İşlerinin Yapılmasına Dair Protokol İmza Töreni, Vali Yavuz Selim Köşger'in başkanlığında gerçekleştirildi.
5.09.2024Adana
Adana Yüreğir'de kitap dağıtım deposunda yangın
Adana Yüreğir'de kitap dağıtım deposunda yangınAdana’da kitap dağıtım deposunda yangın çıktı. İtfaiye ve TOMA’nın müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.
4.09.2024Adana
Rekabet Kurulu'ndan yeni önlem! Yapay zekâ ile tespit edilecek
Rekabet Kurulu'ndan yeni önlem! Yapay zekâ ile tespit edilecekBeş yıllık stratejik plan ile rekabet ihlali yapan şirketleri ihbar edene artık ödül de verilecek. Rekabet Kurulu Başkanı Küle yaptığı açıklamada, "Tekel ve karteller toplumsal refah önündeki en büyük engel. Vatandaşlarımızın fiyat ve kalite rekabetinden yararlandığı yapıyı kuracağız" ifadelerini kullandı.
4.09.2024Gündem
Rekabet Kurulu'ndan sağlık ve güzellik firmalarına soruşturma
Rekabet Kurulu'ndan sağlık ve güzellik firmalarına soruşturmaRekabet Kurulu, Forever Living Sağlık ve Güzellik Ürünleri Dağıtım Ltd. Şti., Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti. ve Homm Bitkisel Ürünler Pazarlama AŞ hakkında soruşturma açtı.
3.09.2024Ekonomi
Çin devinden Türkiye'ye yatırım çıkarması: Denizli ve Adana'da fabrika kurulacak
Çin devinden Türkiye'ye yatırım çıkarması: Denizli ve Adana'da fabrika kurulacak Çin’in elektrik-elektronik, makine ve yenilenebilir enerji sektöründe dev şirketlerinden biri olan Wetown Electrıc Group CO, Türkiye’de yatırım yapmayı planlıyor. Şirket, yatırım için Denizli’yi de gündemine aldı.
31.08.2024Ekonomi
BOTAŞ açıkladı! Eylül ayı doğal gaz ücretleri belli oldu
BOTAŞ açıkladı! Eylül ayı doğal gaz ücretleri belli olduBoru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), eylül itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın satış tarifesinde ücret değişikliği yapılmadığını açıkladı.
31.08.2024Ekonomi
Sıcaklar nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere vantilatör dağıtıldı: Dağıtımlar devam edecek
Sıcaklar nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere vantilatör dağıtıldı: Dağıtımlar devam edecekAdana'da aşırı sıcaklar nedeniyle ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye vantilatör dağıtıldı. Sıcak nedeniyle hasta çocuklarıyla dışarıda oturan ve vantilatörü alınca sevinen kadının duygulanması yürekleri dağladı.
20.08.2024Adana
Gaziantep Şehitkamil’de 2. etap bisiklet dağıtımları başladı
Gaziantep Şehitkamil’de 2. etap bisiklet dağıtımları başladıŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, seçim öncesi verdiği tüm sözleri kararlılıkla yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz, daha önce çocuklara verdiği bisiklet sözünü tutarak başlattığı bisiklet dağıtım programının 1. etabını tamamladı. Yılmaz, şimdi ise 2. etap bisiklet dağıtımları ile çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
19.08.2024Gaziantep
Gündoğdu Gıda halka arz ne zaman işlem görecek? GUNDG (Gündoğdu Gıda) halka arz sonuçları açıklandı mı, Gündoğdu kaç lot verdi?
Gündoğdu Gıda halka arz ne zaman işlem görecek? GUNDG (Gündoğdu Gıda) halka arz sonuçları açıklandı mı, Gündoğdu kaç lot verdi?Gündoğdu Gıda'nın halka arz süreci 15 - 16 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. İki gün sürecek olan bu süreçte, yatırımcılar talep toplama işlemlerini yapabilecek. Gündoğdu Gıda halka arzında hisse başına fiyat 35 TL olarak belirlendi. Gündoğdu Gıda ''GUNDG'' kodu ile borsada işlem görecek. Peki, Gündoğdu Gıda ne zaman borsada işlem görecek, Gündoğdu Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı, halka arz ne zaman sonuçlanacak?
16.08.2024Ekonomi
Türkiye'de ham petrol ve doğal gaz çıkarımında tarihi rekor! Kritik rapor açıklandı
Türkiye'de ham petrol ve doğal gaz çıkarımında tarihi rekor! Kritik rapor açıklandıTürkiye'nin enerji alanında yaptığı atılımlar ve keşifler istatistiklere olumlu yansıdı, ham petrol ve doğal gaz çıkarım endeksi haziranda 147,8 ile rekor seviyeye ulaştı. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise Türkiye'nin kendi doğalgazını ihraç edebilen bir ülke haline geldiğini açıkladı.
15.08.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dağıtım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dağıtım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.