Çok Sayıda Yaralı

Çok Sayıda Yaralı

Son dakika çok sayıda yaralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çok sayıda yaralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çok sayıda yaralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çok Sayıda Yaralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çok sayıda yaralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.514 çok sayıda yaralı haberi bulunmuştur. Tüm çok sayıda yaralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır'da oy verme işlemi sırasında silahlı, taşlı, sopalı kavga! Çok sayıda yaralı var
Diyarbakır'da oy verme işlemi sırasında silahlı, taşlı, sopalı kavga! Çok sayıda yaralı var Diyarbakır’ın Sur ilçesi kırsal Ağaçlıdere Mahallesi’nde oy verme işlemleri arasında taraflar arasında çıkan silahlı, taşlı, sopalı kavgada çok sayıda kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Devam eden kavgaya güvenlik güçlerinin müdahalesi sürerken, bölgeye otobüslerle takviye jandarma ekipleri sevk edildi.
31.03.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! Yaralılar var
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! Yaralılar var Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy mevkinde şehirler arası yolcu otobüsü önünde ilerleyen TIR'a çarptı. İlk belirlemelere göre kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
2.02.2024 Gündem
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz"
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.
26.01.2024 Gündem
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'ta cenazeden dönenleri taşıyan Kadıköy Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün, kar yağışı nedeniyle kaygan zeminde, şarampole devrildiği kazada, 14 kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda ölü var
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda ölü var Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, ekipler olay yerine sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu Valisi Meftun Dallı kazada can kaybının 6'ya yükseldiğini, 33 yaralı olduğunu söyledi.
26.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var
Kahramanmaraş’ta zincirleme kaza! Çok sayıda yaralı var Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen 22 aracın karıştığı 2 ayrı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.
28.12.2023 Gündem
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var Ağrı’da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesinden kaynaklı olarak meydana gelen zincirleme kazada 19 kişi yaralandı.
5.12.2023 Gündem
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gaziosmanpaşa, Esenyurt ve Avcılar'da düzenlediği operasyonlarda,18 kilo Skunk, 13 gram eroin, 10 kilo Metamfetamin, 2 kilo kokain, 1 kilo Afyon sakızı ve 90 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 71 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
12.11.2023 Gündem
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı Antalya'nın Lara bölgesindeki plajda çıkan hortum, güneşlenen ve denize girenlere korku dolu anlar yaşattı. Tatilciler sağa sola kaçışırken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
12.11.2023 Yaşam
Karşı şeride geçen araç dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var
Karşı şeride geçen araç dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, karşı şeride geçen aracın seyir halindeki 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.
12.11.2023 Gündem
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı ABD dün gerçekleştirdiği silahlı saldırı ile en az 16 kişiyi öldüren Robert Card için adeta alarma geçmiş durumda... ABD’nin Maine eyaletindeki Lewiston kentinde en az 16 kişiyi öldüren silahlı saldırgan Robert Card için başlatılan ‘insan avı’ devam ediyor.
27.10.2023 Gündem
ABD’de silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var
ABD’de silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var ABD'nin Maine eyaletindeki Lewiston şehrinde kimliği belirlenemeyen zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı da var. Silahlı saldırı sonrası kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu zanlının, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü.
26.10.2023 Dünya
ABD’nin Maine eyaletinde silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var
ABD’nin Maine eyaletinde silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var ABD'nin Maine eyaletindeki Lewiston şehrinde kimliği belirlenemeyen zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı da var. Silahlı saldırı sonrası kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu zanlının, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü.
26.10.2023 Gündem
İstanbul'da hafriyat kamyonu dehşeti! Çok sayıda yaralı var
İstanbul'da hafriyat kamyonu dehşeti! Çok sayıda yaralı var İstanbul'da polisin "dur" ihtarına uymayan ve toplamda 14 aracı ezip geçen kamyon sürücüsü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı. Olayda kamyon sürücüsünün denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucunda aralarında 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ve sivillerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı.
20.10.2023 Haber
Yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Van’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atan minibüsteki 10 yolcu yaralandı.
16.10.2023 Yaşam
Bu balın kilosu 2 bin 500 liradan satılıyor
Bu balın kilosu 2 bin 500 liradan satılıyor Batman’da 3 bin rakımlı Mereto Dağı'nın eteklerinde tamamen doğal şekilde üretilen Sason balı yurt dışından ve yurt içinden 2 bin 500 liraya kadar alıcı buluyor.
10.10.2023 Yaşam
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Karabük'te kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen şehir içi yolcu minibüsü kavşakta kamyonet ile çarpıştı. Kazada 11 kişi yaralanarak, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
10.10.2023 Yaşam
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var Erzurum'da, işçileri taşıyan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp, yol kenarındaki bir binanın duvarına çarparak durdu. Kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı. İtfaiye erlerinden biri , "Elimi bırakmayın" diyen bir yaralıya, "Bendesin sen bende" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.
9.10.2023 Yaşam
Tunceli'de 2 otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Tunceli'de 2 otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Tunceli'de 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4'ü çocuk 11 kişi, yaralandı.
8.10.2023 Yaşam
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
Evlerini ilaçlayan aile dehşeti yaşadı! Kapıyı açınca havaya uçtular: Akılalmaz olay kamerada
Evlerini ilaçlayan aile dehşeti yaşadı! Kapıyı açınca havaya uçtular: Akılalmaz olay kamerada Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca patlama oldu. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın karıştığı patlamada yanan eve vatandaşlar müdahale etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar panik yaşadı.
4.10.2023 Gündem
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi
Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı! Fransa ve İran'dan Ermenilere destek gecikmedi Azerbaycan'ın 24 saatlik müthiş operasyonu sonrası Dağlık Karabağ Ermeni işgalinden tamamen kurtarıldı. Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtarması üzerine koşa koşa Erivan'a giden Fransa Dışişleri Bakanı Colonne, Ermenistan'a silah sağlayacaklarını "Fazla ayrıntı veremem" diyerek açıkladı. Saydığı bahaneler arasında ise Türkiye de vardı.
4.10.2023 Dünya
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu Sancaktepe'de kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin cansız bedeni, inşaatın su dolu temelinde bulundu. Acılı baba çocuklarının kaybolmasıyla ilgili " İnşallah buluruz tek dileğmiz tek umudumuz bu" diye konuştu.Üç kardeşin cansız bedeni aynı mahallede bir inşaatın su dolu temelinde bulundu. Üç kardeşin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olay sonrası konuşan acılı baba, "2018 yılında yüksek ateşten 1 çocuğumuzu da kaybettik, bu 4’cü çocuk oldu. Yapacak bir şey yok Kader ama ihmalde var" dedi.
4.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çok Sayıda Yaralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çok sayıda yaralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.