Çocukluk

Çocukluk

Son dakika Çocukluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocukluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocukluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocukluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocukluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.976 çocukluk haberi bulunmuştur. Tüm çocukluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla Türkoğlu'ndan 'estetik' sorularına yanıt! 'Fotoğraflar çıkınca biraz düşündüm'
Sıla Türkoğlu'ndan 'estetik' sorularına yanıt! 'Fotoğraflar çıkınca biraz düşündüm' Genç oyuncular arasında en dikkat çeken isimlerden olan Sıla Türkoğlu, çocukluk dönemine ait fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından gündeme gelen 'estetik' iddiası hakkında konuştu. Ünlü isim, yüzünün neden çok değiştiğini açıkladı.
27.04.2024 Magazin
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz”
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz” Adana'da yurt dışında gördükleri ekipmanları alarak bisikletlerinin arkasına monte eden 3 çocuklu çift, her yere bisikletle gidiyor.
24.04.2024 Adana
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası
Metin Akpınar, Uğur Dündar, Dilara Gülaltan üçgeninde sular durulmuyor! Duygu Nebioğlu'nun şaşırtan 'erkek kardeş' iddiası Türkiye'nin konuştuğu kadın Suphiye Orancı’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye'nin gündemini sarsan Dilara Gülaltan'ın, gazeteci Uğur Dündar'a açtığı davada ihlal iddiaları tartışılırken Anne Suphiye Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, bir erkek kardeş daha olabileceğini öne sürdü.
20.04.2024 Gündem
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim
En büyük abla Furaye de sessizliğini bozdu: Kardeşlerim gibi şanslı değildim Yıllar önce dört kızını terk edip Almanya’ya yerleşen Suphiye Orancı’nın sırları birer birer açığa çıkarken, şoke edici bir iddia daha ortaya atıldı. Orancı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu öne süren bir kadın, “Bir de erkek bebeği vardı” dedi.
20.04.2024 Magazin
Halka açık gerçekleştirildi! Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’
Halka açık gerçekleştirildi! Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’ Boğaza kaçan ve solunumu engelleyen yabancı cisimlerin çıkarılması konusunda hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’ Acil Tıp Uzmanı doktoru ve eğitim hemşireleri tarafından düzenlenen program ile uygulamalı olarak YYÜ Gaziosmanpaşa Hastanesi Fuaye alanında halka açık olarak gerçekleşti.
19.04.2024 Yaşam
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
İlk kitabında kadınların hayatlarına dokunmayı seçti! Yazar Ezgi Günaydın'dan yaşanmış başarı hikayeleri
İlk kitabında kadınların hayatlarına dokunmayı seçti! Yazar Ezgi Günaydın'dan yaşanmış başarı hikayeleri Yazar Ezgi Günaydın'dan İlham Veren Kadın Hikayeleri… Günaydın Kadran Yayınları'ndan çıkan ilk kitabında yaşanmış başarı hikayeleri ile kadınların hayatlarına dokunmayı ve ilham vermeyi amaçlıyor.
4.04.2024 Yaşam
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı! "Şaka amacıyla çaldım"
Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı! "Şaka amacıyla çaldım" Adana'da kentin birçok noktasından motosiklet çalan 4 kişi, oto hırsızlık polisleri tarafından yakalandı.
25.03.2024 Adana
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik...
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik... Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı, takipçileri tanımakta zorlandı. Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
20.03.2024 Magazin
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
İsmail Yüksek hayalinde oynamak istediği takımı açıkladı
İsmail Yüksek hayalinde oynamak istediği takımı açıkladı İsmail Yüksek, transfer olacağı takımın sisteminin de önemli olacağını belirterek, "Avrupa'da gitmek isteyeceğim kulüp, çocukluk hayalim Manchester United" dedi.
12.03.2024 Fenerbahçe
Sinsi seyreden glokom görme kaybına yol açabilir
Sinsi seyreden glokom görme kaybına yol açabilir Genellikle sinsi seyreden glokomun görme kaybına yol açabileceğini belirten Prof. Dr. Mehmet Selim Kocabora, “Glokom için risk faktörleri arasında ileri yaş, yüksek göz içi basıncı, pozitif aile öyküsü, ince merkezi kornea kalınlığı, diyabet ve hipertansiyon gibi damar hastalıkları ve kortizonlu ilaçların uzun süreli kullanımı yer alır. Çocuklarda görülen glokomların ise 2 büyük nedeni vardır. Birincisi ilk yaş içinde ortaya çıkan doğumsal glokom diğeri travmaya bağlı glokomdur. Glokomun tedavisinde ve görme kaybının önlenmesinde erken teşhis çok önemlidir” dedi.
11.03.2024 Sağlık
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
Son ana kadar farkedilmeyen hastalık: Glokom
Son ana kadar farkedilmeyen hastalık: Glokom Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Konuralp Yakar, son ana kadar hiçbir belirti vermeyen ve görme kaybına neden olan glokomun (göz tansiyonu) önüne geçmek için düzenli aralıklarla göz muayenesi yaptırılması gerektiğini söyledi.
6.03.2024 Sağlık
Küsmek anne baba mirası! Uzmanı açıkladı: Derinlerinde psikolojik şiddet barındırıyor
Küsmek anne baba mirası! Uzmanı açıkladı: Derinlerinde psikolojik şiddet barındırıyor İnsan ilişkilerinde karşılaşılan zorluklar arasında, duygusal karmaşaların ve iletişim eksikliklerinin öne çıktığı küsme ve barışma süreci, derin psikolojik dinamikleri barındırıyor. Küsme eylemi, birbirinden farklı duyguların, düşüncelerin ve deneyimlerin bir araya gelerek, iletişimdeki eksiklikleri pasif agresif bir biçimde manipüle ettiği bir süreçtir. Anila Çelik'e göre, bu davranış biçimi genellikle çocukluk dönemlerinde ebeveynlerden öğrenilir ve ilişkilerde derin etkiler bırakır.
3.03.2024 Yaşam
Adana’da motosiklet hırsızı polisten kaçamadı
Adana’da motosiklet hırsızı polisten kaçamadı Adana’da park halindeki motosikleti çalan hırsız güvenlik kameralarına yansıdı. Polis tarafından yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
1.03.2024 Adana
Lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor
Lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor Adana’da yaşayan 27 yaşındaki Doğukan Demir, lösemiyle karşı verdiği savaşı kazandığı hastanede işe başladı.
3.03.2024 Adana
Tokatlanmış yanak sendromu yaygınlaştı! Uzman isimden pembe yanak sendromu için uyarılar geldi
Tokatlanmış yanak sendromu yaygınlaştı! Uzman isimden pembe yanak sendromu için uyarılar geldi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Çelik Kuzeytepe, döküntüler ile başlayarak çeşitli bulaşıcı hastalıklarla karıştırılabilen beşinci hastalığın yaygınlaştığını söyleyerek, “Grip benzeri belirtilerle başlayan, ‘tokatlanmış yanak sendromu’ diğer adıyla ‘pembe yanak sendromu’çoğunlukla okul çağındaki çocuklarda görülen ‘beşinci hastalık’ değişkenlik gösteren havaların da etkisiyle yaygınlaştı. Hastalıktan korunmada temel yöntemler arasında yiyecek ve içeceklerin başkalarıyla paylaşılmaması, özellikle çocuklara el yıkamanın önemi konusunda bilgi verilmesi yer alır” dedi.
29.02.2024 Sağlık
Dünya Nadir Hastalıklar günü 2024! Nadir Hastalıklar Günü nedir? Türkiye'de kaç kişide nadir hastalık var?
Dünya Nadir Hastalıklar günü 2024! Nadir Hastalıklar Günü nedir? Türkiye'de kaç kişide nadir hastalık var?  Nadir hastalıklar günü nedir? Nadir hastalıklar dünya genelinde yalnızca nüfusun %5'ini etkilese de, bu hastalıkların etkisi ve önemi oldukça büyüktür. Nadir hastalıklar genellikle genetik, kronik ve hayatı tehdit edici olabilir.
29.02.2024 Gündem
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor
Beyoğlu’nda 40 yıldır sahaflık yapan İşli: İyi bir kitap okuru olmak gerekiyor Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı. Hiç kitap okumadan ve kitaba ilgi duymadan iyi bir sahaf olmanın mümkün olmadığını söyleyen İşli, “Dükkanı kapattıktan sonra kitapla ilgisini kesmek dükkanı açtığı zaman ise kitapla ilgili olmak çok yanlış ve sizi mesleki açıdan kötüye götüren bir durum. Sahafın sabrı, zamanı ve deposu olacak. Çünkü kitap daima çoğalan bir şey” dedi.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocukluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocukluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.