Cirit

Cirit

Son dakika cirit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cirit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cirit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cirit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cirit gelişmeleri de dahil olmak üzere 809 cirit haberi bulunmuştur. Tüm cirit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor
Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor Uygulama marketinden kolayca indirilebilen SimSimi’ye 14 yaşında bir kız çocuğuna ait bir profilmiş gibi giriş yaptığını belirten Yapay Zeka, Çocuklar mobil cihazlardan kolayca indirilen ve pedofillerin cirit attığı SimSimi tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.
16.04.2024 Gündem
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün’ün, kokpitinde yer aldığı dünyanın en etkin taarruz helikopteri olan ATAK Helikopteri, dört adet GÖKBEY ile kol uçuşu yaparak tarihi bir uçuş gerçekleştirdi. Söz konusu uçuş kapsamında milli olarak geliştirilen platformlar eş güdüm içerisinde hareket ederek, Türkiye’nin havadaki gücünü bir kez daha perçinledi.
28.10.2023 Ekonomi
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar!
Yabancı plakalı araçlarla korsan taksicilik yapıyorlar! Antalya'da savaş sonrası yerleşik yaşama geçen Rus ve Ukraynalılardan bazıları yabancı plakalı araçlarıyla kaçak taksicilik yaparken tespit edildi. Alanya'da ise Ukrayna plakalı bir çekici, arıza yapan Ukrayna plakalı otomobili taşırken görüldü ve araç bağlandı. 
13.08.2023 Yaşam
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor Bitlis'in Ahlat ilçesinde baston ustaları, her yıl ağustos ayında düzenlenen Malazgirt Zaferi kutlamaları için binlerce yıllık ceviz ağaçlarından baston yapıyorlar. Kutlamaların yapılacağı alanda han otağı, kıl çadırlar, cirit, güreş ve okçuluk sahalarında çalışmalar sürüyor.
27.07.2023 Yaşam
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez"
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
14.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç açıklaması Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10. Dönem Müşterek Komuta ve Kurmay Eğitimi, 5. Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi ve 12. Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili "Teröristlere kucak açanlara onay veremeyiz. Türkiye terörle arasına mesafe koymayanlara nasıl onay verebilir? Madrid'de ülkemize verilen sözlere riayet edilmesini istiyoruz." dedi.
7.07.2023 Gündem
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı Erzurum'da Şenkaya ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenen, 'Geleneksel Kültür Sanat ve Bal Festivali'nde düzenlenen cirit gösteri maçında, sporcuların attığı sopalar 3 izleyicinin kafasına isabet etti. Yaralanan 3 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Müsabaka anında ciritçilerden biri dengesini kaybedip, atından düşerken, bir diğeri de atın kontrolünü sağlayamayıp izleyicilerin arasından dışarı çıkarak korku dolu anlar yaşattı. 
3.07.2023 Yaşam
En çapkın erkekler bu ülkede cirit atıyor! Türkiye de listede...
En çapkın erkekler bu ülkede cirit atıyor! Türkiye de listede... En çapkın erkeklerin hangi ülkede olduğu sorusu son günlerin en merak edilen konusu oldu. Özellikle Avrupa ülkelerinin listede yer kaplaması bir tesadüf mü bilinmez ancak Türkiye de bu listede kendine yer buldu. İşte en çapkın erkeklerin bulunduğu ülke ve Türkiye'nin sıralamadaki yeri...
18.06.2023 Televizyon
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil petrol üretecek rezerv tespit edildiğini hatırlatarak, “Cudi’de, bir zamanlar teröristlerin cirit attığı o dağlarda, oralardan terörü sildik. Kökünü kazıdık. Dağlardan, taşlardan terörü temizledik. Allah’a hamd olsun topraklarımızdan bereket fışkırıyor şimdi” dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem
Mehmetçik, hedefleri lazer güdümlü 'CİRİT' füzesi ile vurdu
Mehmetçik, hedefleri lazer güdümlü 'CİRİT' füzesi ile vurdu Kars'ta zorlu hava şartlarında devam eden 'Kış Tatbikatı-2023' atış provasında askerler lazer güdümlü ‘CİRİT’ füzesi ile hedefleri 12'den vurdu.
31.01.2023 Gündem
Türkiye-İsveç-Finlandiya'nın NATO görüşmeleri iptal edildi
Türkiye-İsveç-Finlandiya'nın NATO görüşmeleri iptal edildi Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz bir şekilde iptal edildi.
24.01.2023 Gündem
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi veren Erdoğan, "Vergi, gümrük, SGK, belediye, il özel idareleri gibi kamu alacaklarını düzenleyecek bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Borçların cezalarını kaldırıyoruz, düzenleme ile borçları taksitle ödeme imkanı getiriyoruz. Artık üniversite okuyan gençlerimiz ne kadar kredi aldıysa o kadar geri ödeyecekler. Endeks borçlarının da taksitle ödemesi kolaylığını getiriyoruz. Kamu alacaklarını yapılandıran teklifi hazırlıyoruz. 31 aralık 2022 tarihinden önce kamuya olan ve 2 bin TL'yi geçmeyen vergi borçlarından vazgeçiyoruz." dedi.
23.01.2023 Gündem
Koronavirüs, maymun çiçeği, grip derken 'süper enfeksiyon' patladı!
Koronavirüs, maymun çiçeği, grip derken 'süper enfeksiyon' patladı! Koronavirüs, maymun çiçeği, grip derken korkutan bir gelişme daha yaşandı. Üst solunum yolu hastalıkları arttı. Öksürük, ateş, boğaz ağrısı, baş ağrısı gibi semptomlarla ortaya çıkıyor, bir türlü geçmiyor. Arka arkaya farklı virüslere maruz kaldığımızı belirten uzmanlara göre, süper enfeksiyonun etkisi altındayız. Peki süper enfeksiyon ne, belirtileri neler? İşte detaylar...
24.11.2022 Sağlık
İnternetten telefon siparişi verdi, yerine bakın ne geldi!
İnternetten telefon siparişi verdi, yerine bakın ne geldi! Bilecik’te internet üzerinden 2 bin 400 lira değerinde telefon siparişi veren 42 yaşındaki Barış Akbulut, telefon yerine bant gönderildiğini görünce şoke oldu.
15.11.2022 Yaşam
MEB görevden aldı! Müdürden öğrencilere iğrenç istismar
MEB görevden aldı! Müdürden öğrencilere iğrenç istismar Eskişehir'de müdürü olduğu ortaokulda 11 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Mustafa Kartaler (46) hakkında, çocukların cinsel istismarı, cinsel taciz ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından 69 yıldan 149 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddanamede sanığın suçlamaları kabul etmediği, "Kesinlikle hiçbir öğrencime kötü niyetle bakmadım. Ben bütün öğrencilerime ‘aç mısınız yemek ısmarlayayım mı?’ şeklinde söylemlerde bulunurum. Bunda kötü niyetim yoktur" dediği de yer aldı.
20.09.2022 Yaşam
Türkiye'nin ilk SİDA'sının seri üretimine başlandı!
Türkiye'nin ilk SİDA'sının seri üretimine başlandı! Türkiye'nin ilk silahlı insansız deniz aracı (SİDA) 11 metrelik ULAQ'ın prototipinin testler ve tatbikattaki başarısı sonrası bazı ülkelerden talepler üzerine yılda 50 adet üretimi için çalışmalara başlandı. SİDA'nın daha büyüğü ve üzerinde daha fazla silah sistemleri entegre edilebilecek üst segmentinin yapımı için de çalışıldığı belirtildi.
10.08.2022 Ekonomi
İrem Derici'den korkutan haber! Sosyal medyadan duyurdu...
İrem Derici'den korkutan haber! Sosyal medyadan duyurdu... Yaz mevsiminde konserden konsere koşan, söylediği şarkılarla sevenlerini eğlendiren İrem Derici’den kötü haber geldi. Derici,koronavirüse yakalandı.
8.08.2022 Magazin
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı!
Öykü Gürman doğum gününde sahne aldı! Şarkıcı Öykü Gürman, dün akşam 'Turkcell Yıldızlı Geceler’ konserleri kapsamında sahneye çıktı. Doğum gününün ilk defa bir konsere denk geldiğini söyleyen Gürman, neşeli tavırları ve danslarıyla da dikkat çekti.
5.08.2022 Magazin
Kripto para alacaklar dikkat! 1.8 milyar dolar buhar oldu
Kripto para alacaklar dikkat! 1.8 milyar dolar buhar oldu Kripto paraya yatırım yapmayı planlayanları yakından ilgilendiriyor. Kripto varlıkların piyasadaki hacmi her geçen gün artarken dolandırıcılık haberleri de sektörde yasal zeminin tam anlamıyla yaratılamamasının da etkisiyle her geçen yıl artıyor. Son yıllarda soyguncuların yeni gözdesi kripto paralar olurken; yılın ilk yarısında 1.8 milyar dolarlık kripto para çalındığı belirtiliyor. Bugüne kadar dolandırıcılık, izinsiz giriş ve çöküş gibi nedenlerle toplamda 2 bin 861 proje, 45 milyar doları aşan kayıplara neden oldu.
25.07.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş enflasyon mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş enflasyon mesajı Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen Geçmiş Dönem Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. "Kimseyi işsiz bırakmadık, aç bırakmadık, açıkta bırakmadık" diyen Erdoğan, enflasyonun şubat-mart ile birlikte kontrol altına alınacağını açıkladı. İsveç-Finlandiya mutabakatına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun kayıtlarına artık PKK, YPG ve FETÖ'nün terör örgütü olarak girdiği söyledi. Ayrıca Erdoğan, 2023 seçimi için şu mesajı verdi: Bu seçim kırgınlıkla hareket edilecek bir seçim değildir.
6.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cirit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cirit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.