Çıplak Fotoğraf

Çıplak Fotoğraf

Son dakika çıplak fotoğraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çıplak fotoğraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çıplak fotoğraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çıplak Fotoğraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çıplak fotoğraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 695 çıplak fotoğraf haberi bulunmuştur. Tüm çıplak fotoğraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Soydan: Bana çıplak fotoğraf gönderme
Didem Soydan: Bana çıplak fotoğraf gönderme Sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarla gündemde olan Didem Soydan, son olarak mum üflediği anları takipçileriyle paylaştı. Soydan, paylaştığı fotoğrafa yazdığı yorumla dikkat çekti.
10.05.2023 Magazin
Eşini çıplak fotoğraf paylaşması için teşvik etti! 'Şiddetle tavsiye ederim'
Eşini çıplak fotoğraf paylaşması için teşvik etti! 'Şiddetle tavsiye ederim' Oyuncu ve sunucu Kelly Ripa ile eşi ve meslektaşı Mark Consuelos, birlikte sundukları programda 50 yaşın üzerindeki ünlülerin çıplak poz vermesiyle ilgili konuştu. O sırada eşine böyle bir poz verip vermeyeceğini soran Ripa, Consuelos'tan 'hayır' cevabını almasının üzerinde aktörü çıplak fotoğraf paylaşması için teşvik etti.
29.04.2023 Magazin
14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz fotoğraflarını attı! Detaylar mide bulandırdı
14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz fotoğraflarını attı! Detaylar mide bulandırdı ABD'de yaşanan istismar olayı ülkede infial yarattı. Konunun detayları mide bulandırdı. Okuldaki öğrenci ile iletişime geçerek uygunsuz fotoğraflarını atan kadının, kendi çocukları dışında reşit olmayan kişilerle temasa geçmesi de yasaklandı.
7.03.2023 Dünya
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf etmişti! TikTok gerçeği ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf etmişti! TikTok gerçeği ortaya çıktı Kan donduran gerçek ortaya çıktı. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaklaşık 6 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının korkunç sonu. Kocası aylar sonra cinayeti itiraf etti. Katıldığı bir televizyon canlı yayınında itiraflarda bulunan koca, eşini nasıl öldürdüğünü ve gömdüğü yeri de anlattı. Öte yandan korkunç cinayetteki TikTok detayı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
2.02.2023 Gündem
Engelli gence iğrenç tuzak! İnternetten tanıştı ailesi yarı çıplak bastı
Engelli gence iğrenç tuzak! İnternetten tanıştı ailesi yarı çıplak bastı İstanbul'da internetten tanıştığı zihinsel engelli gencin evine giden bir şahıs, iddiaya göre gence cinsel istismarda bulundu. Ailenin eve gelmesiyle neye uğradığını şaşıran zanlı, yarı çıplak halde kaçtı. O anlar kameraya yansıdı.
1.02.2023 Yaşam
Dünyada sadece Tunceli’de var! Türk bilim insanı keşfetti
Dünyada sadece Tunceli’de var! Türk bilim insanı keşfetti Dünyada sadece Tunceli'de var. Türk bilim insanı ilk kez keşfetti. Munzur Üniversitesi Tunceli Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümünden Doç. Dr. Mehmet Yavuz Paksoy, yaptığı alan araştırmasında dünya üzerinde sadece Tunceli’de bulunan yeni bir türü keşfetti. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde rezalet bir olay yaşandı. kadın İngilizce öğretmeninin doğruluk mu cesaret mi’ oyunuyla 4 öğrencisine kabusu yaşattı. Tutuklu yargılanan öğretmen, “Öğrencilere başarı odaklı yaklaşmak istedim” diyerek kendini savundu. İstismara uğrayan öğrenciler, oyun sırasında maruz kaldıkları iğrenç anları tek tek anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
Yasak aşk yaşadığı kadının kocasıyla da aşk yaşadı! Şok eden olay
Yasak aşk yaşadığı kadının kocasıyla da aşk yaşadı! Şok eden olay Ankara'da evli İbrahim G. (42), ayrıldıktan sonra yasak aşklarını eşine anlatan Ayşe M.'den (36) intikam almak için eşi M.M.'yi sosyal medyada 'Yasemin' adıyla ekleyerek, yazışmaya başladı. İbrahim G., M.M.'den, kendisine gönderdiği cinsel içerikli video ve fotoğraflarıyla şantaj yaparak, 65 bin TL aldı. Yargılanan İbrahim G. 'dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 8 ay, 'şantaj' suçundan da 10 ay 5 gün hapis cezasına çarptırıldı.
18.06.2022 Yaşam
Öğretmenden öğrenciye çıplak fotoğraf! Okulu karıştıran olay
Öğretmenden öğrenciye çıplak fotoğraf! Okulu karıştıran olay Okulda iğrenç ilişki! Öğretmen öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderdi. Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde bir ortaokul öğretmeni ülkede tepki çeken bir olaya imza attı. 28 yaşındaki Ivy Reneau isimli öğretmen, öğrencisinin kendisinden hoşlandığına dair duyum aldığını belirterek ona çıplak fotoğraf ve videolarını gönderdi. Öğretmenin fotoğraf ve videolarını okulda pek çok öğrencinin görmesi üzerine olaya dair soruşturma başlatıldı.
3.06.2022 Yaşam
Aynur Aydın: Sevgilime çıplak fotoğraf göndermedim
Aynur Aydın: Sevgilime çıplak fotoğraf göndermedim Aynur Aydın, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan 'Normalleştiremediklerimizden Misiniz?' serisinin konuğu oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan 36 yaşındaki şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
8.05.2022 Magazin
2 çocuk babası komşudan iğrenç teklif: 50 lira bırakayım bana çıplak fotoğraf at
2 çocuk babası komşudan iğrenç teklif: 50 lira bırakayım bana çıplak fotoğraf at İzmir'de, 14 yaşındaki Z.N.A.’yı sosyal medya üzerinden taciz eden A.D., kızının telefonunu inceleyen anne Sevilay B.'nin hazırladığı plan ile yakalanmıştı. Kızının telefonundan cevap veren anne Sevilay B., belirttiği adresteki markete 50 TL. bırakan tacizcinin, kamera kayıtlarından 2 çocuk babası komşuları olduğunu belirlemişti. Ailenin şikayeti üzerine yakalanan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan A.D. hakkında hazırlanan iddianamede istenilen ceza belli oldu.
24.04.2022 Yaşam
Kadın öğretmen öğrencisini istismar etti! Çıplak fotoğraflar ve videolar ele verdi
Kadın öğretmen öğrencisini istismar etti! Çıplak fotoğraflar ve videolar ele verdi 30 yaşındaki Elizabeth Smith isimli bir beden eğitimi öğretmeni çıplak fotoğraflarını ve videolarını gönderdiği 14 yaşındaki öğrencisini taciz etme suçuyla tutuklandı. İkilinin mesajlarını göstermemesi konusunda öğrencisini tehdit eden öğretmenin okuldaki soyunma odasında öğrencisini ilişkiye zorladığı ve özel bölgelerine dokunduğu ortaya çıktı.
23.04.2022 Yaşam
61 yıl hapisle aranan 28 yaşındaki kadın yakalandı!
61 yıl hapisle aranan 28 yaşındaki kadın yakalandı! Kayseri'de, 8 ayrı 'hırsızlık' ve 'mala zarar verme' suçlarından hakkında toplam 61 yıl 7 ay 10 gün hapis cezası bulunan D.Ç. (28) isimli kadın, polis ekiplerince yakalandı.
21.04.2022 Yaşam
Canlı yayını sarsan çıplak fotoğraf detayı! Öldürmeye kalktı
Canlı yayını sarsan çıplak fotoğraf detayı! Öldürmeye kalktı Çıplak fotoğraf skandalı. Esra Erol'da programının dünkü canlı yayınında ihanet yüzünden boşanan Nurgül ile Adil yüzleşti. İkili, hayatlarına nasıl devam edeceklerini konuşurken Nurgül'ün bir sözü Adil'i çileden çıkarttı. Yerinden koşarak Nurgül'e saldıran Adil, herkesin içinde eski karısını darbetti.
21.04.2022 Yaşam
Adnan Oktar davasıyla ilgili flaş gelişme! Çıplak fotoğraflı katalog
Adnan Oktar davasıyla ilgili flaş gelişme! Çıplak fotoğraflı katalog Yerel mahkemece Adnan Oktar Organize Suç Örgütü üyelerine 9 bin 803'er yıla kadar değişen oranlarda verilen hapis cezası İstinaf Mahkemesi'nce incelenirken sanıkların 'Biz dindar insanlarız' şeklinde dilekçe sunduğu öğrenildi. Buna karşılık şikayetçilerin avukatı Andaç Maraşlıoğlu, kitapçık şeklinde hazırladığı dilekçeyi mahkemeye sundu. Fotoğrafların yer aldığı kitapçıkta Maraşlıoğlu, örgüt üyelerinin çıplaklık ile ayetleri aynı anda paylaşarak halkı kışkırttığını ve tazminat davaları açarak örgüte milyonlarca lira gelir sağladığını vurguladı.
22.02.2022 Yaşam
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar...
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar... Dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'la ilgili araştırma korkunç bir gerçeği ortaya koydu. BBC tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre kadınların izni olmadan paylaşılan çıplak fotoğraflarla dünya çapında şantaj ve taciz yapılıyor.
16.02.2022 Gündem
'Çıplak fotoğraf skandalı' sinema tarihini değiştirdi! O pembe elbisenin hikayesi...
'Çıplak fotoğraf skandalı' sinema tarihini değiştirdi! O pembe elbisenin hikayesi... Marilyn Monroe Hollywood'un en güzel kadınları denince akla ilk gelen isimlerden biridir . Hep 'aptal sarışın' klişesiyle anılmasına rağmen hiç de aptal olmayan Monroe'nun filmlerinde giydiği kostümler de en az kendisi kadar ünlü. Özellikle "Erkekler Sarışınları Sever" filmindeki pembe elbisesi... Peki bu elbisenin filmin çekimleri sırasında patlak veren bir çıplak fotoğraf skandalı sonucu son dakika kararıyla Monroe'ya giydirildiğini biliyor muydunuz? İşte sinema tarihinin en tanınmış kostümlerinden birinin çarpıcı hikayesi...
22.01.2022 Magazin
Ebru Polat topa tuttu! O mesajı ifşalayıp...
Ebru Polat topa tuttu! O mesajı ifşalayıp... Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla magazin gündemini meşgul eden ünlü şarkıcı Ebru Polat, çıplak fotoğraf isyanıyla dikkat çekmişti. İlişkisi olan bir erkeğe çıplak fotoğraf atan bir kadını topa tutan Polat, bu defa bir takipçisinden gelen mesajı ifşa etti.
27.12.2021 Magazin
Serkan Kıyak intihar etti! Müge Anlı'da şok eden olay! Karısını çıplak fotoğraf gönderirken yakalayınca...
Serkan Kıyak intihar etti! Müge Anlı'da şok eden olay! Karısını çıplak fotoğraf gönderirken yakalayınca... Serkan Kıyak olayı ile ilgili son dakika gelişmesi! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında karısının pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan, 2.5 yıllık evliliklerinde Zehra'yı başka erkeklere 3-4 kez kendi çıplak fotoğraflarını atarken yakaladığını ve her seferinde affettiğini söyleyen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini asarak intihar etti.
13.12.2021 Yaşam
Hastalıklı ilişki! Muhtardan eski sevgilisine çıplak fotoğraf şantajı
Hastalıklı ilişki! Muhtardan eski sevgilisine çıplak fotoğraf şantajı Esenyurt’ta mahalle muhtarı sevgilisinden ayrılmak isteyen kadın, dehşeti yaşadı. Sevgilisi tarafından defalarca darp edildiğini ve kendisine iftira atıldığını iddia eden kadın, adli işlem başlattı. Çocuğunun başına bir şey gelmesinden endişelendiğini ifade eden kadın ise, “Dayanamıyorum artık yaşadıklarım son bulsun” diyerek yetkililerden yardım istedi.
7.12.2021 Yaşam
Patron, karısı ve çalışan kadının çıplak fotoğraf sarmalı!
Patron, karısı ve çalışan kadının çıplak fotoğraf sarmalı! Ankara'da kuru yemiş mağaza zinciri bulunan iş insanı E.Ö. (32), eski çalışanı D.K. adlı kadına sosyal medya hesabından cinsel içerikli fotoğrafını gönderdiği iddiasıyla 'cinsel taciz' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, fotoğraf bilirkişi raporu ile başkasına ait olduğu belirlenince beraat etti.
4.12.2021 Yaşam
Çıplak fotoğraf tuzağı! Yeni dolandırıcılık yöntemi
Çıplak fotoğraf tuzağı! Yeni dolandırıcılık yöntemi İzmir'de yaşayan Tunahan K. (25), 'sosyal medyada yaşı küçük olan kişiyle cinsellik üzerine konuştuğu ve karşılıklı özel fotoğraflarını paylaştığına' dair şikayet dilekçesi gönderen, ardından kendini arabulucu olarak tanıtıp, 10 bin TL vermesi halinde şikayetinden vazgeçeceğini söyleyen kişi tarafından dolandırılmak istendi. Tunahan K.'nin durumu bildirdiği avukatı, evrakın sahte olduğunu, altında imzası bulunan avukatın ise konuyla ilgili bilgisi olmadığını belirleyip, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
22.10.2021 Yaşam
Çıplak fotoğraf ve videolu aşk tuzağı!
Çıplak fotoğraf ve videolu aşk tuzağı! İzmir'de çıplak fotoğraf ve videolu şantaj tuzağı. Veteriner E.S., engelli çocuklara yardım bahanesiyle kendisiyle iletişime geçen kadına 170 bin lira para kaptırdı. Veterinerin çıplak videosu ve fotoğraflarını çeken ‘Peri’ adını kullanan kadın, “100 bin lira daha gönder, yoksa çocukların seni YouTube’da izler” diye mesaj attı. Yarı çıplak haldeki fotoğrafı Instagram’a konulan veteriner, soluğu savcılıkta aldı.
18.10.2021 Yaşam
İnternet sitesinde "Mankenlik" vaadiyle iğrenç tuzak!
İnternet sitesinde "Mankenlik" vaadiyle iğrenç tuzak! Son dakika haberine göre; Yaygın olarak kullanılan ilan sitelerinden iç giyim mankeni ilanıyla porno tuzağı kurulduğu ortaya çıktı. Kendisini 22 yaşında üniversite öğrencisi olarak tanıtıp o firmalarla telefonla iletişime geçen DHA muhabirini ikna etmeye çalışan firma yetkilisi, bir gün boyunca sürecek olan çıplak fotoğraf ve müstehcen video çekimi için 10 bin dolar vaat etti.
19.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çıplak Fotoğraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çıplak fotoğraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.