Gazete Vatan Logo

14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz fotoğraflarını attı! Detaylar mide bulandırdı

ABD'de yaşanan istismar olayı ülkede infial yarattı. Konunun detayları mide bulandırdı. Okuldaki öğrenci ile iletişime geçerek uygunsuz fotoğraflarını atan kadının, kendi çocukları dışında reşit olmayan kişilerle temasa geçmesi de yasaklandı.

14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz fotoğraflarını attı! Detaylar mide bulandırdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Connecticut eyaletinde küçük bir kasaba olan New Fairfield'da skandal bir gelişme yaşandı. Söz konusu olay dünyada gündem olurken konunun detayları mide bulandırdı.

New Fairfield Orta Okulu'nda meydana gelen gelişmede, okulun kantininde yemeklerden sorumlu Andie Paige Rosafort 6 ay boyunca bir çocuğu resmen istismar etti. Sosyal medya üzerinden iletişime geçtiği öğrenciye uygunsuz görüntülerini yollayan Rosafort'un çocukla cinsel ilişki yaşadığı iddia edildi.

'BİR ŞEY GÖRMEK İSTER MİSİN?'

İlk olarak çocukla iletişime geçen ve normal bir konuşma sonrası 'Bir şey görmek ister misin' diye soran Rosafort, daha sonra 14 yaşındaki çocuğa çıplak fotoğraflarını gönderdi. Çocuk ise durum karşısında afalladı ve 'yanlışlıkla mı gönderdin' diye sordu. Rosafort ise bunun üzerine bir uygunsuz fotoğraf daha attı.

ARABADA CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMIŞLAR

Olayı çocuğun ailesinin öğrenmesi üzerine yetkililer jet hızında devreye girdi. Yapılan çalışmalarda Rosafort'un, kendi uygunsuz videoları karşılığında çocuktan çıplak fotoğraf istediği belirlendi, kadın tutuklandı. Çocuk ise 31 yaşındaki Rosafort ile arabada cinsel ilişkiye girdiğini ekiplere söyledi, ancak bundan pişmanlık duyduğunu aktardı.

SERBEST BIRAKILDI

Haberin Devamı

Tutuklama sonrası mahkemeye çıkan ve 100 bin dolar tazminat cezası ödeyen Rosafort'un kendi çocukları dışında reşit olmayan kişilerle temasa geçmesi yasaklandı. Rosafort'a bir ceza ise sosyal medyadan geldi. Mahkeme kadının sosyal medya kullanmasını yasakladı.

İSTİFA ETTİ

Yaşananlar sonrası Rosafort, okuldaki görevinden istifa etti. Rosafort'un davasının bir sonraki oturumu ise 23 Mart tarihinde yapılacak.