Çilingir

Çilingir

Son dakika çilingir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çilingir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çilingir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çilingir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çilingir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.058 çilingir haberi bulunmuştur. Tüm çilingir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahipleri dikkat! Hırsızların yeni yöntemi pes dedirtti
Ev sahipleri dikkat! Hırsızların yeni yöntemi pes dedirtti İstanbul’un kalabalık en kalabalık semtlerinden birinde oturan Esra A. Da hırsızlık olayına maruz kaldı. Ev sahiplerinin korkulu rüyası haline gelen ‘dil düşürme’ yöntemini anlatan Çilingir Emir Şatak,"Tırnaklı kapı dediğimiz kapıların arasında pervaz mevcuttur bu kapıları kart yardımıyla açılamaz" dedi.
12.03.2024 Gündem
Zorba ev sahibinin yaptıkları şoke etti!  Evin kilidini değiştirmekle başladı
Zorba ev sahibinin yaptıkları şoke etti! Evin kilidini değiştirmekle başladı Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sorunlar her geçen gün artarken İstanbul'da yaşanan olay 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu, “Anahtarı değiştirip kapının önüne tahta çaktı. Su vanasını kapatıp beni ve ailemi insanlık dışı bir yaşama mahkûm etti” dedi.
29.02.2024 Gündem
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde Kartal'da İlginç Cihan Biricik, eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine Yürüyen Biricik, kapatılan kapıyı satırla vurarak açmaya çalıştı. Gözaltına alınan İlginç Cihan Biricik'in akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Biricik'in daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Neriman Gümrükçü " Gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde" dedi.
25.01.2024 Gündem
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış
Sokaktan topladığı 4 kediyi öldürüp, apartmanın bahçesine atmış İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, sokaktan topladığı kedileri oturduğu dairede öldürdükten sonra apartmanın bahçesine attığı suçlamasıyla gözaltına alınan K.K.'nin (36) ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, hayvanları sevdiğini söylediği öğrenildi. Valilik açıklamasında ise bahse konu ikametin arkasında bulunan boş arsada 4 kedi ölüsünün bulunduğu belirtildi.
16.01.2024 Gündem
Diş hekimi başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Diş hekimi başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir diş hekimi, kendine ait evde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu.
7.01.2024 Gündem
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır
Mardin'de soba faciası! Anne ile 5 çocuğu zehirlendi, durumları ağır Mardin'de Gülistan Karaboğa (38) ile 5 çocuğu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile üyelerinin tamamının durumunun ağır olduğu bildirildi.
18.12.2023 Gündem
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Take Off İstanbul için geri sayım başladı
Take Off İstanbul için geri sayım başladı Uluslararası bir startup zirvesi olan Take Off, bu yıl 6.kez girişimcileri, yatırımcıları, mentorları ve girişim ekosisteminin tüm oyuncularını bir araya getirecek. 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenecek zirveye katılmak isteyenler için kayıtlar da devam ediyor.
2.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Beste'nin sır sonu! Herkes tanıyordu, banyoda bu halde bulundu
Beste'nin sır sonu! Herkes tanıyordu, banyoda bu halde bulundu Nazilli’de yakınlarının haber alamadığı 35 yaşındaki kadın, çilingir yardımı ile girilen evinde ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda Beste İçel adlı hayvansever kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye alındı.
3.11.2023 Yaşam
Kentsel dönüşümde yüzde 50+1 dönemi! Teklif, TBMM’ye sunuldu: Salt çoğunluk yeterli olacak
Kentsel dönüşümde yüzde 50+1 dönemi! Teklif, TBMM’ye sunuldu: Salt çoğunluk yeterli olacak Kentsel dönüşümü hızlandıracak teklif, TBMM'ye sunuldu. Kentsel dönüşüm için salt çoğunluk yeterli olacak. Riskli binaya çilingir ile girilebilecek. Tahliyede gerekirse kolluk kuvveti çağrılacak.
21.10.2023 Ekonomi
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek Yaz aylarında açık bırakılan pencere ve balkon kapısı ile tatil döneminin başlaması hırsızları cesaretlendirdi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakarak izlerini kaybettirenler dahi oluyor. Uzmanlar ise kapı kilitlemeyle ilgili yanlış bilinen gerçeği ve hırsızlık vakalarına karşı alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
24.07.2023 Gündem
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar...
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar... Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. UCİM avukatı Mine Rana Kahramanoğlu, "Duruşma 4 Ekim'e kaldı. Biz de her celse çocuğumuzun yanında olacağız" dedi.
12.07.2023 Gündem
Kötü koku kahreden gerçeği ortaya çıktı
Kötü koku kahreden gerçeği ortaya çıktı Karabük'te kötü kokuların geldiği eve giren polis ekipleri yalnız yaşayan yaşlı kadını cansız yerde yatarken buldu.
11.07.2023 Gündem
Polise yapılan ihbar korkunç olayı ortaya çıkardı: Önce sevgilisini öldürdü sonra intihar etti
Polise yapılan ihbar korkunç olayı ortaya çıkardı: Önce sevgilisini öldürdü sonra intihar etti Kocaeli’nin İzmit ilçesinde arkadaşlarından haber alamayan vatandaşların ihbarı korkunç gerçeği ortaya çıkardı. Polis ekiplerinin adreste yaptığı incelemede Hasan Ceylan’ın sevgilisi Gözde Vural’ı tabancayla başından vurarak öldürüp aynı tabancayla intihar ettiği öğrenildi.
26.06.2023 Yaşam
İkinci el araba alacaklara dikkat çeken uyarı! 'Aracın beyninden sildirin'
İkinci el araba alacaklara dikkat çeken uyarı! 'Aracın beyninden sildirin' İkinci el araba alma planı yapan birçok kişi fiyatların bayram sonrasında yükseleceği endişesi ile ile harekete geçti. Özellikle son günlerde yüksek kilometreli araçların, düşük kilometreli olarak gösterildiğinin ortaya çıkması güvenlik endişelerini de beraberinde getirdi. Ancak uzmanlar ikinci el araç alacaklara dikkat çeken bir uyarıda daha bulunarak, verilerin otomobilin beyninden sildirilmesi gerektiğini açıkladı.
20.06.2023 Ekonomi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında Fransa’da bir evde Trabzonlu Çağla Dereli (37) ile kızı Selinay (13) ve oğlu Ata (1,5), bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili sosyal medyadan işaret diliyle video paylaşan kadının, bir süre önce ayrıldığı işitme ve konuşma engelli eşi Y. K. (47), gözaltına alındı.
28.05.2023 Gündem
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Hepsi ücretsiz
Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Hepsi ücretsiz Konut sigortasının genelde deprem, sel, yangınlarda oluşan ağır hasarları karşıladığı bilinir. Oysa birçok sigorta şirketi poliçeye ücretsiz ek hizmetleri de dahil ediyor. Kombiden klima bakımına, çilingir hizmetinden halı yıkamaya kadar birçok hizmetten para alınmıyor. Bütçe dostu bu detaylar poliçelerde gizli. İşte konut sigortasında milyonlarca ev sahibi ve kiracıyi ilgilendiren detaylar...
26.05.2023 Ekonomi
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme
1 yıl boyunca çöp evde kilitli tutulmuştu! Cem Muhammet'in teyzesi ile ilgili flaş gelişme Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) 'çöp ev'deki kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ikinci duruşma görüldü. Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi avukatının katılma talebi reddedilirken, teyze Acar hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
24.05.2023 Yaşam
5 milyon lira değerindeki evden 50 ton çöp çıktı! Temizlemeleri yarım gün aldı
5 milyon lira değerindeki evden 50 ton çöp çıktı! Temizlemeleri yarım gün aldı Eskişehir’de çevreye kötü kokuların yayıldığı 5 milyon lira değerindeki ev, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Daireden yaklaşık 50 ton çöp çıktı.
24.05.2023 Yaşam
'Annem abimin evine gitti' dedi, vahşeti komşuları ortaya çıkardı! Dolapta cesedi bulundu
'Annem abimin evine gitti' dedi, vahşeti komşuları ortaya çıkardı! Dolapta cesedi bulundu Antalya'nın Alanya ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan 70 yaşındaki kadının cesedi, evindeki elbise dolabından çarşafa sarılı vaziyette çıktı. Polis, boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü belirtilen yaşlı kadının cinayet şüphelisi olarak oğlunun yakalanması için çalışma başlattı.
3.05.2023 Yaşam
Tito kimdir, Titoizm ne demek? Tito ne zaman, kaç yaşında ve nasıl öldü, hangi ülkenin devlet adamıydı?
Tito kimdir, Titoizm ne demek? Tito ne zaman, kaç yaşında ve nasıl öldü, hangi ülkenin devlet adamıydı? Josip Broz (Tito), Mayıs 1892’de, Hırvatistan’ın Kumrovec şehrinde dünyaya geldi. Birinci Dünya Savaşı yıllarında gösterdiği başarılar nedeniyle Cesaret Madalyası alan Tito, savaş sonrası Yugoslavya’ya döndü ve Yugoslavya Komünist Partisi’nin kurucuları arasında yer aldı. Peki, Tito kimdir, Titoizm ne demek? Tito ne zaman ve nasıl öldü?
12.04.2023 Dünya
Deprem sonrası evinin kapısını açınca hayatının şokunu yaşadı, gözaltına alındı
Deprem sonrası evinin kapısını açınca hayatının şokunu yaşadı, gözaltına alındı Adana’da depremden sonra 8. kattaki evini terk eden bir Ozan Hansoylu, 15 Mart’ta evine geri döndü. Kapıyı açmaya çalışan Hansoylu, hayatının şokunu yaşadı. Hemen emlakçıyı arayan Hansoylu gerçekleri öğrenince polisi aradı. Olay sonrası bir kişi gözaltına alındı. İşte haberin detayları...
23.03.2023 Gündem
Müdür okula gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı!
Müdür okula gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı! Muğla'nın Fethiye ilçesinde görev yapan okul müdürü 54 yaşındaki Nalan Soylu evinde ölü olarak bulundu.
15.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çilingir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çilingir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.