Cihangir Ceyhan

Cihangir Ceyhan

Son dakika cihangir ceyhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cihangir ceyhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cihangir ceyhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihangir Ceyhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihangir ceyhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 cihangir ceyhan haberi bulunmuştur. Tüm cihangir ceyhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi? GAİN platformunda izleyiciyle buluşan Dengeler Biri Olmak dizisi ilk iki bölümüyle büyük ses getirdi. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Dengeler Biri Olmak dizisinin senaryosunu Sarp Kalfaoğlu yazıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Dengeler Biri Olmak dizisi hangi gün yayınlanıyor? Başrolde yer alan Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
25.04.2024 Magazin
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Azer Bülbül'ün hayatını mı oynayacak? Cihangir Ceyhan'dan açıklama
Azer Bülbül'ün hayatını mı oynayacak? Cihangir Ceyhan'dan açıklama Azer Bülbül'ün hayat hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Sanatçıyı canlandırması için Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan'a teklif gittiği iddia edildi.
17.08.2023 Magazin
Azer Bülbül'ün hayatını oynayacak ünlü oyuncu belli oldu! Sosyal medyadan haberi verdi!
Azer Bülbül'ün hayatını oynayacak ünlü oyuncu belli oldu! Sosyal medyadan haberi verdi! Azer Bülbül hem şarkılarıyla hem de tavırlarıyla doksanlı yıllara damga vurmuş bir sanatçıydı. 11 yıl önce aramızdan ayrılan Azer Bülbül'ün hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Usta sanatçıyı oynaması için iki ünlü oyuncuya teklif götürüldü. Ancak bugün sosyal medyada güzel haberi veren Cihangir Ceyhan oldu.
13.08.2023 Televizyon
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor? Camdaki Kız dizisi bu akşam final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi 3 yıl süren ekran macerasına nokta koyuyor. Nalan, Sedat, Hayri gibi karakterlerin hayatlarını anlatan dizi Kanal D'nin fenomen dizisi olmuştu. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi yıldızların yer aldığı Camdaki Kız 82 bölüm sürdü. Peki uyarlama olan Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı bitti? İşte Camdaki Kız final bölümüne ait detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı? Camdaki Kız Hayri öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Laz Kızı Hayri'yi kalbinden bıçaklıyor. Nalan'ı aldatan Hayri'nin sonu geldi. Peki Cihangir Ceyhan Camdaki Kız'dan ayrıldı mı?
8.06.2023 Televizyon
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yine seyirciyi ekrana kilitledi. Hayri'nin Laz Kızı için Nalan'ı bırakmak istemesi bölüme damga vurdu. Peki, Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
2.06.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor?
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor? Camdaki Kız 80 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan, Hayri'nin ihanetini hem de kendi ağzından öğreniyor. "Ben başkasına aşık oldum" diyen Hayri'ye tokat yağdıran Nalan yıkılıyor. Laz Kızı'nın gelişiyle dengeler değişti. Peki Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kızı finali nasıl bitiyor?
18.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak?
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak? Camdaki Kız 78 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri'nin eceli Laz Kızı geliyor. Şarkıcı Ayla'nın canlandırığı Laz Kızı, Hayri'nin sonunu getirecek. Gülcihan'ın öldüğü ve Billur'un Koroğlu konağına gelin geldiği dizide Nalan dışarıda kaldı.
18.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız dizisinde flaş ayrılık! Başka diziye geçiyor
Camdaki Kız dizisinde flaş ayrılık! Başka diziye geçiyor Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan gibi oyuncuların yer aldığı Camdaki Kız dizisinde bir ayrılık yaşanacak.
23.04.2023 Magazin
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor Camdaki Kız 75 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan'ın eline annesi Feride'den kalan mektup geçiyor. Hayri Nalan'ın kolundan tutarak, "Sen benimsin tamam mı? Ve benim olanın etrafında sağında solunda kimse gezemez" dedi. Nalan ise tüm teslimiyetiyle, "tamam" diyerek adeta ona olan bağlılığını dile getirdi.
14.04.2023 Televizyon
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi?
'Camdaki Kız'da Nalan’ı şoke eden gelişme! Hayri her şeyi itiraf edecek mi? Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72. bölümünde; Türkan’ın dükkana kadar gelmesi ve Hayri’yi Nalan’la beraber görmesi, iyice şüphesini artırdı ama yine de onlarla yüzleşemedi. Dizinin final sahnesinde yaşananlar ise izleyicileri iyice meraklandırdı.
1.04.2023 Magazin
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var!
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var! Camdaki Kız 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri Nalan'a karşı son kozunu kullandı. Nalan'ın Türkan'ın varlığından haberdar olduğu Camdaki Kız son bölüm sonrası Hayri'nin atacağı adım merak konusu oldu. Hayri, Muzo'ya, "Sedat onu yüzlerce kez aldatmışken Nalan ona bin şans verdiyse belki bana da verir" dedi.
31.03.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, dün akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici ile buluştu. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.
30.12.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Billur'u Merve Polat iddialı pozlarıyla olay oldu!
Camdaki Kız'ın Billur'u Merve Polat iddialı pozlarıyla olay oldu! Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Camdaki Kız dizisinde Billur karakterine hayat veren Merve Polat Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.
4.10.2022 Magazin
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar
Set Ekstra, 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu! Çarpıcı açıklamalar Tara de Vries'in sunumuyla ekranlara gelen 'Set Ekstra', merakla beklenen ilk bölümünde, Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Camdaki Kız'ın setine konuk oldu. Hayat verdiği 'Muzo' karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Enis Arıkan ve reyting rekorları kıran yapımın Feride'si Nur Sürer, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar'a Koroğlu Köşkü'nü gezdirdi. İkili, kamera arkasında yaşanan eğlenceli anlar ve karakterlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.09.2022 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 132. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 132. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Cihangir Ceyhan, tarifi dinleyerek "Midyeli Somon" yapmaya çalışacak.
23.09.2022 Televizyon
Camdaki Kız yine Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek
Camdaki Kız yine Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek Kanal D'nin, izleyiciyi perşembe akşamları ekran başına kilitleyen, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizisi Camdaki Kız, bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. İşte detaylar...
22.09.2022 Magazin
Camdaki Kız’ın Hayri'si Cihangir Ceyhan'dan samimi itiraflar: Çok görmediğim bir havamız ve auramız var
Camdaki Kız’ın Hayri'si Cihangir Ceyhan'dan samimi itiraflar: Çok görmediğim bir havamız ve auramız var Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, yayınlanan her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız yeni sezona başladı. Dizide Hayri karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan, izleyicileri yeni sezonda nelerin beklediğine dair samimi açıklamalar yaptı.
21.09.2022 Magazin
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı?
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı? "Sıfır Bir" dizisinin oyuncusu Mahmut Çağlar Adana'da sokak ortasında silahla dehşet saçtı. Fenomen internet dizisi Adana Sıfır Bir'in oyuncusu Mahmut Ç. 2 kişiyi sokak ortasında vurdu. Gözaltına alınan genç oyuncu emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli?
27.05.2022 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan'ı şaşırtan fotoğraf! 'Korktuğu gerçekle yüzleşti'
Camdaki Kız'da Nalan'ı şaşırtan fotoğraf! 'Korktuğu gerçekle yüzleşti' Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 38’nci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı dizinin 38’inci bölümünde; kendisine Hayri'ye olan duygularını soran Billur’a sert çıkan ve ardından bulduğu fotoğrafla şoke olan Nalan damga vurdu. İşte ‘Camdaki Kız’ son bölümde yaşananlar…
8.04.2022 Magazin
'Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Nalan, Sedat’ı yakaladı: 'Beni Cana'yla yalnız bırak, eve git'
'Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Nalan, Sedat’ı yakaladı: 'Beni Cana'yla yalnız bırak, eve git' Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı 'Camdaki Kız', 17 Şubat Perşembe akşamı 31'inci bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Feride'nin Cana'ya kumpas kurarak bodruma kapatması çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Sedat ve Cana ilişkisine daha fazla sessiz kalmak isteyemeyen Adil'in atacağı adım heyecan uyandırırken, dizinin final anında Nalan'ın Sedat'ın yasak aşkı ile yüzleşmesi damga vurdu.
18.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık karıştı! Feride'den korkutan plan: Cehenneme hoş geldin Cana
Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ortalık karıştı! Feride'den korkutan plan: Cehenneme hoş geldin Cana Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı 'Camdaki Kız', 10 Şubat Perşembe akşamı 30’uncu bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Nalan’ın hamileliği ve Sedat’ın tutuksuz yargılanması herkesi sevince boğarken; Alp’in Adil’e gerçekleri söylemesi, Feride’yi harekete geçirdi. Cana’ya kumpas kurup onu bodruma kilitleyen Feride İpekoğlu, sosyal medyaya damga vurdu.
10.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan özel hayatını sır gibi saklıyordu! Çocuğunu paylaştı...
Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan özel hayatını sır gibi saklıyordu! Çocuğunu paylaştı... Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine hayat veren Cihangir Ceyhan özel hayatını her zaman basından uzak tutuyordu. Cihangir Ceyhan'ın evli ve bir çocuk babası olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından oğlu ve eşinin fotoğraflarını paylaşan oyuncunun gönderiyi yorumlara kapatması da dikkatlerden kaçmadı.
7.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşi Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri çıktı!
Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut'un eşi Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri çıktı! Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Devrim Yakut başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Özel hayatıyla da merak edilen başarılı oyuncunun eşi de çok ünlü bir oyuncu. Yakut'un eşi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi yapımlarda yer alan oyuncu Alper Kut.
28.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cihangir Ceyhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihangir ceyhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.