Camdaki Kız Fragman

Camdaki Kız Fragman

Son dakika Camdaki Kız fragman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Camdaki Kız fragman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Camdaki Kız fragman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camdaki Kız Fragman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camdaki kız fragman gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 camdaki kız fragman haberi bulunmuştur. Tüm camdaki kız fragman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor?
Camdaki Kız'da Nalan ihaneti öğrendi! Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kız finali nasıl bitiyor? Camdaki Kız 80 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan, Hayri'nin ihanetini hem de kendi ağzından öğreniyor. "Ben başkasına aşık oldum" diyen Hayri'ye tokat yağdıran Nalan yıkılıyor. Laz Kızı'nın gelişiyle dengeler değişti. Peki Hayri ve Nalan'ın sonu nasıl olacak? Camdaki Kızı finali nasıl bitiyor?
18.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak?
Camdaki Kız'da Hayri'nin eceli Laz Kızı geldi! Hayri'nin ölümü nasıl olacak? Camdaki Kız 78 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri'nin eceli Laz Kızı geliyor. Şarkıcı Ayla'nın canlandırığı Laz Kızı, Hayri'nin sonunu getirecek. Gülcihan'ın öldüğü ve Billur'un Koroğlu konağına gelin geldiği dizide Nalan dışarıda kaldı.
18.05.2023 Televizyon
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi!
Gülcihan öldü! Camdaki Kız'da Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi! Camdaki Kız 77 bölüm 2 fragman yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Gülcihan ölüyor. Zaman atlamasından önceki son bölüm olan dizide Nalan'dan Hayri'ye son vuruş geldi: "Ben evlenmek istemiyorum, Hayri!"
30.04.2023 Televizyon
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor Camdaki Kız 75 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan'ın eline annesi Feride'den kalan mektup geçiyor. Hayri Nalan'ın kolundan tutarak, "Sen benimsin tamam mı? Ve benim olanın etrafında sağında solunda kimse gezemez" dedi. Nalan ise tüm teslimiyetiyle, "tamam" diyerek adeta ona olan bağlılığını dile getirdi.
14.04.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var!
Camdaki Kız'da Hayri son kozunu kullandı! Türkan'dan boşanacak ama bir şartı var! Camdaki Kız 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hayri Nalan'a karşı son kozunu kullandı. Nalan'ın Türkan'ın varlığından haberdar olduğu Camdaki Kız son bölüm sonrası Hayri'nin atacağı adım merak konusu oldu. Hayri, Muzo'ya, "Sedat onu yüzlerce kez aldatmışken Nalan ona bin şans verdiyse belki bana da verir" dedi.
31.03.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da bebek sevinci! Gerçek ortaya çıktı, 'İşte Sedat'ın aradığı mucize'
Camdaki Kız'da bebek sevinci! Gerçek ortaya çıktı, 'İşte Sedat'ın aradığı mucize' Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisi, 3 Şubat Perşembe akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. İnşaatta yaşanan kazanın ardından Sedat'ın tutuksuz yargılanması için kolları sıvayan Rafet Koroğlu, evladı için mücadele ederken; hamile olduğunu öğrenen Nalan ,bu durumu kocasını durdurmak için kullandı. İşte 'Camdaki Kız' son bölümde yaşananlar...
3.02.2022 Magazin
Camdaki Kız’ın yeni bölümünden görüntüler!
Camdaki Kız’ın yeni bölümünden görüntüler! Nalan, Koroğlu malikanesinde bambaşka bir hayatın içine giriyor. Camdaki Kız yeni sezonuyla Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor.
3.09.2021 Televizyon
Camdaki Kız 1. Bölüm Fragmanı- 2
Camdaki Kız 1. Bölüm Fragmanı- 2 Camdaki Kız 1. Bölüm Fragmanı - 2 yayında!
27.03.2021 Televizyon
Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız oyuncuları kimler? İşte yayın günü ve Camdaki Kız fragmanı!
Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız oyuncuları kimler? İşte yayın günü ve Camdaki Kız fragmanı! Kanal D’nin yeni dizisi Camdaki Kız için geri sayım başladı. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği Kanal D'nin iddialı yapımı Camdaki Kız ile ilgili detaylar belli oldu. Ekranların sevilen oyuncusu Burcu Biricik’in Nalan karakteriyle izleyiciyi büyüleyeceği Camdaki Kız, muhteşem hikayesi ile izleyeciyi ekranlara kilitleyecek. Peki, Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız oyuncuları kimler? Camdaki Kız konusu ne? Camdaki Kız kimin eseri? Camdaki Kız hangi kitaptan uyarlandı? İşte Camdaki Kız oyuncu kadrosu...
23.03.2021 Gündem
Nalan, Hayri'ye evlenmeyeceğini söyleyerek onu şoke ediyor!
Nalan, Hayri'ye evlenmeyeceğini söyleyerek onu şoke ediyor! Perşembe akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 77. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perşembe günü ekrana gelecek bölümde; Nalan, Hayri'ye evlenmeyeceğini söyleyerek onu şaşırtıyor.
1.05.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Sedat'ın acı günü!
Camdaki Kız'da Sedat'ın acı günü! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız ekrana gelen 61. bölümüyle AB kategorisinde 7,18 reyting ve 18,65 izlenme payı ve 20+ABC1 kategorisinde ise 8,15 reyting ve 18,57 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
16.12.2022 Televizyon
Nalan, yeni bir hayat kurmaya karar veriyor!
Nalan, yeni bir hayat kurmaya karar veriyor! Camdaki Kız 58. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.
21.11.2022 Televizyon
Camdaki Kız 56. bölüm 2. fragmanı yayında!
Camdaki Kız 56. bölüm 2. fragmanı yayında! Camdaki Kız 10 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan, hamile mi?
7.11.2022 Televizyon
Camdaki Kız'ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Nalan'ı yeni sezonda neler bekliyor?
Camdaki Kız'ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Nalan'ı yeni sezonda neler bekliyor? Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız’ın yeni sezon tanıtımı dün akşam izleyici ile buluştu.
26.08.2022 Televizyon
Hayri, Nalan'a olan duygularını itiraf edebilecek mi?
Hayri, Nalan'a olan duygularını itiraf edebilecek mi? Camdaki Kız 39. bölüm 2. fragman yayında!
13.04.2022 Televizyon
Nalan, babasını kaybediyor! Hayri en büyük destekçisi oluyor...
Nalan, babasını kaybediyor! Hayri en büyük destekçisi oluyor... Kanal D'nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız 36. bölüm fragmanı yayınlandı.
21.03.2022 Televizyon
Mezarlıktaki sır ne? Nalan öğrenebilecek mi?
Mezarlıktaki sır ne? Nalan öğrenebilecek mi? Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Camdaki Kız'ın 23. bölüm fragmanı yayınlandı.
5.12.2021 Televizyon
Nalan gerçekleri öğreniyor mu?
Nalan gerçekleri öğreniyor mu? Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 14. bölüm fragmanı yayında!
3.10.2021 Televizyon
Muzo evden ayrılıyor!
Muzo evden ayrılıyor! Camdaki Kız 11. bölüm fragmanı yayınlandı!
14.09.2021 Televizyon
Camdaki Kız'ın yeni sezon tarihi belli oldu!
Camdaki Kız'ın yeni sezon tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın yeni sezon tarihi belli oldu. Dizi 9 Eylül Perşembe akşamı izleyici ile buluşuyor.
31.08.2021 Magazin
Camdaki kız yeni oyuncu kim, Camdaki kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki Kız Hayri karakteri tahminleri!
Camdaki kız yeni oyuncu kim, Camdaki kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki Kız Hayri karakteri tahminleri! Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, en heyecanlı yerinde sezon finali yapıyor. Ekranlara merhaba dediği andan bu yana Camdaki Kız ilginç ve bir o kadar da etkileyici hikayesi ile izleyenleri ekranlara bağlamayı başarmıştı. Sezon finalinde beklenen düğün gerçekleşiyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın hikayesinde en önemli karakter 'Hayri' sezon finalinin son sahnesinde diziye girecek. Pek çok kişi de Camdaki Kız Hayri karakterini araştırıyor. Dizi ile ilgili bir kaç ünlü oyuncunun adı zikrediliyor. Peki, Camdaki Kız Hayri'yi kim oynayacak? Camdaki kız Hayri kim? Camdaki Kız'ın yeni oyuncusu kim olacak? Hayri karakteri ile ilgili adı geçen o isimler...
10.06.2021 Gündem
Nalan ve Sedat'ın düğünleri olacak mı?
Nalan ve Sedat'ın düğünleri olacak mı? Camdaki Kız 9. bölüm sezon finali fragmanı yayında!
7.06.2021 Televizyon
Camdaki Kız 6. Bölüm Fragmanı
Camdaki Kız 6. Bölüm Fragmanı Camdaki Kız 6. Bölüm Fragmanı yayında! Sedat ve Nalan'dan sürpriz hamle!
13.05.2021 Televizyon
Camdaki Kız 5. bölüm 2. fragmanı yayında!
Camdaki Kız 5. bölüm 2. fragmanı yayında! Kaza geçiren Sedat ölümle pençeleşiyor!
4.05.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Camdaki Kız Fragman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camdaki kız fragman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.