Fragman

Fragman

Son dakika fragman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fragman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fragman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fragman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fragman gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.046 fragman haberi bulunmuştur. Tüm fragman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı?
Yargı’da nefesler tutuldu! Eren’in gizli yürüttüğü plan ortaya çıkacak mı? Nefesleri kesecek, heyecan dolu bölümden yeni tanıtım yayınlandı. Yargı dizisi 14 Nisan 2024 Pazar akşamı yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.
14.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı. KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas dizisi oyuncuları... Kanal D dizisi Taş Kağıt Makas konusu nedir, ne zaman başlıyor?
Taş Kağıt Makas dizisi oyuncuları... Kanal D dizisi Taş Kağıt Makas konusu nedir, ne zaman başlıyor? Taş Kağıt Makas dizisi yakında Kanal D'de başlıyor. Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük ve Hande Ataizi'nin yer aldığı yapımdan ilk fragman geldi. Seyirci de "Taş Kağıt Makas ne zaman başlıyor?", "Taş Kağıt Makas hangi kanalda, oyuncuları kimler?" sorularını araştırmaya başladı.
26.02.2024 Magazin
Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncuları kimler? Mehmed: Fetihler Sultanı hangi ülkede, nerede çekildi?
Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncuları kimler? Mehmed: Fetihler Sultanı hangi ülkede, nerede çekildi? Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi için geri sayım başladı. İlk fragman da yayınlandı. Büyük Osmanlı Hükümdarı Fatih Sultan Mehmed'in hayatına ışık tutacak dizi aynı zamanda İslam dünyasının önemli isimlerinden Eyül El Ensari'nin hayatından da kesitler sunacak. Çok büyük bir prodüksiyonla ekranlara gelecek olan dizinin yapımcılığını Eyüp Gökhan Özekin üstleniyor. Yönetmenliğini Şafak Bal'ın yaptığı Mehmed: Fetihler Sultanı oyuncuları arasında da yıldız isimler yer aldı. Peki Mehmed: Fetihler Sultanı hangi ülkede, nerede çekildi?
26.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri 25 Ocak’ta seyirciyle buluşuyor
İnci Taneleri 25 Ocak’ta seyirciyle buluşuyor Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.
16.01.2024 Magazin
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024?
Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, Kardeşlerim bu hafta var mı 6 Ocak 2024? Her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kardeşlerim'ın yeni bölümünün olup olmayacağı sorgulanıyor. Cumartesi günleri ekrana gelen yapımın 112. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu'nun başrolde olduğu dizi yayın akışında da yer almadı. Peki, Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim var mı, Kardeşlerim bu hafta yok mu 6 Ocak 2024? Kardeşlerim 112. bölüm fragmanı neden yok?
6.01.2024 Televizyon
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder İlk fragmanıyla olay yaratan Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri, bu kez Dilber’li tanıtım filmiyle gündeme oturdu. “Dilber” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, sosyal medyada çok konuşuldu.
29.12.2023 Magazin
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak?
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yer aldığı Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı için beklenen haber geldi. Büyük bir merakla beklenen filmden ilk fragman yayınlandı. İşte, İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman yayınlanacak sorularının cevapları...
14.12.2023 Televizyon
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nda beklenen son yazıldı! Kaya Seyran'dan tokadı yedi, eyvallahsız Halis Nükhet'in peşinden koştu!
Yalı Çapkını'nda beklenen son yazıldı! Kaya Seyran'dan tokadı yedi, eyvallahsız Halis Nükhet'in peşinden koştu! Yalı Çapkını 45 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kaya, Seyran'dan tokadı yedi. "Ben bu çatı altında daha fazla kalamam" diyerek evi terk eden Nükhet'in peşinden hiçbir şeye eyvallahı olmayan Halis Ağa koştu.
7.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i kendi silahıyla vurdu! "Ben biriyle yattım Fatih"
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm 2. fragmanı: Doğa Fatih'i kendi silahıyla vurdu! "Ben biriyle yattım Fatih" Kızılcık Şerbeti 37 bölüm 2 fragmanın yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'i kendi silahıyla vurdu. "Ben bugün biriyle tanıştım Fatih, birlikte oldum onunla" diyen Doğa, Evlenme teklifine cevap bekleyen Fatih'i şoka soktu. Umut ve Nursema evliliği ise Pembe'nin müdahaleleriyle sona doğru ilerliyor.
31.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti!
Yalı Çapkını 44. bölüm fragmanı: Nükhet İfakat'in fişini çekti, Ferit Sultan'ı Seyran'a itiraf etti! Yalı Çapkını 44 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Sultan'ı odasına gönderenin İfakat olduğunu söyleyen Ferit, Seyran'dan af diledi. Nükhet, İfakat'in fişini çekmek için planlarına devam etti. Öte yandan Kaya, Suna ile evlenmek istediğini ilk kez dile getirdi.
30.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm fragmanı: Fatih Doğa'ya evlenme teklifi etti, Ömer ayrılık isteğiyle Yeşilçam'a bağladı!
Kızılcık Şerbeti 37. bölüm fragmanı: Fatih Doğa'ya evlenme teklifi etti, Ömer ayrılık isteğiyle Yeşilçam'a bağladı! Kızılcık Şerbeti 37 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih diz çökere Doğa'ya evlenme teklifi etti. Doğa teklifi kabul edecek mi? Öte yandan hastalığını öğrendikten sonra Kıvılcım'ın evine taşınan Ömer, ayrılmak istediğini söyleyerek adeta Yeşilçam'a bağladı.
29.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı!
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı! Yalı Çapkını 43 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım yalıyı birbirine kattı. Sultan'a Ferit ile birlikte olduğunu itiraf ettin Kazım, Kaya ve Suna'yı öpüşürken yakaladı. İfakat'ın geçtiğimiz sezon Fuat/Suna planı bu sezon Kaya/Suna olarak devam etti. Halis Ağa'nın İfakat'i saçlarından tutup, "Bu ne kepazeliktir böyle" dediği anlarda Nükhet görülmeye değerdi.
27.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı belli oldu, Pembe ve Apo boşanıyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm 2. fragmanı: Doğa'nın intikam planı belli oldu, Pembe ve Apo boşanıyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Fatih, "Lütfen izin ver, kendimi affetireyim" diye Doğa'ya yalavardı. Doğa, "Her şeye senin için katlanıyorum. Ama az kaldı" diyerek intikam için startı verdi. Öte yandan Umut önce Apo'ya şimdi de Fatih'e resti çekti.
26.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor!
Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı: Umut Apo'ya resti çekti, Kıvılcım balonu öğreniyor! Kızılcık Şerbeti 36 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ile İbrahim karşı karşıya geldi. Ancak Ertuğrul'un gelişiyle Mihri ve Nursema kurtuldu. Öte yandan Umut, "Ben sizin kuklanız değilim, beni böyle azarlayamazsınız" diyerek Abdullah'a resti çekti.
23.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor...
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor... Yalı Çapkını 42 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Zerrin'in Korhanlar yalısına geri döndüğü görüldü. Nükhet'in içinden canavar çıktığı sahneler seyirciyi şoka sokarken, Sultan ve Ferit ilişkisini önceden bilen İfakat herkesi şaşırttı.
20.10.2023 Televizyon
Ömer 27. bölüm fragmanı: Nülüfer Tahir'in kızı çıktı, Şükran boşanma davasını açıyor!
Ömer 27. bölüm fragmanı: Nülüfer Tahir'in kızı çıktı, Şükran boşanma davasını açıyor! Ömer 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Vicdan, Nilüfer'in Tahir'in kızı olduğunu açıkladı. Şükran ise Tahir'e, "Boşanacağım senden" diyerek son restini çekti.
20.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm 2. fragmanı: Fatih ikinci bir şansı hakediyor! Pembe'nin Alev planı...
Kızılcık Şerbeti 35. bölüm 2. fragmanı: Fatih ikinci bir şansı hakediyor! Pembe'nin Alev planı... Kızılcık Şerbeti 35 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema'nın Mihri'ye ulaşma çabaları devam etti. Kıvılcım'ın Fatih hakkında, "Herkes ikinci bir şansı hakeder" demesi seyircinin tepkisini çekti. Öte yandan Ömer'in ölümü yakında geliyor.
19.10.2023 Televizyon
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı?
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihini açıkladı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim?
18.10.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Fragman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fragman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.