Gazete Vatan Logo
Magazin Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?

Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?

Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yine seyirciyi ekrana kilitledi. Hayri'nin Laz Kızı için Nalan'ı bırakmak istemesi bölüme damga vurdu. Peki, Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? İşte detaylar...

Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?

Günlerdir Nalan'ı aldatan Hayri, Laz Kızı'nı kaybetmemek için Nalan'ı gözden çıkardı!

HAYRİ YİNE 4 AYAK ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Nalan ve Türkan çocukları alıp restorana baskına gitti. Hayri'nin dükkanda olmadığını gönce Nalan kuşkulanmaya başladı. Murat ise eve gelmediği gece söyledikleri yalanın devamını getirdi.

Hayri'ye ulaşan Murat, Nalan ve Türkan'ın geldiğini söyledi. Hızlıca restorana gelen Hayri, tam içeri girecekken Laz Kızı'nın kendisini takip ettiğini gördü.

Restoran çıkışı Laz Kızı'nın kendisini izlediğini bilen Hayri, Nalan ile olan ilişkisinin ortaya çıkmaması için elinden geleni yaptı. Nalan'a yabancı gibi davranan Hayri, kendisinden daha da şüphelenmesine neden oldu.

HAYRİ HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

Restorandan sonra Hayri ile birlikte evlerine gelen Türkan, kendini daha fazla tutamayız Hayri ile konuştu. Hayatındaki kadının kim olduğunu soran Türkan, Hayri'nin arsız tavrıyla karşılaştı. Her şeyi inkar eden Hayri, üzerine bir de Türkan'a fazla yüz verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

HAYRİ, LAZ KIZI'NA YALAN SÖYLÜYOR

Günün ilk ışıklarında Laz Kızı'nın yanına koşan Hayri, yine soru yağmuruna tutuldu. Laz Kızı, Nalan'ı tarif edip kim olduğunu sorunca, Hayri'de Türkan'ın yemek kursundan arkadaşı olduğunu söyledi.

O sırada Hayri'yi kahvaltıya bekleyen Nalan, ısrarla aramaya başladı. Laz Kızı sofra hazırlamaya gidince Nalan'ı gizlice arayan Hayri, yine bir ton yalan söyledi. O sırada Laz Kızı kapıyı dinleyerek Hayri'nin konuşmalarına şahit oldu.

HAYRİ UCUZ ATLATTI

Hayri'ye kahvaltı hazırladığı sırada Laz Kızı'nın sevgili Kerim eve geldi. Neye uğradığı şaşıran Laz Kızı, evde Hayri'nin olduğunu anlamaması için elinden geleni yaptı.

Kerim'in bir süreliğine evden çıkmasıyla Hayri'de hemen hazırlanıp çıktı. Kerim geri geldiğinde ise Laz Kızı'nın isteksiz tavrı sinirlenmesine neden oldu. Laz Kızı'nın boğazına yapışan Kerim, zorba davranışlarına devam etti.

NALAN TEPKİSİNİ KOYUYOR

Laz Kızı'nın yanından çıkınca Nalan'ın yanına giden Hayri, Nalan'ın neden trip yaptığını sordu. Dün akşam yaşananları sindiremediğini söyleyen Nalan, nedenini merak etti.

Haberin Devamı

Hiç yüzü kızarmayan Hayri, silahlı adam yalanını gayet güzel devam ettirdi.

LAZ KIZI, HAYRİ'YE BOŞAN BASKISI YAPIYOR

Laz Kızı evlenelim baskısı yapmasın diye Hayri, Türkan ile evli olduğunu söyledi. Hayri'yi sıkıştıran Laz Kızı, 3 saat süre verdi ve bu işi bitirmesini istedi.

Kerim'den ayrılacağını söyleyen Laz Kızı, Hayri ile namuslu ve sakin bir hayat kurma planları yaptı.

SEDAT, RAFET'E AÇILIYOR

Yıllardır Nalan'ı unutamayan Sedat, gün geçtikçe Nalan'a olan özleme daha da arttı. Kendini yalnız hisseden Sedat, dayanamayın babasını karşısına aldı ve Nalan'ı unutamadığını söyledi. Rafet ise oğluna destek olup hayatın kısa olduğunu ve ne yaparsa yapsın yanında olacağını söyledi.

LAZ KIZI TAARUZA GİDİYOR

Hayri'ye 3 saat veren Laz Kızı, verdiği sürenin sonunda Hayri'nin yanına gelmemesine sinirlendi. Hayri ise o sırada restorandan çıkıp Nalan ile konuşmak için yola düştü.

Hayri gelmeyince arabasına atlayan Laz Kızı, Türkan'ın yanına gitti. Türkan'ı açık açık tehdit eden Laz Kızı, Türkan'ın konuşmasına izin vermeden ilk iş yarın sabah boşanma işini halledeceğini söyledi.

Haberin Devamı

NALAN AKLİ MELEKELERİNİ YİTİRDİ

Hayri'nin geleceğine çok sevinen Nalan, Hayri'nin en sevdiği yemeklerden yapıp güzel bir sofra kurdu ve hazırlandı.

Hayri'yi coşkuyla karşılayan Nalan, hemen yemeğini servis etti. Hayri ısrarla konuşmak isteyince Nalan yemekten sonra konuşmak istediğini söyledi. Aniden başka birine aşık olduğunu söyleyen Hayri, Nalan'ın delirmesine neden oldu. Saçmalamaya devam eden Hayri, birkaç ay kendisini aramamasını sonra isterse yeniden görüşebileceğini söyledi.

Hayri'nin kendisini ne kadar çok sevdiğini hatırlatan Nalan, bir yandan Hayri'yi öperken bir yandan da tokatlamaya başladı.

CAMDAKİ KIZ'IN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!