Çiftçi Ödemeleri

Çiftçi Ödemeleri

Son dakika çiftçi ödemeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiftçi ödemeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiftçi ödemeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiftçi Ödemeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiftçi ödemeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 çiftçi ödemeleri haberi bulunmuştur. Tüm çiftçi ödemeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri başlıyor! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Bakan Kirişçi, sosyal medya hesabından 1,3 milyar liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağının müjdesini verdi. Peki, Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Çiğ süt desteği, tohum desteği, sulama desteği ve zeytinyağı desteği yattı mı? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Kirişçi güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin yarından itibaren yapılmaya başlanacağı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 291 milyon 220 bin 778 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin, yarın çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.03.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Kirişçi güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 58 milyon 899 bin 579 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Pakdemirli güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “546 milyon 987 bin 561 liralık tarımsal destek ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
25.02.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Pakdemirli güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “177 milyon 266 bin 298 liralık tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
11.02.2022 Ekonomi
Araba ve sigara fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! 3 kat ÖTV...
Araba ve sigara fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! 3 kat ÖTV... Araba ve sigara fiyatlarıyla son dakika ÖTV gelişmesi. Milyonları kapsıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Paketi düzenlemesine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tütün mamulleri ve otomotivde ÖTV'leri 3 kat artırma yetkisi verildi.
26.10.2021 Ekonomi
Esnafa gelir vergisi muafiyeti gelecek mi? ÖTV artacak mı? İşte yeni vergi paketinin detayları!
Esnafa gelir vergisi muafiyeti gelecek mi? ÖTV artacak mı? İşte yeni vergi paketinin detayları! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Vergi Paketi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yeni vergi paketine göre, tütün mamulleri ve otomotivdeki ÖTV ile ilgili düzenlemeler de yer alıyor. Pakette ayrıca, 850 bin civarında esnafa gelir vergisi muafiyeti ve sosyal medya içerik üreticilerine vergi düzenlemesi de geliyor. Peki, ÖTV artacak mı? Yeni vergi paketinde neler var? Vergi düzenlemesi kimlere geliyor? İşte detaylar...
18.10.2021 Ekonomi
Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Çiftçilere destek ödemesi yattı mı? (e devlet çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama)
Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Çiftçilere destek ödemesi yattı mı? (e devlet çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama) Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci çiftçilere destek ödemelerin başladığını duyurdu. Kirişci, "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi. Peki, Çiftçi destek ödemesi yattı mı? İşte çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama e devlet ekranı…
7.04.2023 Ekonomi
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Diyarbakır Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde bakanlığın afet bölgesindeki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişçi, çiftçilere yapılacak olan 11 kalemde destekleme ödemesinin bugün gerçekleşeceğini duyurdu.
24.02.2023 Ekonomi
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek Depremler nedeniyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerde kayıtlı çiftçiler için 2022 üretim yılı mazot ve gübre destekleme ödemeleri nakit olarak gerçekleştirilecek.
20.02.2023 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ekranı
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ekranı Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 513,4 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti.
4.11.2022 Ekonomi
Banka kartlarına yüklenecek, nakit olarak verilmeyecek! Başvurular bugün başladı
Banka kartlarına yüklenecek, nakit olarak verilmeyecek! Başvurular bugün başladı Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı ve hububat üreten çiftçilere, 2022 yılı üretim dönemine ait mazot ve gübre destekleri 2023 mart ayı yerine bu yıl içinde ödenecek. Bundan böyle söz konusu destekler çiftçilere nakit olarak verilmeyecek. Banka kartlarına yüklenecek. Başvurular bugün itibarıyla başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci konuya ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...
31.10.2022 Ekonomi
'Çiftçi Kayıt Sistemi' resmen açıldı, başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor
'Çiftçi Kayıt Sistemi' resmen açıldı, başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ekim ayı itibarıyla başladı, başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ile ilgili bilgi verdi. Karaca, Türkiye genelinde ÇKS'de 3 günde 59 bin başvuruya ulaşıldığını belirterek, "Daha önce çiftçi muhtara gidiyordu, 2 aza ile birlikte imza alıyordu. Ziraat odasına, ilçe tarıma gidiyordu. Bu da çiftçiye zaman, ziraat mühendislerimize iş kaybına neden oluyordu" dedi.
4.10.2022 Ekonomi
Bakan Nebati 'çalışanlar rahat nefes alacak' dedi ve açıkladı
Bakan Nebati 'çalışanlar rahat nefes alacak' dedi ve açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati enflasyona yönelik olarak "Ekonomide durgunluğa yer vermeden vatandaşların alım gücünü artırmaya yönelik mücadeleyi kararlılıkla devam ettiriyoruz. Enflasyonu da yeneceğiz. Yıl sonundan itibaren de bu düşüşü daha net şekilde hissetmeye başlayacağız" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 2. Türkiye Çiftçi Zirvesi'nde konuştu. Bakan Nebati "Millete efendi değil, hizmetkar olarak geldiğimizin altını çizdik. Bugün küresel çalkantılara rağmen ülkemizin tarihi başarılarını yok sayan bir kesim vardır, olmaya da devam edecek. Bunlar bu çarpıtmalarla milletimize karşı psikolojik harp uyguluyorlar. Biz hep çalışmaya devam ediyoruz. Tüm algı oyunlarına rağmen çok şükür insanımızın ferasetiyle neyin ne olduğu çok net şekilde görülüyor" ifadesini kullandı.
26.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Trakya Birlik, yüzde 40 yağ oranlı ayçiçeği için tonuna 12 bin lira avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
8.09.2022 Ekonomi
TMO: Mısır hasadı lokal olarak başladı
TMO: Mısır hasadı lokal olarak başladı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), mısır hasadının ağustos ayının ilk yarısında lokal olarak başladığını, mısır üretiminin geçen yıla göre yüzde 3,7 artışla 7 milyon ton seviyesinde tahmin edildiğini açıkladı.
23.08.2022 Ekonomi
Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı!
Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı! Tarım Bakanlığı’ndan desteleme ödemeleri açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Çiftçilerin hesaplarına yatıyor! Bakan Kirişçi, 96 milyon 780 bin 711 TL'lik tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Peki, Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ve şahıs ödemeleri ekranı!
19.08.2022 Ekonomi
Çiftçiler dikkat! 118 milyon 14 bin liralık motorin desteği verilecek
Çiftçiler dikkat! 118 milyon 14 bin liralık motorin desteği verilecek Pankobirlik Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun 25 Haziran’da yapılan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 70. Olağan Mali Genel Kurul’unda müjdesini verdiği 3 avansın ikincisi olan motorin avansının da kuponlarının dağıtımına başlandı.
5.07.2022 Ekonomi
Çiftçileri yakından ilgilendiren gelişme! Ton başına 14 bin lira
Çiftçileri yakından ilgilendiren gelişme! Ton başına 14 bin lira Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatı ton başına 14 bin TL olarak belirlendiğini açıkladı.
5.07.2022 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Faizsiz olarak ödeniyor, yüzde 290 arttı
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Faizsiz olarak ödeniyor, yüzde 290 arttı Nakdi destek ödemeleri bugün yapılmaya başlıyor. Avans olarak verilen paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Ödeme miktarı 2022 yılı itibarı ile yüzde 290 artırıldı. Binlerce kişi bu ödemelerden yararlanacak. Yılda 3 kez yapılan avans ödemesi 5'e çıkarıldı. Bakan Kirişci detaylar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkşeker ile "sözleşmeli tarım" kapsamında bu yıl pancar eken 28 bin 800 çiftçiye yaklaşık 490 milyon lira nakdi avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
24.05.2022 Ekonomi
Ödemeler başlıyor! Faizsiz olarak veriliyor, yarın hesaplarda olacak...
Ödemeler başlıyor! Faizsiz olarak veriliyor, yarın hesaplarda olacak... Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler yarın başlıyor. Bakan duyurdu. 490 milyon TL nakdi avans ödemesi yapılacak. 3 defa ödeniyordu, 5'e çıkarıldı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkşeker ile 'Sözleşmeli Tarım' kapsamında bu yıl pancar eken 28 bin 800 çiftçiye 24 Mayıs'ta, toplamda yaklaşık 490 milyon TL ödeme yapılacağını duyurdu.
23.05.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük müjde! Ödemeler bugün başlıyor!
Çiftçiye büyük müjde! Ödemeler bugün başlıyor! Çiftçi yüz binlerce kişiye müjde geldi! Ödemeler bugün başlıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "3 milyar 176 milyon 677 bin 292 TL’lik tarımsal destekleme ödemelerine bugün başlıyoruz. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun" dedi.
13.05.2022 Ekonomi
Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor, bakan duyurdu
Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor, bakan duyurdu Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırılıyor. Destek ödemeleri ile ilgili açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Kirişçi yaptığı açıklamada, "150 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Emek veren, alın teri döken çiftçi kardeşlerime hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı! Kimlik numarasının son hanesine göre...
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı! Kimlik numarasının son hanesine göre... Paralar banka hesaplarına yatırıldı. Kimlik numaralarının son hanelerine göre bankadan ödemeler alınabilecek. On binlerce çiftçiyi ilgilendiriyor. Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilde fındık alan bazlı destek ödemelerinin yapıldığını bildirdi.
7.04.2022 Ekonomi
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri 2022’de ne kadar olacak?
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri 2022’de ne kadar olacak? Ramazan ayına girilirken emeklinin gözü kulağı Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerine yapılacak artış ve ödemelerin yapılacağı tarihe çevrildi. Ramazan ve Kurban bayramları olmak üzere yılda 2 kez emekliye verilen bayram ikramiyeleri için hükümetten gelecek açıklama bekleniyor. Bayramdan hemen önce ödenmesi beklenen emekli ikramiyelerine yapılacak zam ile ilgili tahminler şimdiden yapılmaya başlandı. Asgari ücrete son 50 yılın en büyük zammının yapılmasının ardından emekli bayram ikramiyelerinin de enflasyona göre düzenlenmesi bekleniyor. Peki, Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri 2022’de ne kadar olacak? İşte bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih ve beklenen zam ile ilgili son tahminler…
1.04.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Çiftçi Ödemeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiftçi ödemeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.