Destek Ödeme

Destek Ödeme

Son dakika destek ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan destek ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını destek ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destek Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destek ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.125 destek ödeme haberi bulunmuştur. Tüm destek ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahiplerini yakından ilgilendiriyor! 90 gün içerisinde başvuru yapılması gerekiyor
Ev sahiplerini yakından ilgilendiriyor! 90 gün içerisinde başvuru yapılması gerekiyor Yaşanan deprem felaketinin ardından en önemli gündemlerden biri bina güçlendirme ile ilgili çalışmalar oldu. Özellikle eski binalarda oturanlar deprem korkusunu daha fazla yaşasa da kentsel dönüşümle bu tür binalar yenilenebiliyor. Ancak evinin yıkılıp yenilenmesini istemeyenler bina güçlendirme yöntemini tercih ediyor.
8.04.2024 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Bakan Göktaş açıkladı
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Bakan Göktaş açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nın ödemelerini öne çekerek yarın hesaplara yatıracaklarını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı
Destek ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesabına tarım destekleme ödemesinin yapıldığını duyurdu.
20.01.2024 Ekonomi
Kira desteği ile ilgili flaş adım! Ödeme miktarı arttırıldı
Kira desteği ile ilgili flaş adım! Ödeme miktarı arttırıldı Yapılan yasal düzenlemeler ve kampanyalarla kentsel dönüşümün hızlanması amaçlanırken, dün süreçte önemli bir adım daha atıldı. İşte detaylar...
10.01.2024 Ekonomi
Kentsel dönüşümde büyük fırsat: Sigorta desteği!
Kentsel dönüşümde büyük fırsat: Sigorta desteği! İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 1.5 milyon, Türkiye genelinde ise 5 milyon konutun değiştirilmesi gerekiyor. Konutu kendisi dönüştürene ise destek sağlanıyor. İşte sigorta desteği ile ilgili detaylar...
1.01.2024 Ekonomi
Kentsel dönüşüm için vatandaşa büyük destek: Faizsiz kredi, hibe, kira yardımı
Kentsel dönüşüm için vatandaşa büyük destek: Faizsiz kredi, hibe, kira yardımı İstanbul’da riskli yapıların yenilenmesi için yeni bir dönem başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün yeni yol haritasını açıkladı. Yarısı Bizden kampanyası ile 350 bin konut yenilenecek, rezerv alanlarda 400 bin konut yapılacak ve şehre 100 bin yeni sosyal konut kazandırılacak. İlk yıkım, yapım ve sözleşmeler de dün itibarıyla başladı
24.12.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşüm ile ilgili dikkat çeken detay! 15 gün süresi var
Kentsel dönüşüm ile ilgili dikkat çeken detay! 15 gün süresi var Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. 9 Kasım’da da Resmi Gazete’de yayımlandı. Yasayla ilgili tartışmalarda sosyal medyada “Bu bir mülksüzleştirme planı” yorumunu yapan da var, “Bu yasayla sorun çözülür” diyen de... Yeni yasayı, nelerin değişeceğini ve olması gerekenleri uzmanlara sorduk, kafalardaki soru işaretlerine cevaplar aldık.
19.11.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı
Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 2,8 milyar TL evde bakım yardımını hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.
14.10.2023 Ekonomi
Düşük faizli - uzun vadeli taksit imkanı ve kira desteği geliyor! Kentsel dönüşümde yeni dönem
Düşük faizli - uzun vadeli taksit imkanı ve kira desteği geliyor! Kentsel dönüşümde yeni dönem İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin depreme hazırlıklı hale gelmesi için çalışmaları devam eden düzenlemenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Meclis açılır açılmaz gündeme getirilmesi planlanan yasa teklifi kapsamında çürük binalar rezerv alanlara taşınacak, dönüşüm düşük faiz ve uzun vadeli taksitler ile sağlanacak.
24.09.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor!
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı "1 milyar 484 milyon 15 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz" dedi.
22.09.2023 Ekonomi
SED yardımı yattı mı? 2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? SED ödemeleri ne kadar oldu, Ağustos SED yardımı yattı mı?
SED yardımı yattı mı? 2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? SED ödemeleri ne kadar oldu, Ağustos SED yardımı yattı mı? 2023 Ağustos SED yardımı ne zaman yatacak, SED yardımı yatan iller hangileri? e-Devlet SED yardımı sorgulama süreci başladı. SED yardımı Ağustos 2023 ödemelerinde gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ödemeleri, memur maaşlarına yapılan yüzde 17,55 zam oranında arttı. Çocukların korunması ve desteklenmesine yönelik olan ödenek için aileler 'SED yardımı Ağustos 2023 yattı mı, SED yardımı ne zaman yatacak?' sorularına yanıt arıyor.
16.08.2023 Ekonomi
Sıfır faizli kredi ve hibe imkanı! Detaylar ve başvuru tarihi belli oldu
Sıfır faizli kredi ve hibe imkanı! Detaylar ve başvuru tarihi belli oldu Faizsiz, iki yıl geri ödemesiz kredi ile 500 bin TL hibe imkanı sunuluyor. Başvurular 15 Temmuz'da başlıyor. Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında, kendi yapısını inşa edecek afetzedelere, konutlar için 500 bin TL, iş yerleri için 250 bin TL hibe verilecek. Ayrıca, konutlar için 500 bin ile 800 bin TL, iş yerleri için de 250-500 bin TL arasında faizsiz kredi imkânı sağlanacak​​​​.
8.07.2023 Ekonomi
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
9.06.2023 Ekonomi
‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına son 5 gün!
‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına son 5 gün! İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağıyor. Evini dönüştürecek vatandaşlar için başlatılan 'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular 5 gün sonra bitiyor. Devletin dönüşüm bedelinin yarısını karşılayacağı kampanyada başvurular 900 bine yaklaştı
27.05.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşüm hamlesi! Hedef 'çürük' bina bırakmamak
Kentsel dönüşüm hamlesi! Hedef 'çürük' bina bırakmamak Türkiye’nin üç büyük ilinde kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor. İstanbul’da 695 bin bağımsız birim, Ankara’da 39 bin 658 konut dönüştürülerek teslim edildi. İzmir’e ise dönüşüm kapsamında 75 milyar TL yatırım yapıldı.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci açıkladı! Destek ödemeleri hesaplara aktarıldı
Bakan Kirişci açıkladı! Destek ödemeleri hesaplara aktarıldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.
28.04.2023 Ekonomi
Yarısı bizden kampanyası nedir, kimler yararlanacak? İşte 5 adımda kampanyanın detayları
Yarısı bizden kampanyası nedir, kimler yararlanacak? İşte 5 adımda kampanyanın detayları Kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması için harekete geçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşümde maliyetin yarısının devlet tarafından karşılanacağını duyurdu. "Yarısı Bizden kampanyası nedir, ne zaman başlayacak?" sorularının yanıtları araştırılmaya başladı. İşte 'yarısı bizden' kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
21.04.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Yol haritası belli oldu, 75 bin TL'lik destek
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Yol haritası belli oldu, 75 bin TL'lik destek Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin 11 ilde yol açtığı yıkım, kentsel dönüşüm çalışmalarını tekrar gündemin ilk sıralarına taşıdı. Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının detayları netleşmeye başladı. Öte yandan depremin etkilediği Elazığ'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Belediye tarafından vatandaşlara hane başı 75 bin liraya kadar hibe verilecek. İşte haberin detayları...
2.03.2023 Ekonomi
10 bin TL yardım nasıl yapılır, depremzedelere 10 bin TL yardım ne zaman verilecek? 10 bin TL maddi destek!
10 bin TL yardım nasıl yapılır, depremzedelere 10 bin TL yardım ne zaman verilecek? 10 bin TL maddi destek! Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem 10 ilde hayatı felç etti. Binlerce bina enkaza dönüşürken, ölü sayısı 8 bini geçti. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi Kahramanmaraş’a geldi ve burada bir açıklama yaptı. Bölgelerden çıkmak isteyen vatandaşlar için birçok otel ayarlandığını belirten Erdoğan, “Tüm illerimizde bakan arkadaşlarımla birlikte bu operasyonların koordinasyonunun yürütüyoruz. Devletin kurumlarının hepsi iş başında. İlk gün tabi ki bazı sıkıntılar yaşandı ama ikinci ve bugün duruma tahsis edildi. Enkazdaki çalışmalarımız devam ediyor.” Diyerek depremzedelere 10 bin TL destek verileceğini açıkladı. Peki, Depremzedelere 10 bin TL yardım ne zaman verilecek, 10 bin TL maddi destek ödeme tarihi ne?
8.02.2023 Ekonomi
Doğal gaz destek ödemeleri başladı!
Doğal gaz destek ödemeleri başladı! İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemeler başladı.
18.11.2022 Ekonomi
Otomobillere yönelik yeni dönem! Kararı duyurdu, 81 ilde başlıyor, destek ödemesi ve...
Otomobillere yönelik yeni dönem! Kararı duyurdu, 81 ilde başlıyor, destek ödemesi ve... Otomobillere yönelik yeni hamle geldi. Yeni kararı resmen duyurdu. Devreye alınıyor. Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarına 1 milyar liralık yatırım yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, Türkiye'de elektrikli araçların şarj altyapısını oluşturmak amacıyla devreye aldığı "Elektrikli Araçlar İçin Hızlı Şarj İstasyonları Destek Programı" ile 1 milyar liralık yatırımın önü açıldı. Yatırımcıların 15 Nisan 2023'e kadar şarj istasyonlarını kurması gerekiyor ancak yatırımların çok daha hızlı tamamlanacağı öngörülüyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuyla ilgili "Türkiye'de 1500'den fazla yüksek hızlı şarj istasyonunun kurulacağı 300 milyon TL bütçeli şarj istasyonları destek programına çağrımızı yapmıştık. Ülkemizde yüksek hızlı şarj istasyonlarını yaygınlaştırmak için başlattığımız programımızın çağrısını sonuçlandırdık. 200'den fazla firmamızın başvurduğu bu programla bir yılda 1 milyar TL'ye yakın şarj istasyonu yatırımı inşallah devreye alınacak." açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
2.07.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Tarımsal destekleme ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çiftçiler tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyordu. Kurban Bayramı öncesi tarımsal destek ödemelerinin yatmasını bekleyen çiftçiler, Sürü Büyütme ve Yenileme Desteği, Çiğ Süt Desteği, Tarımsal Yayım ve Danışmalık Desteği, Hayvansal Hastalıkları Tazminatı Desteği, Dane Zeytin Desteği, Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği, Hububat Baklagil ve Dane Mısır Desteği ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığı sorguluyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödeme takvimi…
1.07.2022 Ekonomi
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda...
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda... Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. 740 milyon 818 bin 713 TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.
1.07.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! EPDK açıkladı, ve devreye girdi, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! EPDK açıkladı, ve devreye girdi, faturalar artık... Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar. Yeni dönem resmen başladı. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı. Ve değişti. Hükümet harekete geçti ve elektrikte tavan fiyat sistemi uygulaması başladı. Elektrik faturalarının yükselmesi engellenecek. Buna göre yeni sistem ile karlılık oranları daha yüksek olan santrallerden gelirlerinin bir kısmı geri alınarak, maliyeti daha yüksek santrallere verilecek. Böylece elektrik faturaları üzerindeki baskı ortadan kaldırılmış olacak. Elektrik tedarik şirketlerinin elektrik alırken ödeyeceği rakamlar yeni alınan kararla 6 ay boyunca sabitlendi. Yani 6 ay boyunca fiyatlar frenlenmiş olacak. Üretim santralleri tüketicilerin faturalarındaki maliyete ortak olacak. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2022 Ekonomi
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz!
Kredi müjdesi! Son fırsat! Sıfır faiz iki yıl geri ödemesiz! Kredi ile ilgili son dakika açıklaması! Faizsiz kredi desteği. Faizsiz kredi desteğine başvuran alıyor. Faizsiz kredi desteği için son gün 31 Mart olarak belirlendi. Detaylar belli oldu. KOSGEB sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı sağlıyor. Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz destek alacak. Sonraki 24 ayda (2 yıl) eşit taksitlerle (4 ayda bir 6 eşit taksit) faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e ödeme yapılacak. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere; alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira kredi desteği sağlanıyor. 100 bin lira faizsiz kredi desteğinden kimler yararlanabilir? KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Destek Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destek ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.