Mazot Desteği

Mazot Desteği

Son dakika Mazot desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mazot desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mazot desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazot Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazot desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 mazot desteği haberi bulunmuştur. Tüm mazot desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak?
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak? Şubat 2024 Mazot ve gübre desteği ödemelerinin yatıp yatmadığına dair detayları sorgulanmaya başlandı. Çiftçilere ödenen destekler arasında yer alan mazot ve gübre ödemeleri takvimi destekten yararlanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, mazot ve gübre desteği yattı mı, E devlet mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? İşte Ziraat Bankası mazot gübre desteği Şubat 2024…
8.02.2024 Ekonomi
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Başkent, layık olduğu yerde değil. 2 yılda bütün köylerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Tarımın başkenti Ankara olacak. Sera şehri bir Ankara olacak. Çiftçilerimize 50 litre mazot desteği vereceğiz. Tohum desteğini 2 ile 5 ton arasına çıkaracağız" dedi.
3.02.2024 Gündem
Anız yakmak daha çok gübre masrafına neden oluyor
Anız yakmak daha çok gübre masrafına neden oluyor ADANA’da buğday hasadının ardından çok sayıda çiftçi tarlalarını ikinci ürün ekimine daha kısa sürede hazırlamak için anız yakmaya başladı. Adana Tarım Platformu Sözcüsü Cahit İncefikir, çiftçilerin yakıt tasarrufu sağlamak için tarlalarındaki anız kalıntılarını yaktığını söyleyerek, "Ancak topraktaki azot ve karbon miktarı azaldığı için ilerleyen zamanlarda daha çok gübre ihtiyacı doğuyor. Ucuz gibi görünen anızı yakmak daha çok gübre masrafına neden oluyor” dedi.
10.06.2023 Gündem
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşmasında konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Enflasyonda düşüşlerin devam edeceğini bundan sonraki aylarda da göreceğiz” dedi.
6.01.2023 Ekonomi
Mazot Gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Gübre mazot desteği ne kadar?
Mazot Gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Gübre mazot desteği ne kadar? Pamuk ve ayçiçek çiftçisine müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Çiftçilkere verilecek mazot ve gübre destekleme tutarlarını belli oldu. Peki, Mazot Gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Gübre mazot desteği ne kadar? İşte detaylar…
4.12.2022 Ekonomi
'Çiftçi Kayıt Sistemi' resmen açıldı, başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor
'Çiftçi Kayıt Sistemi' resmen açıldı, başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ekim ayı itibarıyla başladı, başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) ile ilgili bilgi verdi. Karaca, Türkiye genelinde ÇKS'de 3 günde 59 bin başvuruya ulaşıldığını belirterek, "Daha önce çiftçi muhtara gidiyordu, 2 aza ile birlikte imza alıyordu. Ziraat odasına, ilçe tarıma gidiyordu. Bu da çiftçiye zaman, ziraat mühendislerimize iş kaybına neden oluyordu" dedi.
4.10.2022 Ekonomi
e-Devlet'ten yapılacak, 1 Ekim’de başlıyor! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor
e-Devlet'ten yapılacak, 1 Ekim’de başlıyor! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) işlemlerinin 1 Ekim’den itibaren e-Devlet üzerinden yapılabileceğini açıkladı. Kirişci, “Artık e-Devlet üzerinden birçok iş ve işlemi yapabiliyoruz. İnşallah 1 Ekim itibarıyla bütün çiftçilerimiz ÇKS işlemlerini, kayıtlarını e-Devlet uygulamamız üzerinden yapabilecekler. Üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
21.09.2022 Ekonomi
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı
Bakanlık desteğiyle çeltik üretimi, 1 milyon tona çıktı Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yürüttüğü 'kabuğu çıkarılmamış pirinç' olarak adlandırılan çeltikte verim artırma çalışmaları ile üretim, 1 milyon tona ulaştı. Türkiye'de 2002 yılında 60 bin hektar alanda 360 bin ton çeltik üretimi yapılırken, 2021'de bu rakam 129 bin 490 hektar alanda 1 milyon tona (pirinç karşılığı 600 bin ton) yükseldi.
21.09.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Kirişçi güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi yaptığı açıklamada, "150 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Emek veren, alın teri döken çiftçi kardeşlerime hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Çiftçiye müjde! Alım garantisi geliyor! Düğmeye basıldı
Çiftçiye müjde! Alım garantisi geliyor! Düğmeye basıldı Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiriyor. Çiftçinin ürettiği ürüne alım garantisi getiriliyor. Buna göre, Türkiye'nin temel ürünlerde vatandaşının ihtiyacını karşılayacak kadar üretim yapması için arka arkaya önlemler devreye sokulacak. Bu kapsamda gelir garantili alım üzerinde duruluyor. Bu sistem ile çiftçi ürününün tümünü satıp satamayacağı, yeteri kadar para kazanıp kazanamayacağını düşünmeyecek. Daha fazla üretimime yönelecek. İşte milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren detaylar...
25.03.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Kirişçi güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin yarından itibaren yapılmaya başlanacağı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 291 milyon 220 bin 778 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin, yarın çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.03.2022 Ekonomi
Banka hesaplarına 1649 lira yatırıldı! Her ay düzenli olarak ödeniyor...
Banka hesaplarına 1649 lira yatırıldı! Her ay düzenli olarak ödeniyor... On binlerce kişinin beklediği ödemeler yapıldı. 1649 lira para ödeniyor. Banka hesaplarına yatırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık duyurdu. Bakan Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul masrafları ve diğer gereksinimlerini karşılamaları için mart ayı ödemesi olarak toplam 236 milyon TL’yi hesaplara yatırdıklarını bildirdi. Her ay düzenli olarak ödeme yapılıyor. Her bir çocuk için ortalama 1649 TL ödeniyor. SED hizmetinden 145 bin çocuk yararlanıyor.
18.03.2022 Ekonomi
Petrol fiyatı yükseliyor! Uuslararası piyasalarda son durum...
Petrol fiyatı yükseliyor! Uuslararası piyasalarda son durum... Londra Brent ya da Brent Blend olarak bilinen Brent petrol fiyatı piyasalara yön vermeye devam ediyor. Peki, 18 Mart 2022 Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? İşte uluslararası piyasada petrol fiyatlarında son durum.
18.03.2022 Ekonomi
SGK'dan karşılıksız para desteği! Ayda 3.984 TL ödeniyor, başvuruyu önce yapan alıyor
SGK'dan karşılıksız para desteği! Ayda 3.984 TL ödeniyor, başvuruyu önce yapan alıyor Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Karşılıksız para desteği sağlanıyor. SGK tarafından yapılan son dakika açıklamasında hibe başvuruları ile ilgili detaylar açıklandı. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler. Karşılıksız para desteği 20 ay boyunca devam edecek. Peki SGK hibe desteğinden kimler yararlanacak? Karşılıksız para desteği ödemesinde hangi kriterler dikkate alınacak? SGK hibe desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyordu... Kadın işverenleri desteklemek, onları rekabete karşı daha dayanıklı hale getirmek, girişimci kadınları haksız rekabete karşı korumak, kadınlara yeni iş olanakları yaratmak ve kayıtlı kadın istihdamını artırmak amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) tarafından Avrupa Birliği destekli “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kısa adıyla “Women-Up” Projesi hayata geçirildi. Projede başvuru süreci devam ediyor. Yirmi ay sürecek destekten, kadın istihdam eden kadın girişimciler yararlanacak. Destek alacak kadın girişimciler, başvuru sırasına göre belirlenecek. İşte SGK karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
18.03.2022 Çalışma Hayatı
İstanbul Anadolu Yakası'nda kar yağışı başladı
İstanbul Anadolu Yakası'nda kar yağışı başladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı Anadolu Yakası'nda etkisini göstermeye başladı.
18.03.2022 Gündem
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Asgari ücrete ikinci zam! Tarih verdi! 850 lira...
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Asgari ücrete ikinci zam! Tarih verdi! 850 lira... Asgari ücretle ile ilgili son dakika zam açıklaması! Asgari ücret 2022 yılında yüzde 50.54 oranında zamlanarak net 4 bin 253'ye çıktı. 2022 yılı asgari ücret brüt 5 bin 4 TL, işverene maliyeti ise 5 bin 879 TL oldu. Asgari ücrete ikinci zam gelebilir. AK Partili Cahit Özkan'ın "Asgari ücrete yılda iki zam konusu aklımızda var. Mevzuatı değiştirerek bunu yaparız. Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceğiz" sözleri, beklentiyi artırdı. Bu açıklamanın ardından uzmanlar, asgari ücrete yarıyıl zammı gelmesi hâlinde, 2022'nin ilk 6 aylık enflasyon rakamının ya da buna yakın bir oranın esas alınabileceğini belirtti. Uzmanlar "Söz konusu rakam bugünkü projeksiyonlara göre yüzde 20 civarı bir orana denk gelebilir. Bu durumda asgari ücrete temmuzdan itibaren geçerli olmak üzere yaklaşık 850 TL zam gelebilir" görüşünü dile getiriyor. İşte yeni asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
18.03.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük müjde! Düğmeye basıldı! Gübre ve mazot desteği...
Çiftçiye büyük müjde! Düğmeye basıldı! Gübre ve mazot desteği... Tarım Bakanlığı, çiftçiye verilen 5 ana program ve 64 alt destekte sadeleştirmeye gidiyor. Yeni destekleme modeliyle kafa karışıklığı ortadan kaldırılacak, çiftçi memnuniyeti artacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Darcan, "Çiftçiye birçok kalemde destek veriliyor. Ancak bu destekler artık çok sınırlı kalıyor. Farklı farklı destekleri parça parça ödemek yerine en büyük girdisi olan mazot ve gübrenin yüzde 50'si ödenmeli. Ve bu artan maliyetlere göre de revize edilmeli. Çiftçi o zaman rahatlar" diye konuştu.
18.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme...
Ayçiçek yağı fiyatlarında artış sonrası hareket geçildi! Buğday, arpa, çavdar, yulaf, gübre için ek ödeme... Hükümet harekete geçeti. Temel gıda maddesi içinde yer alan un, ekmek, makarna ile hayvan yeminin ana maddesini oluşturan hububat, baklagiller ile yağlı tohumlarda antrepolardan yurt dışına gönderilme durduruldu. Cumhurbaşkanlığı kararıyla da buğday, arpa, yulaf, çavdar, tritikale ürünlerini eken çiftçilere, bu yıla mahsus olmak üzere dekarda 50 lira ek gübre desteği sağlandı.
12.03.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Kirişçi güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 58 milyon 899 bin 579 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Pakdemirli güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “546 milyon 987 bin 561 liralık tarımsal destek ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
25.02.2022 Ekonomi
Mazot gübre desteği ne zaman yatacak, hangi tarihte ödenecek? Çiftçilere destek ödemeleri bu yıl ne zaman verilecek?
Mazot gübre desteği ne zaman yatacak, hangi tarihte ödenecek? Çiftçilere destek ödemeleri bu yıl ne zaman verilecek? Mazot gübre desteği ne zaman verilecek? 2022 mazot gübre parasının ödeneceği tarih ile ilgili sorgulamalar arttı. Çiftçilere her yıl verilen mazot gübre desteği ödemeleri geçen yıl ilkbahar döneminde başlamıştı. Bu yılki ödemelerin hangi tarihte yatacağı ise sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, hangi tarihte hesaplara yatacak?
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Pakdemirli güzel haberi son dakika duyurdu. Destek ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başladığı vatandaşlara bildirildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “177 milyon 266 bin 298 liralık tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
11.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt, kredi, fatura desteği! Yarın açıklanıyor
Akaryakıt, kredi, fatura desteği! Yarın açıklanıyor Gübre ve mazot desteği, ucuz kredi paketi, elektrik faturası... Kritik gün yarın. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi. Hükümet harekete geçti. İş dünyasına nefes aldıracak 10 yıl vadeli ucuz kredi paketi hazır. Çiftçilere ise gübre ve mazot desteği yola çıktı. Destek oranının maliyetin yüzde 50'sini bulabileceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra yüksek elektrik faturası için de Bakanlık düğmeye bastı. Vatandaşları kapsayacak destek paketi için çalışmalar sürüyor.
11.02.2022 Ekonomi
BBP Genel Başkanı Destici: Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar yapılmalı
BBP Genel Başkanı Destici: Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar yapılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Gündemdeki birçok konuya ilişkin açıklama yapan Destici, “Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar çok acele bir şekilde yapılmalı. Türkiye’de enflasyon kaçsa ona getirilmelidir. Bir de akaryakıt zamları var. Akaryakıttaki Özel Tüketim Vergisi’nin (ÖTV) BBP olarak tekrar kaldırılmasını teklif ediyoruz. Çünkü akaryakıt zammı her alana zam olarak yansıyor” dedi. 
10.02.2022 Siyaset
Mazot gübre desteği ne kadar, yattı mı? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, TC kimlik numarasına göre ödeme tarihi belli mi?
Mazot gübre desteği ne kadar, yattı mı? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, TC kimlik numarasına göre ödeme tarihi belli mi? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, ne kadar? Çiftçiler, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen çiftçi destek ödemelerinden biri olan mazot ve gübre desteğinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. 2022 yılına ait mazot gübre desteğinin ödeme tarihinin belli olup olmadığı merak ediliyor. Peki, mazot ve gübre desteği yattı mı? Mazot Gübre desteği ne kadar, hesaplara ne zaman yatacak?
29.01.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Mazot Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazot desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.