Çiftçi Destek

Çiftçi Destek

Son dakika çiftçi destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiftçi destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiftçi destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiftçi Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiftçi destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 704 çiftçi destek haberi bulunmuştur. Tüm çiftçi destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Küpe desteği ne zaman ödenecek 2024? Küçükbaş küpe desteği ne kadar, küçükbaş hayvan küpe desteği ne zaman verilecek?
Küpe desteği ne zaman ödenecek 2024? Küçükbaş küpe desteği ne kadar, küçükbaş hayvan küpe desteği ne zaman verilecek? Yeni doğan buzağıların küpe takılması ve kayıt altına alınması, doğduğu işletmede 4 ay kalması şartıyla verilen buzağı destekleme ödemesine yönelik detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Çiftçi destek ödemesinden yararlanan vatandaşlar “Küpe desteği ne zaman ödenecek 2024?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, buzağı desteği ne zaman yatacak 2024
19.03.2024 Ekonomi
Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Çiftçilere destek ödemesi yattı mı? (e devlet çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama)
Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Çiftçilere destek ödemesi yattı mı? (e devlet çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama) Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci çiftçilere destek ödemelerin başladığını duyurdu. Kirişci, "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi. Peki, Çiftçi destek ödemesi yattı mı? İşte çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama e devlet ekranı…
7.04.2023 Ekonomi
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Diyarbakır Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde bakanlığın afet bölgesindeki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişçi, çiftçilere yapılacak olan 11 kalemde destekleme ödemesinin bugün gerçekleşeceğini duyurdu.
24.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuştu. Erdoğan çiftçilere yeni destek paketini açıklayarak "Çiftçi destek kredisini uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Çiftçilerimiz hasat döneminde kadar her türlü harcama için kullanabilecekltir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı 9,75'tir ve 36 ay vadeli olacaktır." dedi.
6.01.2023 Gündem
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri başlıyor! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Bakan Kirişçi, sosyal medya hesabından 1,3 milyar liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağının müjdesini verdi. Peki, Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Çiğ süt desteği, tohum desteği, sulama desteği ve zeytinyağı desteği yattı mı? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ekranı
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ekranı Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 513,4 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti.
4.11.2022 Ekonomi
Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı!
Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı! Tarım Bakanlığı’ndan desteleme ödemeleri açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Çiftçilerin hesaplarına yatıyor! Bakan Kirişçi, 96 milyon 780 bin 711 TL'lik tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Peki, Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ve şahıs ödemeleri ekranı!
19.08.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük destek! Borçlar siliniyor
Çiftçiye büyük destek! Borçlar siliniyor Çiftçi milyoları ilgilendiriyor. Çifçiye büyük destek geliyor. Çiftçiye verilecek destğin detayları belli oldu. Buna göre, geçmişte borcu olan çiftçi bir defada ödeme yaparsa faiz alınmayacak. Borcunun yüzde 10-20-30'unu peşin getiren, kalan miktarı 60 aya kadar vadelendirebilecek. Parayı yatırdığının ikinci gününde de ilaç, tohum, yem ve gübre alabilecek. Tarım Kredi, ortağı çiftçilere 2022'de 14 milyar TL kredi kullandırmayı hedefliyor. İşte çiftçi milyoları ilgilendiren detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Faizsiz olarak ödeniyor, yüzde 290 arttı
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Faizsiz olarak ödeniyor, yüzde 290 arttı Nakdi destek ödemeleri bugün yapılmaya başlıyor. Avans olarak verilen paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Ödeme miktarı 2022 yılı itibarı ile yüzde 290 artırıldı. Binlerce kişi bu ödemelerden yararlanacak. Yılda 3 kez yapılan avans ödemesi 5'e çıkarıldı. Bakan Kirişci detaylar ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkşeker ile "sözleşmeli tarım" kapsamında bu yıl pancar eken 28 bin 800 çiftçiye yaklaşık 490 milyon lira nakdi avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
24.05.2022 Ekonomi
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim...
Elektrik faturası desteği geliyor! 6 ay ödeme yok, yüzde 50 indirim... Elektrik faturası ile ilgili yeni düzenleme. Hükümet yüz binlerce vatandaş için harekete geçti. İndirimli elektrik kullanımı gündemde. Ayrıca vatandaşa ödeme kolaylığı da sağlanacak. Faturalar 6 aylık dönemler şeklinde kesilecek. Ekonomide önemli bir destek paketi daha hazırlanıyor. Yeni çalışmaya göre indirimli, ertelemeli ve maliyet girdilerinin dikkate alındığı bir fatura ödeme sistemi söz konusu olacak. Üreticinin elektrik bedelini hasattan sonra ödemesi için faturanın 6 ayda bir alınması planlanıyor. Sulamada kullanılan elektriğe indirim ve temel girdilere daha yüksek destek verilmesi gündemde. İşte yeni destek ve ödeme paketiyle ilgili son dakika gelişmeleri.
18.05.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük müjde! Ödemeler bugün başlıyor!
Çiftçiye büyük müjde! Ödemeler bugün başlıyor! Çiftçi yüz binlerce kişiye müjde geldi! Ödemeler bugün başlıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "3 milyar 176 milyon 677 bin 292 TL’lik tarımsal destekleme ödemelerine bugün başlıyoruz. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun" dedi.
13.05.2022 Ekonomi
Çiftçilere destek mesajı! 'Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımızın açıklaması olacak'
Çiftçilere destek mesajı! 'Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımızın açıklaması olacak' Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Biz diyoruz ki, Sayın Cumhurbaşkanımızın da önderliğinde, 'Ekilmedik bir karış toprağımız kalmasın, dikilmedik tek bir fidan olmasın ve ahırlarımızda, kümeslerimizde ve diğer hayvan yetiştirmede kullandığımız alanlarda bu canlılarımız eksik olmasın. Üretelim.' Yine bir mottomuz var, 'Sen üret yeter' diyoruz, kime, bu ülkenin cefakar üreticilerine. Onlar üretecek biz yanlarında her zaman olduğu gibi duracağız. Daha fazla destek vereceğiz” dedi. Bakan Kirişçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu konuda bir açıklaması olacağını söyledi.
18.04.2022 Ekonomi
Çiftçilere domates, biber ve patlıcan desteği! Başvurular bugün itibariyle başladı...
Çiftçilere domates, biber ve patlıcan desteği! Başvurular bugün itibariyle başladı... Çiftçilere domates, patlıcan ve biber desteği açıklaması! Başvurular bugünden itibaren başladı. 22 Nisan'a kadar devam edecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı bu yıl da yüzde 75’i hibe, yüzde 25’i ise çiftçi katkı paylı olmak üzere 8 milyon 418 bin 285 adet sebze fidesi desteği sağlayacak. Yerli üreticinin kalkınması kadar üretimin artırılarak ülke ekonomisine de katkı sağlanması hedefleniyor. Başvurular bugün itibariyle Çiftçi Belgesi (ÇKS) olan üreticilerden alınacak.
7.04.2022 Ekonomi
Hibe desteği! Çiftçilere güzel haber, 81 ilde geçerli
Hibe desteği! Çiftçilere güzel haber, 81 ilde geçerli Hibe desteği ile ilgili bakanlıktan açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece; tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri gibi alanlardan yeni mezun kadınlara yönelik çalışma başlatacaklarını açıkladı.
4.04.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük destek! Gıda fiyatların düşürecek hamle! Düğmeye basıldı
Çiftçiye büyük destek! Gıda fiyatların düşürecek hamle! Düğmeye basıldı Çiftçiye büyük destek! Gıda fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gıda fiyatlarındaki artışı kontrol altına almak amacıyla tarımsal üretime desteğin 29 milyar liraya çıkarıldığını, üretimde kredi üst limitlerinin 2 katına kadar artırıldığını ifade etti. Bakan Nebati, üreticinin, çiftçinin daha fazla destekçisi olacaklarını, tarımsal destek ödemelerinde gelir vergisi kesintisinin son bulduğunu belirtti.
28.03.2022 Ekonomi
Ödemeler bugün başlıyor! Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin, yüz binler bekliyordu...
Ödemeler bugün başlıyor! Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin, yüz binler bekliyordu... Paralar hesaplara bugün aktarılıyor. Yüz binlerce kişi bekliyordu; hemen kontrol edin. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Çiftçilere tarımsal destek ödemesi yapılıyor. Bugünden itibaren paralar hesaplara yatırılacak. Toplamda 291 milyon 220 bin 778 liralık destekleme ödemesi yapılacak. Bakan Kirişçi, "Çay prim desteği 188 milyon 486 bin 279 lira, hububat, baklagil ve dane mısır desteği 89 milyon 90 bin 138 lira, biyolojik mücadele desteği 11 milyon 722 bin 406 lira ve hayvan gen hakları desteği için ise 1 milyon 921 bin 955 lira. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
25.03.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara bugün aktarılıyor! Hemen kontrol edin, destek ödemeleri...
Paralar hesaplara bugün aktarılıyor! Hemen kontrol edin, destek ödemeleri... Destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Çok sayıda kişi bekliyordu. Paralar hesaplara aktarılmaya başlandı. Bugün itibarıyla ödemeler yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci sosyal medya hesabından duyurdu. Çiftçilere 116 milyon 520 bin 334 liralık tarımsal destekleme ödemesi yapıldığı bildirildi.
18.03.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor!
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Bakan güzel haberi duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 5 milyar 586 milyon 398 bin 824 liralık tarımsal destekleme ödemelerininin bugünden itibaren çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
8.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt, kredi, fatura desteği! Yarın açıklanıyor
Akaryakıt, kredi, fatura desteği! Yarın açıklanıyor Gübre ve mazot desteği, ucuz kredi paketi, elektrik faturası... Kritik gün yarın. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı verdi. Hükümet harekete geçti. İş dünyasına nefes aldıracak 10 yıl vadeli ucuz kredi paketi hazır. Çiftçilere ise gübre ve mazot desteği yola çıktı. Destek oranının maliyetin yüzde 50'sini bulabileceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra yüksek elektrik faturası için de Bakanlık düğmeye bastı. Vatandaşları kapsayacak destek paketi için çalışmalar sürüyor.
11.02.2022 Ekonomi
Mazot gübre desteği ne kadar, yattı mı? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, TC kimlik numarasına göre ödeme tarihi belli mi?
Mazot gübre desteği ne kadar, yattı mı? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, TC kimlik numarasına göre ödeme tarihi belli mi? Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, ne kadar? Çiftçiler, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen çiftçi destek ödemelerinden biri olan mazot ve gübre desteğinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. 2022 yılına ait mazot gübre desteğinin ödeme tarihinin belli olup olmadığı merak ediliyor. Peki, mazot ve gübre desteği yattı mı? Mazot Gübre desteği ne kadar, hesaplara ne zaman yatacak?
29.01.2022 Çalışan Hakları
Destek kararı! Değişti, yüzde 70'e çıkarıldı
Destek kararı! Değişti, yüzde 70'e çıkarıldı Yeni destek kararı geldi. Güzel haber geldi. Detaylar netleşti. Yüzde 70'e çıkarıldı. Üreticiye TARSİM kapsamında devlet destekli tarım sigortası veriliyor. Bu sigortanın yüzde 50'si devlet tarafından karşılanıyor. TARSİM, kuraklık verim sigortası başlattı. Bu sigortayı yaptıran çiftçinin ödeyeceği primin yüzde 60’ını devlet karşılıyordu, yeni alınan kararla destek oranı yüzde 70’e çıkarıldı
24.01.2022 Ekonomi
Paralar aralık ayında hesaplara yatırılıyor! Flaş destek kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Paralar aralık ayında hesaplara yatırılıyor! Flaş destek kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Destek ödemesi ile ilgili flaş karar! Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Destek ödemeleri aralık ayı itibarı ile hesaplara yatırılıyor. İşte kuraklık desteği ile ilgili detaylar...
8.12.2021 Ekonomi
Çiftçilere destek ödemesi son dakika! Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak? 2021 çiftçi destekleme ödemesi sorgulama
Çiftçilere destek ödemesi son dakika! Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak? 2021 çiftçi destekleme ödemesi sorgulama Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak? sorusu yanıt buldu. Çiftçilere yönelik 107,5 milyon liralık destek ödemesi hesaplara yatmaya başladı. 2021 çiftçi destekleme ödemesi sorgulama...
19.11.2021 Çalışan Hakları
Paralar hesaba yatıyor! Yüz binlerce çiftçiye devletten büyük destek!
Paralar hesaba yatıyor! Yüz binlerce çiftçiye devletten büyük destek! Çiftçiye büyük destek! Paralar hesaba yatıyor. 6 bin liraya kadar destek var. Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı çiftçilere bu sene 4 ay ve üzeri yaştaki buzağı için 370 lira destek verilecek - Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş, Ordu, Rize, Sivas, Şırnak, Trabzon, Tunceli, Van'da doğan buzağılara ilave 100 lira destek ödemesi yapılacak. Çoban istihdam desteği, 100 baş ve üzeri anaç koyun keçi varlığına sahip işletmelere veya çobanlara 6 bin lira olarak ödenecek. Yurt içi sertifikalı tohum kullanım desteği çerçevesinde sertifikalı patates tohumu kullanana dekar başına 100 lira destek verilecek. Bu yıl yangın ve sel nedeniyle kovanları zarar gören yetiştiricilere arılı kovan başına 30 lira, çam balı üretim alanlarının zarar görmesi sonucu üretim kaybı yaşayan yetiştiricilere kilogram başına 30 lira ödeme yapılacak.
11.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çiftçi Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiftçi destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.