Gazete Vatan Logo

Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı!

Tarım Bakanlığı’ndan desteleme ödemeleri açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Çiftçilerin hesaplarına yatıyor! Bakan Kirişçi, 96 milyon 780 bin 711 TL'lik tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Peki, Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ve şahıs ödemeleri ekranı!

Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı!

Çiftçilere müjdeli haber Tarım Bakanlığı’ndan geldi! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Bakan Kirişçi,  Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği, Sertifikalı Tohum Üretim Desteği, Uzman Eller Proje Desteği ve Hayvan Hastalıkları Tazminatı Desteği olmak üzere 4 kalemde Tarımsal destek ödemelerinin yapılacağını duyurdu. Peki, Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ve şahıs ödemeleri ekranı!

TARIM BAKANLIĞI DESTELEME ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 96 milyon 780 bin 711 lira tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerin hesaplarına aktardıklarını açıkladı. Bakan Kirişci, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "96 milyon 780 bin 711 TL'lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.

TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Çiftçiler e-Devlet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle 2021 Çiftçi Destek Ödemesi sorgulaması yapabilir.

Haberin Devamı

Sorgulama yapmak için e devlet ekranı üzerinden Çiftçi Kayıt Sistemi ekranına giriş yapmak yeterli. Ödeme sorgulamalarını yapacak olan vatandaşların e devlet şifresi temin etmeleri gerekiyor.

ÇİFTÇİ DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ