İş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik işlemlerine nereden bakılır? İşte e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti!
İş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik işlemlerine nereden bakılır? İşte e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çalışma Hayatım işlemi ile iş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik gibi çalışma hayatını oluşturan tüm iş ve işlemlere ulaşılabiliyor. Emekliliğe ne kadar süre kaldığını öğrenmek, emeklilik işlemleri ve aylık bilgilerine ulaşılabiliyor. Peki, Çalışma Hayatım bilgilerine nereden, nasıl ulaşılır? E-Devlet Çalışma Hayatım ile emeklilik yaşı hesaplama ekranı!
14.10.2022 Çalışma Hayatı
Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı!
Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı! Tarım Bakanlığı’ndan desteleme ödemeleri açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Çiftçilerin hesaplarına yatıyor! Bakan Kirişçi, 96 milyon 780 bin 711 TL'lik tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Peki, Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ve şahıs ödemeleri ekranı!
19.08.2022 Ekonomi
SGK'dan parasını almayı unutanlar dikkat! Zaman aşımı süresi...
SGK'dan parasını almayı unutanlar dikkat! Zaman aşımı süresi... Yapılan uyarılar ve bilgilendirmeye rağmen pek çok kişi SGK’nın yaptığı ödemeleri almıyor ya da alacağını unutuyor. Ancak bu hakları almak için geç değil. Ancak almak için de geç kalmamak gerekiyor. Para zamanında çekilmeyince hak yanıyor. Çünkü, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) yapılan ödemelerde zaman aşımı süresi uygulanıyor. Belirtilen süre içinde alınmayan aylık ve gelirler talepte bulunulan tarihten itibaren beş yıl öncesine kadar alınabiliyor. SGK tarafından verilen çeyiz yardımı, cenaze ödeneği gibi ödemelerin beş yıl içinde alınmaması halinde ise hak kayboluyor. İşte sosyal güvenlikte zaman aşımı ve hak düşürücü sürelere ilişkin detaylar...
8.09.2020 Ekonomi
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar? Kısa çalışma ödeneği ödemeleri...
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar? Kısa çalışma ödeneği ödemeleri... Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar sorusu Kurban Bayramı öncesi merak edilen konular arasında geliyor. Kısa çalışma ödeneği ödemeleri ile ilgili müjdeli haberi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk verdi. Peki, Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatar? Kısa çalışma ödeneği ödemeleri...
28.07.2020 Çalışan Hakları