Çalışma Hayatım

Çalışma Hayatım

Son dakika çalışma hayatım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalışma hayatım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalışma hayatım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışma Hayatım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışma hayatım gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 çalışma hayatım haberi bulunmuştur. Tüm çalışma hayatım haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK’dan EYT'lilere uyarı! Broşür dağıtıyorlar: 'Gelmenize gerek yok'
SGK’dan EYT'lilere uyarı! Broşür dağıtıyorlar: 'Gelmenize gerek yok' Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), kanunun çıkmasının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binaları önünde uzun kuyruk oluşturma devam ederken, SGK yetkilileri ise vatandaşları “emekli olur” yazısı almak için kuruma gelmelerine gerek olmadığı konusunda uyardı.
6.03.2023 Çalışma Hayatı
EYT'de emeklilik başvuruları nasıl yapılacak? Vatandaşa 'bekleyin' uyarısı yapıldı
EYT'de emeklilik başvuruları nasıl yapılacak? Vatandaşa 'bekleyin' uyarısı yapıldı EYT ilgili düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Böylece emekli olmak isteyenler için başvuru süreci de başladı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, Bağ-Kur'lu olup emeklilik başvurusu yapacaklar için uyarılarda bulunarak, "Meclis'e gelmesi beklenen bir yasa tasarısı daha var. O Bağ-Kur borçlarının taksitlendirilerek ödenmesi şartlarını içeriyor. Dolayısıyla Bağ-Kur'lular emeklilik başvurusu yapacaklarsa ve borçları da varsa beklemelerini öneririm." dedi.
4.03.2023 Gündem
SGK'dan yeni EYT açıklaması
SGK'dan yeni EYT açıklaması Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından SGK’dan ilk açıklama geldi.
3.03.2023 Çalışma Hayatı
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi
Her şey bir ısırıkla başladı! Sinek yüzünü tanımayacak hale getirdi Sinek ısırığı hayatını kabusa çevirdi. Zonguldak'ta yaşayan 48 yaşındaki Murat Terzi çalışmak için Antalya'ya gitti. Terzi, çalışmaya başladıktan 1 ay sonra çeşitli belirtilerle hastanenin yolunu tuttu. Yüzünde ve kollarında gün geçtikçe yaralar oluşan Terzi, hastanede hayatını alt üst eden gerçeği öğrendi. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
E-Devlet'te dijital kimlik dönemi! Fuat Oktay: Yeni bir devrim olacak
E-Devlet'te dijital kimlik dönemi! Fuat Oktay: Yeni bir devrim olacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "e-Devlet'te yeni bir devrim olacak blok zincir tabanlı bir giriş sistemini, dijital kimliği getiriyoruz. e-Cüzdan uygulaması kapsamında çalışacak giriş sistemi ile vatandaşlarımız blok zincir ağında oluşturulmuş dijital kimliklerle e-Devlet'e girebilecek" dedi.
2.01.2023 Gündem
E devlet çöktü mü, neden girilemiyor? Emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir?
E devlet çöktü mü, neden girilemiyor? Emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir? E-Devlet çöktü mü, çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı hesaplama neden açılmıyor? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT düzenlemesinin ayrıntılarını açıkladı. Erdoğan, düzenleme kapsamında herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını belirterek "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor" dedi. Erdoğan, çalışmaya devam edenlere sigorta prim teşviki verileceğini açıkladı. İşverenlere destek için kredi imkanı sağlanacak. Peki, E devlet çalışma hayatıma neden girilemiyor, emeklilik hesabı için çalışma hayatım E-Devlet prim gün sayısı nasıl öğrenilir, e devlet çalışma hayatım nasıl görüntülenir?
28.12.2022 Emekli
e devlet çalışma hayatım çalışmıyor! E devlet çöktü mü, e devlet çalışma hayatım neden hata veriyor?
e devlet çalışma hayatım çalışmıyor! E devlet çöktü mü, e devlet çalışma hayatım neden hata veriyor? “E devlet çalışma hayatım çalışmıyor, e devlet çalışma hayatım hata veriyor” şikayetleri EYT yaş şartının kaldırıldığının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmasının ardından arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de yaptığı açıklamada yaş sınırı olmayacağını ve 2 milyon 250 bin kişinin emekli olabileceğini söyledi. Peki, E devlet çöktü mü, e devlet çalışma hayatım neden hata veriyor?
28.12.2022 Emekli
Emekliliği iptal edildi! Ödenen para geri isteniyor
Emekliliği iptal edildi! Ödenen para geri isteniyor Maltepe’de 12 yıl önce emekli olan yaşlı vatandaş, eczaneden ilaç alacağı esnada çıkan ödemeyle emekliliğinin iptal edildiğini öğrendi. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) tarafından 12 yıldır aldığı ilaç ve emekli parası geri talep edilen vatandaş konuya çözüm getirilmesini istedi.
28.10.2022 Emekli
İş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik işlemlerine nereden bakılır? İşte e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti!
İş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik işlemlerine nereden bakılır? İşte e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çalışma Hayatım işlemi ile iş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik gibi çalışma hayatını oluşturan tüm iş ve işlemlere ulaşılabiliyor. Emekliliğe ne kadar süre kaldığını öğrenmek, emeklilik işlemleri ve aylık bilgilerine ulaşılabiliyor. Peki, Çalışma Hayatım bilgilerine nereden, nasıl ulaşılır? E-Devlet Çalışma Hayatım ile emeklilik yaşı hesaplama ekranı!
14.10.2022 Çalışma Hayatı
e-Devlet'te iki yeni hizmet resmen açıklandı: Askerlik ve miras işlemleri...
e-Devlet'te iki yeni hizmet resmen açıklandı: Askerlik ve miras işlemleri... e-Devlet ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni kamu hizmetleri 'Askerliğim' ve 'Varis-Muris' devreye giriyor, detaylar belli oldu. “Amacımız; vatandaşımıza daha hızlı, konforlu ve kaliteli kamu hizmeti sunmaktır” diyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “'Araçlarım', 'İkametgahım', 'Hac ve Umre İşlemleri' ve 'Çalışma Hayatım' ekranları gibi çok yakında askerlik işlemlerinin baştan sona takip edileceği 'Askerliğim' ve veraset işlemlerini çevrim içine taşıyan 'Varis-Muris' ekranı çok kısa bir sürede milletimizin hizmetine sunulmuş olacak” ifadelerini kullandı.
11.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Emekli olacağım tarihi bir yıl öne çekebilir miyim?
Emekli olacağım tarihi bir yıl öne çekebilir miyim? Yıl sonu yaklaşırken emekli olma hayali kuranların emeklilik ile ilgili araştırmaları da yoğunlaştı. E-Devlet Çalışma Hayatım ekranı üzerinden ne zaman emekli olacağını, kalan prim gününü sorgulayan vatandaşlar emeklilik tarihinin önce çekilip çekilemeyeceğinin de yanıtını sorguluyor. Peki, emeklilik 1 yıl öne çekilir mi?
4.12.2021 Uzmana Sor
E-devlet'te yeni dönem! Milyonları kapsayan yenilik
E-devlet'te yeni dönem! Milyonları kapsayan yenilik E-devlet'te yeni özellik! E-devlet uygulamasıyla ulaşılan www.turkiye.gov.tr adresine milyonları ilgilendiren yeni bir özellik eklendi. Yeni eklenen Çalışma Hayatım özelliğiyle ne zaman emekli olacağınızın bilgisine, SGK’ya ait borçlarınıza, öğrenim belgelerinize, İŞKUR kayıtlarınıza ve tedavi bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz.
11.10.2021 Gündem
e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti nedir? Çalışma Hayatım hizmeti ne işe yarar?
e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti nedir? Çalışma Hayatım hizmeti ne işe yarar? e-Devlet'te "Çalışma Hayatım" hizmeti devreye alındı. e-Devlet Kapısı'nda hizmete alınan 'Çalışma Hayatım' hizmetiyle vatandaşlar iş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, mesleki yeterlilik gibi çalışma hayatını oluşturan tüm iş ve işlemlere tek bir adreste ulaşabilecek. Çalışma Hayatım hizmetinde ayrıca vatandaşlarsağlık modülünden, sağlık güvencesi hak sahipliğini sorgulanabilecek, tedavi bilgileri, reçete bilgileri, ilaç kullanım süreleri de görülebilecek. Aynı zamanda, optik cam/çerçeve, diş protez hakkı ve medikal malzeme bilgilerine erişip istirahat raporları da görülebilecek. İşte e-Devlet Çalışma Hayatım hizmeti hakkında merak edilenler...
2.10.2021 Çalışma Hayatı
E-devlet'te yeni hizmet! Emeklilik, sigorta, iş arama...
E-devlet'te yeni hizmet! Emeklilik, sigorta, iş arama... E-devlet ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni hizmet kullanıma açıldı. Emeklilik, sigorta, iş arama gibi birçok hizmet aynı yerden yapılabilecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-Devlet'teki 'Çalışma Hayatım' hizmeti hakkında açıklamalarda bulundu.
2.10.2021 Ekonomi
E-Devlet ile ilgili flaş açıklama! 50 milyona ulaştı
E-Devlet ile ilgili flaş açıklama! 50 milyona ulaştı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, her geçen gün içeriğini ve kalitesini geliştiren e-Devlet Kapısı'nda kullanıcı sayısının 55 milyona ulaştığını bildirdi.
14.06.2021 Gündem
e-Devlet üzerinden yapılabilecek! Güzel haber...
e-Devlet üzerinden yapılabilecek! Güzel haber... Herkesi çok yakından ilgilendiren bir haber geldi. Yeni hizmetler geliyor. e-devlet üzerinden yapılabilecek. 'Çalışma Hayatım' ve 'İkametgahım' gibi yeni bütünleşik hizmetler gelecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç yaptığı açıklamada e-Devlet'ten 59 bin vatandaşın yararlandığını söyledi.
27.11.2020 Gündem
Araç muayene ücretlerinde yeni dönem! Resmen açıklandı...
Araç muayene ücretlerinde yeni dönem! Resmen açıklandı... Arabası olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. Ücret ödemesinde yeni dönem. Oktay, Dijital Türkiye Platformu'nun her geçen gün gelişmeye ve zenginleşmeye devam ettiğini belirterek, "Beğeni toplayan 'Araçlarım' uygulamasına yönelik 2'nci faz çalışmalarını sürdürüyoruz. Hâlihazırda sadece nakit olarak ödenebilen araç muayene ücretlerinin kredi kartıyla ödenmesi de mümkün hale gelecektir" dedi.
16.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Emeklilik ve emekli maaşları ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay duyurdu...
Emeklilik ve emekli maaşları ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay duyurdu... Emekli, SGK, memur, işçi, işsiz, sendikalı milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren karar. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay sosyal medya hesabından duyurdu. Oktay "Çalışma Hayatım, bütünleşik hizmeti ile vatandaşların iş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, sendika, mesleki yeterlilik gibi çalışma hayatını oluşturan tüm iş ve işlemlerin e-devlet üzerinden bütünleşik bir yapıda sunulmasının planladığı açıkladı.
Çalışan, emekli, öğrenci, sendikalı milyonlarca kişiyi kapsıyor! Yeni dönem, artık...
Çalışan, emekli, öğrenci, sendikalı milyonlarca kişiyi kapsıyor! Yeni dönem, artık... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı. 'Çalışma hayatım', 'ikametgahım' ve 'teşvik destek başvuru sistemi' ekranları hayata geçiriliyor. 'Çalışma hayatım' uygulaması ile, vatandaşların iş arama, çalışmaya başlama, sigorta, emeklilik, sendika, mesleki yeterlilik gibi çalışma hayatını ilgilendiren tüm iş ve işlemler tek bir ekranda sunulacak. 'İkametgahım' uygulaması ile elektrik, su, doğal gaz abonelikleri ile aile hekimi değiştirme ve öğrenci nakli gibi hizmetler de yine tek bir ekrandan sunulacak.
26.06.2020 Ekonomi
Türkiye bu olayı konuşuyor! O profesör hakim karşısına çıkıyor
Türkiye bu olayı konuşuyor! O profesör hakim karşısına çıkıyor Ankara'da sahibi olduğu hayvan hastanesinde çalışan veteriner hekim Ç.B.'ye (23) tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklandıktan sonra itiraz üzerine serbest bırakılan Prof. Dr. Hasan Bilgili ile delilleri yok etmede ona yardım ettiği ileri sürülen 2 kişi, 11 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak. Veteriner hekim Ç.B., yaşadığı kötü olaydan sonra psikolojik destek almaya başladığını ve kimseyle görüşmek istemediğini belirterek, "Bu adamların serbestçe dolaşması beni hala tedirgin ve rahatsız ediyor. Benim tek istediğim adalet yerini bulsun" dedi.
7.11.2019 Yaşam
Şov sırasında müşterileri yanan Nusret'ten ilk açıklama
Şov sırasında müşterileri yanan Nusret'ten ilk açıklama Nusret Gökçe, Etiler'deki restoranında alev şovunda yaşanan kazada alevler arasında kalan turist hakkında açıklama yaptı.
30.09.2018 Magazin
Doğum gününü kutlayanlara böyle teşekkür etti
Doğum gününü kutlayanlara böyle teşekkür etti 41 yaşına basan manken Deniz Akkaya doğum gününü kutlayan sevenlerine doğduğu an kayıtlara geçen ayak iziyle teşekkür etti. Akkaya, "Bu izlere baktıkça yeniden doğduğumu düşünüyorum" dedi.
3.08.2018 Magazin
Mustafa Denizli'den iddialı sözler: Eskişehirspor...
Mustafa Denizli'den iddialı sözler: Eskişehirspor... Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli: "Şampiyonluk yolunda 63 puan lig için doğru bir rakam. Hedefimiz bundan sonra hiç puan kaybetmemek"
14.04.2017 TFF 1.Lig
'Taktik ve zorlamalar kendini belli ediyor'
'Taktik ve zorlamalar kendini belli ediyor' Haber sunuculuğundan yön değiştirerek Ben Bilmem Eşim Bilir Evi ile kamera karşısına geçen Şule Zeybek, kilo problemini hallederek yeni fit görüntüsü ile dikkat çekiyor...
22.07.2016 Arşiv
Türkiye’de saat 5 yıl geriye gitti!
Türkiye’de saat 5 yıl geriye gitti! Ersa Saat’in Başkanı Mustafa Ergün, saat pazarının kurların da etkisiyle daraldığını ve 5-6 yıl geri gittiğini söyledi. Ergün, “Bu yılın 8 ayında adet bazında yüzde 25, tutar bazında yüzde 20 daralma var” diye konuştu.
6.11.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma Hayatım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışma hayatım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.