Tarımsal Destek Ödemeleri

Tarımsal Destek Ödemeleri

Son dakika Tarımsal destek ödemeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarımsal destek ödemeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarımsal destek ödemeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarımsal Destek Ödemeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarımsal destek ödemeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 tarımsal destek ödemeleri haberi bulunmuştur. Tüm tarımsal destek ödemeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı duyurdu! 1,6 milyar liralık ödemeler bugün yatırılıyor
Bakan Yumaklı duyurdu! 1,6 milyar liralık ödemeler bugün yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan çiftçileri sevindirecek haberi duyurdu. Bakan Yumaklı, 1,6 milyar TL tutarında destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını açıkladı.
22.03.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı açıkladı: Destek ödemelerini hesaplara aktardık
Bakan Yumaklı açıkladı: Destek ödemelerini hesaplara aktardık Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Hayvan hastalığı tazminatı, süt analizi gibi ya da yağlı tohumlu bitkiler, sertifikalı tohumu üretimi gibi destekler ya da özellikle genç erkek ve kadın kardeşlerimizi ilgilendiren ‘Uzman Eller’ projesi destekleriyle toplamda 300 milyon liralık tarımsal destek ödemelerini bugün kardeşlerimizin hesabına aktardık" dedi.
18.08.2023 Ekonomi
Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 659 milyon 505 bin 379 lira tutarındaki tarımsal desteğin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
24.03.2023 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri başlıyor! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Bakan Kirişçi, sosyal medya hesabından 1,3 milyar liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağının müjdesini verdi. Peki, Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Çiğ süt desteği, tohum desteği, sulama desteği ve zeytinyağı desteği yattı mı? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ekranı
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ekranı Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 513,4 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti.
4.11.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? İşte e-Devlet şahıs ödemeleri sorgulama ekranı!
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? İşte e-Devlet şahıs ödemeleri sorgulama ekranı! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Hesaplara yatırılıyor. 91 milyon 433 bin 955 liralık ödemeler çiftçiye veriliyor. Ödeme alan çiftçiler de tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılıp yatırılmadığı merak ediliyor. Peki, Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? İşte e-Devlet şahıs ödemeleri sorgulama ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri sorgulama! Tarımsal destek ödemeleri yattı mı?
Tarımsal destek ödemeleri sorgulama! Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatar? sorusu yanıt buldu. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci dün yaptığı açıklamada, “91 milyon 433 bin 955 TL’lik tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.” açıklamasını yaptı.
8.10.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara aktarılacak
Bakan Kirişci: Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara aktarılacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 91 milyon 433 bin 955 TLlik tarımsal destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını duyurdu.
7.10.2022 Ekonomi
Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı!
Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte destek ödemeleri sorgulama ekranı! Tarım Bakanlığı’ndan desteleme ödemeleri açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Çiftçilerin hesaplarına yatıyor! Bakan Kirişçi, 96 milyon 780 bin 711 TL'lik tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu. Peki, Tarım Bakanlığı destekleme ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? İşte Tarımsal destek ödemeleri sorgulama ve şahıs ödemeleri ekranı!
19.08.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri bugün başlıyor
Tarımsal destek ödemeleri bugün başlıyor Destek ödemelerine ilişkin açıklama geldi. Bugün hesaplara yatırılacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyurdu. 6 farklı kalemde toplam 181 milyon 196 bin 661 TL’lik ödeme yapılacak. Bakan Kirişçi yaptığı açıklamada, "181 milyon 196 bin 661 TL’lik Tarımsal Destek Ödemelerini bugün 13.00 itibariyle çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.
8.07.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Tarımsal destekleme ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çiftçiler tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyordu. Kurban Bayramı öncesi tarımsal destek ödemelerinin yatmasını bekleyen çiftçiler, Sürü Büyütme ve Yenileme Desteği, Çiğ Süt Desteği, Tarımsal Yayım ve Danışmalık Desteği, Hayvansal Hastalıkları Tazminatı Desteği, Dane Zeytin Desteği, Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği, Hububat Baklagil ve Dane Mısır Desteği ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığı sorguluyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödeme takvimi…
1.07.2022 Ekonomi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Resmen açıkladı, ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Bakan Kirişci güzel haberi son dakika duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "25 Milyon 414 Bin 535 TL'lik Tarımsal Destekleme Ödemeleri'ni bugün üreticilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak, bugün yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama!
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak, bugün yattı mı? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama! Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, 3 milyar 176 milyon 677 bin 292 TL’lik tarımsal destekleme ödemelerine ilişkin tarih verdi. Peki, Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak, bugün mü?
13.05.2022 Ekonomi
Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırılıyor! Açıklama geldi
Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırılıyor! Açıklama geldi Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! Paralar hesaplara yatırılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Tarımsal destek ödemelerine ilişkin Bakan Kirişçi yaptığı açıklamada, "3 milyar 582 milyon 67 bin 553 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugünden itibaren çiftçilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz" dedi.
15.04.2022 Ekonomi
Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, çalışan milyonları ilgilendiriyor! Devlet karşılıyor, ödeme yapılacak...
Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, çalışan milyonları ilgilendiriyor! Devlet karşılıyor, ödeme yapılacak... Yaşlılar, ödeme gücü olmayanlar, kadınlar, engelli vatandaşlar, ihtiyaç sahibi çocuk ve aile milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Sosyal desteklerle ilgili açıklama geldi ve harekete geçildi. Her ay düzenli olarak ödeme yapılıyor, devlet karşılıyor. Desteklere ilişkin detaylı bir bütçe rehberi hazırlandı. Ödeme gücü olmayan vatandaşların sağlık prim giderlerini devlet karşılayacak. 65 yaşını doldurmuş vatandaşların aylık ödemeleri için kaynak aktarılırken, çocuklar için koruyucu ailelere de ödeme yapılacak. Engelli vatandaşların evde bakımına ilişkin destek verilecek. İhtiyaç sahibi çocuklar ve ailelerine sosyal ve ekonomik destek ödemeleri bu yıl da devam ediyor. Öte yandan çiftçiler için de destek açıklaması geldi. Geçen yıl tarımsal destek ödemeleri, gelir vergisinden muaf tutulmuş ve son beş yılda yapılan kesintiler iade edilmişti. İşte 2022 yılına ilişkin sosyal destek rehberi..
7.04.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara bugün aktarılıyor! Hemen kontrol edin, destek ödemeleri...
Paralar hesaplara bugün aktarılıyor! Hemen kontrol edin, destek ödemeleri... Destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Çok sayıda kişi bekliyordu. Paralar hesaplara aktarılmaya başlandı. Bugün itibarıyla ödemeler yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci sosyal medya hesabından duyurdu. Çiftçilere 116 milyon 520 bin 334 liralık tarımsal destekleme ödemesi yapıldığı bildirildi.
18.03.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük müjde! Düğmeye basıldı! Gübre ve mazot desteği...
Çiftçiye büyük müjde! Düğmeye basıldı! Gübre ve mazot desteği... Tarım Bakanlığı, çiftçiye verilen 5 ana program ve 64 alt destekte sadeleştirmeye gidiyor. Yeni destekleme modeliyle kafa karışıklığı ortadan kaldırılacak, çiftçi memnuniyeti artacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Darcan, "Çiftçiye birçok kalemde destek veriliyor. Ancak bu destekler artık çok sınırlı kalıyor. Farklı farklı destekleri parça parça ödemek yerine en büyük girdisi olan mazot ve gübrenin yüzde 50'si ödenmeli. Ve bu artan maliyetlere göre de revize edilmeli. Çiftçi o zaman rahatlar" diye konuştu.
18.03.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor!
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Bakan güzel haberi duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 5 milyar 586 milyon 398 bin 824 liralık tarımsal destekleme ödemelerininin bugünden itibaren çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
8.03.2022 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Yüz binlere güzel haber! Parayı geri alma hakkı
Yüz binlere güzel haber! Parayı geri alma hakkı Yüz binlerce çiftçiye güzel haber! Son dönemde tarım sektörü girdilerinde yaşanan yüksek fiyat artışlarının maliyetlere de yansıdığını söyleyen yeminli mali müşavir İlyas Emre Yayla, “Yapılan son düzenleme ile Gelir Vergisi Kanuna mükerrer 20/C maddesi eklenmiş ve kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan tarımsal destekleme ödemelerinin gelir vergisinden istisna olacağı belirtilmiştir. Buna göre; artık destek ödemeleri vergiden istisna olduğu için gelir vergisi mükellefleri tarafından bu gelirler beyan edilmeyeceği gibi pek tabii ki bu kişilere kamu kurum kuruluşlarından yapılacak olan ödemelerde yüzde 4’lük vergi stopajı yapılmayacaktır, Buna göre; bundan sonra gelir vergisi mükellefi çiftçilere yapılacak ödemelerden herhangi bir vergi stopajı yapılmayacağı gibi şimdiye kadar yapılan vergi ödemeleri de çiftçilere faizi ile iade edilecektir” dedi.
25.11.2021 Ekonomi
Paralar hesaba yatıyor! Yüzde 12.5 zam geliyor
Paralar hesaba yatıyor! Yüzde 12.5 zam geliyor Yüz binlerce çiftçiye güzel haber! Yeni yılda tarımsal destek ödemeleri yüzde 12.5 artacak. Üreticilere 25.8 milyar lira aktarılacak. Hayvancılık için 7.6, mazot için 3.1, gübre için 1.6 milyar lira verilecek.
13.11.2021 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılacak! Binlerce kişi bekliyordu
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılacak! Binlerce kişi bekliyordu Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler bugün yapılmaya başlıyor. Binlerce kişi bekliyordu ve Bakan Pakdemirli duyurdu. Tarımsal destek ödemeleri kapsamında 808 milyon 706 bin TL'lik ödeme yapılacak. Çiğ Süt Desteği, Geleneksel Kıyı Balıkçılığının Kaydedilmesi Desteği ve Hayvan Hastalıkları Tazminatı Desteği olmak üzere ödemelerin bugün gerçekleştirileceği bildirildi.
5.11.2021 Ekonomi
Esnafa müjde, muafiyet geliyor! Artık değişti, yüzde 75...
Esnafa müjde, muafiyet geliyor! Artık değişti, yüzde 75... Yaklaşık bir milyon esnaf için müjdeli haber geldi. Bu şartları sağlayan esnaf gelir vergisinden muaf olacak. Kesinti son bulacak, 4 kez verilen geçici vergi beyannameleri 3’e indirilecek. Yüzde 50 olarak uygulanan kurumlar vergisi indirimi yüzde 75 olarak uygulanacak. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, “Meclisten geçen yeni Vergi Kanunu ile yıllık 240 bin liranın altında olan basit vergilendirilen yaklaşık 850 bin esnaf gelir vergisinden muaf olacak” dedi.
15.10.2021 Ekonomi
Faiziyle paralar iade edilecek! Meclis’te resmen kabul edildi, 5 yıl şartı...
Faiziyle paralar iade edilecek! Meclis’te resmen kabul edildi, 5 yıl şartı... Milyonlarca kişiyi kapsayan düzenleme Meclis’te kabul edildi. O paralar faiziyle birlikte iade edilecek. “Küçük esnaf" olarak ifade edilen ve 850 bin civarında olan iş yeri grubunun kazançları gelir vergisinden istisna tutulacak. Tarımsal desteklerden kesinti yapılmayacak. Çiftçilere ödenen desteklerden kesilen stopaj vergisinin 5 yıl geriye dönük iadesine ilişkin düzenleme kapsamında, Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (ÇKS) kayıtlı 2 milyon kişiye, faiziyle birlikte yaklaşık 5 milyar lira ödeme yapılması bekleniyor. Çiftçiler artık beyanname vermeden kaynaktan kesinti yapılarak vergilerini ödeyecek. Kanunla, 1 Ocak 2022'de yürürlüğe girmesi öngörülen konaklama vergisinin yürürlük tarihi 1 Ocak 2023'e ertelendi.
15.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tarımsal Destek Ödemeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarımsal destek ödemeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.