Christine Lagarde

Christine Lagarde

Son dakika Christine Lagarde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Christine Lagarde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Christine Lagarde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Christine Lagarde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan christine lagarde gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 christine lagarde haberi bulunmuştur. Tüm christine lagarde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolar ve euro ile ilgili kritik açıklama
Dolar ve euro ile ilgili kritik açıklama Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde "Euro ve doların rezerv para statüleri kesin, değişmez olarak görülmemeli" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
ECB faiz kararını bugün açıklayacak
ECB faiz kararını bugün açıklayacak Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı için gözler açıklamanın yapılacağı saate çevrildi. Düne kadar Euro'nun merkezinden 50 baz puanlık artırım geleceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Şimdi durum değişti. Ancak verilen mesajlar da oldukça önemli. Bankanın enflasyon hedefini bir miktar yukarı çekmesi de beklenenler arasında.
16.03.2023 Ekonomi
Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB faiz kararı ne olur?
Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB faiz kararı ne olur? Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararına çevrildi. Küresel mali krizin faiz kararında etkili olması beklenirken Avrupa'da devam eden enerji tedarik sıkıntıları da kararda etkili olacak. Peki, Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz kararı ne zaman açıklanacak? ECB faiz kararı ne olur? ECB faiz arttırır mı? İşte detaylar…
25.10.2022 Ekonomi
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Avrupa Merkez Bankası, politika faizini 24 yıllık tarihinde ilk kez 75 baz puan artışla yüzde 1,25'e yükseltti.
8.09.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika! Altında peş peşe uyarılar geldi! Altın için yeni rekor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika! Altında peş peşe uyarılar geldi! Altın için yeni rekor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Altın fiyatları düşüşe geçti. Altın fiyatları 60 gün öncesine geri döndü. Altın ile ilgili uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. Bunun yanında uzmanlar altın fiyatlarıyla ilgili yeni rekor tahminlerinde bulundu. Gram altın kaç para? Altın fiyatları yükselecek mi? Düşecek? soruları da cevabını buldu. Geçtiğimiz güne 1819 dolardan başlayan ons altın ABD ekonomisinin daralma kaydetmesi sonrasında düşüşe geçti. 1812 dolara kadar gerileyen ons altın 1817 dolardan kapandı. Bugüne 1817 dolardan başlayan ons altın gerileyerek 1815 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1812 dolar, en yüksek ise 1822 dolar seviyeleri görüldü. Yurt içinde ise gram altın fiyatı geçtiğimiz gün ons altına paralel olarak aşağı yönlü bir seyir izledi. Dün 976 liradan açılan gram altın 967 liraya kadar geriledikten sonra 972 liradan kapandı. Haftanın dördüncü işlem gününe 972 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda yatay seyrederek açılış seviyesinde hareket ediyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 967 lira, en yüksek ise 981 lira seviyeleri görüldü. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
30.06.2022 Ekonomi
Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? Piyasaların gözü ECB forumu Powell’ın konuşmasında!
Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? Piyasaların gözü ECB forumu Powell’ın konuşmasında! Piyasalar ve ekonomi gündeminde FED Başkanı Powell Avrupa Merkez Bankası (ECB) forum açıklamaları yer alıyor. Portekiz'in Sintra kentinde düzenlenen Merkez Bankacılığı 2022 konulu ECB Forumu’nda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, İngiltere Merkez Bankası(BoE) Başkanı Andrew Bailey ve BIS Genel Müdürü Augustin Carstens, ECB Merkez Bankacılığı Forumu'nda konuşacak. Peki, Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…
29.06.2022 Ekonomi
Kripto para ile ilgili flaş açıklama! Piyasadan silindi
Kripto para ile ilgili flaş açıklama! Piyasadan silindi Yüksek enflasyon ve faiz ortamına ilişkin endişelerin yanı sıra sabit coinlerdeki istikrarsızlığın sıçraması ile kripto piyasalardaki kayıplar sürüyor. Bu gelişmelerle birlikte, nisan başında 2,1 trilyon doları aşan kripto para piyasasının toplam değeri 1,2 trilyon dolar seviyelerine geriledi.
24.05.2022 Ekonomi
Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı?
Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı? Davos Zirvesi başlıyor! Dünya Ekonomik Forumu (WEF) Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır çevrimiçi olarak yapılıyordu. 2 yılın ardından Davos Zirvesi olarak bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) devlet başkanlarının katılımı ile yeniden toplanacak. Peki, Davos Zirvesi ne zaman başlayacak? Davos Zirvesi nerede? Rusya Davos Zirvesi’ne katılacak mı? İşte Davos Zirvesi programı!
22.05.2022 Ekonomi
Euro ne kadar, kaç TL? Euro neden yükseliyor, daha da yükselir mi?
Euro ne kadar, kaç TL? Euro neden yükseliyor, daha da yükselir mi? Dolar/TL 15,65 seviyesini aşarken; euro/TL ise 16,35'in üzerini test etti.  Avrupa Merkez Bankası (ECB) Üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı François Villeroy de Galhau, eurodaki zayıflığın ECB'nin enflasyonu yüzde 2 fiyat istikrarı hedefine doğru yönlendirme çabalarını tehdit edebileceğini söyledi.
16.05.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı?
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı? Küresel piyasaların gözü kulağı FED faiz kararında! ABD’de enflasyonun beklentinin üzerinde çıkması dikkatleri FED’in faiz kararına çevirdi. Daha önce faiz kararına ilişkin artış sinyali veren Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşması bekleniyor. ABD’de enflasyonda 41 yıllık zirvenin görülmesinin ardından, Fed’in 50 baz puanlık faiz artışının olabileceği mesajı verilmişti. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttıracak mı? Powell’ın konuşması ne zaman? İşte detaylar…
20.04.2022 Ekonomi
Bitcoin fiyatları uçuşa geçti! Aylar sonra ilk kez oldu
Bitcoin fiyatları uçuşa geçti! Aylar sonra ilk kez oldu Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para birimleriyle ilgili gelişmeler gündemden düşmüyor. Kripto para piyasaları Rusya'nın kripto para hamlesi, ABD Başkanı Joe Biden’ın devlet kurumlarına kripto paralara daha fazla odaklanmalarına yönelik verdiği talimat ve ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'ın açıklamalarına odaklanırken, İngiltere'nin getireceği düzenleme merak konusu oldu. Tüm bu gelişmelerin ardında Bitcoin 3 Ocak'taki rakamını yeniden yakalayarak 47 bin dolar bandını gördü. Ethereum son 24 saatte yüzde 4.7'den fazla artışla 3 bin 300 dolar seviyesini aştı. BNB 430 dolar seviyesinde seyrederken, yükselişten etkilenen Dogecoin 0,148624 dolar ve Shiba ise 0,00002637 dolar bandında ilerliyor.
28.03.2022 Ekonomi
Kripto parada yaptırım etkisi! Kaos uyarısı geldi, Bitcoin ve Ethereum fiyatları...
Kripto parada yaptırım etkisi! Kaos uyarısı geldi, Bitcoin ve Ethereum fiyatları... Kripto para ile ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para birimleri iki yönlü sert dalgalandı, kaos uyarısı geldi. ABD ile İngiltere’nin Moskova yönetimine uyguladığı sert yaptırımlar ile merkeziyetsiz yapısı sebebiyle kripto para piyasalarına da bazı yaptırımlar gelebileceği iddiası piyasası sarstı. Yükseliş eğilimini sürdüren Bitcoin fiyatları, bugünkü işlemlerde 2 Mart tarihinden beri en yüksek seviyeye ulaştı. Ethereum fiyatları da yüzde 1.25 oranında düşüşle 3 bin 142 dolar seviyesini gördü. İşte Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında son durum...
25.03.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yüzde 400 arttı, Ruslar harekete geçti, rekor...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yüzde 400 arttı, Ruslar harekete geçti, rekor... Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Rekor kırdı. Yüzde 400 arttı. Rusya-Ukrayna savaşının ardından Rusya'ya yönelik uygulanan yaptırım kararlarının ardından Ruslar harekete geçti. Tasarruflarını koruyabilmek ve yurtdışına transfer edebilmek için kripto paraya yönelen kişi sayısının artması piyasa hacminin katlanmasına yol açtı.
23.03.2022 Ekonomi
Borsa İstanbul'da yeni tarihi zirve: 2 bin puanın üzerini gördü
Borsa İstanbul'da yeni tarihi zirve: 2 bin puanın üzerini gördü BIST 100 endeksinde son dönemde yaşanan yukarı ivmeyle bir eşik daha aşıldı. Endeks 2 bin puanın üzerini gördü.
8.12.2021 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Gözler FED toplantısında!
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Gözler FED toplantısında! ABD Merkez Bankası’nın (FED) fazi kararı bekleniyor! Küresel piyasalar ve yatırımcının gözü yılın sonra FED faiz kararına çevrildi. Analistler, FED’in faiz artırımı ihtimalinin olabileceği vurgusunu yapıyor. Bu ihtimal kripto borsalarına yansıdı. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
8.12.2021 Ekonomi
Financial Times seçti! İşte 2021 yılının en etkili 25 kadını...
Financial Times seçti! İşte 2021 yılının en etkili 25 kadını... 2021 yılının en etkili kadınları belli oldu. Liderler, sanatçılar, şirket yöneticileri olarak farklı kategorilerin yer aldığı listede, ilham veren kadınlarla ilgili tanıtım yazılarını Christine Lagarde, Greta Thunberg ve Malala gibi diğer başarılı kadınlar yazdı.
3.12.2021 Dünya
Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı
Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,75 değer kazanarak kapanış rekorunu 1.736,88 puana, gün içinde gördüğü en yüksek seviye rekorunu da 1.759,19 puana taşıdı.
18.11.2021 Ekonomi
Borsa'dan bir rekor daha! Tüm zamanların en yüksek seviyesi
Borsa'dan bir rekor daha! Tüm zamanların en yüksek seviyesi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,50 değer kazanarak günü 1.583,59 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirirken, haftalık bazda da kapanış rekoru kırdı.
5.11.2021 Ekonomi
Faiz artışı ile ilgili flaş açıklama! Enflasyon artışına rağmen...
Faiz artışı ile ilgili flaş açıklama! Enflasyon artışına rağmen... Faiz artışı olmayacak. Önemli bir açıklama yapıldı. Gelecek yıl faiz artışı öngörülmüyor. Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, Avro Bölgesi’nde faiz artırım koşullarının gelecek yıl karşılanmasının muhtemel olmadığını söyledi.
3.11.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı! İlk veriler geldi, gözler o güne çevrildi...
Merkez Bankası'nın faiz kararı! İlk veriler geldi, gözler o güne çevrildi... Küresel piyasalarda gözler yoğun veri gündemine çevrildi. Enflasyon, özellikle son üç yılın zirvesine çıkan petrol fiyatları, Çin'de yükselmeye devam eden Üretici Fiyat Endeksi ve ABD'de beklentilerin üzerinde artan Tüketici Fiyat Endeksi ile risk unsuru olmaya devam ediyor. Yurt içinde Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı küresel pay piyasalarına paralel alıcılı seyirle tamamlarken, gelecek hafta gözler perşembe günü Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu'ndan çıkacak kararlara çevrildi. AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistlerin büyük çoğunluğu bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının (politika faizi) indirileceğini tahmin ediyor.
16.10.2021 Ekonomi
Borsa günü düşüşle tamamladı
Borsa günü düşüşle tamamladı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,34 değer kaybederek günü 1.373,25 puandan tamamladı. BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 18,61 puan azalırken, toplam işlem hacmi 12,4 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.
28.06.2021 Ekonomi
Bitcoin çakıldı! Yatırımcıya büyük şok! Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor?
Bitcoin çakıldı! Yatırımcıya büyük şok! Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin adeta çakıldı. Son iki gündür bitcoindeki sert düşüş nedeniyle kripto para piyasasını çalkalanıyor. Son yılların gözde yatırım araçlarından olan bitcoinde son dakika şoku yaşanıyor. Bitcoin’in ani düşüşü altcoin’lerde de hızlı düşüşe neden oluyor. Bitcoin’deki 8 bin dolarlık düşüş altcoin’lerde de erimeye neden oldu. Bitcoin ve Alt coin'lerdeki aşağı yönlü hareketlilik sanal paralarla ilgili akıllara pek çok soru işaretini getirse de yatırımcısı kripto paralardaki sert düşüşün ve olumsuz dalgalanmanın devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki, Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin neden bu kadar düştü? İşte Bitcoin'deki düşüşün sebebi...
19.04.2021 Ekonomi
Bitcoin'de hareketlilik sürüyor! Son durum...
Bitcoin'de hareketlilik sürüyor! Son durum... Bitcoin, kripto para piyasalarına gelen genel satış dalgasının etkisiyle 60,000 dolar sınırından 57,000 dolara geriledi. Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi, yeni zirvesini 61,683.86 dolar ile Mart ortasında gördü.
8.04.2021 Ekonomi
Bitcoin uçuşa geçti; rekor üstüne rekor...
Bitcoin uçuşa geçti; rekor üstüne rekor... Elektrikli araç üreticisi Tesla'nın, "nakit varlığının esnekliğini artırarak, çeşitlendirmek ve getirilerini maksimize etmek amacıyla" toplam 1.5 milyar dolarlık Bitcoin aldığını açıklamasının ardından, kripto para piyasalarının en yüksek hacimli Bitcoin, yüzde 20'oen çok artışla 47,131.35 dolar ile yeni tarihi yüksek düzeyi gördü.
9.02.2021 Ekonomi
Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dijital Davos başladı!
Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dijital Davos başladı! Her yıl ocak ayında İsviçre'de yapılan Dünya Ekonomik Forumu (Davos Zirvesi) 2021'de Singapur'da gerçekleştirilecek. Ancak, Davos toplantıları çevrimiçi olarak başladı. Davos toplantılarında özellikle virüsün sarstığı küresel siyaset ve ekonomi ortamı ve salgın sonrası yeni normal ile ilgili tartışmalar dikkatle izleniyor. Forumda bugün TSİ 15:00’da konuşacak olan Çin Devlet Başkanı Şi Jinping, Joe Biden’ın ABD Başkanlığına resmi olarak başlamasından sonra ilk defa kamuya açık bir konuşma gerçekleştirecek. Peki, Davos toplantıları başladı mı? Davos Zirvesi 2021 ne zaman? Dünya Ekonomik Forumu (WEF) hangi tarihte? İşte 2021 Davos Zirvesi ile ilgili merak edilenler...
25.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Christine Lagarde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki christine lagarde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.