Gazete Vatan Logo

Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? Piyasaların gözü ECB forumu Powell’ın konuşmasında!

Piyasalar ve ekonomi gündeminde FED Başkanı Powell Avrupa Merkez Bankası (ECB) forum açıklamaları yer alıyor. Portekiz'in Sintra kentinde düzenlenen Merkez Bankacılığı 2022 konulu ECB Forumu’nda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, İngiltere Merkez Bankası(BoE) Başkanı Andrew Bailey ve BIS Genel Müdürü Augustin Carstens, ECB Merkez Bankacılığı Forumu'nda konuşacak. Peki, Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? Piyasaların gözü ECB forumu Powell’ın konuşmasında!

Merkez Bankacılığı 2022 konulu ECB Forumu’nda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell konuşma yapacak. Gözler Portekiz'in Sintra kentine çevrildi. Peki, Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

POWELL NE ZAMAN KONUŞACAK?

Türkiye saati ile 16.00’da ECB formunda konuşması beklenen Powell’ın önceki açıklamalarından farklı bir şey söylemesi beklenmiyor. Ancak resesyona ilişkin piyasaları rahatlatacak bir açıklama yapıp yapmayacağını takip edilecek.  Saat 18.00’da da Avrupa Merkez Bankası başkanı Lagarde’nin konuşması takip edilecek.