Fed Başkanı Powell

Fed Başkanı Powell

Son dakika Fed Başkanı Powell haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fed Başkanı Powell ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fed Başkanı Powell haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fed Başkanı Powell

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fed başkanı powell gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 fed başkanı powell haberi bulunmuştur. Tüm fed başkanı powell haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolar neden geriliyor? Nedeni belli oldu
Dolar neden geriliyor? Nedeni belli oldu Altın fiyatları çarşamba günü Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları sonrası hareketlendi. Ons altın 2300 doları aşarken, gram altın 2367 lirayı test etti. Son zamanlarda altında rekor üstüne rekor kırılmasının nedenleri neler? Dolar neden düşüyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı: Uygun olacağını beklemiyoruz
Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı: Uygun olacağını beklemiyoruz Fed Başkanı Jerome Powell, enflasyonun sürdürülebilir şekilde yüzde 2'ye doğru hareket ettiğinden emin olmadan faiz indirimine gitmeyeceklerini söyledi.
6.03.2024 Ekonomi
FED faiz kararını açıkladı
FED faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed, faizi yüzde 5.50'de sabit tuttu. Piyasalar Fed'in Mayıs ayında faiz indirimine gitmesi olasılığını yüzde 90 olarak fiyatlıyor, Fed kararı öncesi bu oran yüzde 80 seviyesindeydi. Fed Başkanı Jerome Powell basın toplantısında enflasyon için zafer ilan etmenin erken olduğunu, bu toplantıda faiz indiriminin ne zaman olacağına yönelik soruların sorulduğunu söyledi. Powell, enflasyonun yüzde 2 hedefine gerilemesinin zaman alacağını da belirtti.
13.12.2023 Ekonomi
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023 FED Aralık ayı faiz kararı için sorgulamalar arttı. Analistler FED'in faiz değişikliğine gitmeyeceğini düşünürken, gözler FED Başkanı Jarome Powell’in faiz kararı açıklamasına çevrildi. Peki, FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
12.12.2023 Ekonomi
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak!
Piyasalar merakla bekliyor: Fed faiz kararını açıklayacak! ABD Merkez Bankası (FED) bugün faiz kararını açıklayacak. Bankalar faiz kararının yüzde 25 baz puan artırılacağını belirtiyor. Yatırımcılar, dolar, altın ve borsa yatırımlarını güvenli bir şekilde yapabilmek için bugün açıklanacak FED kararını merakla beklemeye başladı.
26.07.2023 Ekonomi
Powell konuşması kaçta? FED Başkanı Powell konuşması ne zaman, saat kaçta?
Powell konuşması kaçta? FED Başkanı Powell konuşması ne zaman, saat kaçta? FED Başkanı Jerome Powell ne zaman, saat kaçta konuşacak? Powell konuşması piyasalar tarafından merakla bekleniyor. FED Başkanı Jerome Powell'ın 19 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Thomas Laubach Araştırma Konferansı'ndaki kritik mesajlar verilecek. Peki, Powell ne zaman konuşacak?
19.05.2023 Dünya
Altın fiyatlarında çarpıcı tahmin! Yeni rekor geliyor tarih verildi
Altın fiyatlarında çarpıcı tahmin! Yeni rekor geliyor tarih verildi Geçtiğimiz hafta banka iflaslarıyla uçuşa geçen altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasalar ise gözünü mayıs ayında açıklanacak olan Fed faiz kararına dikti. Öte yandan Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yatırımcıya uyarılarda bulunarak altının geleceğiyle ilgili önemli tahminlerde bulundu. Ayrıca akşam saatlerine doğru altın fiyatları hareketlendi. Gram altın tarihi rekor kırdı. Ons altın ise kritik seviyeyi aştı.
4.04.2023 Ekonomi
Kripto parada büyük düşüş! Panik yeniden başladı
Kripto parada büyük düşüş! Panik yeniden başladı Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bitcoin dün akşam Fed kararının hemen ardından yükseliş yaşasa da Fed Başkanı Powell'ın beklenenden şahin açıklamalarıyla düşüşe geçti. Açıklamaların etkisiyle 28.450 dolardan 26.760 dolara geriledi. Bu sabah 27.300 doların üzerine çıksa da günlük kaybı yüzde 3.2 oldu. İşte kripto para fiyatlarında son durum...
23.03.2023 Ekonomi
Fed Başkanı'ndan flaş faiz açıklaması! Altın ve dolardan ilk tepki
Fed Başkanı'ndan flaş faiz açıklaması! Altın ve dolardan ilk tepki Fed Başkanı Powell, ABD Kongresi'ndeki sunumunda, son ekonomik verilerin beklenenden daha güçlü geldiğini söyledi. Fed Başkanı, bu nedenle faizde zirve seviyesinin beklenenden daha yüksek olabileceğini belirterek, "Gerekirse faiz artışlarının hızını yükseltmeye hazırız" ifadelerini kullandı.
7.03.2023 Ekonomi
FED toplantısı saat kaçta, 2023 FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı açıklandı mı?
FED toplantısı saat kaçta, 2023 FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı açıklandı mı? FED toplantısı kaçta, FED faiz kararı açıklandı mı? ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklaması piyasa tarafından merakla bekleniyor. Peki, 2023 FED toplantısı ne zaman, FED toplantısı saat kaçta 2023?
1.02.2023 Ekonomi
Fed faizi kararı öncesi altın fiyatları değişti
Fed faizi kararı öncesi altın fiyatları değişti Ocak ayı ABD Merkez Bankası (FED) toplantısı için geri sayım başladı. Yılın ilk toplantısı olma özelliğine sahip FED toplantısında, faiz beklentileri küresel piyasalar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Aralık ayı FED toplantısında yüzde 4 olan politika faizi 50 baz puan artırılarak yüzde 4,25-4,50 aralığına yükseltmişti.ABD Merkez Bankası bu gece kritik faiz kararını açıklayacak. Karar öncesi altın fiyatları dünkü düşüşü telafi etmeye çalışıyor. Gram altın yeniden kritik seviyeyi geçti
1.02.2023 Ekonomi
Powell konuşması ne zaman? FED Başkanı Jerome Powell saat kaçta konuşacak?
Powell konuşması ne zaman? FED Başkanı Jerome Powell saat kaçta konuşacak? Fed Başkanı Powell 2023'ün ilk konuşmasını İsveç Merkez Bankası'nın düzenlediği etkinlikte gerçekleştirecek. Piyasanın gözü kulağı ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalara çevrildi. Peki, Powell konuşması ne zaman? FED Başkanı Jerome Powell saat kaçta konuşacak?
10.01.2023 Ekonomi
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi?
Kripto paralarda son durum! Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? Kripto paralarda düşüş devam ediyor! Geçtiğimiz hafta boyunca yatay fiyat hareketine devam eden ve bu hafta başında küresel piyasalardan da destek alan Bitcoin, ABD’den gelen enflasyon verisiyle bir ayın en yüksek seviyesine yükselmişti. Fed faiz kararı sonrası kripto paralarda geri çekilme başladı. Yatırımcı da kripto paralardaki son durumu merak ederken, özellikle Ethereum ve Bitcoin’in neden düştüğünü araştırıyor. Peki, Ethereum ve Bitcoin ne kadar? Kripto paralar neden düştü? FED kararı kripto paraları nasıl etkiledi? FED kararı Ethereum ve Bitcoin’i nasıl etkiledi? İşte Kripto paralarda son durum…
15.12.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne oldu? Aralık ayı FED toplantısı bitti mi, Jerome Powell açıklama yaptı mı?
FED faiz kararı ne oldu? Aralık ayı FED toplantısı bitti mi, Jerome Powell açıklama yaptı mı? Aralık ayı FED toplantısı sonrası belli olacak FED faiz kararı merakla bekleniyor. FED Başkanı Jerome Powell liderliğinde toplanacak FED toplantısında alınacak faiz kararı için araştırmalar hızlandı. FED, Kasım ayı son toplantısında 75 baz puan faiz artırımına giderek politika faizini 3,75-4,00 aralığına yükseltmişti. Peki, FED faiz kararı ne oldu, Jerome Powell açıklama yaptı mı? İşte Aralık ayı FED toplantısı ve FED faiz kararı ile ilgili merak edilenler…
14.12.2022 Ekonomi
Uzmanlar uyardı: Güçlü doların sonu gelebilir
Uzmanlar uyardı: Güçlü doların sonu gelebilir ABD’de enflasyonun yüzde 8’in altında seyretmesiyle FED’in de ‘şahin’ politikalarının zamanla gevşemeye başlayacağının görüleceğine değinen ALB Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzman Yardımcısı A. Deniz Yağbasan, bunun da güçlü dolar senaryosunun sonuna yaklaşıldığının habercisi olduğunu vurguladı.
11.11.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? Ekim ayında FED toplantısı var mı? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak?
FED toplantısı ne zaman? Ekim ayında FED toplantısı var mı? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Küresel piyasaların gözü kulağı FED faiz kararında! Küresel resesyon riski devam ederken gelişmiş ülkelerdeki para politikalarının küresel ekonomik yavaşlamayı gerilemeye dönüştürdüğü belirtiliyor. Dünyada küresel resesyon uyarıları yapılırken uzun süreli durgunluğa sürükleme riski açıklamaları dikkat çekiyor. Piyasalarda altın, dolar ve petrol fiyatlarında etkili olan FED faiz kararının ne olacağı ise merak konusu. Goldman Sachs ekonomistlerinden Jan Hatzius'un ekibi Kasım'da da 25 baz puanlık artırım beklediklerini duyurmuştu. Gözler FED toplantısına çevrilirken yatırımcı toplantı tarihlerini araştırıyor. Peki, Ekim ayı FED toplantısı ne zaman? Ekim ayında FED toplantısı var mı? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı kasım ayında mı yapılacak? İşte FED toplantı takvimi!
4.10.2022 Ekonomi
Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi, yeni rekor
Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi, yeni rekor Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Uzmanlar tarafından yeni rekor için eylül sonu işaret edildi. Peki önümüzdeki süreçte altın ne kadar olacak, ons altında yeni kademeler ne? İşte piyasalarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.09.2022 Ekonomi
FED Başkanı Powell’ın konuşması ne zaman? Jackson Hole toplantısı ne zaman, saat kaçta? Piyasaların gözü Jackson Hole toplantısı’nda!
FED Başkanı Powell’ın konuşması ne zaman? Jackson Hole toplantısı ne zaman, saat kaçta? Piyasaların gözü Jackson Hole toplantısı’nda! Küresel piyasaların gözü Jackson Hole toplantısına çevrildi. FED Başkanı Jerome Powell, küresel merkez bankacılığının önemli temsilcileri bir araya geleceği Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’nda konuşma yapacak. Ekonomistler, Powell’ın konuşmasının takip edileceğini ve ekonomiye dair ipuçları aranacağını kaydederken ABD’nin ve dünya ekonomilerinin ekonomik görünümü değerlendirilecek. Peki, FED Başkanı Powell’ın konuşması ne zaman? Jackson Hole toplantısı ne zaman, saat kaçta? Jackson Hole toplantısı nedir, neden yapılır? Fed başkanı Powell’in açıklaması ile ilgili detaylar…
25.08.2022 Ekonomi
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne?
ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne? Küresel piyasalar ABD enflasyon verisine odaklandı. Piyasaların merakla beklediği ABD temmuz ayı enflasyon oranı beklenirken veriler FED’in faiz kararını da etkileyecek. Geçtiğimiz günlerde Fed Başkanı Powell önümüzdeki faiz artırımlarının veriye bağlı olacağını ancak enflasyonun beklenenden kötü geldiğini söylemişti. ABD enflasyonunun açıklanmasının ardından gözler FED faiz kararına, doların değişiminde çevrilecek. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak? ABD temmuz ayı enflasyon beklentisi ne? İşte ekonomistlerin yorumu!
9.08.2022 Ekonomi
Fed'den 'faiz kararı' açıklaması! Dolara etki edecek
Fed'den 'faiz kararı' açıklaması! Dolara etki edecek Fed üyelerinden faiz mesajları geldi. Piyasaları yakından ilgilendiriyor. Dolar ve altın fiyatlarına etki edecek. Fed üyeleri, önümüzdeki dönem toplantılarında alınacak faiz kararlarına ilişkin açıklamalar yaptı. Verilen demeçlerin artırım hızında ani bir yavaşlama olmaması yönünde birleştiği görüldü. Geçtiğimiz günlerde ABD Merkez Bankası Fed faizi 75 baz puan artırma kararı almıştı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.08.2022 Ekonomi
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralara 'Pelosi' darbesi! Bir anda tepetaklak oldu: Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Geçen hafta Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarıyla yükselen Bitcoin'de, bu hafta ABD-Çin arasında Tayvan sebebiyle artan gerilim düşüşe yol açtı. ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyareti ile bölgede tansiyon yükseldi. Bitcoin günlük yüzde 1.6 değer kaybederek 23.000 doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 6'yı aşkın değer kaybı yaşadı. İşte haberin tüm detayları...
2.08.2022 Ekonomi
Bitcoin ve Ethereum ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 6.1 düşüş...
Bitcoin ve Ethereum ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 6.1 düşüş... Geçen hafta Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarıyla yükselen Bitcoin'de, bu hafta ABD-Çin arasında Tayvan sebebiyle artan gerilim düşüşe yol açtı. Bitcoin günlük yüzde 1.6 değer kaybederek 23.000 doların altına geriledi. Ethereum da yüzde 6'yı aşkın değer kaybı yaşadı
2.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında sert yükseliş! Fed'in faiz kararı sonrası ibre terse döndü: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın...
Altın fiyatlarında sert yükseliş! Fed'in faiz kararı sonrası ibre terse döndü: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın... Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın yatırımcıları dikkat. Fed faiz kararı sonrası altında sert yükseliş. Fed'in faiz artırımı altın piyasasını etkiledi. Altın, Fed Başkanı Powell'ın faiz artış hızını düşürebileceğine işaret eden açıklamalarıyla yükselişini ikinci güne taşıdı. Altın fiyatları canlı, güncel ve anlık rakamları gün içerisinde yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Uzman isim İslam Memiş, altın yatırımı yapmayı düşünenlere dikkat çeken tavsiyelerde bulundu. Altın fiyatlarında son durum. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.07.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne oldu? FED faiz arttırdı mı? FED faiz kararı doları nasıl etkiledi?
FED faiz kararı ne oldu? FED faiz arttırdı mı? FED faiz kararı doları nasıl etkiledi? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı bekleniyordu! FED toplantısının ardından alınan karar açıklandı. ABD ‘de enflasyonun yükselmesiyle birlikre FED’in tutumunun ne olacağı, faiz arttırıp arttırmayacağı gündemdeydi. FED Başkanı Jerome Powell FED’in politika faizi kararını açıkladı ve enflasyon uyarısı yaptı. Peki, FED faiz kararı ne oldu? FED faiz arttırdı mı? FED faiz kararı doları nasıl etkiledi? İşte detaylar…
28.07.2022 Ekonomi
Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? Piyasaların gözü ECB forumu Powell’ın konuşmasında!
Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? Piyasaların gözü ECB forumu Powell’ın konuşmasında! Piyasalar ve ekonomi gündeminde FED Başkanı Powell Avrupa Merkez Bankası (ECB) forum açıklamaları yer alıyor. Portekiz'in Sintra kentinde düzenlenen Merkez Bankacılığı 2022 konulu ECB Forumu’nda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, İngiltere Merkez Bankası(BoE) Başkanı Andrew Bailey ve BIS Genel Müdürü Augustin Carstens, ECB Merkez Bankacılığı Forumu'nda konuşacak. Peki, Powell ne zaman konuşacak? FED Başkanı açıklaması ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…
29.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fed Başkanı Powell ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fed başkanı powell haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.