Fed

Fed

Son dakika Fed haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fed ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fed haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fed

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fed gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.686 fed haberi bulunmuştur. Tüm fed haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi Yıllık enflasyonun Mart ayında yükselmesi ve temel fiyat baskılarının inatçı bir şekilde güçlü kalmaya devam etmesi, Fed'in bu yıl faiz oranlarını ne kadar düşürebileceğine dair soru işaretlerini arttırdı.
10.04.2024 Ekonomi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bir süredir yükselişini sürdüren altının onsu 2300 doları aşarak rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın fiyatları hangi seviyelere kadar çıkacak? Uzmanlar artışın nedenini ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi beklentisine, jeopolitik gerginliklere ve merkez bankalarının altın alımına bağlıyor.
5.04.2024 Ekonomi
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var Yılın ilk çeyreğinin geride kalmasıyla geleneksel ve dijital varlıkların ilk çeyrek karnesi de belli oldu. Bitcoin'in yılın başından 28 Mart'a kadar yüzde 65 değer kazandığını gösterdi. İlk çeyrek performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,"Kripto para biriminin bu yılki karnesinin oldukça iyi" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Dolar neden geriliyor? Nedeni belli oldu
Dolar neden geriliyor? Nedeni belli oldu Altın fiyatları çarşamba günü Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları sonrası hareketlendi. Ons altın 2300 doları aşarken, gram altın 2367 lirayı test etti. Son zamanlarda altında rekor üstüne rekor kırılmasının nedenleri neler? Dolar neden düşüyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında düşüş başlıyor! Gram altın alacaklar dikkat, alım için tarih verildi
Altın fiyatlarında düşüş başlıyor! Gram altın alacaklar dikkat, alım için tarih verildi Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları yeni haftada da rekor seviyeleri test etmeye devam ediyor. Pazartesi günü gram altın fiyatı 2362 TL ile zirveyi görmüştü. Ons altın ise ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin yaptığı açıklamaların ardından bugün yeni bir rekora imza attı. Öte yandan Piyasalardaki hareketlilik ile Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çarpıcı altın yorumlarında bulundu. Memiş, 'Ons altın sert düşebilir' diyerek yatırımcıların merak ettiği alım fırsatı olabilecek seviyeleri açıkladı. İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Fed Başkan Yardımcısı'ndan faiz açıklaması
Fed Başkan Yardımcısı'ndan faiz açıklaması Fed Başkan Yardımcısı Christopher Waller, faiz oranlarını düşürmek için acele edilmemesi gerektiğini savundu.
28.03.2024 Ekonomi
Yatırımcı için dolar ve altın ile ilgili çarpıcı analiz! Kritik tarih açıklandı
Yatırımcı için dolar ve altın ile ilgili çarpıcı analiz! Kritik tarih açıklandı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın ve dolar için çarpıcı analiz yapıldı. Geçen hafta altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası rekor seviyeleri gördükten sonra geri çekildi. Altında yön aşağı döndü mü? Gram altın için yeni hedefler neler? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik
İBB Başkan Adayı Kurum: 76 bin konutun bir yıl gibi kısa bir sürede anahtarlarını teslim ettik  İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da düzenlenen ‘Kahramanmaraşlılar İle Sahur Sofrası’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum “Yeni acılar yaşamak istemiyoruz. Başka evlatlarımızı, yavrularımızı toprağa vermek istemiyoruz. İstanbul’a hizmet etmek için yola çıktığımız ilk günden itibaren şunu söyledik; 'İstanbul’u depreme hazırlıklı hale getirmek zorundayız'” dedi.
24.03.2024 Gündem
Altında rekor tahmini yine tuttu, FED kararı sonrası yatırımcının beklediği oldu! 21 Mart gram, çeyrek altın ne kadar?
Altında rekor tahmini yine tuttu, FED kararı sonrası yatırımcının beklediği oldu! 21 Mart gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Mart FED'in faiz kararı sonrası piyasalarda gram altın 2317 lirayı görerk rekor tazeledi. Altın fiyatlarında belirleyici olan ons altın ise küresel piyasada 2222 doları aştı. Yatırımcıların beklediği haber sonrası 21 Mart gram, çeyrek altın fiyatları yükselişle sürdü.
21.03.2024 Ekonomi
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı
Fed merakla beklenen faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faizi yüzde 5.50'de sabit tutma kararı aldı. Fed, 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti. Fed Başkanı Jerome Powell "Arz ve talep daha iyi dengeye geliyor. Bu dengelenme ile birlikte enflasyona olan katkının aşağı gelmesini bekliyoruz" dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Altın, dolar, borsa, faizde çarpıcı gelişme! İşte hedefler ve tahminler
Altın, dolar, borsa, faizde çarpıcı gelişme! İşte hedefler ve tahminler Küresel piyasalarda dengeler faiz, enflasyon, istihdam verileriyle yön bulurken iç piyasada da bu gelişmelerin yankıları gözlemleniyor. Döviz kurları, altın fiyatları, borsa hareketleri gibi piyasanın ana dinamikleri yatırımcıların tercihlerinde değişiklikler ortaya çıkarıyor. Merkez bankalarının faiz kararı haftasında piyasalarda beklentiler satın alınmaya başlandı. Fed’in faizi sabit tutması beklenirken faiz kararı sonrası Fed Başkanı Jerome Powell’ın şahin ya da güvercin açıklamaları önemle takip edilecek. Uzmanlar Borsa İstanbul’da 11 bin puanı işaret ederken döviz kurları için de tahminlerini açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları kritik tarihe odaklandı! Yeni rekor geliyor, son alım fırsatı
Altın fiyatları kritik tarihe odaklandı! Yeni rekor geliyor, son alım fırsatı Altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları rekorlar sonrası yerini kar satışlarına bıraktı. Ons altın fiyatı bu hafta açıklanacak Fed faiz kararına odaklandı. Peki altın gram fiyatı seyri ne olacak? Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, o günü işaret ederek alım fırsatını duyurdu. Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. İşte tüm detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor
Gram altın için kritik gün işaret edildi! Yatırımcı için büyük fırsat geliyor Altın fiyatları rekorlar sonrası yerini kar satışlarına bıraktı. Ons altın fiyatı bu hafta açıklanacak Fed faiz kararına odaklandı. Peki altın gram fiyatı seyri ne olacak? Altın ve Para Piyasaları İslam Memiş, o günü işaret ederek alım fırsatını duyurdu.
18.03.2024 Ekonomi
2024 Mart ayı FED toplantısı hangi gün, faiz indirimi olacak mı?
2024 Mart ayı FED toplantısı hangi gün, faiz indirimi olacak mı? FED faiz kararı mart 2024 için küresel piyasalarda bekleyiş başladı. Ons altında yaşanan yükseliş ve FED'in faiz indirim mesajı ile beraber gözler bu ayki faiz kararına çevrildi. Peki, 2024 Mart ayı FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı hangi gün?
16.03.2024 Ekonomi
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de Şubat ayında enflasyon yüzde 3.2 oranında gerçekleşti. Beklenti yüzde 3.1 seviyesindeydi.
12.03.2024 Ekonomi
Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı: Uygun olacağını beklemiyoruz
Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı: Uygun olacağını beklemiyoruz Fed Başkanı Jerome Powell, enflasyonun sürdürülebilir şekilde yüzde 2'ye doğru hareket ettiğinden emin olmadan faiz indirimine gitmeyeceklerini söyledi.
6.03.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı Borsa İstanbul'da pay senedi yatırımcı sayısı yeniden 8 milyonu aştı. Toplam bakiyeli yatırımcı sayısı da 11 milyon 145 bin 352 oldu.
28.02.2024 Ekonomi
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı  Beşiktaş'tan aldığı iki müşteriyi Şişli'ye götürmek için 250 lira isteyen, ısrarlara rağmen taksimetre açmak istemeyen taksi şoförüne 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi. Taksinin çalışma ruhsatı iptal edilerek araç trafikten men edildi. Taksi şoförünün taksimetre açmak istemeyip, müşterilerden 250 lira istediği anlar cep telefonu kamerasına yansımıştı.
27.02.2024 Gündem
Altın fiyatlarında Fed rüzgarı yaşanıyor! Yatırımcıya fırsat uyarısı yapıldı
Altın fiyatlarında Fed rüzgarı yaşanıyor! Yatırımcıya fırsat uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları güçlenmeye devam ediyor. Gram altın tarihi yüksek seviyelerde işlem görürken piyasalar Perşembe günü Fed'in açıklayacağı faiz kararına odaklandı. Öte yandan altın fiyatları rekor tazeledi. Ons altın yaşadığı düşüşler sonrası 2000 dolar seviyesi üzerine tutunarak yükselişini güçlendirdi. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı serbest piyasalarda 2128 lira seviyesini görerek yeni bir rekora imza attı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki haftayı işaret ederek flaş altın yorumlarında bulundu. İslam Memiş, 'Altın satış yiyebilir' ifadelerini kullanarak 2 farklı rakam verdi.
27.02.2024 Ekonomi
Goldman Sachs'dan TCMB faiz kararına analiz
Goldman Sachs'dan TCMB faiz kararına analiz ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, TCMB'nin son faiz kararını değerlendirirken Türk lirasındaki değerlenmenin 2024 yılında da süreceğini ve Merkez Bankası rezervlerinin pozitife dönebileceğini öngördü.
23.02.2024 Ekonomi
Altın, borsa ve dolar yatırımı olanlar için kader günü! Piyasalar FED kararını bekliyor
Altın, borsa ve dolar yatırımı olanlar için kader günü! Piyasalar FED kararını bekliyor Altın, borsa ve dolar yatırımı olanlar için kader günü. Yeni hafta itibarıyla altın, dolar ve borsadaki hareketli seyir oldukça dikkat çekiyor. Öte yandan piyasalarda gözler bugün Fed faiz kararında olacak. Peki kritik gelişme öncesi piyasalarda tahminler neler? Borsadaki yükselişin nedeni ne?
21.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fed ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fed haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.