Yüksel Taşkın kimdir? CHP İzmir milletvekili adayı Yüksel Taşkın nereli, ne iş yapıyor, CHP’deki görevi ne?
Yüksel Taşkın kimdir? CHP İzmir milletvekili adayı Yüksel Taşkın nereli, ne iş yapıyor, CHP’deki görevi ne? Türkiye seçime hazırlanırken listeler YSK’ya teslim edildi, partiler milletvekili adaylarını açıkladı. CHP'nin İzmir milletvekili adaylarından biri de Yüksel Taşkın oldu. Yüksel Taşkın'ın yaşamı ve kariyeri ise merak konusu oldu. Peki, CHP İzmir 1. bölge 1. Sıra milletvekili adayı Yüksel Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında, CHP içerisindeki görevi ne, ne iş yapıyor?
11.04.2023 Gündem
AK Partili vekilden tepki çeken tweetler
AK Partili vekilden tepki çeken tweetler İçten'in İzmir hakındaki 'Haşhaşilerin başkenti', 'CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları, son derece açık giyinmek, kafaya çekmek, sabaha kadar eğlenmek', 'İzmir, boşanma oranı en yüksek il, neden acaba?' şeklindeki paylaşımları tepki çekti...
29.09.2021 Gündem
Mustafa Balbay'dan çok sert tepki!
Mustafa Balbay'dan çok sert tepki! CHP İzmir milletvekili adayı Mustafa Balbay, Cumhuriyet Gazetesi’ndeki köşesinden “CHP Darülaceze değil, HDP ile paylaşacak oyumuz yok” diyerek tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
CHP’de “muhbirler” disipline sevk edildi!
CHP’de “muhbirler” disipline sevk edildi! CHP İzmir milletvekili adayı Atilla Sertel'i YSK'ya şikayet eden İzmir il örgütünde görevli 3 CHP'li için ''Disipline sevk'' kararı alındı...
29.09.2021 Gündem
Siyasiler nasıl değerlendiriyor?
Siyasiler nasıl değerlendiriyor? ‘CHP örgütü yeterince çaba göstermedi’* CHP İzmir Milletvekili adayı Dr...
14.06.2011 Siyaset
Liderler sandık başında
Liderler sandık başında İşte sandık başında lider halleri!
22.07.2007 Arşiv
30 yıl sonra oyu CHP’ye   YENİ
30 yıl sonra oyu CHP’ye YENİ CHP İzmir milletvekili adayı ve Bülent Ecevit’in eski koruma müdürü Recai Birgün, 22 Temmuz seçimlerinde Türkiye’nin geleceği için Rahşan Ecevit’in de oyunu CHP’ye vereceğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi
CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi CHP'de Parti Meclisi üyesi Devrim Barış Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.
18.05.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
İşte liderlerin 2’nci tur yol haritası! Seçim stratejileri belli oldu
İşte liderlerin 2’nci tur yol haritası! Seçim stratejileri belli oldu 28 Mayıs’taki ikinci tur öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun seçim stratejileri de belli oldu. Erdoğan televizyon programlarına ağırlık verirken deprem bölgesi başta olmak üzere birçok şehre ziyaretler ve mitingler de yapacak. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise ikinci tur için teröre karşı güçlü vurguyla sahaya inmeye hazırlanıyor.
17.05.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin açıklamalarına tepki göstererek, “Çıkıp da sayım süreci devam ederken biz hiçbir şekilde seçim sonucu açıklamayız. Milletimiz müsterih olsun. Sayım devam etmektedir. Bütün siyasi partilerin temsilcileri oradadır. Vatandaşlarımız oradadır. Türk demokrasisi, bütün dünya önünde alnımızı ak edecek bir sınav vermeye devam etmektedir. Ekrem İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur diyerekten bir açıklama yaptı. Bu diktatörce bir yaklaşımdır. Milli iradeye saygısızlıktır” dedi.
14.05.2023 Gündem
Adana için ilk seçim sonuçları
Adana için ilk seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Gerçekleştirilen sayımların ardından Adana'dan ilk sonuçlar gelmeye başladı. Saat 19.20 itibarıyle Adana'da Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 45,92 Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 48,01 Ata İttifakı adayı Sinan Oğan ise yüzde 5,66 olarak açıklandı.
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay çadır satışına giremez, bu beni üzdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimi öncesi gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Meydanlar zaten konuşuyor. Anketlere falan pek inanmam. Meydanların dili neyse bizim için çok önemli." dedi. Erdoğan, Kızılay'ın çadır satışıyla da ilgili olarak, "Kızılay böyle bir çadır satma fiiline işine giremez ve süratle de tabii bu yanlışı düzeltmesi gerekir" açıklamasında bulundu.
11.05.2023 Gündem
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti!
Parti liderlerinin miting maratonu nefes kesti! 14 Mayıs için yarışan adaylar ve partiler, dünyada örneğine az rastlanan bir siyasi performans gösterdi. Başta cumhurbaşkanı adayları olmak üzere parti liderleri on binlerce kilometre yol kat etti, bazı günler 3 ayrı ili ziyaret etti. İşte bu müthiş maratonun detayları...
10.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, canlı yayında yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı sözlerine tepki gösteren Bayraktar, "TEKNOFEST'in ilk gününde 'Tebrik ederim' demek yerine 'Biz Atatürk Havalimanı'nı ABD'li bir şirkete tahsis edeceğiz' ne demek. Cumhurbaşkanımız çıksa 'Bir Türk şirketine tahsis ettim' dese, ne derler? Burayı peşkeş çekiyor derler. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması normal mi?" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz Bir dizi programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Esenyurt Meydanı’nda halka seslendi. Kurum, “500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz” dedi.
28.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri