Charlie Hebdo

Charlie Hebdo

Son dakika Charlie Hebdo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Charlie Hebdo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Charlie Hebdo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Charlie Hebdo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan charlie hebdo gelişmeleri de dahil olmak üzere 400 charlie hebdo haberi bulunmuştur. Tüm charlie hebdo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirvede lider eşleriyle bir araya geldi.
15.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen "İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7 Ekim'den bu yana Gazze ve Ramallah'a yaşananları tarif etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hastanelerin, ibadethanelerin, okulların, mülteci kamplarının, ambulansların bombalandığı güvenli denilen bölgelere göç eden sivillerin katledildiği tarihte eşi benzeri görülmemiş bir barbarlıkla karşı karşıyayız." ifadelerini kullandı.
11.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı katliama göz yumuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'nde konuştu. Batı'nın İsrail'e ateşkes çağrısında bulunmamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bırakın eleştiriyi ateşkes çağrısı yapamayacak kadar acziyet içindeler. Kur'an-ı Kerim'i yakanlara göz yumanlar Filistin bayrağına dahi tahammül edemiyorlar." ifadelerini kullandı.
9.11.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu CHP’ye siyasi kazık atmıştır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dağ seçim süreci ile ilgili olarak, 'Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Milletimiz Erdoğan'a güçlü destek verecek.' dedi. Dağ ayrıca 6'lı masaya tepki gösterirken, 'Son kullanma tarihi 28 Mayıs'a kadar uzamış oldu. Kılıçdaroğlu, CHP’ye siyasi kazık atmıştır.' ifadelerini kullandı.
17.05.2023 Gündem
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek
Charlie Hebdo’nun skandal kapağına peş peşe tepkiler: Milletimiz en güzel cevabı 28 Mayıs günü verecek Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne siyasi isimlerden tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre… doğru yoldayız. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.' ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise, 'Cumhurbaşkanımıza ahlaksızca saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum.' dedi.
17.05.2023 Gündem
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı...
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı... 3 yıl süren İspanya İç Savaşı sırasında Valensiya cephesinde savaşırken başından vurulan ancak mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran adam, ardından gizemli bir semptom geliştirdi. Gizemi bir türlü çözülemeyen bu adama Hasta M adı verildi.
17.05.2023 Dünya
İbrahim Kalın'dan Charlie Hebdo kapağına tepki
İbrahim Kalın'dan Charlie Hebdo kapağına tepki Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fransız Charlie Hebdo dergisine tepki gösterdi.
17.05.2023 Gündem
Depremzedelere yardım bahanesi ile dolandırıcılık yaptı!
Depremzedelere yardım bahanesi ile dolandırıcılık yaptı! Bursa'da Kahramanmaraş’taki depremzedelere AFAD adına battaniye gönderme vaadiyle sözde bağış kampanyası başlatarak 2 kişinin 350 ve 250 lirasını dolandırdığı öne sürülen Umut Can G. (22), şikayet üzerine gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, "Yazılım işiyle uğraşıyorum. Bazı fenomenler beni bu işe yönlendirdi. Amacım, depremzedelere battaniye göndermekti” diyen şüpheli tutuklandı. 
10.02.2023 Gündem
Charlie Hebdo'nun skandal deprem karikatürüne en güzel cevap Yunanistan'dan geldi!
Charlie Hebdo'nun skandal deprem karikatürüne en güzel cevap Yunanistan'dan geldi! Tarihi depremlerin ardından dünyanın her yerinden binlerce arama kurtarma uzmanı Türkiye'ye koştu. Yardım eli uzatan ekiplerden İspanyol Bomberos Girecan’ın Twitter’dan sıra dışı bir mesajla yaptığı pide paylaşımı dalga dalga yayıldı. Yunanistan'da yayınlanan bir karikatür ise Fransız Charlie Hebdo dergisinin depremle ilgili nefret suçu teşkil eden paylaşımına cevap niteliğinde oldu.
10.02.2023 Gündem
Yunan gazetesinde “Hepimiz Türküz” karikatürü
Yunan gazetesinde “Hepimiz Türküz” karikatürü Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden Kathimerini, Türkiye'nin 10 ilini yıkan ve binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem ile ilgili yayınlanan karikatürde Türk halkının yanında olduklarını vurgulayarak “Hepimiz Türküz” ifadesine yer verdi.
8.02.2023 Dünya
Charlie Hebdo'dan skandal! Türkiye'deki depremle dalga geçtiler
Charlie Hebdo'dan skandal! Türkiye'deki depremle dalga geçtiler Daha önce Müslümanların inançlarına hakaret eden karikatürler yayınlayan Fransız Charlie Hebdo dergisi, binlerce insanın hayatını kaybettiği Türkiye'nin 10 ilini yıkan depremlerle alay etti. Derginin yayınladığı karikatürde yıkık binalar çizildi ve üzerine "Tank yollamaya bile gerek yok" yazdı.
7.02.2023 Dünya
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı...
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı... Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi, New York’ta bir edebiyat festivalinde konuşma yaptığı sırada sahneye fırlayan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Dünyanın gözleri önünde gerçekleşen korkunç saldırının ardından apar topar hastaneye götürülen Rüşdi’nin son durumunu menajeri anlattı. New York polisi de bıçaklı saldırganının kimliğini açıkladı.
13.08.2022 Dünya
İslam karşıtı Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard öldü
İslam karşıtı Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard öldü İslam karşıtlığıyla bilinen Danimarkalı karikatürist Kurt Westergaard'ın öldüğü bildirildi.
18.07.2021 Dünya
Charlie Hebdo'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret davası
Charlie Hebdo'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret davası Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Charlie Hebdo'da yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli görsele ilişkin 4 kişi hakkında iddianame hazırladı
26.03.2021 Gündem
Charlie Hebdo davasında 14 zanlıya ceza yağdı
Charlie Hebdo davasında 14 zanlıya ceza yağdı Fransa’nın başkenti Paris'te Ocak 2015 tarihinde meydana gelen ve Charlie Hebdo dergisinin ofisinin ve bir süpermarketin hedef alındığı terör saldırısının davası sonuçlandı.
16.12.2020 Dünya
Bakan Akar: Bu gerçekten terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır
Bakan Akar: Bu gerçekten terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bazı ülkeler gücüne ve boyuna bakmadan Doğu Akdeniz'de birtakım rollere soyunuyorlar. Bunlar çıkmaz sokak. Binlerce kilometreden gelip burada kimseye kural koydurmayız. Hakkımızı, hukukumuzu yedirmeyiz, yedirtmeyiz. Bu konudaki kararlığımızı herkesin bilmesi lazım. Özellikle üçüncü tarafların objektif olmasını, önyargısız olmasını, tarafsız bakmalarını bekliyoruz" dedi.
2.11.2020 Gündem
Macron'a gönderme: Özür dilemesi gerekir!
Macron'a gönderme: Özür dilemesi gerekir! Eski Fas Başbakanı Abdulilah Benkiran, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un, İslam karşıtı söylemleri nedeniyle özür dilemesi gerektiğini söyledi.
1.11.2020 Dünya
Belçika'da bir öğretmen Charlie Hebdo karikatürünü sınıfta gösterince açığa alındı
Belçika'da bir öğretmen Charlie Hebdo karikatürünü sınıfta gösterince açığa alındı Belçika'da bir ilkokul öğretmeni Fransız Charlie Hebdo dergisinin Hz. Muhammed'e hakaret içeren bir karikatürünü öğrencilere gösterdiği için görevden alındı.
30.10.2020 Dünya
Siyasette çanta polemiği! Hepsi imitasyon
Siyasette çanta polemiği! Hepsi imitasyon Türkiye'nin Fransız mallarını boykot etmesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile ilgili "Emine Hanım’ın bir çantası var. Onu da sarayın bahçesinde yaksın" sözleri çok konuşulmuştu. Tartışmalar üzerine Emine Erdoğan'ın çantalarının pahalı olmadığı ve imitasyon olduğu ifade edildi.
30.10.2020 Gündem
Rusya'dan flaş Charlie Hebdo açıklaması!
Rusya'dan flaş Charlie Hebdo açıklaması! Fransa'da yayınlanan Charlie Hebdo'nun İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'e yönelik hakaret içerikli karikatür ile ilgili Rusya'dan da açıklamada geldi. Kremlin sözcüsü Peskov, "Rusya'nın kısmen Müslüman bir ülke olduğunu unutmayalım. Bizim ülkemizde böyle bir yayın asla yayınlanamaz" dedi.
29.10.2020 Gündem
İletişim Başkanı Altun, Emile Zola'nın 122 yıllık mektubu ile seslendi
İletişim Başkanı Altun, Emile Zola'nın 122 yıllık mektubu ile seslendi İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Fransız yazar Emile Zola'nın 122 yıl önce zamanın Fransa Cumhurbaşkanı'na yazdığı, Fransa'nın 'özgürlük, eşitlik ve kardeşlik söylemindeki çifte standardı ortaya koyan 'İtham ediyorum' başlıklı mektubunun günümüze uyarlanmış versiyonunu paylaştı.
28.10.2020 Dünya
Fransız siyaset bilimci anlattı: İşte Charlie Hebdo'nun kirli geçmişi!
Fransız siyaset bilimci anlattı: İşte Charlie Hebdo'nun kirli geçmişi! Fransa'da Arap ve Müslüman Dünyası Çalışmaları Enstitüsü (IREMAM) Araştırma Direktörü siyaset bilimci François Burgat, Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürler yayımlayarak ülkede kamplaşmalar ve şiddet olaylarına, birçok uluslararası krize neden olan Charlie Hebdo dergisinin kirli geçmişini ve çelişkilerini ortaya koydu.
28.10.2020 Dünya
Charlie Hebdo skandal sonrası Türkiye'den ilk hamle
Charlie Hebdo skandal sonrası Türkiye'den ilk hamle Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Charlie Hebdo dergisindeki karikatürle ilgili Dışişleri Bakanlığına çağrılarak şiddetle kınandı.
28.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Charlie Hebdo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki charlie hebdo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.