Change

Change

Son dakika change haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan change ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını change haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Change

haberleri sayfasında son dakika yaşanan change gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 change haberi bulunmuştur. Tüm change haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araç satışlarında yeni dönem! Artık 1 haftada çözülüyor
Araç satışlarında yeni dönem! Artık 1 haftada çözülüyor Araç satışına yönelik taraflar arasında pek çok uyuşmazlık görülebiliyor. Ayıplı otomobil satışı, kilometre değiştirme, hasarlı araçları hasarsız diye satmak, change yapmak gibi durumlarda taraflar mağdur olabiliyor. Artık araç alım satımı ile ilgili uyuşmazlıklarda taraflar mahkemeye gitmeden sorunlarını çözebilecek.
17.02.2024 Ekonomi
İkinci el araba alacaklar dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi: ‘IBAN’ oyunu
İkinci el araba alacaklar dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi: ‘IBAN’ oyunu Araba alma planı yapan pek çok kişi fiyat avantajı nedeni ile daha ulaşılabilir olması açısından ikinci el araçlara yöneliyor. Özellikle fiyatların piyasanın altında kalması, 'acil ihtiyaçtan satılık' gibi detayların ilana eklenmesi tüketicileri etkiliyor. Ancak son günlerde noterler ‘sazan sarmalı’ ve ‘change’ olarak bilinen yöntemlerin dışında yeni bir dolandırıcılık yöntemine daha şahit olmaya başladı. ‘IBAN dolandırıcılığı’ olarak tabir edilen bu yönteme göre aracı satın alacağını söyleyen kişi, “Kuzenimin bana borcu var. Parayı sana o gönderecek” diyor. Sonrasında ise, dolandırıcının akrabası diye tanıttığı kişi, yaptığı ödeme karşılığında hiçbir şey almadığını belirterek şikâyetçi oluyor ve bu yolla parasını geri alıyor.
1.02.2024 Ekonomi
Scorpions Türkiye konseri ne zaman? Scorpions Türkiye'ye ne zaman geliyor? İşte bilet fiyatları...
Scorpions Türkiye konseri ne zaman? Scorpions Türkiye'ye ne zaman geliyor? İşte bilet fiyatları... Scorpions Türkiye'ye geliyor. Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions, Türkiye'de konser vermeye hazırlanıyor. Milyonlarca insanın diline dolaşan Still Loving You, Wind of Change gibi şarkılara imza atan Scorpions Türkiye konseri için araştırmalar da başladı. Peki Scorpions Türkiye konseri ne zaman? Scorpions konseri biletleri ne kadar? Detaylar haberimizde.
11.12.2023 Televizyon
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı Otomobil dolandırıcılarının uyguladıkları ‘change’ yöntemi “Bu kadarına da pes” dedirtti. Depremde hasar gören araçların şase numaralarını sökerek, çalıntı veya yurt dışından kaçak yollarla getirilen araçlara monte eden dolandırıcılar, birçok vatandaşı tuzağa düşürdü. Peki dolandırıcıların oyununa gelmemek için nelere dikkat etmek gerekiyor?
8.12.2023 Gündem
‘Av’ için ağıt yaktı
‘Av’ için ağıt yaktı Tan Taşçı, av konusuna dikkat çekmek için ‘Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar’ı söyleyerek, ağıt yaktı ve hayranlarına seslendi.
4.11.2023 Magazin
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti
9 yaşındaki Yelkan'ın ölümünde taksitli para cezası! Aile karara isyan etti Antalya'nın Kemer ilçesinde geçen yıl trafik kazasında bisikletli Yelkan Göktuğ Demirsöz'e (9) aracıyla çarparak ölümüne neden olan Mustafa Nagnalo 'basit taksirle ölüme neden olma' suçundan 'takdiri indirim' uygulanarak 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı. Bu ceza 12 bin 100 liraya çevrildi. Gerekçeli kararda, cezanın 24 ay eşit taksitle tahsil edilebileceği belirtildi. Karara tepki gösteren Demirsöz ailesi, imza platformu 'change.org'da 'Yelkan için adalet istiyoruz' adı altında kampanya başlattı. Baba Mert Demirsöz, "Çocuğumuzun kanı da canı da satılık değil. Adalet istiyoruz" dedi.
29.07.2023 Gündem
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı Dolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
16.06.2023 Gündem
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili harekete geçildi! Bakan Bolat otomotiv sektörüyle buluşacak
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili harekete geçildi! Bakan Bolat otomotiv sektörüyle buluşacak Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv sektörü temsilcileriyle, sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarındaki hareketleri görüşecek.
15.06.2023 Ekonomi
Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Otomobilde 'change' tuzağı ortaya çıktı
Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Otomobilde 'change' tuzağı ortaya çıktı Konya merkezli 10 ilde geçtiğimiz günlerde oto kaçakçılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı "Fren" operasyonunda yurt dışından getirilen 115 araç ‘change' yapılmak üzere piyasaya sürülmeden yakalanırken, uzmanlar, ikinci el araç sektöründe yaşanan en büyük mağduriyetlerden birisi olan 'change' ile ilgili alınan araçların ekspertiz aracılığı ile kontrollerinin tam yapılması uyarısında bulundu.
15.06.2023 Otomobil
10 ilde 'oto kaçakçılığı' şebekesine 'Fren' operasyonu: 12 gözaltı
10 ilde 'oto kaçakçılığı' şebekesine 'Fren' operasyonu: 12 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 'oto kaçakçılığı' suçuna yönelik 10 ilde düzenlenen uluslararası 'Fren' operasyonunda, 12 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
9.06.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Uluslararası oto kaçakçılarına operasyon: 12 gözaltı
Bakan Yerlikaya: Uluslararası oto kaçakçılarına operasyon: 12 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uluslararası oto kaçakçılarına yönelik icra edilen ‘Fren’ operasyonunda aralarında yabancı şahıslarında bulunduğu 12 şüphelinin yakalandığı ve operasyonun devam ettiğini bildirdi.
9.06.2023 Gündem
Dünya Türkiye'deki seçimlere kilitlendi! 'Erdoğan'a halk desteği hala çok yüksek'
Dünya Türkiye'deki seçimlere kilitlendi! 'Erdoğan'a halk desteği hala çok yüksek' '2023'ün en önemli seçimi' olarak görülen Türkiye seçimleri için bugün dünya gazetelerinde dikkat çeken haberler yer alırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamalar Yunanistan'da yankılandı.
19.04.2023 Gündem
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek Arnavutluk tarafından iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getirilecek.
19.04.2023 Gündem
Araba alacak milyonları ilgilendiren uyarı! Artış gösterdi, 'change' çıkabilir
Araba alacak milyonları ilgilendiren uyarı! Artış gösterdi, 'change' çıkabilir Araba alacak milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük deprem sonrasında zarar gören otomobillerde ‘change’ adı verilen dolandırıcılığın artış gösterebileceği ileri sürülürken, otomobil alımı ve satımı yapan esnaf, vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardı.
19.04.2023 Otomobil
Deprem sonrası artış gösterebilir: Satın aldığınız araç 'change' çıkabilir
Deprem sonrası artış gösterebilir: Satın aldığınız araç 'change' çıkabilir Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük deprem sonrasında zarar gören otomobillerde ‘change’ adı verilen dolandırıcılığın artış gösterebileceği ileri sürülürken, otomobil alımı ve satımı yapan esnaf, vatandaşları dikkatli olması konusunda uyardı.
19.04.2023 Haber
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor İstanbul'da 385 bin TL'ye aldığı kamyoneti 'change' araç olduğu tespitiyle Asayiş Büro Amirliği ekiplerince el konulan Gaffur Hayır Karpuzlar, hem aracından hem de parasından oldu. Karpuzlar, şimdi araç için ödediği parayı istiyor.
14.04.2023 Gündem
Ankara merkezli 45 ilde 'Kontak' operasyonu: 150 gözaltı, 275 otomobile el konuldu
Ankara merkezli 45 ilde 'Kontak' operasyonu: 150 gözaltı, 275 otomobile el konuldu Bulgaristan'dan kaçak yollarla getirdikleri araçları, şasi numaralarını değiştirerek piyasaya süren şebekeye yönelik Ankara merkezli 45 ilde düzenlenen 'Kontak' operasyonunda 150 kişi gözaltına alındı, 275 otomobile el konuldu.
11.04.2023 Gündem
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu
‘Dünyanın en yalnız gorili’ için başlatılan imza kampanyası 120 bini buldu Almanya’dan küçük yaşta Tayland’daki bir alışveriş merkezinde bulunan kafesine getirilen ve yaklaşık 30 yıldır burada tek başına yaşayan Bua Noi adlı gorilin kurtarılması için başlatılan imza kampanyası 120 bine ulaştı.
22.03.2023 Dünya
Hırsızın gözü hasarlı araçlarda! Kopyalayıp satacaklar
Hırsızın gözü hasarlı araçlarda! Kopyalayıp satacaklar Depremzedelerin ihtiyaçtan dolayı kullanılamaz durumda olan araçlarını satışa çıkarması “change” olarak bilinen kopya araç sayısını artırabilir. Kötü niyetli kişilerin araçları motor ve şasi numaraları için satın almaya başladığını belirten sektör yetkilileri, bu numaraların daha sonra çalıntı araçlara kopyalanarak piyasaya yeniden sürüleceğini belirtti.
13.03.2023 Gündem
Türk silahları Almanya fuarının gözdesi oldu
Türk silahları Almanya fuarının gözdesi oldu CANiK, Almanya’da sektörün önde gelen temsilcileri ve ziyaretçilere inovatif ürünlerini ve eğitim faaliyetlerini 30 kişilik profesyonel ekibi ile tanıttı. Nürnberg kentinde düzenlenen Enforce Tac ve IWA fuarları ile CANiK, Türkiye’nin ihracatına katkı sunacak yeni iş birlikleri için de ön anlaşmalar gerçekleştirdi. Global marka gücünü sürdürmeye devam eden CANiK, Almanya’daki fuarlarda başarısını bir kez daha tescilledi.
6.03.2023 Ekonomi
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde Depreme dayanıksız devlet okulları bir bir tahliye edilirken çocukları özel okullarda okuyan veliler harekete geçti. Ailelerin teknik raporların peşine düşmesi sonrası, bazı okullar incelemeler sonucunda kampüslerini kapattı.
1.03.2023 Gündem
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Tamamen yerli ve milli, resmen envantere girdi
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Tamamen yerli ve milli, resmen envantere girdi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk gerçekleştirilerek üretilen yerli ve milli uçaksavar envantere girdi. CANiK, TSK ve kolluk kuvvetlerine tek seferde 750 adet milli uçaksavar teslim etti. Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzalanan platform makineli tüfeği projesi (PMT 12.7) kapsamında geliştirilen yerli ve milli 12.7 x 99 mm uçaksavar CANiK M2 QCB (Quick Change Barrel), Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı hizmetine girdi.
2.01.2023 Ekonomi
Yurt dışından getirdikleri araçları sahte belgelerle satan 4 kişi tutuklandı
Yurt dışından getirdikleri araçları sahte belgelerle satan 4 kişi tutuklandı Edirne'de yurt dışından getirilen araçları parçalayarak benzer araçlara monte edip, şasi ve plakalarını değiştirerek sahte belgelerle satan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 4'ü tutuklandı.
11.09.2022 Yaşam
CANiK’ten TEKNOFEST 2022’de yerli ve milli uçaksavar şovu
CANiK’ten TEKNOFEST 2022’de yerli ve milli uçaksavar şovu CANiK, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılında, Samsun’da coşkulu bir törenle kapılarını açan TEKNOFEST 2022 kapsamında gençlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Samsun Yurt Savunma (SYS) Genel Müdürü C. Utku Aral, “Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzalanan Platform Makineli Tüfeği projesi (PMT 12.7) kapsamında geliştirilen, yerli ve milli 12.7 x 99 mm uçaksavar CANiK M2 QCB (Quick Change Barrel) ailesini de festivalde gururla sergileyeceğiz” dedi.
30.08.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Change ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki change haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.