Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü

Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü

Son dakika Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak
20 bin zabıt katibi alınacak! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Birkaç gün içerisinde açıklama yapılacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 20 bin zabıt katip alımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman?
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu (CTE) sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Adaylar sınav sonuçlarını sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. Peki, CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
27.09.2023 Personel Alımı
İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır? İnfaz koruma memuru boy kilo şartı nedir 2023?
İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır? İnfaz koruma memuru boy kilo şartı nedir 2023? Gardiyan boy kilo endeksi konusunda araşrtırmalar sürüyor. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından İnfaz Korumua Memuru alımlarında uygulanan şartlar arasında bulunan boy kilo şartı da adayların merak konusu olmaya devam ediyor. Mülakatları geçen adaylar "ikm boy kilo şartı nedir?" sorusunun yanıtını internet üzerinden araştırıyor. Peki İKM boy kilo ölçümü nerede yapılır?
1.06.2023 Gündem
Meral Akşener'in 'İmralı' iddiasına Adalet Bakanlığı'ndan belgeli yanıt
Meral Akşener'in 'İmralı' iddiasına Adalet Bakanlığı'ndan belgeli yanıt Adalet Bakanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İmralı Ceza ve İnfaz Kurumu ile ilgili iddialarına belgelerle yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Belgeler ve gerçekler ortada iken buna rağmen yapılan haber ve açıklamalar bu gerçeği çarpıtmaktan ibarettir" denildi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz
Bakan Bozdağ: 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz" dedi.
25.03.2023 Gündem
Hatay cezaevindeki firar girişimi engellendi: 3 ölü, 12 yaralı
Hatay cezaevindeki firar girişimi engellendi: 3 ölü, 12 yaralı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bir kısım adli hükümlü ve tutuklunun firar girişimini engellemek nedeniyle gerçekleştirilen müdahale sonucu 3 kişinin öldüğü ve 12 kişinin yaralandığı açıklandı.
9.02.2023 Gündem
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü: Hükümlü ve tutuklulardan yaralanan yok
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü: Hükümlü ve tutuklulardan yaralanan yok Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremle ilgili, "Depremden etkilenen bölgedeki ceza infaz kurumlarımızda kalan hükümlü ve tutuklulardan yaralanan veya hayatını kaybeden bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Açık cezaevleriyle ilgili kritik karar!
Açık cezaevleriyle ilgili kritik karar! Açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin süreleri, 2 ay uzatıldı.
29.11.2022 Gündem
KPSS 50 puanla nereye girebilirim, KPSS 55, 60, 65, 70, 75 puanla ne olunur? KPSS kaç puanla atanır?
KPSS 50 puanla nereye girebilirim, KPSS 55, 60, 65, 70, 75 puanla ne olunur? KPSS kaç puanla atanır? KPSS lisans sonuçları açıklandı. Puanlarını öğrenen adaylar aldıkları KPSS puanıyla nereye gireceğini sorgulamaya başladı. Adaylar, lisans sınavı kapsamında gerçekleşen Genel Yetenek Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT gibi oturumlardan aldıkları puanlar ile KPSS 50, 55, 60, 65, 70, 75 puanla nereye girilir, sorusuna yanıt arıyor. 2022 KPSS branş, kontenjan ve taban puanları bilgisi sorgulanıyor. Peki, KPSS lisans 50 puanla nereye girebilirim, KPSS 55, 60, 65, 70, 75 puanla ne olunur?
21.10.2022 Eğitim
Ceza ve Tevkifevlerinden açıklama: Başvuruların incelenmediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır
Ceza ve Tevkifevlerinden açıklama: Başvuruların incelenmediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünden cezaevinde hayatını kaybeden Mehmet Bozan'ın ölümüne ilişkin çıkan haberler üzerine yapılan açıklamada, "Hükümlünün yaptığı başvuruların incelenmediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Hükümlünün vefatına ilişkin adli ve idari soruşturma derhal başlatılmıştır" denildi.
22.09.2022 Gündem
CTE idare memuru öğrencisi alacak! 150 kadrolu idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır?
CTE idare memuru öğrencisi alacak! 150 kadrolu idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, kadrolu idare memuru öğrencisi alımı kapsamında 150 idare memuru öğrencisi alacak. Peki, CTE idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır?
15.09.2022 Personel Alımı
Ceza ve Tevkifevleri'nden Gezi tutuklularına ilişkin haberlere açıklama
Ceza ve Tevkifevleri'nden Gezi tutuklularına ilişkin haberlere açıklama Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından "Gezi tutuklularına arkadaş yasağı" şeklinde çıkan haberlere ilişkin yapılan açıklamada, “Hükümlü, hükümözlü ve tutukluların ailesi ve arkadaşları tarafından ziyaretlerine mevzuat çerçevesinde izin verilmektedir” denildi.
12.08.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? CTE covid 19 izni!
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? CTE covid 19 izni! Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), açık cezaevlerindeki hükümlülerin, COVID-19 tedbirleri kapsamındaki izin sürelerinin uzatıldığını açıkladı.
28.07.2022 Gündem
Adalet Bakanlığı'nın denetimi skandalı ortaya çıkardı
Adalet Bakanlığı'nın denetimi skandalı ortaya çıkardı Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 2018 yılında çocuk mahkumlara karşı ‘işkence’ ve ‘zor kullanma yetkisinin aşılması’ suçlamasıyla dönemin cezaevi müdürünün de aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında Adalet Bakanlığının suç duyurusunda bulunması üzerine kamu davası açıldı.
19.07.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, Adalet Bakanlığı cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Gözler Kabine Toplantısı’nda!
Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, Adalet Bakanlığı cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Gözler Kabine Toplantısı’nda! Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri ile ilgili alınan son kararlar yakından takip ediliyor. Pandemi nedeniyle 15 Nisan 2020'de mahkûmlara verilen covid 19 izninde sona yaklaşıldı. Açık cezaevlerinden evlerine gönderilen mahkum ve mahkum yakınları “Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, ne zaman bitecek?” sorularına yanıt arıyor.
23.05.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı?
Açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Koronavirüs salgını nedeniyle, yaklaşık 2 yılı aşkın bir sürede 12 kez uzatılan açık cezaevi izinleri ile ilgili son durum mahkum ve mahkum yakınlarının gündeminde yer alıyor. Salgınla mücadelede normalleşme sürecinde Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından açık cezaevi izinleri ile ilgili açıklama yapıldı. Peki, Açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? İşte detaylar…
22.05.2022 Gündem
Gözler Kabine Toplantısında! Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, CTE mahkum cezaevi izinleri ne zaman bitiyor?
Gözler Kabine Toplantısında! Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı, CTE mahkum cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? CTE açık cezaevi izinleri için yapılan aramalar devam ediyor. Resmi Gazete kararının ardından “Cezaevi izinleri uzatılacak mı?” sorularına yanıt aranıyor. 5. Yargı Paketi içerisinde ele alınması beklenen CTE açıkcezaevi izinleri için sabırsız bekleyiş sürüyor. Peki, Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, cezaevi izinleri ne zaman bitecek? İşte Mahkumların Covid 19 izni…
20.05.2022 Gündem
CTE'den infaz ve koruma memurlarının tayinlerine ilişkin iddiaya yalanlama
CTE'den infaz ve koruma memurlarının tayinlerine ilişkin iddiaya yalanlama Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), bazı medya kuruluşlarıyla sosyal medyadaki infaz ve koruma memurlarının tayinlerinin ödenek yetersizliği nedeniyle durdurulduğuna yönelik iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
20.05.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Cezaevi tercihleri nasıl yapılacak?
Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Cezaevi tercihleri nasıl yapılacak? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü duyurdu. 12 defa uzatılan açık Cezaevi izinleri sona eriyor. Açık cezaevlerindeki hükümlülerin koronavirüs kapsamındaki izinleri ile ilgili açıklama geldi. Hükümlülere cezaevleri konusunda tercih hakkı da tanınacak. Peki, Açık cezaevi izinleri uzatılacak mı? Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Cezaevi tercihleri nasıl yapılacak? İşte açık cezaevi izinlerinde son durum…
9.05.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri açıklaması!
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri açıklaması! Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, Adalet Bakanlığı açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? Sorusu yanıt buldu. Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, açık ceza infaz kurumlarında bulunanlar ile kapalı ceza infaz kurumunda bulunup da açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlülerin, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak cezasının infazına karar verilen hükümlülerin Covid-19 iznine gönderildiği hatırlatılarak, Açık cezaevi izinleri ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.
6.05.2022 Gündem
Açık cezaevi hükümlülerinin salgın izni 31 Mayıs'ta bitecek
Açık cezaevi hükümlülerinin salgın izni 31 Mayıs'ta bitecek Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, açık cezaevlerindeki hükümlülerin koronavirüs kapsamındaki izinlerinin 31 Mayıs'ta sona ereceğini duyurdu.
6.05.2022 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan 'Hasta tutukluya ölüm tehdidi' haberlerine yalanlama
Adalet Bakanlığı'ndan 'Hasta tutukluya ölüm tehdidi' haberlerine yalanlama Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce (CTE) bazı platformlarda yer alan 'Hasta tutuklu Naif İşçi'ye ölüm tehdidi' başlıklı haberlerin çarpıtma ve gerçek dışı olduğu belirtilerek, "Gerçeklikten uzak ve kurumlarımıza yönelik olumsuz algı oluşturmayı amaçlayan bu tür iddialara itibar edilmemelidir" denildi.
3.05.2022 Gündem
CTE'den, Patnos Cezaevi'nde 'tutuklulara şiddet' iddiasına ilişkin açıklama
CTE'den, Patnos Cezaevi'nde 'tutuklulara şiddet' iddiasına ilişkin açıklama Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce (CTE), Patnos L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 3 tutuklunun gardiyanlar tarafından darbedildiği, 2 kişinin kolunun kırıldığı, başlarında da darp izleri olduğu iddialarının, algı oluşturmaya yönelik, iyi niyetten uzak ve gerçek dışı olduğu açıklandı.
9.04.2022 Gündem
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Adalet Bakanlığı açık cezaevi kovid 19 izinleri ne zaman kadar uzatıldı, ne zaman bitecek?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Adalet Bakanlığı açık cezaevi kovid 19 izinleri ne zaman kadar uzatıldı, ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Koronavirüs tedbirlerinden biri olan alınan açık cezaevi izinlerinin ne zaman biteceği merak ediliyor. Açık cezaevi izinleri 31 Ocak'tan itibaren iki ay süreyle uzatılarak 31 Mart’ta sona erecekti. Mart ayının bitmesine az bir süre kala mahkum ve mahkum yakınları Adalet Bakanlığı’ndan gelen açıklamayı takip ediyor. İşte cezaevi pandemi izni 2022 hakkındaki son bilgiler…
29.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.