Ceza Kesildi

Ceza Kesildi

Son dakika ceza kesildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceza kesildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceza kesildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceza Kesildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceza kesildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.514 ceza kesildi haberi bulunmuştur. Tüm ceza kesildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu aldatıcı reklamlar ve haksız ticari uygulamalar için 3,5 ayda 94 milyon lira ceza kesti." açıklamasında bulundu.
20.04.2024 Gündem
İyi niyet pahalıya patladı! Selektörle sürücüleri uyaran şoföre ceza
İyi niyet pahalıya patladı! Selektörle sürücüleri uyaran şoföre ceza Düzce'de trafik polisinin radar uygulama yaptığını selektör ile diğer sürücülere haber vermeye çalışan 66 sürücüye toplamda 45 bin 540 TL ceza kesildi.
14.04.2024 Gündem
Ramazan'da milyonlarca idari para cezası kesildi!
Ramazan'da milyonlarca idari para cezası kesildi! Ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle yapılan 104 bine yakın gıda denetiminde uygunsuzluk tespit edilen 1022 ürün için 45 milyon lira idari para cezası kesildiğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hiç şüphesiz en iyi denetçi tüketicinin kendisidir. Tüketicilerimiz bu sürece ne kadar dahil olursa o kadar hızlı ve kolay sonuç alabiliyoruz" dedi.
8.04.2024 Gündem
Tüketiciyi yanıltıcı, aldatıcı reklamlara 17 milyon lira ceza kesildi
Tüketiciyi yanıltıcı, aldatıcı reklamlara 17 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, bu ayki Reklam Kurulu toplantısında; tüketicileri aldatan, yanıltan, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar eden reklam ve ticari uygulamalar hakkında 17 milyon 37 bin 891 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
20.03.2024 Ekonomi
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Bebek arabalı aileyi otobüse almayan sürücüye ceza!
Bebek arabalı aileyi otobüse almayan sürücüye ceza! Diyarbakır'da bir ailenin engelli çocuğunun bebek arabasıyla halk otobüsüne alınmadığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Belediye ekiplerinin tespit ettiği sürücüye 2 bin 52 TL ceza kesildi.
17.02.2024 Gündem
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Adana’da motosiklet kullananlara sıkı denetim
Adana’da motosiklet kullananlara sıkı denetim Adana’da trafik birimleri, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
11.02.2024 Adana
Alkollü arkadaşını almaya gelen sürücü de alkollü çıktı! Polisin sabır sınavı kameralara yansıdı
Alkollü arkadaşını almaya gelen sürücü de alkollü çıktı! Polisin sabır sınavı kameralara yansıdı  Bursa’da uygulama yapan polis ekipleri, trafik canavarlarına geçit vermedi. Denetimleri gören bir kamyon sürücüsü uygulama noktasını fark edince aracı yol kenarına park etti. Fakat polis ekiplerinin dikkatinden kaçamayan sürücü ekipleri ikna etmek için dakikalarca uğraşsa da alkolmetreye üflemek zorunda kaldı. 114 promil alkollü çıkan sürücü, "araç bağlanmasın" diye firma sahibi olan arkadaşını aradı. Başka bir kamyonla gelen nakliyat firmasının sahibi de alkollü olunca cezalar peş peşe geldi. Polisin sabır imtihanı kameraya anbean yansıdı. Alkollü nakliyatçılar, polis ayrıldıktan sonra bölgeden yaya olarak geçen bir şahsa da kendilerine laf attığı gerekçesiyle saldırdı.
23.01.2024 Gündem
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Fahiş fiyat ve stokçuluk ile ilgili harekete geçildi! 602 milyon lira ceza kesildi
Fahiş fiyat ve stokçuluk ile ilgili harekete geçildi! 602 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, otomotiv, emlak ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim gerçekleştirerek, 602 milyon 225 bin 881 lira idari para cezası uyguladı.
8.01.2024 Ekonomi
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2023 yılında 114 milyon TL ceza kesildi
Ticaret Bakanlığı duyurdu! 2023 yılında 114 milyon TL ceza kesildi Ticaret Bakanlığı aralık ayında toplam 21 milyon 591 bin TL, 2023 yılında ise 114 milyon 139 bin TL ceza kesildiğini açıkladı.
18.12.2023 Gündem
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı! Denetimler hızlandı Gümüşhane’de zorunlu kış lastiği uygulamasının başlamasıyla birlikte denetimler başladı.
3.12.2023 Gündem
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar! Bakan Bolat: 710 milyon lira ceza kesildi
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalar! Bakan Bolat: 710 milyon lira ceza kesildi İş dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile istişare toplantısı düzenleyen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ticaret Bakanlığımız ve bünyesinde yer alan Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu ile Reklam Kurulu tarafından; perakende marketlerden otomotiv işletmelerine, emlak-gayrimenkul firmalarından hizmet sektörü firmalarına kadar fahiş fiyat artışı, stokçuluk ve tüketicilere yönelik aldatıcı ve yanıltıcı uygulamalar içindeki yüz binlerce işletmeye yapılan denetimler sonucu idari para cezaları uygulanmıştır. Bu çerçevede 2023 yılında uygulanan idari para cezalarının toplamı 710 milyon TL'ye ulaşmıştır." dedi.
13.11.2023 Ekonomi
Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde 500 tonluk kutup vinci işletmeye alındı! Yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacak
Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde 500 tonluk kutup vinci işletmeye alındı! Yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde (NGS) 390 ton kaldırma kapasiteli ilk kutup vincinin işletmeye alındığı duyuruldu. Vincin, Akkuyu NGS’nin 1’inci güç ünitesinin yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacağı belirtildi.
19.10.2023 Ekonomi
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara yaklaşık 76 milyon TL ceza uyguladı" açıklamasında bulundu.
19.10.2023 Ekonomi
İstanbul'da ilçe ilçe ev ve kira fiyatları tek tek açıklandı! İşte en çok değerlenen bölgeler
İstanbul'da ilçe ilçe ev ve kira fiyatları tek tek açıklandı! İşte en çok değerlenen bölgeler Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. İstanbul'daki ortalama konut satış ve kira fiyatlarında değerlenme devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10’u aşan yükselişler görüldü. Ticaret Bakanlığı’nın attığı adımlar neticesinde konut piyasasında faaliyet gösteren ve fahiş fiyat uygulayan 545 kişiye toplamda 54.5 milyon lira ceza kesildi.
13.10.2023 Ekonomi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi
Ayakkabıyla kayısılara basarak çalışan üreticinin cezası belli oldu
Ayakkabıyla kayısılara basarak çalışan üreticinin cezası belli oldu Malatya'da, üretici Bilal M.'ye, deposunda ayakkabıyla kayısılara basıp çalıştığı anları sosyal medya hesabından paylaşması üzerine, 'Hijyen kurallarına aykırı çalışma' nedeniyle 10 bin TL ceza kesildi.
7.10.2023 Yaşam
Tokat'ta drift yapan 2 sürücüye 40 bin TL ceza! 61 bin 616 araç denetimden kaçamadı
Tokat'ta drift yapan 2 sürücüye 40 bin TL ceza! 61 bin 616 araç denetimden kaçamadı Tokat’ta drift yaptığı tespit edilen 2 sürücüye toplam 40 bin lira ceza kesildi. Yapılan denetimlerde 61 bin 616 araç ve sürücüye idari para cezası uygulandı. Drift yaptığı tespit edilen 2 sürücüye de toplam 40 bin lira ceza kesildi.
28.09.2023 Yaşam
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon
MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde kritik operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/YPG Askeri Eğitim Sorumlusu Serhat Serhildan kod adlı Muhtesim Akyürek’i Suriye’nin Amude kasabasında etkisiz hale getirdi.
11.09.2023 Gündem
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu
Bakan Ersoy Phaselis Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Phaselis Antik Kenti’nde geçtiğimiz haziran ayında başlatılan ve 4 bölgede devam eden kazı ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
11.09.2023 Gündem
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi
Ezgi Mola'dan sonra Tan Taşçı'ya da ceza kesildi Oyuncu Ezgi Mola'ya, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü uzman çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği suçlamasıyla 6 bin 960 lira adli para cezası verilmişti. Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan şarkıcı Tan Taşçı'ya da Orhan'a sesli, yazılı veya görüntülü iletiyle hakaret ettiği suçlamasıyla 65 gün adli para cezası karşılığında 1300 lira para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.
11.09.2023 Gündem
"İstanbul'u yakmaya geldik" diyerek drift yapan düğün konvoyuna ceza yağdı
"İstanbul'u yakmaya geldik" diyerek drift yapan düğün konvoyuna ceza yağdı Ümraniye'de yolu kapatarak drift yapan düğün konvoyundaki sürücüler yakalandı. "İstanbul'u yakmaya geldik" notuyla sosyal medyada görüntü paylaşan sürücülere ceza yağdı.
4.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ceza Kesildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceza kesildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.