Cevap

Cevap

Son dakika cevap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cevap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cevap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cevap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cevap gelişmeleri de dahil olmak üzere 38.189 cevap haberi bulunmuştur. Tüm cevap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tilavet secdesi nerelerde geçer? Kuranda kaç tanedir? Tilavet secdesi nasıl yapılır, ne okunur, selam verilir mi ? Tilavet secdesi olan ayetler…
Tilavet secdesi nerelerde geçer? Kuranda kaç tanedir? Tilavet secdesi nasıl yapılır, ne okunur, selam verilir mi ? Tilavet secdesi olan ayetler…Ramazan ayını namazlarla, dualarla eda etmek için Kuran-ı Kerimi hatim edecekler tilavet secdesi konusunda araştırmalarını yoğunlaştırdı. Tilavet secdesi nerelerde geçer? Tilavet secdesi ne zaman yapılır? Tilavet secdesi nasıl yapılır? Kuranda tilavet secdesi kaç tanedir? Sorularının cevap araştırılıyor. İşte tilavet secdesi hakkında merak edilenler…
26.07.2024Ramazan
Bakan Memişoğlu'ndan Yunan bakana 'hastaneli' F-35 yanıtı
Bakan Memişoğlu'ndan Yunan bakana 'hastaneli' F-35 yanıtıSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in "Türkiye havacılıkta sıfır. F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz" şeklindeki açıklamasına verdiği cevapta, sağlık hizmeti önerisinde bulunarak, "Sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere sizi İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağım" diye yanıtladı.
25.07.2024Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokol
Ticaret Bakanlığı'ndan gümrük kaçakçılığı ile mücadelede yerli ürünü artıracak protokolTicaret Bakanlığı ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, gümrük kaçakçılığına karşı kullanılan yerli sistemlerin genişletilmesine ilişkin protokol imzalandı. Bakan Ömer Bolat, "Ülkemizin güvenlik ve ticaret altyapısını güçlendireceğiz. Yerli üretim sayesinde, dışa bağımlılığımızı azaltarak kendi kaynaklarımızla daha güçlü ve bağımsız bir sistem oluşturmayı hedefledik" dedi.
24.07.2024Ekonomi
Lise Kayıt Tarihleri 2024-2025: MEB 9. sınıf lise kayıtları ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
Lise Kayıt Tarihleri 2024-2025: MEB 9. sınıf lise kayıtları ne zaman, hangi tarihte yapılacak?LGS (Liselere Geçiş Sistemi) kapsamında yerleştirme süreci yarın tamamlanıyor. Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte okul kayıtları başlayacak. Kayıtlarla ilgili olarak öğrenciler ve veliler MEB 9. sınıf lise kayıtları ne zaman başlıyor, gerekli belgeler neler sorularına cevap arıyor.
22.07.2024Gündem
ÖSYM duyurdu! KPSS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
ÖSYM duyurdu! KPSS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandıKPSS Alan Bilgisi oturumlarının temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı.
21.07.2024Gündem
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyor
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyorYayınladığı tanıtım filmleri ile ekranlara farklı bir soluk getiren Kanal D, yeni sezon öncesi merak uyandırmaya devam ediyor. 7’nci sezona hazırlanan Gelinim Mutfakta’nın ilk tanıtım filmi de şimdiden ilgi odağı oldu. O tanıtım filminden sonra herkes, kırmızı halıda, kırmızı topuklu ayakkabıları ve kırmızı tuvaleti ile yürüyerek Kanal D binasına giriş yapan kadını konuşuyor.
19.07.2024Magazin
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermiş
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermişEski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks'un internette bir oyun platformuna mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan saldırıya dair flaş detaylar öğrenildi.
18.07.2024Dünya
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Saint Maximin geldiği ilk gün olay oldu! Galatasaray'a gönderme: Ağla iyi gelir
Saint Maximin geldiği ilk gün olay oldu! Galatasaray'a gönderme: Ağla iyi gelirFenerbahçe'nin Al Ahli'den 1 yıllığına kiraladığı Fransız yıldızın Türkiye kariyeri çok hızlı başladı. Saint Maximin, gazeteci Fabrizio Romano'nun paylaşımına yorum atan Galatasaraylı ve Trabzonsporlu kullanıcılara yanıt verdi.
18.07.2024Fenerbahçe
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Dünya son yıllarda gerilimler, krizler ve kimi yerlerde çatışmaların tetiklediği zor ve keskin bir dönemeçten geçiyor. Biz de Türkiye olarak son 22 yıldır sahip olduğumuz güçlü bir siyasi istikrar, inşa ettiğimiz rekabetçi üretim altyapısı ve adeta sıfırdan inşa ettiğimiz Ar-Ge ve üretim ekosistemiyle küresel sistemde yaşanan belirsizliklerin başarıyla üstesinden geliyoruz” dedi.
17.07.2024Gündem
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!16 Temmuz 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Temmuz Salı 2024 TV yayın akışı...
16.07.2024Magazin
Fenerbahçe'de forvet bombası! Mourinho yazdı, Morata taraftarları çıldırtacak cevabı verdi
Fenerbahçe'de forvet bombası! Mourinho yazdı, Morata taraftarları çıldırtacak cevabı verdiFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son dönemde iyi bir forvet oyuncusu arayışında olan Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun Alvaro Morata paylaşımı ortalığı ayağa kaldırdı. İspanyol yıldızın da cevap vermesi Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. İşte detaylar...
15.07.2024Fenerbahçe
2024 KPSS soru ve cevap anahtarı yayımlandı
2024 KPSS soru ve cevap anahtarı yayımlandıMilyonlarca kişinin merakla beklediği 2024 KPSS soru ve cevap anahtarı yayımlandı.
14.07.2024Gündem
KPSS soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS lisans soruları ve cevap anahtarı kitapçığı PDF indir
KPSS soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS lisans soruları ve cevap anahtarı kitapçığı PDF indirKPSS soruları ve cevap anahtarı kitapçığı lisans sınava giren adayların gündeminde. KPSS soru ve cevaplarının açıklanmasıyla birlikte puan hesaplaması yapacak olan adaylar gözlerini ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamasına çevirdi. İşte GY-GK ve Eğitim Bilimleri 2024 KPSS soru ve cevap anahtarları hakkında detaylar
14.07.2024Gündem
KPSS puanı hesaplama! KPSS lisans puanı kaç yıl geçerli, geçerlilik süresi ne kadar? KPSS sınavında standart sapma var mı, 3 yanlış 1 doğruyu götürür mü?
KPSS puanı hesaplama! KPSS lisans puanı kaç yıl geçerli, geçerlilik süresi ne kadar? KPSS sınavında standart sapma var mı, 3 yanlış 1 doğruyu götürür mü?KPSS Genel Kültür - Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ve Alan Sınavlar, Temmuz ayında yapılacak. İlk oturumu 14 Temmuz Pazar günü saat 10.15'te yapılacak sınav hakkında detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, KPSS lisans puanı kaç yıl geçerli, geçerlilik süresi ne kadar? KPSS sınavında standart sapma var mı, 3 yanlış 1 doğruyu götürür mü? İşte KPSS puanı hesaplama
13.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Çin bu olayı konuşuyor! Uçağın acil çıkış kapısını birden açtı, nedeni tüm mürettebatı şaşırttı
Çin bu olayı konuşuyor! Uçağın acil çıkış kapısını birden açtı, nedeni tüm mürettebatı şaşırttıÇin'de bir uçak hava trafiği nedeniyle kalkışı bekliyordu. Kimliği belirsiz bir kadın, uçağın içindeki acil çıkış kapısını birden açtı. Neden yaptın diye sorulunca verdiği cevap, mürettabatı şaşırttı.
12.07.2024Dünya
Semih Kılıçsoy için çıldırdılar! Bu transfer olursa rekor kırılır
Semih Kılıçsoy için çıldırdılar! Bu transfer olursa rekor kırılırİngiletere Premier Lig ekibi Aston Villa, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın kapısını 18 milyon euro bonservis, Alex Moreno ve Semih'in 1 yıl kiralık kalmasını içeren dev bir teklifle çaldı. Siyah-beyazlılar teklife cevap verdi. İşte detaylar...
12.07.2024Beşiktaş
İlk yarı tercihleriyle 4 maçta 119.95 oran bildi, 103 bin 372 TL’nin sahibi oldu!
İlk yarı tercihleriyle 4 maçta 119.95 oran bildi, 103 bin 372 TL’nin sahibi oldu!Futbolseverler yazın tadını birbirinden keyifli turnuvalar ve liglerle Misli’de çıkarmaya devam ediyor. EURO 2024’te heyecan zirve yapmış durumdayken; Copa America ve Wimbledon’da da müthiş maçlar İddaacıları bekliyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde de 1. Eleme Turu maçlarının başlamasıyla birlikte Misli’de normal sezon aratmayacak bir maç programı yer alıyor.
11.07.2024İddaa
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"
Gaziantep Aile ve Dini Rehberlik Merkezi için açılış töreni düzenlendi! "1.5 milyona yakın mezun verdik"Gaziantep İl Müftülüğü bünyesinde hizmet verecek olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın katılımıyla açıldı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Ülke genelinde şuana kadar 1.5 milyona yakın mezun verdik” dedi.
11.07.2024Gaziantep
15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle İstanbul'daki köprülere Türk Bayrağı asıldı
15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle İstanbul'daki köprülere Türk Bayrağı asıldı15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı. 3 köprüye asılan bayraklar havadan ve farklı noktalardan görüntülendi.
10.07.2024Gündem
Beşiktaş'ın Ciro Immobile'ye yaptığı maaş teklifi ortaya çıktı
Beşiktaş'ın Ciro Immobile'ye yaptığı maaş teklifi ortaya çıktıLazio Teknik Direktörü Marco Baroni, Beşiktaş ile anılan Ciro Immobile ile ilgili konuştu.
9.07.2024Beşiktaş
İspanya - Fransa maçı Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de
İspanya - Fransa maçı Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'deEURO 2024'ün ev sahibi Almanya'yı kupa dışına iten İspanya, Kylian Mbappe önderliğindeki Fransa ile Münih'te finale kalabilmek için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL + 50 TL hediye!
9.07.2024İddaa
TBMM Başkanı Kurtulmuş, ABD'de Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı: F-16 meselesi olumlu bir gelişme
TBMM Başkanı Kurtulmuş, ABD'de Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı: F-16 meselesi olumlu bir gelişmeTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “F-16 meselesi olumlu bir gelişmedir. Türkiye'nin savunma sanayide ihtiyaçlarının karşılanması olumlu bir gelişmedir. Ama şunu da çok açık söyleyeyim. Eğer dostlarımız Türkiye'nin savunma ihtiyaçlarını göz ardı ederlerse artık Türkiye savunma ihtiyaçlarını kendi başına üretecektir.” dedi. Kurtulmuş, "PKK'nın kolu olan Suriye'deki uzantısı PYD-YPG'nin, terör örgütlerinin varlığı, Türkiye için yaşamsal bir tehdittir. Ne yazık ki ABD, stratejik ortaklığımıza rağmen, birçok alanda çok yakın işbirliğimize rağmen PYD'ye hem lojistik hem istihbari hem de siyasi destek vermeyi sürdürmektedir. İlişkilerimizi zehirleyen en önemli farklılığın bu olduğunu ifade etmek isterim" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cevap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cevap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.