Çernihiv

Çernihiv

Son dakika Çernihiv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çernihiv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çernihiv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çernihiv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çernihiv gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 çernihiv haberi bulunmuştur. Tüm çernihiv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zelenski: Yaklaşık 400 yerleşim yeri kurtarıldı
Zelenski: Yaklaşık 400 yerleşim yeri kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, neredeyse tüm Harkiv bölgesinin kurtarıldığını belirterek, “Toplamda, yaklaşık 400 yerleşim yeri işgalden kurtarıldı. Bu bölgede kalan 150 bin Ukraynalı sıradan, güvenli, normal bir hayatın nasıl olduğunu şimdi yeniden hissediyor” dedi.
15.09.2022 Dünya
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama...
Rus ordusunun öldüremediği adam! Ukrayna'da kardeşlerinin cesetleri ile diri diri gömüldü ama... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusu binlerce sivilin ölümüne neden oldu. Rusya'nın harabeye çevirdiği ülkeden dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Dizlerinin üzerine çökmüş gözleri bağlı üç Ukraynalı kardeş... Arkalarında bir Rus askeri... Susturucu takılmış bir silah... O kardeşlerin ikisi kafalarına sıkılan kurşunlarla infaz edildi, üçüncüsü ise ister şans deyin ister kader, küçücük bir detay sayesinde kurtuldu ve bugün yaşadıklarını dünyaya duyurmak istiyor. İşte savaşın korkunçluğunu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren bir hayatta kalma hikayesi...
18.05.2022 Dünya
Zelenski: Savaş nedeniyle kayıplar 600 milyar dolarak ulaştı
Zelenski: Savaş nedeniyle kayıplar 600 milyar dolarak ulaştı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ülkesindeki maddi kaybın 600 milyar dolara ulaştığını belirtti
28.04.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rus işgalinin faturasını açıkladı
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rus işgalinin faturasını açıkladı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ülkesindeki maddi kaybın 600 milyar dolara ulaştığını belirtti.
28.04.2022 Dünya
'Gizemli' virüs giderek yayılıyor! Enfeksiyon sebebi belirlenemiyor...
'Gizemli' virüs giderek yayılıyor! Enfeksiyon sebebi belirlenemiyor... İngiltere'de de bu yılın başlarından itibaren 74 çocukta görülen ve enfeksiyon sebebi belirlenemeyen hepatit virüsünün, Avrupa ülkeleri ve ABD'ye de yayıldığı açıklandı. Bu gelişmelerin ardından İsrail’de de 12 çocukta enfeksiyon sebebi belirlenemeyen hepatit virüsü tespit edildi.
20.04.2022 Dünya
Çernihiv'de patlayıcı temizliği
Çernihiv'de patlayıcı temizliği Ukrayna'nın kuzeyinde, Rusya'nın çekildiği Çernihiv'de infilak etmemiş patlayıcılar temizlendi.
20.04.2022 Dünya
Çernihiv'de infilak etmeyen patlayıcılar toplanıyor
Çernihiv'de infilak etmeyen patlayıcılar toplanıyor Ukrayna'nın kuzeyinde, Rus ordusunun çekildiği Çernihiv kentinde infilak etmemiş patlayıcıların ve bombaların temizlenme çalışmaları sürüyor.
18.04.2022 Dünya
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 198 çocuk hayatını kaybetti
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 198 çocuk hayatını kaybetti Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik sürdürdüğü saldırılarda 198 çocuk hayatını kaybetti.
15.04.2022 Dünya
Rusya: Rusya’da gerçekleştirilen her türlü saldırıya yanıt olarak Kiev’deki hedeflere yönelik füze saldırılarının sayısı artacak”
Rusya: Rusya’da gerçekleştirilen her türlü saldırıya yanıt olarak Kiev’deki hedeflere yönelik füze saldırılarının sayısı artacak” Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Rusya’da gerçekleştirilen terör nitelikli her türlü saldırı veya sabotaja yanıt olarak Kiev’deki hedeflere yönelik füze saldırılarının sayısı ve ölçeği artacak” dedi.
15.04.2022 Dünya
Çernihiv'de nehir kenarında füzeler bulundu
Çernihiv'de nehir kenarında füzeler bulundu Ukrayna Acil Durumlar Servisi, ekiplerin çalışması sonucu dün Çernihiv'de nehir kenarındaki sahilde ve suyun içinde füzelerin bulunduğunu duyurdu.
11.04.2022 Dünya
Çernihiv’e bağlı köylerde sivillerin cesetleri bulundu
Çernihiv’e bağlı köylerde sivillerin cesetleri bulundu Rus ordusunun çekildiği Çernihiv kentine bağlı köylerde yapılan aramalarda sivillere ait cesetler bulunurken, Rus ordusunun karargah olarak kullandığı bir kilisenin harabeye döndüğü ortaya çıktı.
9.04.2022 Dünya
11 bin km uzaktan Ukrayna'ya ktirik yardım! Uçağın ineceği yer gizli tutuluyor...
11 bin km uzaktan Ukrayna'ya ktirik yardım! Uçağın ineceği yer gizli tutuluyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 44. gün yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıya hazırlandığı Donbas'ta yaşayan bir Ukraynalı, "Bu cehennemden kaçmak istiyorum" diyor. Ukrayna'nın 'İkinci Dünya Savaşı'nı hatırlatacak' dediği muharebenin kaderini, Batılı ülkelerin göndereceği silahlar çizecek. Kamikaze droneların cephedeki gidişatı kısa sürede değiştirmesi bekleniyor. Avustralya ise, değeri 37 milyon doları bulan zırhlı araçları Ukrayna'ya sevk etmeye başladı. Araçları taşıyan uçağın hangi Avrupa ülkesine ineceği ise açıklanmadı.
8.04.2022 Dünya
Rus ordusunun çekildiği Ukrayna bölgelerinde patlayıcı mühimmat temizliği
Rus ordusunun çekildiği Ukrayna bölgelerinde patlayıcı mühimmat temizliği Ukrayna Acil Durumlar (DSNS) yetkilileri, Rus ordusunun çekildiği yerlerde askeri mühimmat temizliğine girişti. Yetkililer yaptıkları açıklamada acil durum ekiplerinin yoğunlukla Mykolaiv, Donetsk, Kiev, Harkiv ve Sumy bölgelerinde çalıştığını ve işgalin başından itibaren toplamda 26 bin 526 patlayıcı cihaz, 1.366 adet havacılık mühimmatı dahil 417 kilo patlayıcının etkisiz hale getirildiğini belirtti.
6.04.2022 Dünya
Rusya'dan 'savaş suçları' iddiası açıklaması: Uydurma ve yanlış...
Rusya'dan 'savaş suçları' iddiası açıklaması: Uydurma ve yanlış... Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'nın Bucha kentinde işkence edilerek öldürülen sivillere dair görüntülerin Ukrayna ordusu ve istihbaratı tarafından provokasyon için çekildiğini iddia ederek, “Rusya Silahlı Kuvvetleri bazı ‘savaş suçları’ iddialarının açık bir şekilde uydurma ve yanlış olduğunu birçok kez kanıtlanmıştır” dedi.
5.04.2022 Dünya
Fransa, Ukrayna’da "savaş suçu" için 3 soruşturma başlattı
Fransa, Ukrayna’da "savaş suçu" için 3 soruşturma başlattı Fransa’da savcılık Ukrayna'da "savaş suçu" işlendiğine yönelik iddialara ilişkin 3 yeni soruşturma açtığını açıkladı.
5.04.2022 Dünya
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 165 çocuk hayatını kaybetti
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 165 çocuk hayatını kaybetti Rusya’nın 41 gündür sürdürdüğü Ukrayna’ya yönelik saldırılarında 165 çocuğun hayatını kaybettiği açıklandı.
5.04.2022 Dünya
Ukrayna Başsavcısı Venediktova: Kiev bölgesinde 410 sivil cesedi bulundu
Ukrayna Başsavcısı Venediktova: Kiev bölgesinde 410 sivil cesedi bulundu Ukrayna Başsavcısı İrina Venediktova yaptığı yazılı açıklamada, kurtarılan Kiev bölgesinde 410 sivilin cesedine ulaşıldığını belirtti.
4.04.2022 Dünya
Rus ordusu Ukrayna’nın kuzey bölgelerinden çekiliyor
Rus ordusu Ukrayna’nın kuzey bölgelerinden çekiliyor Rus ordusunun, Ukrayna’nın kuzeyinde bulunan Çernihiv ve Kiev bölgesinden çekilmeye başladığı belirtildi.
1.04.2022 Dünya
Rus güçleri, Gostomel'deki havaalanını terk etti
Rus güçleri, Gostomel'deki havaalanını terk etti Rus birlikleri, dünyanın en büyük kargo uçağı Antonov An-225 tipi "Mriya" adlı uçağın vurulduğu Gostomel'deki havaalanından çekildi.
1.04.2022 Dünya
Zelenskiy: Ruslar, zayıf olduğumuz yerlerden saldırabilir
Zelenskiy: Ruslar, zayıf olduğumuz yerlerden saldırabilir Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusunun bazı yerlerden çıkartıldığını söylerken Rusların taktik gereği kendilerinin zayıf olduğu noktalardan saldırabileceğini söyledi.
1.04.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov açıkladı: İstanbul'daki görüşmelerin sonuçları olumlu
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov açıkladı: İstanbul'daki görüşmelerin sonuçları olumlu Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya-Ukrayna arasında Türkiye’de yapılan müzakerelere ilişkin, “Dün İstanbul'da yapılan görüşmelerin sonuçlarını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz” dedi. Bir gazetecinin, “Rusya’nın hasım listesi var. Dost ülkeler listesi var mı?” sorusuna da kısaca cevap veren Lavrov, “Bu listede yer almayan diğer tüm ülkeler bize dost olan ülkelerdir” diye cevapladı.
31.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna görüşmelerinin ardından Zelenski'den ilk açıklama: Müzakerelerde olumlu sinyaller var
Rusya-Ukrayna görüşmelerinin ardından Zelenski'den ilk açıklama: Müzakerelerde olumlu sinyaller var Rusya- Ukrayna arasında İstanbul’da gerçekleşen müzakereler tüm dünya tarafından dikkatle takip edildi. Kritik görüşmeler ilişkin açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, “Rusya ile görüşmelerden gelen izlenimler pozitif değerlendirilebilir" dedi.
29.03.2022 Dünya
Altın fiyatları, dolar kuru ve petrolde flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe geldi ve...
Altın fiyatları, dolar kuru ve petrolde flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe geldi ve... Altın fiyatları, dolar kuru ve brent petrol fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Altının onsundaki düşüş, gram altın fiyatlarını aşağı çekerken, petrol fiyatlarında yüzde 5 düşüş yaşandı. Yüzde 1’e yakın değer kaybeden dolar kuru, 14,58 liradan işlem görmeye başladı. Dolmabahçe’de gerçekleşen müzakereler sonrası Ukrayna ve Rusya’dan gelen art arda açıklamalar piyasalara damga vurdu. İşte dolar kuru, ons altın, gram altın ve petrol fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
29.03.2022 Ekonomi
İstanbul'daki kritik zirvenin ardından ABD'den ilk açıklama geldi!
İstanbul'daki kritik zirvenin ardından ABD'den ilk açıklama geldi! İstanbul'daki kritik müzakerelerin ardından ABD'den ilk açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Rusya'dan gereken ciddiyet sinyalini görmediğini, Moskova'nın saldırganlığı bırakıp askerlerini geri çekmesi gerektiğini söyledi.
29.03.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığından Ukrayna açıklaması! Operasyonlar duracak
Rusya Savunma Bakanlığından Ukrayna açıklaması! Operasyonlar duracak Rusya Savunma Bakanlığı, "Diyalog için Kiev ve Çernihiv çevresinde operasyon duracak" açıklamasını yaptı.
29.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çernihiv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çernihiv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.