Cephane

Cephane

Son dakika cephane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cephane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cephane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cephane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cephane gelişmeleri de dahil olmak üzere 508 cephane haberi bulunmuştur. Tüm cephane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 1’i uzun namlulu 66 ruhsatsız silah ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı.
26.03.2024 Adana
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaş tehdidi Dünya aylardır Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı korku içinde izliyor. Ukrayna'daki savaş son sürat devam ediyor. Ancak Ukrayna'dan binlerce kilometre ötede de bir çatışma ihtimali bulunuyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un açıklamaları sonrası bölgedeki tansiyon zirve yaptı.
29.08.2023 Yaşam
Rusya, roketatar sistemleriyle Ukrayna depolarını vurdu
Rusya, roketatar sistemleriyle Ukrayna depolarını vurdu Rusya Savunma Bakanlığı, Smerç roketatar sistemleriyle Ukrayna’ya ait stratejik noktaların ve cephane depolarının vurulduğunu duyurdu.
15.05.2023 Gündem
Demokrasi yolculuğu 103 yıl önce başladı! İşgal altında seçim yapıldı
Demokrasi yolculuğu 103 yıl önce başladı! İşgal altında seçim yapıldı Vatanın kurtuluşu, 23 Nisan 1920’de millete dayalı bir yönetimle ve milletin bağrından çıkan bir kahramanın dehası ile sağlanmıştı.
23.04.2023 Gündem
Türk İHA ve SİHA'ları dünya gündeminde! ABD'de manşet, Türkiye rekor kırıyor
Türk İHA ve SİHA'ları dünya gündeminde! ABD'de manşet, Türkiye rekor kırıyor Özellikle silahlı insansız hava aracı satışlarının Türkiye'nin uluslararası ilişkilerini Orta Asya'dan Avrupa'ya, Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya kadar birçok bölgede geliştirdiğini yazan Amerikan CNBC, büyüyen savunma sanayiinin kırdığı rekorları sayfasına taşıdı. Bayraktar TB2'nin Rusya-Ukrayna savaşında oynadığı rolü öne çıkaran CNBC, Erdoğan'ın 20 yıllık yatırımının meyvesini verdiğini vurguladı.
30.03.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini
Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini  CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP'den Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleştirdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
21.03.2023 Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022 Siyaset
Fotoğrafını 78 yıl boyunca cüzdanında taşımış! Mucize gerçek oldu
Fotoğrafını 78 yıl boyunca cüzdanında taşımış! Mucize gerçek oldu Fotoğrafını 78 yıl boyunca cüzdanında taşıdı. Yapılan araştırmalar sonucu yıllar sonra bir mucize gerçekleşti. Fotoğraftaki o kız yaşıyordu. Hemen planlar yapıldı ve bir buluşma ayarlandı. İkilinin bir araya geldiği o anlar herkesi duygulandırdı...
18.11.2022 Dünya
Milli Mücadele Kahramanları... Kurtuluş Savaşı Kahramanları Kimlerdir?
Milli Mücadele Kahramanları... Kurtuluş Savaşı Kahramanları Kimlerdir? Milli Mücadele döneminin başarılı olmasında kahramanların etkisi oldukça çoktur. Erkek ve kadın fark etmeden herkes elinden geleni yapmıştır.
17.11.2022 Eğitim
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne?
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? Uzun yıllar boyar madde olarak kullanılan kısa adı TNT olan Trinitrotoluen, patlayıcı özelliği keşfedildikten sonra ilk kez 1902 yılında Almanlar, 1907'de de İngilizler tarafından kullanıldı. Günümüzde ise TNT, yaygın olarak bomba, mayın ve torpido yapımında kullanılıyor. TNT’ye maruz kalmak ise bazı sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Peki, TNT nedir? TNT açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? TNT ne kadar güçlü? TNT’yi kim icat etti? TNT’nin cilde zararı ne, TNT solumak zehirler mi? İşte detaylar…
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı Sahte kimlikle Kazakistan'a gitmeye çalışan 'Kendal Numan Amed' kod adlı PKK'lı terörist Serhat Özel İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Serhat Özel'in HDPnin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş'tan eğitim aldığı ve terör örgütü PKK'nın lider kadrosundan Duran Kalkan tarafından Suriye'de görevlendirildiği öğrenildi.
18.10.2022 Gündem
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sakarya Meydan Muharebesi Sakarya ilinde değil, burada yapıldı, burada yani Polatlı'da. Gazilerimizin huzurunda sizlerden istirham ediyorum; çocuklarımıza tarihimizi doğru öğretelim" dedi.
19.09.2022 Gündem
PKK'ya ait cephane ele geçirildi
PKK'ya ait cephane ele geçirildi Eren Abluka-35 operasyonu çerçevesinde tespit edilen 2 mağarada 19 adet AK-47 model tüfek, 20 kilogram ağırlığında TNT patlayıcı, 18 adet roketatar mühimmatı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.
29.08.2022 Gündem
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe Donanma Günü kutlamaları için St. Petersburg'da boy gösteren Rus lider Putin'e HIMARS'larla çok ağır bir darbe indirildi, yerel yetkililer 40 vagonlu trenin cephanelerle birlikte havaya uçtuğunu bildirdi. İşte tüm gelişmeler...
1.08.2022 Dünya
İlklerin pilotu Mehmet Şentürk hayatını kaybetti! Kıbrıs Barış Harekâtı'na damga vurmuştu
İlklerin pilotu Mehmet Şentürk hayatını kaybetti! Kıbrıs Barış Harekâtı'na damga vurmuştu Meslek yaşamı boyunca gökyüzünde ilklere imza atan ve birçok kritik uçuşta yer alan kaptan pilot Mehmet Şentürk, 92 yaşında hayatını kaybetti. Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında gizli görevle Libya'dan Türkiye'ye silah taşıyan uçakların pilotlarından olan Şentürk Kaptan, 12 Eylül darbesinin ardından 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in talimatına rağmen asla kestirmediği bıyıklarıyla da tanınıyor. 
23.07.2022 Yaşam
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
ABD'de 10 kişiyi öldüren 18 yaşındaki katilin günlüğüne yazdıkları dehşete düşürdü
ABD'de 10 kişiyi öldüren 18 yaşındaki katilin günlüğüne yazdıkları dehşete düşürdü Bufalo kentinde yaşanan katliam ABD'yi dehşete düşürdü. Irkçı saldırgan Payton Gendron'la ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkarılıyor. 18 yaşındaki katilin, 10 kişiyi öldürdüğü saldırıyı önceden tasarladığı ve soğukkanlılıkla gerçekleştirdi anlaşılmıştı. Polis ve savcılık makamları tarafından yürütülen soruşturma genişledikçe ortaya çıkan yeni bilgiler çevrimiçi ortamın tehlikesini ve bu tür saldırılardaki yerini bir kez daha hatırlatıyor...
18.05.2022 Dünya
Bakan Soylu'dan '1 Mayıs' mesajı
Bakan Soylu'dan '1 Mayıs' mesajı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salgın hastalık sebebiyle pek çok alışkanlığımızdan uzak kaldığımız bir dönemden sonraki bu ilk 1 Mayıs, inşallah yine eskisi gibi meydanlarda halaylarla, Ramazan Bayramı sevinciyle katlanmış olarak huzur ve barış içinde kutlanacaktır" dedi.
1.05.2022 Siyaset
'Yürüyen tabutlar' Rus ordusunu Ukrayna'da felakete sürüklüyor! Rus tanklarındaki ölümcül kusur...
'Yürüyen tabutlar' Rus ordusunu Ukrayna'da felakete sürüklüyor! Rus tanklarındaki ölümcül kusur... Ukrayna'da 24 Şubat'ta başlayan işgal boyunca şaşkınlık verecek sayıda Rus tankının imha edilmesi Putin'in planını zora sokuyor. Uzmanlar bu tankların tasarımında çok ciddi bir hata yapılmış olduğunu ortaya çıkardı.
29.04.2022 Dünya
Ukrayna Güney Operasyon Komutanı Nazarov: Ruslar saldırı için yeniden hazırlanıyor
Ukrayna Güney Operasyon Komutanı Nazarov: Ruslar saldırı için yeniden hazırlanıyor Ukrayna Güney Operasyon Komutanı Vladislav Nazarov, "Ruslar saldırı için yeniden hazırlanıyor" dedi.
15.04.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna’ya düzenlediği gece saldırılarında 4 kenti vurdu
Rusya, Ukrayna’ya düzenlediği gece saldırılarında 4 kenti vurdu Rusya ordusu tarafından, Ukrayna'nın Borispol, Herson ve Kryvyi Rih kentlerine ile başkent Kiev'e gece yarısı roketlerle saldırılar düzenledi. Ukrayna ordusu ise, Luhansk bölgesinde yer alan 24. Ayrı Mekanize Tugayı'na yönelik saldırı düzenledi.
23.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'da ilk kez "Kinjal" hipersonik füze kullandı
Rusya, Ukrayna'da ilk kez "Kinjal" hipersonik füze kullandı Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus Silahlı Kuvvetleri'nin Ukrayna'da ilk kez Kinjal hipersonik füze kullandığını açıkladı.
19.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cephane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cephane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.