Cephane

Cephane

Son dakika cephane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cephane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cephane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cephane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cephane gelişmeleri de dahil olmak üzere 506 cephane haberi bulunmuştur. Tüm cephane haberleri aşağıda listelenmiştir.
KırÅŸehir Belediyesi'nin binası tapuda kerpiç ev olarak görünüyor
KırÅŸehir Belediyesi'nin binası tapuda kerpiç ev olarak görünüyorKırÅŸehir Belediyesi kaçak yapılaÅŸma ile mücadele ederken, belediye binası alanının tapuda ‘kerpiç ev' göründüğü ortaya çıktı.
11.10.2024Gündem
Adana'da karpuzcu tezgahından cephanelik çıktı! Görenler hayret etti
Adana'da karpuzcu tezgahından cephanelik çıktı! Görenler hayret ettiAdana'da Seyhan polisi seyyar karpuzcuya yaptığı baskında karpuz tezgahının altında 5 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
24.07.2024Adana
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Gazze'de zulüm durdurulmalı
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Gazze'de zulüm durdurulmalıCumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Özbekistan CumhurbaÅŸkanı Åževket Mirziyoyev ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında konuÅŸtu. ErdoÄŸan 'Gazze'de zulüm durdurumalı' vurgusu yaparak, "Ä°srail'e katliamlarında cephane ve silah desteÄŸi veren ülkeler, artık bu suça ortak olmaktan vazgeçmelidir." ifadelerini kullandı.
6.06.2024Gündem
MÄ°T'ten Gara'da nokta operasyon
MİT'ten Gara'da nokta operasyonPKK/KCK-HPG sözde Konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod aldı Sedat AKSU, MİT’in Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
13.05.2024Gündem
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kiÅŸi tutuklandı! Cephanelik çıktı
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kiÅŸi tutuklandı! Cephanelik çıktıAdana’da Seyhan polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 1’i uzun namlulu 66 ruhsatsız silah ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kiÅŸi tutuklandı.
26.03.2024Adana
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaÅŸ tehdidi
Ukrayna savaşı bitmeden yeni kriz! Kuzey Kore'den nükleer savaÅŸ tehdidiDünya aylardır Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı korku içinde izliyor. Ukrayna'daki savaÅŸ son sürat devam ediyor. Ancak Ukrayna'dan binlerce kilometre ötede de bir çatışma ihtimali bulunuyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un açıklamaları sonrası bölgedeki tansiyon zirve yaptı.
29.08.2023YaÅŸam
Rusya, roketatar sistemleriyle Ukrayna depolarını vurdu
Rusya, roketatar sistemleriyle Ukrayna depolarını vurduRusya Savunma Bakanlığı, Smerç roketatar sistemleriyle Ukrayna’ya ait stratejik noktaların ve cephane depolarının vurulduğunu duyurdu.
15.05.2023Gündem
Demokrasi yolculuÄŸu 103 yıl önce baÅŸladı! Ä°ÅŸgal altında seçim yapıldı
Demokrasi yolculuÄŸu 103 yıl önce baÅŸladı! Ä°ÅŸgal altında seçim yapıldıVatanın kurtuluÅŸu, 23 Nisan 1920’de millete dayalı bir yönetimle ve milletin baÄŸrından çıkan bir kahramanın dehası ile saÄŸlanmıştı.
23.04.2023Gündem
Türk Ä°HA ve SÄ°HA'ları dünya gündeminde! ABD'de manÅŸet, Türkiye rekor kırıyor
Türk Ä°HA ve SÄ°HA'ları dünya gündeminde! ABD'de manÅŸet, Türkiye rekor kırıyorÖzellikle silahlı insansız hava aracı satışlarının Türkiye'nin uluslararası iliÅŸkilerini Orta Asya'dan Avrupa'ya, OrtadoÄŸu'dan Kuzey Afrika'ya kadar birçok bölgede geliÅŸtirdiÄŸini yazan Amerikan CNBC, büyüyen savunma sanayiinin kırdığı rekorları sayfasına taşıdı. Bayraktar TB2'nin Rusya-Ukrayna savaşında oynadığı rolü öne çıkaran CNBC, ErdoÄŸan'ın 20 yıllık yatırımının meyvesini verdiÄŸini vurguladı.
30.03.2023Dünya
KılıçdaroÄŸlu - HDP görüÅŸmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini
KılıçdaroÄŸlu - HDP görüÅŸmesine ilk tepki MHP'den geldi: Pazarlıkların en çirkini CHP Genel BaÅŸkanı ve Millet Ä°ttifakı'nın CumhurbaÅŸkanı adayı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde HDP'den Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile bir görüşme gerçekleÅŸtirdi. MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Semih Yalçın , Millet Ä°ttifakı'nın CumhurbaÅŸkanı adayı ve CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun TBMM'de HDP'li Buldan ve Sancar ile görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.
21.03.2023Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doÄŸanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuÅŸ?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doÄŸanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuÅŸ?6 Aralık ne günü diye araÅŸtırmalar baÅŸladı. Tarihte hangi önemli olayların yaÅŸandığı, kimlerin öldüğü ve doÄŸduÄŸu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doÄŸanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuÅŸ?
6.12.2022Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düÅŸman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düÅŸman bakiyesidirMilliyetçi Hareket Partisi Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuÅŸtu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meÅŸru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çaÄŸrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022Siyaset
FotoÄŸrafını 78 yıl boyunca cüzdanında taşımış! Mucize gerçek oldu
FotoÄŸrafını 78 yıl boyunca cüzdanında taşımış! Mucize gerçek olduFotoÄŸrafını 78 yıl boyunca cüzdanında taşıdı. Yapılan araÅŸtırmalar sonucu yıllar sonra bir mucize gerçekleÅŸti. FotoÄŸraftaki o kız yaşıyordu. Hemen planlar yapıldı ve bir buluÅŸma ayarlandı. Ä°kilinin bir araya geldiÄŸi o anlar herkesi duygulandırdı...
18.11.2022Dünya
Milli Mücadele Kahramanları... KurtuluÅŸ Savaşı Kahramanları Kimlerdir?
Milli Mücadele Kahramanları... KurtuluÅŸ Savaşı Kahramanları Kimlerdir?Milli Mücadele döneminin baÅŸarılı olmasında kahramanların etkisi oldukça çoktur. Erkek ve kadın fark etmeden herkes elinden geleni yapmıştır.
17.11.2022EÄŸitim
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne?
TNT bombası nedir? TNT nedir, açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? Uzun yıllar boyar madde olarak kullanılan kısa adı TNT olan Trinitrotoluen, patlayıcı özelliÄŸi keÅŸfedildikten sonra ilk kez 1902 yılında Almanlar, 1907'de de Ä°ngilizler tarafından kullanıldı. Günümüzde ise TNT, yaygın olarak bomba, mayın ve torpido yapımında kullanılıyor. TNT’ye maruz kalmak ise bazı saÄŸlık sorunlarına neden olabiliyor. Peki, TNT nedir? TNT açılımı ne, TNT patlayıcı mı? TNT zehirler mi, zararları ne? TNT ne kadar güçlü? TNT’yi kim icat etti? TNT’nin cilde zararı ne, TNT solumak zehirler mi? Ä°ÅŸte detaylar…
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandı
PKK'lı terörist "Kendal-Numan Amed" yakalandıSahte kimlikle Kazakistan'a gitmeye çalışan 'Kendal Numan Amed' kod adlı PKK'lı terörist Serhat Özel İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Serhat Özel'in HDPnin tutuklu EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ'ın aÄŸabeyi Nurettin DemirtaÅŸ'tan eÄŸitim aldığı ve terör örgütü PKK'nın lider kadrosundan Duran Kalkan tarafından Suriye'de görevlendirildiÄŸi öğrenildi.
18.10.2022Gündem
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldıAile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sakarya Meydan Muharebesi Sakarya ilinde değil, burada yapıldı, burada yani Polatlı'da. Gazilerimizin huzurunda sizlerden istirham ediyorum; çocuklarımıza tarihimizi doğru öğretelim" dedi.
19.09.2022Gündem
PKK'ya ait cephane ele geçirildi
PKK'ya ait cephane ele geçirildiEren Abluka-35 operasyonu çerçevesinde tespit edilen 2 maÄŸarada 19 adet AK-47 model tüfek, 20 kilogram ağırlığında TNT patlayıcı, 18 adet roketatar mühimmatı ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.
29.08.2022Gündem
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbeDonanma Günü kutlamaları için St. Petersburg'da boy gösteren Rus lider Putin'e HIMARS'larla çok ağır bir darbe indirildi, yerel yetkililer 40 vagonlu trenin cephanelerle birlikte havaya uçtuğunu bildirdi. İşte tüm gelişmeler...
1.08.2022Dünya
Ä°lklerin pilotu Mehmet Åžentürk hayatını kaybetti! Kıbrıs Barış Harekâtı'na damga vurmuÅŸtu
Ä°lklerin pilotu Mehmet Åžentürk hayatını kaybetti! Kıbrıs Barış Harekâtı'na damga vurmuÅŸtuMeslek yaÅŸamı boyunca gökyüzünde ilklere imza atan ve birçok kritik uçuÅŸta yer alan kaptan pilot Mehmet Åžentürk, 92 yaşında hayatını kaybetti. Kıbrıs Barış Harekâtı sırasında gizli görevle Libya'dan Türkiye'ye silah taşıyan uçakların pilotlarından olan Åžentürk Kaptan, 12 Eylül darbesinin ardından 7. CumhurbaÅŸkanı Kenan Evren'in talimatına raÄŸmen asla kestirmediÄŸi bıyıklarıyla da tanınıyor.Â
23.07.2022YaÅŸam
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022Gündem
ABD'de 10 kiÅŸiyi öldüren 18 yaşındaki katilin günlüÄŸüne yazdıkları dehÅŸete düÅŸürdü
ABD'de 10 kiÅŸiyi öldüren 18 yaşındaki katilin günlüÄŸüne yazdıkları dehÅŸete düÅŸürdüBufalo kentinde yaÅŸanan katliam ABD'yi dehÅŸete düşürdü. Irkçı saldırgan Payton Gendron'la ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkarılıyor. 18 yaşındaki katilin, 10 kiÅŸiyi öldürdüğü saldırıyı önceden tasarladığı ve soÄŸukkanlılıkla gerçekleÅŸtirdi anlaşılmıştı. Polis ve savcılık makamları tarafından yürütülen soruÅŸturma geniÅŸledikçe ortaya çıkan yeni bilgiler çevrimiçi ortamın tehlikesini ve bu tür saldırılardaki yerini bir kez daha hatırlatıyor...
18.05.2022Dünya
Bakan Soylu'dan '1 Mayıs' mesajı
Bakan Soylu'dan '1 Mayıs' mesajıİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salgın hastalık sebebiyle pek çok alışkanlığımızdan uzak kaldığımız bir dönemden sonraki bu ilk 1 Mayıs, inşallah yine eskisi gibi meydanlarda halaylarla, Ramazan Bayramı sevinciyle katlanmış olarak huzur ve barış içinde kutlanacaktır" dedi.
1.05.2022Siyaset
'Yürüyen tabutlar' Rus ordusunu Ukrayna'da felakete sürüklüyor! Rus tanklarındaki ölümcül kusur...
'Yürüyen tabutlar' Rus ordusunu Ukrayna'da felakete sürüklüyor! Rus tanklarındaki ölümcül kusur...Ukrayna'da 24 Åžubat'ta baÅŸlayan iÅŸgal boyunca ÅŸaÅŸkınlık verecek sayıda Rus tankının imha edilmesi Putin'in planını zora sokuyor. Uzmanlar bu tankların tasarımında çok ciddi bir hata yapılmış olduÄŸunu ortaya çıkardı.
29.04.2022Dünya
Ukrayna Güney Operasyon Komutanı Nazarov: Ruslar saldırı için yeniden hazırlanıyor
Ukrayna Güney Operasyon Komutanı Nazarov: Ruslar saldırı için yeniden hazırlanıyorUkrayna Güney Operasyon Komutanı Vladislav Nazarov, "Ruslar saldırı için yeniden hazırlanıyor" dedi.
15.04.2022Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cephane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cephane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.