Cemile

Cemile

Son dakika cemile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemile gelişmeleri de dahil olmak üzere 684 cemile haberi bulunmuştur. Tüm cemile haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk edebiyatının mihenk taşı Adana yazın dünyasına ilham veriyor
Türk edebiyatının mihenk taşı Adana yazın dünyasına ilham veriyor Medeniyetler beşiği olarak kabul edilen Çukurova bölgesi, doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra kültürel zenginliği ile de ön plana çıkıyor. Bu topraklardan doğan yazarlar, ulusal sınırları aşıp dünya çapında üne kavuştu. Çukurova’nın bereketli toprakları birçok filme, diziye, romana konu olurken pek çoklarımız hayatının bir döneminde Adana hikayeleri ile tanıştı. Yaşar Kemal’in İnce Memed’i ile sıradan bir köy çocuğunun 'kurtarıcı'ya dönüşmesini soluksuz okurken, Orhan Kemal’le Cemile ve Necati arasındaki saf aşka ortak olduk. Çukurova’nın kokusunu iliklerimize kadar hissettik.
27.03.2024 Adana
Uzmandan gluten uyarısı: Vücutta eksikliklere yol açabilir
Uzmandan gluten uyarısı: Vücutta eksikliklere yol açabilir Glutensiz diyetin yararlarının yanında zararlarının’da bulunduğunu belirten Diyetisyen Cemile Gül, “Daha iyi bağırsak sağlığı gibi muhtemel sağlık  faydaları için buğday ve glutenden kaçınmalıdırlar” dedi.
16.02.2024 Yaşam
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Şanlıurfa’da 2 katlı ev çöktü! Çok sayıda ölü ve yaralı var Şanlıurfa’nın Bozova ilçe kırsalındaki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.
1.02.2024 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu! Annesinin itirafıyla yıllar sonra gerçek babasının kimliğini öğrenen Serpil Yılmaz ünlü yazarla kardeş olduğunu öğrendi. İzmir'de yaşayan ev hanımı Serpil Yılmaz (44) annesinin itirafıyla 3 yıl önce kütük babasının gerçek babası olmadığını öğrendi. Yılmaz, eğitimci yazar Gülşah Yemen'in (37) 34 yıl önce trafik kazasında 32 yaşındayken yaşamını yitiren babası Mustafa Yemen'e babalık davalarını sonuçlandırmakla ünlü avukat Varol Turbay aracığıyla dava açtı.
29.01.2024 Gündem
Eşi ve 3 yakınını öldüren koca: Minibüsün camlarını yumruklayınca ateş ettim
Eşi ve 3 yakınını öldüren koca: Minibüsün camlarını yumruklayınca ateş ettim Afyonkarahisar'da boşanma aşamasında olduğu Hava Nur Şenol Taşkın (24) ile eşinin babası, annesi ve anneannesini pompalı tüfekle ateş edip öldüren Mert Muharrem Taşkın'ın (25) ifadesi ortaya çıktı. Taşkın, konuşmaya gittiği evde, eşinin ailesinin aracının camlarını yumruklaması üzerine pompalı tüfekle ateş açtığını söyledi.
22.12.2023 Gündem
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi.
24.11.2023 Gündem
Mersin'de korkunç cinayet! Eşi boğazı kesilmiş halde bulmuştu; cinayet şüphelisinin kimliği şok etti
Mersin'de korkunç cinayet! Eşi boğazı kesilmiş halde bulmuştu; cinayet şüphelisinin kimliği şok etti Mersin'in Tarsus ilçesinde eşi Ahmet Güllü tarafından yatak odasında boğazından bıçaklanmış cesedi bulunan Cemile Güllü'yü (48), oğlu Mert Güllü'nün (23) öldürdüğü ortaya çıktı. Yakalanan Mert Güllü, borcu nedeniyle eve haciz geleceği için tartıştığı annesini öldürdüğünü itiraf etti.
28.09.2023 Gündem
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık'
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık' 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette dün sabaha karşı yangın çıktı. Yangında filmde rolü olan bir öküz telef oldu.
13.09.2023 Magazin
Maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor
Maddi ve manevi tazminat alabilirsiniz! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor Evli tüm çiftleri çok yakından ilgilendiriyor. Çalışmayan tarafa eşin maddi anlamda çok az destek sağlaması, eşini mağdur edecek kadar az harçlık vermesi, aşırı derecede borçlanması ekonomik şiddet sayılıyor. Bu sebeplerle açılan boşanma davalarının sayısı ise hiç az değil. Mağdur eşin ekonomik şiddete uğraması, haklı nedenle boşanma sebebi sayılıyor. Uzman isim konuyla ilgili önemli bilgiler vererek tazminat konusuna da dikkat çekti.
10.09.2023 Gündem
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri
Cengiz Aytmatov Eserleri Nelerdir? Cengiz Aytmatov Eserleri'nin Özellikleri Kırgız Edebiyatının en önemli isimlerinden birisi de Cengiz Aytmatov olmaktadır. Pek çok edebi esere sahip olan Cengiz Aytmatov dünya edebiyatının da yakında tanıdığı isimlerden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Eserlerini Kırgızca ve Rusça olarak kaleme alan Cengiz Aytmatov eserlerinde genellikle aşk, dostluk ve savaş dönemindeki kahramanları ele almıştır. Eserleri ile tüm dünyada adını duyuran önemli isimlerden birisi olarak karşımıza çıkan yazarlardan birisidir. 
17.08.2023 Eğitim
Pelin Ermiş'ten sevgilisiyle aşk dolu kareler!
Pelin Ermiş'ten sevgilisiyle aşk dolu kareler! Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı 'Cemile' karakteriyle hafızalarda yer edinen Pelin Ermiş, sevgilisi Deva Enes Külahçı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.
26.06.2023 Magazin
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor Bu kusur evliliği bitiriyor. Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı. Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Bu kararı uzman isimler değerlendirdi. İşte haberin detayları...
6.06.2023 Gündem
Gönül Dağı 92. bölüm 2. fragmanı: Taner ölmeye yemin etti!
Gönül Dağı 92. bölüm 2. fragmanı: Taner ölmeye yemin etti! Gönül Dağı 92 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren dizinin yeni bölüm fragmanında Taner bu kez uçurmaya çalıştığı füzenin infilak etmesiyle yaralanır. Öte yandan Cemile'nin Veysel'i eve çağırdığı sahne ise Gönül Dağı yeni bölüm fragmanın en eğlenceli sahnesi oldu.
4.04.2023 Televizyon
Taner ameliyatta, Cemile hastanede! Gönül Dağı dizisi final mi yapıyor diyenlere kötü haber var!
Taner ameliyatta, Cemile hastanede! Gönül Dağı dizisi final mi yapıyor diyenlere kötü haber var! Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı 91. bölümüyle izleyicisini yine gözyaşlarına boğmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında mantar ararken kayalıklardan düşen Taner ameliyata alındı. Dişç Musa'nın huzurevine yerleşmesine dayanamayan Cemile de hastaneye kaldırıldı. Uzun zamandır, "Gönül Dağı final mi yapıyor?" sorusuna yanıt arayan izleyiciye kötü haber var.
31.03.2023 Televizyon
113. saatte enkazdan çıkarılan Mesut'tan Arda Güler'e mesaj var
113. saatte enkazdan çıkarılan Mesut'tan Arda Güler'e mesaj var Depremde enkaz altından 113 saat sonra kurtarılan küçük Mesut, Fenerbahçeli Arda Güler'e “Abi seni çok seviyorum. Fenerbahçe'yi kurtarmaya devam et. Bir de Jorge Jesus'a söyleyin seni de oynatsın” mesajı gönderdi. Arda Güler de "Mücadelenle bize umut oldun” cevabını verdi.
11.02.2023 Gündem
Enkazdan sağ çıkarılan Cemile'nin ilk sözleri ile boğazı düğümlendi
Enkazdan sağ çıkarılan Cemile'nin ilk sözleri ile boğazı düğümlendi Kahramanmaraş’ta enkaz altındayken kendisini kurtarmaya gelen görevliyle konuşan Cemile isimli küçük kız, babasının öldüğünü ve 30 saattir onun cansız bedeninin yanında olduğunu söyledi. Bu sözler sonrası boğazı düğümlenen görevli o esnada ne söyleyeceğini bilemezken, yapılan çalışmalar sonrasında Cemile enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
11.02.2023 Gündem
Evli çiftleri ilgilendiren 'borçlanma' kararı! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor
Evli çiftleri ilgilendiren 'borçlanma' kararı! Mahkeme haklı sebeple hemen boşuyor Evli tüm çiftleri çok yakından ilgilendiriyor. Çalışmayan tarafa eşin maddi anlamda çok az destek sağlaması, eşini mağdur edecek kadar az harçlık vermesi, aşırı derecede borçlanması ekonomik şiddet sayılıyor. Bu sebeplerle açılan boşanma davalarının sayısı ise hiç az değil. Mağdur eşin ekonomik şiddete uğraması, haklı nedenle boşanma sebebi sayılıyor. Uzman isim konuyla ilgili önemli bilgiler vererek tazminat konusuna da dikkat çekti.
2.02.2023 Gündem
Apartman boşluğunda genç kadına dehşeti yaşattı! İğrenç istismar
Apartman boşluğunda genç kadına dehşeti yaşattı! İğrenç istismar Kağıthane'de, bina girişinde bir kadını taciz ettiği iddia edilen şüpheli, esnaf tarafından yakalanarak tekme tokat dövüldü. Tacizci kaçarken, dayak olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Tacize uğradığını söyleyen Cemile T., "Kuaförüme gelirken binanın içine girdim, sonra arkamdan 'şişt' diye bir ses duydum. Arkama baktım, 'Tanıdın mı' dedi. Hayır dedim. 'O zaman tanışalım' dedi. Direkt üstüme saldırdı" dedi.
28.01.2023 Gündem
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu
Katili 6,5 yıl sonra müebbet alan Sibel'in annesi: Adalet geç de olsa yerini buldu İzmir'in Buca ilçesinde 6,5 yıl önce nişanlısı Sibel Çelik'i (24) bıçaklayarak öldürüp, cesedi bazaya koyduktan sonra evi ateşe verdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan Halil Yılmaz (38), ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ve mala zarar verme suçundan ise 1,5 yıl hapse çarptırıldı. Sibel Çelik'in annesi Cemile Çelik, "Sibel geri gelmeyecek ancak katili cezaevinde. Yaptığı yanına kalmadı. Adalet geç de olsa yerini buldu" dedi.
19.01.2023 Yaşam
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor
Evliliği bitiren sorun! Tüm çiftleri ilgilendiriyor, istememek 'kusur' sayılıyor Evli çiftlerin birçoğu bu sorunu yaşıyor. Kadın ya da erkeğin çeşitli sebeplere bağlı olarak çocuk istememesi söz konusu olabiliyor. Özellikle yeni evli sayılabilecek çiftlerden bir taraf, karşı tarafın hiç çocuk istemediğini öğrendiğinde büyük bir şok ile karşılaşıyor, tartışmalar büyüyor. Bu da en sonunda çiftleri boşanmanın eşiğine getirebiliyor. Çocuk istememenin 'kusur' sayıldığı kararlar da mevcut. Uzman isimler konuya ilişkin önemli detaylara yer verdi...
14.01.2023 Gündem
Uyuz hastalığı ile ilgili korkutan açıklama: Psikolojik olarak da etkiliyor
Uyuz hastalığı ile ilgili korkutan açıklama: Psikolojik olarak da etkiliyor Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesinde görevli Dermatoloji Uzmanı Dr. Cemile Karabaş, son yıllarda uyuz vakalarından dolayı polikliniklerde artış yaşandığına dikkat çekerek, “Erken teşhis bulaşmanın önüne geçer” dedi.
15.12.2022 Sağlık
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ölürken 6 kişi de yaralandı.
31.10.2022 Yaşam
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Kararla evli çiftler arasındaki kişisel bakıma özen gösterme ve bu durumun boşanmaya kadar gitmesi gündeme gelince konuya ilişkin uzmanlar kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
29.09.2022 Gündem
Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı!
Esra Erol Cemile kimdir, olay nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanı! Esra Erol'un programına çıkan Cemile Hanım, canlı yayında kendisini sokağa attığını iddia ettiği kayınvalidesiyle karşı karşıya gelirken, verdiği tepkilerle sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu videoyu izleyenler Esra Erol Cemile kimdir, Cemile Hanımın olayı nedir? Esra Erol Cemile Hanımın isyanının nedeni ve diğer merak edilenler…
22.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cemile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.