Celal Şengör

Celal Şengör

Son dakika Celal Şengör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Celal Şengör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Celal Şengör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal Şengör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal şengör gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 celal şengör haberi bulunmuştur. Tüm celal şengör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Fatih Altaylı adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi
Fatih Altaylı adli kontrol talebiyle hakimliğe sevk edildi Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Fatih Altaylı savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
5.01.2024 Gündem
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcusu, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, TRT Spor'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Galatasaray hedefini açıklayan Turan, Fatih Terim'le ilgili de konuştu.
4.11.2023 Galatasaray
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Konya'nın Kulu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. 6 Şubat depremlerinden sonra uzmanlar Türkiye’nin kaydığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Bu kaymanın Konya'da yaşanan depremleri tetikleme ihtimali var mı? Prof. Dr. Murat Utkucu 'harita' detayına dikkat çekerek gerçeği açıkladı.
29.08.2023 Gündem
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Deprem sonrası İstanbul'da kaos olacak! Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi
Deprem sonrası İstanbul'da kaos olacak! Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi İstanbul'da meydana gelecek olası bir deprem için açıklamalar gelmeye devam ederken, Prof. Dr. Celal Şengör'ün iddiasına Kandilli Rasathanesi'nden yanıt geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, son günlerdeki deprem tartışmalarını değerlendirdi. Özener, "Deprem olmaz denilen Konya'da bile deprem oluyor. Onun için bulunduğunuz yeri terk etmek değil, bulunduğunuz yeri depreme hazır hale getirmek lazım. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması lazım ve deprem güvenlikli konutlarda oturuyor olmamız lazım" dedi. Özener, "Türkiye Afet Müdahale Planı'ndan, İl Risk Azaltma Planı'na ve Türkiye Afet Risk Azaltma Planı'na geçtik. Yani deprem olduktan sonra müdahale etmektense depremden önce riskleri azaltma yönünde girişimlerimiz var. Tüm Türkiye için, 81 il için, AFAD tarafından yapılan çalışmalar var. Yapılacak işler belli aslında. Önemli olan yetkili ve sorumlu kuruluşların yapılacak planlamaları harfiyen uygulayıp riskleri azaltması" diye konuştu.
9.08.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
İlber Ortaylı dedikodu modunu açtı! Canlı yayında Celal Şengör ve Naci Görür kıyaslaması
İlber Ortaylı dedikodu modunu açtı! Canlı yayında Celal Şengör ve Naci Görür kıyaslaması Ünlü tarihçi İlber Ortaylı katıldığı programda canlı yayında olduğunu unuttu. Deprem uzmanı Naci Görür ve Celal Şengör kıyaslaması yapan Ortaylı, herkesi gülümsetti.
28.02.2023 Magazin
Fay hattı olmayan yerde deprem olur mu? Türkiye'de fay hattı olmayan yer var mı?
Fay hattı olmayan yerde deprem olur mu? Türkiye'de fay hattı olmayan yer var mı? Fay hattı olmayan yerde deprem olur mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası vatandaşların fay hattı sorgulamaları devam ediyor. Türkiye'de 10 ili etkileyen ve yüzlerce kişinin hayatına kaybetmesine neden olan deprem felaketi sonrası "Türkiye'de fay hattı olmayan yer var mı?" sorgusu da başladı.
24.02.2023 Gündem
Depremle ilgili yeni uyarı! 'Kırılma ihtimali var' deyip tehlikedeki bölgeyi açıkladı: Domino etkisi başladı
Depremle ilgili yeni uyarı! 'Kırılma ihtimali var' deyip tehlikedeki bölgeyi açıkladı: Domino etkisi başladı Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Hatay’da da üst üste şiddetli sarsıntılar meydana geldi. Depremlerin devam niteliğinde olduğunu ifade eden Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, kırılmaların devam edeceğini ve sıradaki bölgeyi açıkladı.
22.02.2023 Gündem
'Depremin şiddeti 9'a çıkacak' diyen Profesör Celal Şengör İstanbul'un iki ilçesini uyardı
'Depremin şiddeti 9'a çıkacak' diyen Profesör Celal Şengör İstanbul'un iki ilçesini uyardı Tüm Türkiye Kahramanmaraş ve Hatay merkezli 3 depremle sarsıldı. Büyük yıkıma neden olan afet sonrası büyük İstanbul depremi en çok konuşulan konular arasında. Deprem uzmanları İstanbul'u ve çevre illeri etkileyecek depremle ilgili uyarı yapıyor. Son uyarı da Yerbilimci Prof. Dr. Celal Şengör'den geldi. Şengör, İstanbul'un iki ilçesini uyararak deprem şiddetinin buralarda 9 olarak hissedileceğini belirtti.
22.02.2023 Gündem
İstanbul'da en aktif fay hattına yakın ilçeleri açıkladı! 9 ilçe tehlike altında
İstanbul'da en aktif fay hattına yakın ilçeleri açıkladı! 9 ilçe tehlike altında Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası gözler beklenen büyük İstanbul depremine çevrildi. İstanbul fay hattına yakın ilçeleri katıldığı bir programda açıklayan Prof. Dr. Celal Şengör, 9 ilçenin en aktif fay hattında olduğunu açıkladı. İşte İstanbul depreminde fay hattına yakın o ilçeler...
19.02.2023 Gündem
Celal Şengör deprem ile ilgili ne dedi? İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi?
Celal Şengör deprem ile ilgili ne dedi? İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi? Düzce'de meydana gelen 5,9'luk depreminin ardından uzmanlarda art arda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Düzce depremi ile ilgili uzmanlar beklenen İstanbul depremini tetiklemeyeceğini görüşünü savunurken en dikkat çekici açıklama ise Jeolog Prof. Dr. Celal Şengör’den geldi. “Bu deprem Kuzey Anadolu fayının hareketinin tüm jeologlar tarafından tam olarak anlaşılamadığının göstergesidir.” diyen Prof. Dr. Celal Şengör, Düzce’nin gerilimini boşalttığını, uzunca bir süre deprem olmayacağı düşünenlerin yanıldığını söyledi. Peki, İstanbul depremi yaklaşıyor mu? Düzce depremi İstanbul depremini tetikler mi? Büyük İstanbul depremi ne zaman bekleniyor? Celal Şengör’ün Düzce depremi hakkındaki görüşleri!
23.11.2022 Gündem
Profesör Celal Şengör hakkındaki soruşturma kapsamında ifade verdi
Profesör Celal Şengör hakkındaki soruşturma kapsamında ifade verdi Bir televizyon programında söylediği sözler gerekçesiyle hakkında ‘halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama’ suçundan soruşturma başlatılan Prof. Dr. Celal Şengör, adliyeye gelerek savcılığa ifade verdi.
6.09.2022 Gündem
Prof. Dr. Celal Şengör ifade vermek üzere adliyede
Prof. Dr. Celal Şengör ifade vermek üzere adliyede BİR televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama" suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrılan Prof. Dr. Celal Şengör adliyeye geldi.
6.09.2022 Gündem
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi?
Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir? Hz. İbrahim ve Hz. Musa için ne söyledi? Prof. Dr. Celal Şengör, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama" suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı. Peki, Celal Şengör ne dedi, neden ifadeye çağrıldı? Prof. Dr. Celal Şengör kimdir?
1.09.2022 Gündem
Prof. Dr. Celal Şengör "Dini değerleri aşağılama" suçlamasıyla ifadeye çağrıldı
Prof. Dr. Celal Şengör "Dini değerleri aşağılama" suçlamasıyla ifadeye çağrıldı Prof. Dr. Celal Şengör, bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerlere alenen aşağılama" suçlamasıyla açılan soruşturma kapsamında "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.
1.09.2022 Gündem
Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli? Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Bilim programı bu hafta, Şanlıurfa'da dünyanın ilk bilim merkezlerinden biri olarak bilinen Harran'da yapıldı. Programa konuk olarak Jeolog Celal Şengör, Akademisyen Ahmet Arslan ve Harran'daki kazı başkanı Mehmet Önal da katıldı. Celal Şengör Hz. Musa için dedikleri ise programa damgasını vurdu. Peki, Celal Şengör Hz. Musa için ne dedi? Celal Şengör kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.05.2022 Televizyon
Celal Şengör'den Neler Oluyor Hayatta'ya özel açıklama!
Celal Şengör'den Neler Oluyor Hayatta'ya özel açıklama! Kanal D’nin, hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programında, Prof. Dr. Celal Şengör’ün açıklamaları konuşuldu.
20.09.2021 Televizyon
Prof. Dr. Celal Şengör'den tepki çeken sözleri ile ilgili ilk açıklama
Prof. Dr. Celal Şengör'den tepki çeken sözleri ile ilgili ilk açıklama Prof. Dr. Celal Şengör'ün bir öğrencisine kızdığı için "eteğini kaldırıp tokat attığını" canlı yayında anlatması, büyük tepki çekmişti. Prof. Dr. Şengör yankı uyandıran o olayla ilgili açıklamada bulundu.
20.09.2021 Gündem
Prof. Dr. Celal Şengör hakkında flaş karar! Skandal sözleri tepki çekmişti
Prof. Dr. Celal Şengör hakkında flaş karar! Skandal sözleri tepki çekmişti İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör, sosyal medyada paylaşılan ve bir kadın öğrencisiyle ilgili taciz içerdiği iddia edilen videodaki anlatımı tepki çekti. İTÜ Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, konuya ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtildi.
19.09.2021 Gündem
Bakan Yanık'tan Prof. Dr. Şengör'ün  açıklamalarına tepki!
Bakan Yanık'tan Prof. Dr. Şengör'ün açıklamalarına tepki! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Kadına yönelik şiddet ve tacizin tek çeşidi yok. Bu zihniyetle mücadeleye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
17.09.2021 Gündem
Celal Şengör’den istismar skandalı
Celal Şengör’den istismar skandalı Prof. Dr. Celal Şengör’ün katıldığı Zoom etkinliğinde öğrencisine uyguladığı tacizi ‘anı anlatır’ gibi rahat şekilde anlatması tepki çekti.
17.09.2021 Yaşam
Fay hattı sorusu sosyal medyada çok konuşuldu
Fay hattı sorusu sosyal medyada çok konuşuldu Prof. Dr. Celal Şengör'e sorulan "Fay hatlarını söküp taşırsak depremin önüne geçmiş olur muyuz?" sorusu sosyal medyada gündem oldu.
29.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Celal Şengör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal şengör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.