Çarpışma

Çarpışma

Son dakika çarpışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarpışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarpışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarpışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarpışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 819 çarpışma haberi bulunmuştur. Tüm çarpışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı
Honda'dan flaş karar! 750 bin otomobili geri çağırdı Japon otomotiv devi Honda, hava yastığı sorunları nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
7.02.2024 Ekonomi
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar? Yıllardır sinemada var olan ve izlenen birçok filmlerde fazlasıyla kullanılan CGI, yapımların kalitesini ve izlenme konforunu sağlamak için kullanılır. CGI, imgeleme ve görsel efekt oluşturmaya yarayan grafik uygulamasıdır. Bazen yeşil ve mavi perde de, bazen de oyuncular üzerine yerleştirilen sen sör yardımıyla sahneyi farklı boyutlara taşımaktadır. Teknik ekipmanların gelişmesi sonucunda filmlere sunduğu görsel yetkinlik ve görsel şov izleyici kitlesi tarafından tartışılamaz şekilde sevilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir Honda, yakıt deposunda tespit edilen bir kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü Japon otomobil üreticisi Toyota'nın yaklaşık 1 milyon aracı geri çağıracağını açıklandı. Güvenlik amaçlı atılan bu adım, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı 2020-2022 Toyota ve Lexus modellerini içeriyor.
21.12.2023 Gündem
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı Ordu’nun Akkuş ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma
Erdoğan'ın mesajları dünyada manşet oldu! BM Genel Kurulu'nda tarihi konuşma Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı dünya basını yakından takip etti. Erdoğan'ın Avrupa'ya yaptığı uyarı Fransız medyasında gündem olurken Yunan basını 'KKTC'yi tanıyın' mesajını öne çıkardı. İsrail basını Erdoğan - Netanyahu zirvesini sayfalarına taşıdı. Arap basını ise bu görüşme için 'önemli bir dönüm noktası' yorumunda bulundu.
20.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
İki gemi Ahırkapı açıklarında çarpıştı!
İki gemi Ahırkapı açıklarında çarpıştı! İstanbul Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.09.2023 Gündem
Fas depreminde Van detayı ortaya çıktı! 12 yıl sonra bir ilk
Fas depreminde Van detayı ortaya çıktı! 12 yıl sonra bir ilk İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Fas'ı sarsan depremin 2011'deki Van depremi ile benzerliğine dikkati çekip, "Birbirinden 5 bin kilometre uzakta olmasına rağmen Fas ve Van şehirleri farklı zamanlarda, benzer jeolojik ortam ve benzer fay türü ile 7 civarındaki benzer deprem büyüklüğüyle 12 yıl arayla sarsılmış oldu. Bu depremler, yaklaşık 1 milyon nüfusa sahip her 2 şehirde de 8-9 şiddetinde hissedildi" dedi.
10.09.2023 Gündem
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kaza yapan otomobillerden birisinin sürücüsünün 2.70 promil alkollü olduğu ve ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, aracın önündeki içki bardağı ve gitar dikkatlerden kaçmadı.
5.09.2023 Yaşam
Amasya'da kavşakta 3 araç çarpıştı: 4 yaralı
Amasya'da kavşakta 3 araç çarpıştı: 4 yaralı Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde kavşakta 3 aracın çarpıştığı kazada, 4 kişi yaralandı.
12.08.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü kamyona çarptı: 1 ölü, 9 yaralı
Yolcu otobüsü kamyona çarptı: 1 ölü, 9 yaralı Çorum’un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün kamyona çarpıştığı kazada 1 çocuk öldü, 9 kişi yaralandı.
23.06.2023 Gündem
Bursa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı
Bursa'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 9 yaralı Bursa'da işçi servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
12.06.2023 Yaşam
Karoser Nedir, Ne İşe Yarar? Karoser Çiştleri Nelerdir?
Karoser Nedir, Ne İşe Yarar? Karoser Çiştleri Nelerdir? Karoser, bir aracın şasi ve motor bölümünün üzerine yapılan gövdeye verilen isimdir. Karoser, otomotiv endüstrisinde sadece otomobiller için değil, aynı zamanda kamyon, otobüs, ambulans, itfaiye aracı gibi diğer taşıtlar için de kullanılır.
3.06.2023 Gündem
Srs Nedir, Ne İşe Yarar? Arabada Srs Lambası Işığı Neden Yanar?
Srs Nedir, Ne İşe Yarar? Arabada Srs Lambası Işığı Neden Yanar? Yaşanabilecek olası kazalara karşı araçlarda birçok güvenlik sistemi bulunmaktadır. Bu güvenlik sistemlerinden biri olarak ise airbag, yani hava yastığı öne çıkıyor. Bu sisteme bağlı bir yapı olarak ise SRS önemli bir yer taşımaktadır. Diğer bir isim üzerinden Türkçe de tamamlayıcı kısıtlama sistemi olarak değerlendirilebilir.
31.05.2023 Gündem
Airbag Nedir, Çalışma Sistemi Nedir? Airbag Hangi Durumlarda Açılır?
Airbag Nedir, Çalışma Sistemi Nedir? Airbag Hangi Durumlarda Açılır? Araçlarda güvenliği sağlayan en önemli sistemler içerisinde airbag gelmektedir. Son yıllarda yüksek teknoloji ile birlikte kazalar esnasında yaralanmaların önemli oranda önüne geçtiğini söylemek mümkün. Çarpışma esnasında hava veya gazla şişerek yolcunun ön cama çarpması veya ön camdan fırlamasına engelleyen bir sistemdir. Özellikle aracın çarpışması ile birlikte 100 veya 220 milisaniye gibi yüksek bir hızda açılarak insan hayatına kurtardığını söylemek gerekir. Böylece meydana gelebilecek olan hasarı minimum seviyeye çeker ve kişinin yaşamını kurtarır. Tasarımına bağlı olarak birçok araçta farkı yapı üzerinden ele alınmaktadır.
30.05.2023 Gündem
Genç kızla 9 yaşındaki çocuk çarpıştı! Yanından bir an olsun ayrılmadı
Genç kızla 9 yaşındaki çocuk çarpıştı! Yanından bir an olsun ayrılmadı Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosikletle bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 17 yaşındaki genç kızla 9 yaşındaki erkek çocuk yaralandı. Kaza sonrası genç kız, yaralanan çocuğun yanından bir an olsun ayrılmadı, zaman zaman iyi olup olmadığını sordu.
25.05.2023 Yaşam
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı ABD Dışişleri Bakanlığı, F-16 savaş uçakları için taktik veri bağlantı (TDL) sistemi Link-16 modernizasyon kitlerinin Türkiye’ye satışına onay verdi. Uluslararası haber ajansları bu gelişmeyi 'acil' kodu ile aboneleri ile paylaşırken pek çok gazete ve televizyon 'ABD'nin Türkiye'ye yeşil ışık yaktığını' yazdı. Yunan basını ise anlaşma ile Türkiye'nin hava filosunda yaşanacak değişimi sayfalarına taşıdı.
18.04.2023 Dünya
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Kayserispor - Fenerbahçe maçında eski G.Saraylı oyuncu korkuttu!
Kayserispor - Fenerbahçe maçında eski G.Saraylı oyuncu korkuttu! Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kayserispor'a konuk oldu. Kritik maçta sarı-lacivertlilerin yıldızı Enner Valencia yine sahneye çıktı. Kayserispor'un eski Galatasaraylı yıldızı geçirdiği sakatlıkla korkuttu.
4.03.2023 Fenerbahçe
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti Yolcu treninde seyahat eden Angelos Tsiamouras çarpışmayı "Bir deprem gibiydi" diyerek anlattı, raydan çıkan vagonların yanı sıra bazı vagonlardan yükselen alevler faciaya yol açtı. Can kaybı her geçen saat artarken, uluslararası medya 'katliam' başlıkları attı.
1.03.2023 Dünya
Melisa Aslı Pamuk sessizliğini bozdu! Alperen Duymaz ile kavga etmişti
Melisa Aslı Pamuk sessizliğini bozdu! Alperen Duymaz ile kavga etmişti 'Ego' dizisinin setinde partneri Alperen Duymaz ile kavga eden Melisa Aslı Pamuk, yaşadıkları tartışma sonrası sessizliğini bozdu. Pamuk'un sete sürekli geç kaldığını vurgulayan Duymaz, "Melisa'ya neden geç kaldığını sordum. Ciddiyetsiz cevap ve pişkin tavra sinirlendim" demişti. Melisa Aslı Pamuk, yaşadıkları tartışma hakkında sessizliğini ilk kez bozdu.
23.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çarpışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarpışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.