Cansız Beden

Cansız Beden

Son dakika cansız beden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cansız beden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cansız beden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cansız Beden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cansız beden gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 cansız beden haberi bulunmuştur. Tüm cansız beden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: Antalya ve Muğla kıyısına 9 cansız beden vurdu
Bakan Yerlikaya: Antalya ve Muğla kıyısına 9 cansız beden vurdu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 6 günde Antalya ve Muğla kıyılarına toplam 9 cansız bedenin vurduğunu duyurdu.
22.01.2024 Gündem
Aksaray'daki sel felaketinden acı haber! Asel bebeğin cansız bedeni bulundu
Aksaray'daki sel felaketinden acı haber! Asel bebeğin cansız bedeni bulundu Aksaray’da 3 Eylül'de meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 aylık Asel bebeğin cansız bedenine ulaşıldı.
8.09.2023 Yaşam
Karısına mesaj atan kişiye önce arabayla çarptı, sonra pompalı tüfekle öldürdü
Karısına mesaj atan kişiye önce arabayla çarptı, sonra pompalı tüfekle öldürdü Denizli'nin Çivril ilçesinde karısına mesaj atan kişiyi ilk önce motosikletle giderken aracıyla çarpan adam, sonrasında pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.
25.06.2023 Yaşam
'Açlık tarikatı' soruşturmasında ceset sayısı 47’ye yükseldi! 'Açlıktan ölürseniz Hz. İsa ile tanışacaksınız'
'Açlık tarikatı' soruşturmasında ceset sayısı 47’ye yükseldi! 'Açlıktan ölürseniz Hz. İsa ile tanışacaksınız' Kenya'da açlıktan ölmeleri halinde "Hz. İsa ile tanışacakları" vaadiyle kandırılan tarikata dair devam eden soruşturma kapsamında ulaşılan cansız beden sayısı 47’ye yükseldi.
23.04.2023 Dünya
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
20.01.2023 Gündem
Antalya'da dehşete düşüren olay! Başı ve kolları olmayan ceset bulundu
Antalya'da dehşete düşüren olay! Başı ve kolları olmayan ceset bulundu Antalya'nın Kepez ilçesindeki ormanda, başı ve kolları olmayan, çıplak erkek cesedi bulundu. Polis, ormanda kayıp baş ve kolları aradı.
19.01.2023 Yaşam
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol'
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi’den kan donduran itiraflar: 'Sapık mısın, defol' İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
17.01.2023 Gündem
Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp babasıyla ormana gömdü!
Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp babasıyla ormana gömdü! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden buldu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu belirledi. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, Çiftçi'yi gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Çiftçi, korkunç olayın detaylarını anlattı.
16.01.2023 Vatan TV
Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü!
Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi eski sevgilisini öldürüp ormana gömdü! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden buldu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu belirledi. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, Çiftçi'yi gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Çiftçi, korkunç olayın detaylarını anlattı. İşte haberin ayrıntıları...
16.01.2023 Gündem
51 yıldır gizemi çözülemiyor! Polislerin okuması için bu notu bıraktı: Yapabilirseniz...
51 yıldır gizemi çözülemiyor! Polislerin okuması için bu notu bıraktı: Yapabilirseniz... Öldürdüğü kurbanlarının cesetlerini otoyol kenarına attığı için 'Otoyol Hayaleti' adı verilen seri katilin kim olduğu yıllardır bulunamıyor. ABD'nin başkenti Washington D.C.'nin ilk seri katili olarak biliniyor. Bir cinayetin ardından kurbanının üzerine polisler için bir not da bıraktı ve cinayetlerine devam etti. Gizemli katilin gizemi günümüzde hala sürüyor.
27.12.2022 Dünya
Kahreden gerçek! Kızını evde bekliyordu, intihar mı, cinayet mi?
Kahreden gerçek! Kızını evde bekliyordu, intihar mı, cinayet mi? Antalya'dan kahreden bir haber geldi. Yıllar sonra bir daha acıya boğuldu. 18 yıl önce kızını trafik kazasında kaybeden baba aldığı haberle bir daha yıkıldı. 32 yaşındaki kızının canı sıkıldığı için dışarı çıktığını ifade eden baba saatler sonra gerçeği öğrendi. İşte haberin detayları...
5.12.2022 Yaşam
Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan Yunanistan'ın iddialarına yanıt: Misliyle cevap verildi
Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan Yunanistan'ın iddialarına yanıt: Misliyle cevap verildi İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, Yunan haber sitelerinde yer alan "Türk Sahil Güvenlik Botu tarafından Yunan sorumluluk sahasına ve karasularına girilerek tehlikeli manevralar yapıldığı, silah gösterildiği ve arama kurtarma operasyonunun zorlaştırıldığı” haberlerini yalanladı.
1.11.2022 Gündem
Sulama kanalına düşerek gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu
Sulama kanalına düşerek gözden kaybolmuştu! Cesedi bulundu  Adana'da, dün sulama kanalına düşerek, gözden kaybolan 28 yaşındaki İlyas Bircan'ın bu sabah cansız bedenine ulaşıldı.
31.08.2022 Yaşam
Antalya'da denizde erkek cesedi bulundu
Antalya'da denizde erkek cesedi bulundu Antalya'da, falezlerin 20 metre açığında erkeğe ait cansız beden bulunurken, ölüm nedeni ve kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
15.08.2022 Yaşam
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı...
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı... İngiltere'de yaşayan 10 yaşlarındaki Holly Wells ve Jessica Chapman birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar, tüm vakitlerini birlikte geçiriyorlardı. O gün ailelerine haber vermeden evden çıktılar. Sokakta yürürken başlarına geleceklerden habersizdiler. Ülkeyi sarsan olayda kilit ipucunu yakalayan kişi ise dikkatli bir gazete okuruydu.
3.08.2022 Dünya
Pınar Damar neden öldü, Pınar Damar cinayeti nasıl oldu? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar kimdir?
Pınar Damar neden öldü, Pınar Damar cinayeti nasıl oldu? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar kimdir? Bağcılar'da ağaçlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Damar'ın ölümüyle ilişkili gözaltına alınan Metin A. cinayeti itiraf etti. Metin A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Pınar Damar'ın babası Mustafa Damar ise, "Hiçbir sorunu yoktu. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi. Eniştesi Serdar Taşdemir ise dün gözaltına alınan Metin A. ile birlikte Pınar'ı aradıklarını söyledi. Peki, Pınar Damar kimdir, neden öldü? Pınar Damar cinayeti nasıl oldu?
21.07.2022 Yaşam
Günlerdir aranıyordu, sulama kanalında cansız bedeni bulundu
Günlerdir aranıyordu, sulama kanalında cansız bedeni bulundu Edirne'de 5 gündür haber alınamayan Hüseyin Adalıoğlu'nun (47), İpsala'daki sulama kanalında cansız bedeni bulundu.
14.07.2022 Yaşam
İtalya'da düşen helikopterle ilgili dikkat çeken detaylar! 'Kara kutu yoktu'
İtalya'da düşen helikopterle ilgili dikkat çeken detaylar! 'Kara kutu yoktu' İçinde 4'ü Türk toplam 7 kişinin bulunduğu ve İtalya'nın Lucca kentinden kalktıktan sonra Cusna Dağı bölgesinde düşen helikopterle ilgili sır perdesini aralama çalışmaları sürüyor. İtalyan medyasının manşetten verdiği haberlerde dikkat çeken detaylar yer aldı. Soruşturma kapsamında pilotun hasta olup olmadığı, helikopterle ilgili teknik sorunlar olup olmadığı ve hava koşullarının düşüşe bir etkisi olup olmadığı gibi detaylar araştırılıyor. Öte yandan La Nazione gazetesinin "Helikopterde kara kutu yoktu" başlığıyla verdiği haberde, Alp Dağları Kurtarma Birimi Başkanı'nın bu tip helikopterlerde kara kutu olmadığına vurgu yaptığı ve bu nedenle kazanın neden veya nedenlerini belirlemenin kolay olmayacağı da belirtildi.
13.06.2022 Dünya
Cinsel istismarda bulunup öldürülen sevgililerin cesetlerine ulaşıldı
Cinsel istismarda bulunup öldürülen sevgililerin cesetlerine ulaşıldı Kırşehir'de sevgilisi Şeyma Demir (18) ile birlikte öldürülüp Kızılırmak Nehri'ne atılan Hasan Aydoğan'ın (21), 77 gün sonra cesedine ulaşıldı.
9.06.2022 Yaşam
Köyde korkunç olay! Parçalanmış erkek cesedi bulundu
Köyde korkunç olay! Parçalanmış erkek cesedi bulundu Nevşehir'de boş arazide parçalanmış erkek cesedi bulunurken, polis soruşturma başlattı. Yapılan ilk incelemede ceset parçalarının gömüldüğü belirlendi.
7.05.2022 Yaşam
Adana'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu
Adana'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu Adana’da, Yüreğir Hidroelektrik Santrali'nden (HES) geçen sulama kanalında, erkek cesedi bulundu. Santral setine çıkarılan cansız beden, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
6.05.2022 Yaşam
Bucha'da cansız bedenlerin bulunduğu tırın önünde acı bekleyiş
Bucha'da cansız bedenlerin bulunduğu tırın önünde acı bekleyiş Ukrayna’nın Bucha kentinde hayatını kaybeden sivillerin yakınları, kimlik tespiti için hastane bahçesinde bulunan soğuk hava depolu tırların önünde bekliyor.
22.04.2022 Dünya
İçi su dolu buzdolabının içinde 3 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu!
İçi su dolu buzdolabının içinde 3 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu! Samsun'da büyükbaş hayvanların su içmesi için kullanılan eski buzdolabının içine düşen 3 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.
12.04.2022 Yaşam
Bucha sokaklarında onlarca sivilin cansız bedeni defnedilmeyi bekliyor
Bucha sokaklarında onlarca sivilin cansız bedeni defnedilmeyi bekliyor Ukrayna’nın Bucha kentinde Rus ordusunun çekilmesinin ardından Ukrayna güçleri tarafından evlerden toplanan onlarca cansız beden defnedilmeyi bekliyor.
8.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cansız Beden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cansız beden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.