Canlı Müzik

Canlı Müzik

Son dakika canlı müzik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canlı müzik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canlı müzik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Müzik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı müzik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.464 canlı müzik haberi bulunmuştur. Tüm canlı müzik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Termometreler 45 dereceyi gösterirken onlar sobayla ısınıyor
Termometreler 45 dereceyi gösterirken onlar sobayla ısınıyor Hava sıcaklığının 45-50 derecenin üstüne çıktığı Gaziantep'te, sıcaklığın eksi 15 derece olduğu Kaleoğlu Mağarası yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Dışarıda aşırı sıcağa rağmen kafe olarak işletilen mağaraya giren müşteriler ısınmak için elektrikli soba kullanıyor.
23.07.2023 Yaşam
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi Muğla Valiliği'ne bağlı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Temmuz 2021'de başlayan ve saat 00.00'a kadar yapılabilen müzik yasağının kaldırılmasının ardından Bodrum ilçesindeki eğlence mekanlarında turistler saat 04.00'e kadar eğlendi.
23.06.2023 Gündem
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım Sinem Ünsal, Hande Doğandemir ve Hazal Türesan önceki akşam Beşiktaş’ta bir mekânda canlı müzik dinledi. Geçtiğimiz aylarda 100 bin lira dolandırıldığını söyleyen Hazal Türesan, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
14.05.2023 Magazin
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
'İstek şarkı' kavgasında müşterinin kafasında sandalye kırdılar
'İstek şarkı' kavgasında müşterinin kafasında sandalye kırdılar Mersin’in Tarsus ilçesinde restoranda müzisyenden istek şarkısı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıp, meydan dayağı attılar.
18.10.2022 Yaşam
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
'Karbon sıfır hedefi için ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz'
'Karbon sıfır hedefi için ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz' Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kayseri’yi ziyaret eden Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, “İklim değişikliğinin ekonomiler ve çevre üzerindeki negatif etkilerinin farkındayız. Sıcak hava dalgaları, yangınlar, kuraklıklara şahit oluyoruz. Avrupa Birliği ve Türkiye, Paris İklim Anlaşmasını imzaladılar. Bu yüzyılın ortası itibariyle karbon sıfır olmayı hedefliyorlar. Bu hedeflere ulaşmak için metro, tramvay gibi toplum ulaşım araçlarını daha fazla kullanmalı, ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz” dedi. Kentsel ulaşımın enerji tüketimine ve emisyona katkıda bulunan en önemli faktörlerden olduğunu belirten Büyükelçi Meyer-Landrut, “Avrupa’da karbon emisyonlarının yaklaşık yüzde 25’inin kentsel ulaşım kaynaklı olduğunu görüyoruz. Bu nedenle Avrupa Hareketlilik Haftası’nda ulaşım alışkanlıklarımızı değiştirmenin önemini, daha fazla yürümeyi, daha fazla toplu taşıma ve bisiklet kullanmayı vurguluyoruz” diye konuştu.
20.09.2022 Reklam
Bayramda eğlence tavan yaptı
Bayramda eğlence tavan yaptı 9 Günlük bayram tatili fırsat bilen yerli ve yabancı turistler plaj ve su parklarını doldururken geceleri de eğlence mekanlarını doldurdu.
12.07.2022 Yaşam
Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı Genelge yayımladı!
Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? İçişleri Bakanlığı Genelge yayımladı! İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı! Yayınlanan genelgeye göre, müzik yayın saatlerini yeniden belirlendi. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre, Pandemi sürecinde saat 24.00’te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati uzatıldı. Peki, Müzik yayını uzatıldı mı? Müzik yasağı kaldırıldı mı? Müzik yasağı kalktı mı? Müzik yayın saatleri kaç oldu? İşte müzik yayını genelgesinin detayları!
10.05.2022 Gündem
Müzik yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu: Uzatıldı
Müzik yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık duyurdu: Uzatıldı İçişleri Bakanlığı'nca, pandemi sürecinde saat 24.00'te sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saatinin yaklaşan yaz mevsimi ve beraberindeki turizm hareketliliğine bağlı olarak uzatılmasına dair taleplerin Sağlık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, İçişleri ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarınca birlikte değerlendirildiği ve müzik yayın saatinin gece 01.00'e kadar uzatıldığı açıklandı.
11.05.2022 Gündem
Yasak geldi! O ilimizde flaş karar, saat 24:00'den sonra...
Yasak geldi! O ilimizde flaş karar, saat 24:00'den sonra... Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Covıd-19’un yeni varyantı olan Omicron’un yayılmasını önlemek amacıyla nikah ve düğün merasimlerine gece yarısından sonra müzik yasağı getirildi.
13.01.2022 Gündem
Yasak geldi! O ilimizde flaş karar, saat 24:00'den sonra artık...
Yasak geldi! O ilimizde flaş karar, saat 24:00'den sonra artık... O ilimizde flaş yasak kararı. Resmen açıklandı. Hepsini kapsıyor. Eskişehir Valiliği, koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle yeni önlemler aldı. En çok vaka artışı üçüncü il olan kentte saat 24.00’ten sonra konaklama tesisleri ve yeme ­içme yerlerinde müzik yayınları ile nikah ve düğünlerde canlı müzik yapılması yasaklandı.
7.01.2022 Gündem
Eskişehir’de müzik yayınları 24.00’a kadar sürecek
Eskişehir’de müzik yayınları 24.00’a kadar sürecek Eskişehir Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından korona virüsle mücadele kapsamında; konaklama tesisleri, yeme-içme mekânları, nikâh ve düğün merasimlerinde canlı müzik de dâhil olmak üzere müzik yayınının saat 24.00’a kadar yapılmasına karar verildi.
7.01.2022 Gündem
Canlı müzik yayını yasak mı? Eğlence yerlerine düzenleme! Artık yasak!
Canlı müzik yayını yasak mı? Eğlence yerlerine düzenleme! Artık yasak! Eğlence merkezlerine yeni düzenleme! Yürürlüğe girdi. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikte canlı müzik yayını kısıtlandı! Gürültü yönetmeliğindeki değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Eğlence merkezlerinde 24.00'ten sonra canlı müzik yayını ile ilgili karar yürürlüğe girdi. Peki, Canlı müzik yayını yasak mı? Eğlence yerlerine düzenlemenin kapsamı ne? İşte Eğlence merkezlerine ilişkin düzenleme!
7.01.2022 Gündem
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek
Türkiye'de yılbaşı kutlamaları başladı! 16 gün boyunca sürecek Muğla'nın Bodrum ilçesi yeni yılı 16 gün sürecek yılbaşı partisiyle kutlayacak. Bugün başlayacak kutlamalar öncesinde ilçede tüm hazırlıklar tamamlandı. Meydan ve sokakların süslenmesinin yanı sıra otel ve restoranlar yılbaşına özel 'gala yemekli' eğlence programları hazırladı. Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Yiğit Girgin, "Şu an da yılbaşı programlarını soran birçok müşterimiz mevcut. Yılbaşı yaklaştıkça talebin artacağı ve kalabalıklaşacağını bekliyoruz" dedi.
19.12.2021 Yaşam
Kabine toplantısı ne zaman? Kısıtlamalar geri gelecek mi?
Kabine toplantısı ne zaman? Kısıtlamalar geri gelecek mi? Koronavirüs salgınının büyük oranda kontrol altına alınması ve aşılama çalışmalarına hız verilmesiyle birlikte kısıtlamasız ilk bayram devam ediyor. Milyonlar bayramı fırsat bilerek sahillere akın etti. Delta varyantı uyarılarına rağman maske kuralının büyük oranda terk edilmesi endişeleri beraberinde getiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ba bayram tatili açıklamasında tatilde kurallara uyulmasının büyük önem taşıdığını vurgulamıştı. Uzmanlar da uyarılarına devam ediyor. Pek çok kişi de kısıtlamaları geri gelip gelmeyeceğini merak ederken Kabine toplantısının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kısıtlamalar geri gelecek mi? İşte detaylar...
21.07.2021 Gündem
Konserler olacak mı, konser yasağı kalktı mı? Konserler ne zaman başlayacak?
Konserler olacak mı, konser yasağı kalktı mı? Konserler ne zaman başlayacak? Kademeli normalleşme sürecinin 3. aşaması başladı. İçişleri Bakanlığı 27 Haziran'da yayımladığı genelgeyle kademeli normalleşme sürecinin üçüncü etabında kalkan ve devam edecek kısıtlamalara yönelik alınan kararları kamuoyu ile açıklandı. Peki, Konserler yasak mı? Konser yasağı bitti mi?
1.07.2021 Gündem
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı?
Pazar yasağı kalktı mı? Hafta sonu yasakları bitti mi? Saat kısıtlaması kalktı mı? Koronavirüsle mücadelede yeni dönem resmen başladı. Türkiye normale döndü. Uzun süredir kısıtlamalar, yasaklar ve kapanmalarla geçen salgın sürecinden sonra normalleşme Türkiye'de başladı. Aşılama süreci virüs ile mücadelede etkili oldu. Toplumun büyük bir kesimin aşılanması da vaka sayılarının kontrol altına alınmasında önemli rol oynadı. Sosyal hayata yeniden dönen Türkiye, kademeli normalleşmenin üçüncü etabı olarak duyurulan bu süreçte virüs öncesi günlerine geri dönecek. Pek çok kişi de 1 Temmuz itibariyle alınan kararları araştırıyor. Peki, Pazar yasağı kalktı mı? Saat kısıtlaması kalktı mı? Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? İşte detaylar...
1.07.2021 Gündem
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? Sokağa çıkma yasaklarının biteceği tarih merakla bekleniyordu. 21 Haziran tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı’nın ardından beklenen haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi, detaylar da İçişleri bakanlığı tarafından paylaşıldı. Yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yasağı, kamuda normal mesai düzeni, toplu taşıma yaş sınırı gibi merak edilen pek çok konu başlığı yer alıyor. Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 1 Temmuz sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu?
30.06.2021 Gündem
Ankara'da normalleşme kararları belli oldu
Ankara'da normalleşme kararları belli oldu Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 1 Temmuz 2021 itibarıyla uygulanacak kademeli normalleşme sürecine ilişkin kararları belirledi.
29.06.2021 Gündem
Konserler ne zaman başlayacak 2021, 1 Temmuz’da konserler açılacak mı?
Konserler ne zaman başlayacak 2021, 1 Temmuz’da konserler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı, 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı. Genelgeye göre, Covid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren tüm iş yerleri ile sinemalar 1 Temmuz'dan itibaren tekrar açılacak. Peki, konserler ne zaman başlayacak 2021, 1 Temmuz’da konserler açılacak mı?
28.06.2021 Gündem
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı?
1 Temmuz genelgesi yayımlandı! 1 Temmuz'da yasaklar kalktı mı? İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak Kademeli Normalleşme Tedbirleri'ne ilişkin genelgesini yayımladı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda sokağa çıkma ve şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanmayacak. Peki, 1 Temmuz'da tüm yasaklar kalktı mı? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 1 Temmuz normalleşme genelgesi!
28.06.2021 Gündem
Bakanlık 81 ile gönderdi! İşte 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme genelgesi
Bakanlık 81 ile gönderdi! İşte 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşme genelgesi İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı.
27.06.2021 Gündem
Müzikle ilgili sınırlama 24.00'e çekildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Müzikle ilgili sınırlama 24.00'e çekildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni kararları açıkladı; "Müzikle ilgili sınırlamayı 24.00'e çekiyoruz." dedi.
21.06.2021 Gündem
Bodrum'da tedbirleri ihlal eden otel kapatıldı
Bodrum'da tedbirleri ihlal eden otel kapatıldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde koronavirüs tedbirleri ihlal edilerek eğlence düzenlenen otel için kapatma cezası verildi.
22.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Müzik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı müzik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.