Canavar

Canavar

Son dakika canavar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canavar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canavar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canavar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canavar gelişmeleri de dahil olmak üzere 725 canavar haberi bulunmuştur. Tüm canavar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Kur Korumalı Mevduat'tan çıkış sürüyor
Kur Korumalı Mevduat'tan çıkış sürüyor Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürüyor. Kur Korumalı Mevduat'ta tedrici düşüş süreci devam ediyor. Uzun süredir Kur Korumalı Mevduat'a ilgi olmazken bu hafta da 82.9 milyar liralık çıkış yaşandı.
16.11.2023 Finans
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm'
Hamile eşini öldüren kocadan kan donduran ifade! 'Canavar gibi gördüm' Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, 5 aylık hamile Fidda Uzun'u (24) tüfeğinin kazara ateş alması sonucu vurduğunu iddia eden Ahmet Uzun (24) jandarmadaki sorgusunda, "Bize büyü yapılmıştı. Olay gecesi uyurken, yanımda yatan eşimi canavar gibi gördüm ve beni öldüreceği düşüncesiyle ateş ederek öldürdüm" dedi.
16.11.2023 Yaşam
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay
Kalbini 12 santim sağa kaydırdı! Doktorları bile şaşkına çeviren olay İstanbul'da yaşayan Burak Aktaş (21), Ağustos ayında halsizlik ve nefes darlığı şikayeti ile doktora gitti. Sol göğüs boşluğunda portakal büyüklüğünde bir kitle tespit edildi. İki seans kemoterapi gördü ama tedaviye rağmen tümör 2 ay içinde 8-10 kat büyüyerek karpuz boyutuna ulaştı. Kalbini göğüs boşluğunda 12 santimetre sağa iten, sol akciğerini neredeyse tamamen ezen dev tümör, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi ve Kalp Damar Cerrahisi ekiplerinin beraber katıldığı büyük bir operasyonla başarıyla çıkarıldı. Bu kadar hızlı büyüyen kitle karşısında doktorları da şaşırdı.
5.11.2023 Yaşam
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu Müslümanlıkla ilgili değil insanlıkla ilgili bir meseledir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu Müslümanlıkla ilgili değil insanlıkla ilgili bir meseledir İstanbul Üniversitesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'nin varlığı, Türkiye'nin güçlü bir şekilde sözünü ifade etmesi, Türkiye'nin ortaya koyduğu diplomatik çabalarıyla ümit ediyoruz ki Ortadoğu'da bugün yaşadığımız insanlık sorunu da geride kalacaktır. Meselenin iki tarafı, siyasi meseleyi bir tarafa bırakarak önce acilen şimdi Gazze'de insani ateşkesin sağlanması ve bu anlamda da başta tıbbi malzemeler olmak üzere gerekli desteğin Gazze halkına gönderilmesi şarttır. Bu Müslümanlıkla ilgili bir mesele de değildir. Bu insanlıkla ilgili bir meseledir. Eğer bu insanlık vazifesini 8 milyara yakın insanoğlu yerine getiremezse vay gelsin insanoğlunun başına" dedi.
30.10.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı Antalya’da yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi. Şahsın olay yerine avukatını çağırması ve çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.
26.10.2023 Yaşam
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat...
İngiliz kraliyet ailesinde Meghan Markle korkusu! İlgisiz baba, canavar üvey anne, kıymetli evlat... İngiliz kraliyet ailesinde yaşananlar tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kral Charles'ın küçük oğlu Harry yazdığı kitapla kraliyet ailesini derinden sarsmıştı. Saray koridorlarında yankılanan ve sessizce de olsa dillendirilmeye başlanan yeni iddialara göre Meghan Markle’ın aklında kocası Harry’nin adımlarını takip edip bir anı kitabı yazma fikri var...
26.10.2023 Dünya
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor...
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor... Yalı Çapkını 42 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Zerrin'in Korhanlar yalısına geri döndüğü görüldü. Nükhet'in içinden canavar çıktığı sahneler seyirciyi şoka sokarken, Sultan ve Ferit ilişkisini önceden bilen İfakat herkesi şaşırttı.
20.10.2023 Televizyon
'Çöp Canavarı' mahallenin kabusu oldu: Dışarı çıkmaya korkuyoruz
'Çöp Canavarı' mahallenin kabusu oldu: Dışarı çıkmaya korkuyoruz Bayburt'un Şingah mahallesinde vatandaşların 'Çöp Canavarı' ismini koyduğu kimliği belirsiz şahıs mahallelinin kabusu oldu. Ne yapacaklarını şaşıran mahalleli gece saatlerinde dışarı çıkmaya korkuyor.
6.07.2023 Yaşam
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir Mısır'da denize giren Rus turiste saldırıp ölümüne neden olan kaplan köpek balığının davranışını ‘olağan dışı’ olarak yorumlayan Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, “Görüntüleri izlediğim zaman o köpek balığının sanki ilk vakası değil gibi geldi bana. Daha önce de bu tür durumları yaşamış bir balığa benzettim” görüşünü dile getirdi.
14.06.2023 Dünya
Kocasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı! 'Başka biri ile ilişkim olduğunu kabul ediyorum'
Kocasını öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı! 'Başka biri ile ilişkim olduğunu kabul ediyorum' Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde önce intihar ettiği düşünülen, sonra ölümü şüpheli bulunan Gökhan Altay'ı (26) öldürdüğünü itiraf eden eşi Esra Altay (24), ilk duruşmada ifadesini değiştirdi. Başka biri ile ilişkisi olduğunu kabul etti. Daha önce annesinin baskı ve tehdidi nedeniyle suçu kabul ettiğini belirten Esra Altay'ın sözlerine tepki gösteren baba Kahraman D. (47), "Esra'ya yardım etmedim. Onu da evlatlıktan reddediyorum. Evlat değil; canavar yetiştirmişim. Gökhan, benim için evladımdan üstündü. Bir şeyini görsem; evimde durdurmazdım" dedi.
6.06.2023 Yaşam
23 Nisan töreni başladığında ilk olarak ne yapılmış?
23 Nisan töreni başladığında ilk olarak ne yapılmış? Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na günler kala vatandaşlar, "23 Nisan töreni başladığında ilk olarak ne yapılmış" sorusuna yanıt aramaya başladı.
12.04.2023 Gündem
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları...
Eski güzellik kraliçesinin vahşice öldürülmesi bir kıtayı sarstı! İşte Avustralya'yı dehşete düşüren olayın detayları... Ülkesinde düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olmuş halkın sevgisi ve sempatisini kazanmıştı ancak daha sonra başına gelenler tüm ülkeyi dehşete düşürmüştü. Avustralyalı Anita Cobby'nin hayat hikayesi, 1986 yılında yaşanan korkunç cinayetiyle birlikte gündeme geldi. Ancak, Anita'nın hayatı sadece ölümüyle sınırlı değildi. Anita, genç yaşta hayat dolu ve enerjik bir kadındı. İnsanlarla iletişimi kuvvetliydi ve her zaman pozitif bir enerji yayardı. Genç kızın korkunç sonu ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı ve hiçbir şey eskisi gibi devam etmedi.
11.04.2023 Dünya
Yunanistan terör yuvası Lavrion'u kapatıyor
Yunanistan terör yuvası Lavrion'u kapatıyor Ege Denizi'nde 15 Haziran-15 Eylül arasını kapsayan 'resmi olmayan' anlaşmanın Türkiye tarafından doğrulandığını aktaran Kathimerini, Atina yakınlarındaki kampın kapatılmasının ise Ankara'yı memnun edeceğini yazdı. Ethnos gazetesinde ise, gözden kaçmayacak bir başyazı yayımlandı.
8.04.2023 Dünya
NASA yeni keşfi dünyaya duyurdu: Görünmez canavar
NASA yeni keşfi dünyaya duyurdu: Görünmez canavar ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), galaksiler arası uzayda çok hızlı bir şekilde hareket eden yeni bir kara delik keşfedildiğini duyurdu. “Görünmez bir canavar” olarak nitelendirilen kara deliğin 20 milyon güneş ağırlığında olduğu vurgulandı.
8.04.2023 Dünya
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık'
Mehmet Turgut ile Ada Sanlıman boşanıyor mu? 'Dünyamdan çık git artık' Fotoğrafçı Mehmet Turgut ile söz yazarı ve caz yorumcusu Ada Sanlıman 5 yıllık ilişkilerini 6 ay önce evlilikle taçlandırmıştı.İddiaya göre çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor.
8.03.2023 Magazin
Prof. Dr. Şen: İstanbul'da nüfus azaltılmalı, afet koordinasyonu yapay zekayla yapılmalı
Prof. Dr. Şen: İstanbul'da nüfus azaltılmalı, afet koordinasyonu yapay zekayla yapılmalı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şamil Şen, olası İstanbul depremine hazırlık için, nüfus azaltma planının gündeme alınması ve afet koordinasyonunun yapay zeka ile yapılması gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Şen, "İstanbul'u yeterince büyüttük boş yer kalmadı. Deprem sonrası çadır kuracak yerimiz bile kalmadı. İstanbul'da bir an önce nüfus azaltma planını gündeme almalıyız. Afet koordinasyonunu yapay zekayla yapabiliriz. Deprem fay kuşaklarını, deprem olacak fayların aktivitesini, akustik sistemleri inceleyip, bunlardan modeller oluşturup, bu verileri yapay zeka sistemleriyle makinaya öğretip, daha sonra bu verilerden yararlanabiliriz" dedi.
7.03.2023 Gündem
İnternetten yasa dışı 'Gila monster' satışı
İnternetten yasa dışı 'Gila monster' satışı Dünyanın en zehirli kertenkele türleri arasında gösterilen ‘Gila monster'in (canavar), Türkiye'de internet ortamında 11 bin 500 liraya kadar fiyatla satışa çıkarıldığı belirlendi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkilileri, satışın tespiti halinde, hayvan başına 26 bin 390 lira ceza uyguladıklarını belirtti.
21.01.2023 Gündem
F-16 pilotları dehşete düştü! Havada tur atan hayalet uçağın yanına gidince gördüler
F-16 pilotları dehşete düştü! Havada tur atan hayalet uçağın yanına gidince gördüler Uçak havada kendi kendine tur atıyor ve içindeki 121 yolcu ve pilotlar da hiçbir tepki vermiyordu. Saatlerce havada kalan uçağı bulan F-16 pilotları, yanına yaklaştığında şaşkına döndü. Bir kişi el sallıyordu. Sonradan ölse de nasıl 3 saat hayatta kaldığı kaza araştırmacılarını bile zorladı...
20.01.2023 Dünya
Ünlü oyuncu, çocukken tacize uğramış: O canavar hayatımı mahvetti
Ünlü oyuncu, çocukken tacize uğramış: O canavar hayatımı mahvetti Çocukken tacize uğrayan ünlü oyuncu sözleriyle yürek burktu. Madeline West, çocukken uğradığı bir taciz olayını, aradan geçen zamanın ardından itiraf etti. West, "O canavar benim hayatımı mahvetti... Evet, hayatta kaldım ama şimdi kurban olmaktan dolayı mutluyum. Adalet mutlaka yerini bulacak. Bu asla ve asla sizin hatanız olmayacak ve asla suçlanmayacaksınız. Şimdi ben adaleti arıyorum... " dedi.
17.01.2023 Magazin
Cinsel saldırıda bulundu, bıçaklayıp cesedini yaktı! Caniye müebbet hapis
Cinsel saldırıda bulundu, bıçaklayıp cesedini yaktı! Caniye müebbet hapis İzmir’in Buca ilçesinde 12 Temmuz 2016 tarihinde bıçaklanarak öldürülen ve cesedi baza içerisinde yanmış halde bulunan Sibel Çelik’in (24) ölümüyle alakalı kırmızı bültenle aranan şüpheli Halil Yılmaz, 6 yıllık sürecin ardından kaçtığı Almanya’dan Türkiye’ye getirilip yargılandığı davada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
16.01.2023 Yaşam
Kar fırtınası ABD'ye cehennemi yaşatıyor! İnsanlar kar altında ölüyor şehirlerde yağmalar başladı
Kar fırtınası ABD'ye cehennemi yaşatıyor! İnsanlar kar altında ölüyor şehirlerde yağmalar başladı Kar fırtınası ABD'de etkisini sürdürüyor. Ülkenin kuzeyinde birçok şehri savaş alanına dönüştüren kar fırtınasında hayatını kaybedenlerin sayısı 63'e çıktı. Arama kurtarma ekipleri kar altındaki insanları kurtarmakta büyük güçlükler çekerken, 22 yaşında aracında donarak ölen genç kadının son görüntüleri günün en çok konuşulan konusu oldu...
28.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Canavar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canavar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.