Camdaki Kız Sedat

Camdaki Kız Sedat

Son dakika camdaki kız sedat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan camdaki kız sedat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını camdaki kız sedat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camdaki Kız Sedat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camdaki kız sedat gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 camdaki kız sedat haberi bulunmuştur. Tüm camdaki kız sedat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nalan'ın boşanma kararı sonrası dağıttı! Camdaki Kız Sedat'a bir de gerçek baba şoku!
Nalan'ın boşanma kararı sonrası dağıttı! Camdaki Kız Sedat'a bir de gerçek baba şoku! Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Sedat'ın gerçek babasını öğrenince şaşıracaksınız. Dizinin son bölümünde intiharın eşiğine gelen Sedat, sonunda yüzüğü çıkarıp Nalan'a teslim etti. Hayri'nin "Benim senden başka işim yok ki" diyerek aşkını ilan ettiği Camdaki Kız dizisinin 71. bölüm fragmanında Muzo'dan gerçek bir tehdit geldi.
16.03.2023 Televizyon
'Camdaki Kız'da Nalan'a gizemli not! Ne yaptığını biliyorum
'Camdaki Kız'da Nalan'a gizemli not! Ne yaptığını biliyorum Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ 16 Haziran akşamı yayınlanan 47’nci bölümüyle sezon finali yapmıştı. Üçüncü sezonuyla ekranlara dönen dizi, 15 Eylül'de 48’inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonun ilk bölümünde; Alp’i döven Sedat’ın içeri girmesi dikkat çekerken; Nalan’a bırakılan gizemli not gündem oldu. Peki 'Camdaki Kız'ın yeni sezonunda neler yaşandı?
16.09.2022 Magazin
'Camdaki Kız'da Sedat, büyük sırrı öğrendi!
'Camdaki Kız'da Sedat, büyük sırrı öğrendi! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 42’nci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin bu bölümü Kantar Medya’nın verilerine göre AB kategorisinde 6,61 reyting ve yüzde 19,05 izlenme payı ile, 20+ABC1 kategorisinde ise 6,93 reyting ve yüzde 17,76 izlenme payı alarak günün en çok izlenen yapımı oldu.
13.05.2022 Televizyon
'Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Nalan, Sedat’ı yakaladı: 'Beni Cana'yla yalnız bırak, eve git'
'Camdaki Kız'a damga vuran sahne! Nalan, Sedat’ı yakaladı: 'Beni Cana'yla yalnız bırak, eve git' Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı 'Camdaki Kız', 17 Şubat Perşembe akşamı 31'inci bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Feride'nin Cana'ya kumpas kurarak bodruma kapatması çarpıcı gelişmeler arasında yer aldı. Sedat ve Cana ilişkisine daha fazla sessiz kalmak isteyemeyen Adil'in atacağı adım heyecan uyandırırken, dizinin final anında Nalan'ın Sedat'ın yasak aşkı ile yüzleşmesi damga vurdu.
18.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan'dan sevindiren haber! Sedat'ı durdurmak için kullandı...
Camdaki Kız'da Nalan'dan sevindiren haber! Sedat'ı durdurmak için kullandı... Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisi, 3 Şubat Perşembe akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. İnşaatta yaşanan kazanın ardından Sedat'ın tutuksuz yargılanması için kolları sıvayan Rafet Koroğlu, evladı için mücadele ederken; hamile olduğunu öğrenen Nalan ,bu durumu kocasını durdurmak için kullandı. İşte 'Camdaki Kız' son bölümde yaşananlar...
4.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'da bebek sevinci! Gerçek ortaya çıktı, 'İşte Sedat'ın aradığı mucize'
Camdaki Kız'da bebek sevinci! Gerçek ortaya çıktı, 'İşte Sedat'ın aradığı mucize' Gülseren Budaycıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisi, 3 Şubat Perşembe akşamı 29'uncu bölümüyle ekranlara geldi. İnşaatta yaşanan kazanın ardından Sedat'ın tutuksuz yargılanması için kolları sıvayan Rafet Koroğlu, evladı için mücadele ederken; hamile olduğunu öğrenen Nalan ,bu durumu kocasını durdurmak için kullandı. İşte 'Camdaki Kız' son bölümde yaşananlar...
3.02.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Nalan büyük sırrı öğrendi! Sosyal medyada gündem oldu....
Camdaki Kız'da Nalan büyük sırrı öğrendi! Sosyal medyada gündem oldu.... Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 20 Ocak Perşembe akşamı 27’nci bölümüyle ekranlara geldi. Sedat ve Meliha’nın büyük sırrını öğrenen ve hayal kırıklığı ile kocasından uzaklaşan Nalan, yaşadıklarını sorgularken; olaya tüm aile dahil oldu. Bu sırada yasak aşkı nedeniyle büyük hata yapan Cana ise kaybettiklerinden sorumlu tuttuğu Sedat’a adeta gözdağı verdi. Cana’nın, konağı basması sosyal medyada gündem oldu.
21.01.2022 Magazin
Camdaki Kız'da Sedat ve Melisa'nın sırrı açığa çıktı! 'Artık anlamışsındır Nalan'
Camdaki Kız'da Sedat ve Melisa'nın sırrı açığa çıktı! 'Artık anlamışsındır Nalan' Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 30 Aralık Perşembe akşamı 26’ncı bölümüyle ekranlara geldi. Muzo ve Selen’in söylediği yalanların ortaya çıktığı bölümde; Rafet, Melisa meselesine el atarken; Cavit ve Sedat’ın arasında bir şeyler döndüğünü anlayan Nalan, izlediği video ile şoke oldu. Nalan’ın yüzüne tokat gibi çarpan gerçeklere sosyal medyadan yorum yağdı.
31.12.2021 Magazin
Camdaki Kız'da Alp’ten flaş hamle! ‘İşte şimdi yandın Sedat’
Camdaki Kız'da Alp’ten flaş hamle! ‘İşte şimdi yandın Sedat’ ‘Camdaki Kız’da Sedat ve Cana’nın Alp’i ikna etme çabaları sürerken, korkuları gündem oldu.
15.10.2021 Magazin
Camdaki Kız'daki o sahne olay oldu! Yakalandı...
Camdaki Kız'daki o sahne olay oldu! Yakalandı... Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız, 11. bölümü ile ekrana geldi. İzleyiciden yine tam not alan dizi reytinglerde AB kategorisinde 8.23 reyting, 24.57 izlenme payı ile zirvede yer aldı. Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı...
17.09.2021 Televizyon
Camdaki Kız'ın Sedat'ı sevgilisiyle el ele!
Camdaki Kız'ın Sedat'ı sevgilisiyle el ele! Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Camdaki Kız'da Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu önceki akşam sevgilisi Merve Dinçkol ile Arnavutkö'yde görüntülendi.
11.08.2023 Magazin
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması!
Sibel Can'dan 'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali açıklaması! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
16.06.2023 Televizyon
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede!
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız finalde de zirvede! Camdaki Kız final bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi Dün akşam yayınlanan 82’nci ve final bölümü yine perşembe akşamına damgasını vurdu.
16.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü!
Camdaki Kız'da Nalan ve Sedat'ın mutlu günü! Kanal D'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Camdaki Kız, son bölümüyle seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 82. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız'ın final bölümünde neler oldu?
16.06.2023 Magazin
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor!
Camdaki kız finali değiştirildi! Kitapta mutlu son yok ama Nalan ve Sedat tekrar evleniyor! Camdaki Kız final bölümü fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan ve Sedat tekrar evleniyor. Camdaki Kız kitabında olmayan bu mutlu sonlu finalde ikilinin bir de bebekleri oluyor.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor?
Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı? Nasıl bitiyor? Camdaki Kız neden final yapıyor? Camdaki Kız dizisi bu akşam final yapıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi 3 yıl süren ekran macerasına nokta koyuyor. Nalan, Sedat, Hayri gibi karakterlerin hayatlarını anlatan dizi Kanal D'nin fenomen dizisi olmuştu. Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi yıldızların yer aldığı Camdaki Kız 82 bölüm sürdü. Peki uyarlama olan Camdaki Kız finali kitaptakiyle aynı mı bitti? İşte Camdaki Kız final bölümüne ait detaylar...
15.06.2023 Televizyon
'Camdaki Kız' final yapıyor!  'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu'
'Camdaki Kız' final yapıyor! 'Bir tarafım hüzünlü bir tarafım gururlu' Üç sezondur reyting rekorları kıran, Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; bu akşam saat 20.00'de final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Alya (Laz Kızı), Tamer Levent (Rafet) ve Merve Polat (Billur) büyük finalle ilgili duygularını anlattı.
15.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu?
Camdaki Kız son bölümde yer yerinden oynadı! Laz Kızı, Hayri'yi öldürdü! Camdaki Kız 81. Bölümde neler oldu? Ekranların vazgeçilmez dizisi olan Camdaki Kız, 8 Haziran Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Göz kırpmaya bile vakit bırakmayan Camdaki Kız'ın 81. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 81. bölümde neler oldu?
9.06.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 80’inci bölümüyle Total kategoride 6,41 reyting, 17,17 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,31 reyting ve 19 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,22 reyting ve 18,61 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
2.06.2023 Televizyon
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı gözden çıkardı! Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, dün akşam yine seyirciyi ekrana kilitledi. Hayri'nin Laz Kızı için Nalan'ı bırakmak istemesi bölüme damga vurdu. Peki, Camdaki Kız 80. bölümde neler oldu? İşte detaylar...
2.06.2023 Magazin
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin'
Camdaki Kız'da 'Laz Kızı', Hayri ile tanıştı! 'Ya elimi tutacaksın ya da aklından sileceksin' Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 78'inci bölüm özeti ve 79'uncu bölüm fragmanı...
12.05.2023 Magazin
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler!
Camdaki Kız oyuncuları 'Gülcihan' karakterine böyle veda ettiler! Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız'ın dün akşam yayınlanan bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Usta oyuncu Devrim Yakut'un hayat verdiği Gülcihan, rolü gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Dizinin oyuncuları, Devrim Yakut'a sosyal medyadan yaptıkları duygusal paylaşımlarla veda etti.
5.05.2023 Magazin
Camdaki Kız yine zirvede!
Camdaki Kız yine zirvede! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 77’nci bölümüyle Total kategoride 5,26 reyting, 13,55 izlenme payı, Ab kategorisinde 5,30 reyting ve 15,37 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,44 reyting ve 15,62 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
5.05.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Camdaki Kız Sedat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camdaki kız sedat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.