Çalıntı Araç

Çalıntı Araç

Son dakika çalıntı araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalıntı araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalıntı araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalıntı Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalıntı araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 çalıntı araç haberi bulunmuştur. Tüm çalıntı araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı Adana’da bin 664 polis ile gerçekleştirilen “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 61 kişi yakalanırken 14 ruhsatsız silah ele geçirildi.
6.04.2024 Adana
Adana’da bir haftada 172 ruhsatsız silah ele geçirildi! Para cezası uygulandı
Adana’da bir haftada 172 ruhsatsız silah ele geçirildi! Para cezası uygulandı Adana’da polise ekipleri son bir haftada 417 aranan şahsı yakaladı. Ekipler, çalışmalar çerçevesinde 129 ruhsatsız tabanca, 38 ruhsatsız tüfek, 5 kurusıkı tabanca ele geçirdi.
1.04.2024 Adana
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu İstanbul'da sabah saatlerinde bazı metrobüs durakları ile üst geçitlerde kalabalık ve uzun kuyruklar oluştu. İşe ve okula gitmek isteyenler dakikalarca metrobüse binebilmek için bekledi. Yoğunluktan şikayet eden Reyhan Özkaya isimli yolcu, "Girişte tabelaya koymuşlar, "Küçükcekmece'ye hoş geldiniz". Bu hoşluğu göstersin bize. Kalabalık değil rezillik artık insanların burnundan getiriyorlar" dedi. Ahmet Hasan ise, "Bu çok büyük bir sıkıntı, çok kalabalık, hem mahalleli rahatsız oluyor." ifadelerini kullandı.
4.10.2023 Yaşam
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
İstanbul'da Barış Boyun suç örgütüne operasyon!
İstanbul'da Barış Boyun suç örgütüne operasyon! İstanbul’da, Barış Boyun’un yönettiği organize suç örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda silah ve bir çalıntı otomobil ele geçirildi.
17.05.2023 Gündem
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah...
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah... İstanbul'da çökertilen Barış Boyun suç örgütü üyelerinin lüks araçların açılır tavanından çıkarak uzun namlulu silahlarla caddelerde dolaştığı tespit edildi. Şüphelilerin korku saçmak için o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştığı belirlendi.
16.04.2023 Gündem
Adana’da 2 bin polisle dron destekli asayiş uygulaması: 61 şüpheli yakalandı
Adana’da 2 bin polisle dron destekli asayiş uygulaması: 61 şüpheli yakalandı Adana’da 2 bin polisin katıldığı, dron ile havadan destek verilen asayiş uygulamasında, çeşitli suçlardan aranan 61 şüpheli yakalanırken, 6 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, silahlara ait çok sayıda mühimmat, çeşitli gramaj ve cinslerde uyuşturucu madde ele geçirildi.
4.02.2023 Gündem
İçişleri düğmeye bastı! 1.707 şahıs yakalandı
İçişleri düğmeye bastı! 1.707 şahıs yakalandı İçişleri Bakanlığı, aranan şahıslar uygulaması sonucunda; 2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 925 şahıs, 5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 279 şahıs, 10 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 85 şahıs, 20 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 46 şahıs, 20 yıl ve üzeri hapis cezası ile aranmakta olan 17 şahıs olmak üzere; 1352’si hükümlü 355’i yakalama emri ile aranmakta olan toplam 1.707 şahıs yakalandığını açıkladı.
8.07.2022 Gündem
Satın aldığı araçla ilgili gerçeği aylar sonra öğrendi!
Satın aldığı araçla ilgili gerçeği aylar sonra öğrendi! Arnavutköy’de bir ekspertiz firmasına gelen araç incelendiğinde gerçek ortaya çıktı. Çalıntı olduğu tespit edilen aracın üzerinden üç şasi numarası çıktı. Polis ekiplerine haber verilmesi üzerine araç yediemin otoparkına götürüldü.
22.05.2022 Yaşam
Çaldıkları aracı değiştirdiler, gerçek ortaya çıkınca herkes şoke oldu!
Çaldıkları aracı değiştirdiler, gerçek ortaya çıkınca herkes şoke oldu! Arnavutköy’de bir ekspertiz firmasına gelen araç incelendiğinde gerçek ortaya çıktı. 7 ay önce satın aldığı aracı başka birisine satmak isteyen bir kişi ekspertize gidince hayatının şokunu yaşadı.
22.05.2022 Gündem
Kağıthane'de zincirleme kaza! İETT otobüs şoförü rahatsızlandı, 6 araca çarptı
Kağıthane'de zincirleme kaza! İETT otobüs şoförü rahatsızlandı, 6 araca çarptı İstanbul Seyrantepe'de şoförünün kalp krizi geçirdiği öne sürülen İETT otobüsü 6 araca çarptı. Zincirleme kaza nedeniyle trafikte yoğunluk oluşurken, otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı.
21.04.2022 Yaşam
Çalıntı araç şüphelileri, 10 kilometre takip edilerek yakalandı
Çalıntı araç şüphelileri, 10 kilometre takip edilerek yakalandı Bursa'da çaldıkları araçla polisten kaçan 2 şüpheli, 10 kilometrelik takibin ardından yakalanıp, tutuklandı.
21.04.2022 Yaşam
Araba alacak herkesi ilgilendiren uyarı!  İkinci elde yakın zamanda fiyatlarda düşüş beklenmiyor...
Araba alacak herkesi ilgilendiren uyarı! İkinci elde yakın zamanda fiyatlarda düşüş beklenmiyor... Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiren uyarı geldi, ikinci el araba alacaklar dikkat! İkinci el araba satışları ilk çeyrekte yüzde 38.9 düşerken, satışların baharla birlikte açılması öngörülüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan iş insanı Alper Karaer, “Döviz kurunda hareketlenmenin durulması ve sıfır araçlardaki tedarik sorunlarının kısa vadede devam etmesi ile ikinci el araçta yakın zamanda bir fiyat düşüşü gerçekleşmeyeceğini öngörüyoruz” dedi.
1.04.2022 Otomobil
Bursa'da 4 yılda 47 hırsızlık yapan çete çökertildi
Bursa'da 4 yılda 47 hırsızlık yapan çete çökertildi Bursa'da, son 4 yılda 47 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen çete üyeleri, yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde çok sayıda çalıntı eşya ve 1 milyon TL değerinde çalıntı araç bulundu. Gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
10.02.2022 Yaşam
56 ilde 308 çalıntı araç! Tek tek tespit edildi, oto hırsızlık ağı çökertildi
56 ilde 308 çalıntı araç! Tek tek tespit edildi, oto hırsızlık ağı çökertildi Ağır hasarlı veya pert olmuş araçların motor ve şasi numaralarını çalıntı araçlara çakılıp piyasada satıldığı belirlendi. Polis ekipleri, 56 ilde 308 aracın aynı yöntemle satıldığını belirledi. Hem hırsızlar, hem de bu "oto change" işlemini yapan kişilerin izini sürüyor. Operasyonun detaylarını CNN TÜRK İstihbarat şefi Nihat Uludağ aktardı.
12.01.2022 Gündem
Çaldıkları arabada pizza yerken yakalandılar!
Çaldıkları arabada pizza yerken yakalandılar! Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde çaldıkları arabada pizza yerken polisi gören ve kaçmaya çalışan 3 kişi, ekipler tarafından yapılan çalışmada yakalanarak gözaltına alındı.
1.01.2021 Yaşam
İkinci el otoda fiyat yükselişine yasal fren
İkinci el otoda fiyat yükselişine yasal fren Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkındaki yeni yönetmeliğe göre hem kiralama şirketlerini ilgilendiren hem de bireysel satış yapanları ilgilendiren birçok yeni karar gündeme geldi. Kiralama şirketlerine ellerindeki araçları satmak için en az bir yıl boyunca kiralama faaliyeti yapma şartı getirildi. Bireysel ilanlarsa artık tüm bilgileri vermek zorunda. ‘Bu gelişmenin sektördeki suni fiyat artışını bitireceği’ yorumu yapıldı.
17.08.2020 Ekonomi
Plakalarda “QR” kodu uygulaması
Plakalarda “QR” kodu uygulaması QR kodlu plaka sistemiyle emniyet güçlerinin işinin kolaylaştırılması planlanıyor.
13.08.2020 Otomobil
4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi 103 bin 785 iş yeri denetlendi
4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesi 103 bin 785 iş yeri denetlendi İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde dün yapılan uygulamalarda Kovid-19 tedbirlerine uymadıkları belirlenen 150 iş yeri sahibine para cezası kesildi. "Türkiye Güven Huzur" uygulamasında Kovid-19 tedbirlerine uymadıkları belirlenen 3 bin 930 kişi hakkında idari ve adli işlem yapıldı.
22.05.2020 Gündem
Müteahhit arkadaşını öldürdü, "Onu dili öldürdü" dedi
Müteahhit arkadaşını öldürdü, "Onu dili öldürdü" dedi Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, müteahhit arkadaşı Çelebi Aydaş’ı (47) öldüren Fatih Oktay (39), Çanakkale’de yakalandı. Adliyeye sevk edilen Fatih Oktay, "Onu dili öldürdü. Ahretliğim, keşke olmasaydı" dedi.
6.07.2019 Yaşam
Ankara'da oto hırsızlarına "kepenk" operasyonu
Ankara'da oto hırsızlarına "kepenk" operasyonu Ankara'da Oto Hırsızlık Büro'su ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 1,5 aydır yürütülen projeli çalışmalar sonucunda çaldıkları araçların motor ve şasi numarasını değiştiren 5 şüpheli gözaltına alındı.
31.01.2018 Gündem
Saldırılarda kullandıkları 8 aracı baraja atmışlar!
Saldırılarda kullandıkları 8 aracı baraja atmışlar! Liderliğini ‘Arap Emrah’ olarak bilinen Emrah S.’nin yaptığı öne sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin saldırıda kullandıkları araçları baraja attıkları belirlendi
30.10.2017 Yaşam
Bakanlık açıkladı! Ölü sayısı arttı
Bakanlık açıkladı! Ölü sayısı arttı İçişleri Bakanlığı: 10 günlük bayram tatili süresince meydana gelen kazalarda 122 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Son 9 yılda, 9 gün bayram tatili olan 5 yılın Kurban Bayramı kazaları dikkate alındığında, 2017 yılı bayram tatili süresinde araç yoğunluğu bir önceki yıla göre yüzde 20 artmış olmasına rağmen kazalardaki ölüm oranında yüzde 15 azalma meydana gelmiştir.
29.09.2021 Gündem
Oto pazarlarına 43 ilde eş zamanlı operasyon!
Oto pazarlarına 43 ilde eş zamanlı operasyon! Emniyet Genel Müdürlüğü'nün talimatı ile Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde 43 ilde bulunan oto pazarlarında eş zamanlı çalıntı araç operasyonu başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
O bombalar başkentte patlayacaktı
O bombalar başkentte patlayacaktı PKK’nın cephanelik olarak kullandığı villada ele geçirilen polis kıyafetlerinin kol armalarında ‘Ankara’ yazması nedeniyle başkent polisi de alarma geçti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalıntı Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalıntı araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.