Ç

Ç

Son dakika ç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ç gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.854 ç haberi bulunmuştur. Tüm ç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banka müdürünün aracına tehdit mesajı bıraktılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Banka müdürünün aracına tehdit mesajı bıraktılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Antalya'da özel bir bankanın müdürüne ait aracın ön camına, 115 bin euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği içerikli not kağıdı ve içerisinde 3 adet uzun namlulu silah mermisi bulunan zarf bırakan kişiler saniye saniye kameralara yakalandı.
29.04.2024 Gündem
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor!
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor! Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refiye Şenesen, “Türk Kültüründe Dede Korkut Kitabı” adlı konferansında Dede Korkut hikayelerindeki kadının konum ve önemine değindi.
29.04.2024 Adana
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi TikTok yayını esnasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden Karagül hesabının sahibi olan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Tepkilerin odağına yerleşen video sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024 Gündem
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de bir veli tarafından yumruklu saldırıya uğrayan öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.
27.04.2024 Gündem
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı!
Kadını pencereden aşağı atan avukat gülüp müzik açtı! İstanbul'un Kadıköy İlçesinin Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesinde Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Şüpheli Doğan Can Gündüz hakkında 'Kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.
26.04.2024 Gündem
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar
Sosyal medya tartışması kanlı bitti! Ölmeden önce verdiği ifadeyle yakalandılar Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kahvehanede otururken sosyal medyada yaşadığı tartışma nedeniyle husumetli olduğu Y.T. tarafından tabancayla vurulan Arda Yücel Ekşi, tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra hayatını kaybetti. Ekşi’nin ölmeden önce alınan ifadesinde yer alan şüphelilere operasyon yapıldı.
25.04.2024 Gündem
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı!
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Gündem
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024 Gündem
İkinci Dereceden Denklemler Nasıl Çözülür, Formülleri Nelerdir?
İkinci Dereceden Denklemler Nasıl Çözülür, Formülleri Nelerdir? İkinci dereceden denklemler, denklemler konusu içerisinde yer alan ve soru çözümlerinde oldukça fazla kullanılan bir konu olma özelliğine sahiptir. Derecesi 2 olan polinomların oluşturduğu denklemler, ikinci dereceden denklemler olarak ifade edilebilir. İkinci dereceden denklemlerin formülü ax² + bx + c = 0 biçiminde yazıldığında x, bilinmeyeni yani değişkeni ifade etmektedir. Denklemde a,b katsayıyı c ise sabit sayıyı ifade etmektedir.
22.04.2024 Gündem
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir?
Excel'de En Çok Kullanılan Formüller Nelerdir? Excel formülleri insanların tablolar üzerinde daha rahat bir şekilde çalışmasına olanak sağlamaktadır. Detaylı bir şekilde Excel kullanmak isteyenler için Excel formülleri mutlaka bilmesi gereken önemli detaylar arasında yer almaktadır. Excel formülleri kolay hesaplama yapabilme olanağı sunduğu gibi tabloları daha iyi anlamaya da yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı Excel kullanmayı düşünen kişiler en azından Excel’de en sık kullanılan formüller hakkında bilgi sahibi olmalıdır. 
22.04.2024 Gündem
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından getirildiği memleketi Adana’da toprağa verildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini öne sürerek sevgilisinden şikayetçi oldu.
21.04.2024 Magazin
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Düşünüyorum öyleyse varım! Çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği karnavalda
Düşünüyorum öyleyse varım! Çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği karnavalda Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yüzlerce sergi, atölye ve etkinlikler kentin birçok noktasında ziyaretçilerini ağırlıyor. P4C tarafından düzenlenen çocuklar ve yetişkinler için felsefe etkinliği festival boyunca ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.
18.04.2024 Adana
4A / 4B / 4C çalışanlarını kapsıyor! Paralar faizi ile iade ediliyor, e-Devlet'ten başvuran alıyor
4A / 4B / 4C çalışanlarını kapsıyor! Paralar faizi ile iade ediliyor, e-Devlet'ten başvuran alıyor Çalışma hayatında olan herkes bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırma başlıyor. Ancak çeşitli sebeplerle emekli oacak kadar çalışmayan kişiler olabiliyor. Bu durumda emekli olmak için SGK’ya yatırılan paralar geri iade alınabiliyor. Peki kimler SGK’dan prim iadesi alabiliyor. Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.