Buz Hokeyi

Buz Hokeyi

Son dakika buz hokeyi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buz hokeyi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buz hokeyi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buz Hokeyi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buz hokeyi gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 buz hokeyi haberi bulunmuştur. Tüm buz hokeyi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı!
Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı! Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın, yapay zeka şirketi Neurolink'te yönetici olan Shivon Zilis ile birlikte gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. 50 yaşındaki Tesla ve SpaceX CEO'sunun babası olduğu bilinen çocuk sayısı 9'a yükseldi. Peki, Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli?
7.07.2022 Dünya
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz!
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz! Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın 80’inci gününe girildi. İşgalin ilk gününden beri verdiği kararlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu kez de sağlığıyla ilgili olarak manşetlere taşındı. Basının eline geçen ses kayıtlarında söylenenler adeta duyanı şaşkına çevirdi…
14.05.2022 Dünya
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek?
Rusya Ukrayna’da hüsran yaşadı, hastalık ve darbe iddiaları art arda geldi! Putin’in yerine kim geçecek? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor, tüm dünya bölgeden gelen son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Patlak veren savaş kadar, Volodymyr Zelenski ve Vladimir Putin’in de hal ve hareketleri de konuşuluyor. Son günlerde Rus lideri hakkında ortaya atılan iddialar, Moskova yönetiminde değişiklik olacak beklentisini gündeme getirdi. Tüm şimşekleri üstüne çeken Putin ile ilgili darbe, hastalık ve suikast iddiaları doğru mu? Eğer yönetimde değişiklik olursa Putin’in yerine geçmesi muhtemel isimler kimler? İşte detaylar...
12.03.2022 Dünya
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor? Google bu kez 1976 yılından bu yana düzenlenen 2022 Kış Paralimpik Oyunları'nı doodle yaptı. 2022 Kış Paralimpik Oyunları Açılışının Doodle olarak görenler  Kış Paralimpik Oyunları'na yönelik araştırma yapmaya başladı. Peki, 2022 Kış Paralimpik oyunları açılışı hangi kanalda, paralimpik kış oyunları nelerdir? Kış Paralimpik oyunları nedir, ne zaman başlıyor?
4.03.2022 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnanıyorum ki; basketboldan futbola kadar yüzmeden güreşe, okçuluğa kadar her branşta Bursa'nın birbirinden yetenekli evlatları, buradan işi tesadüfe bırakmadan, titizlikle, hassasiyetle ve yoğun iş birliğiyle yetişecekler. Onlar, ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar" dedi.
26.02.2022 Siyaset
Rusya'dan Bodrum hamlesi! 83 milyon dolarlık yatırım...
Rusya'dan Bodrum hamlesi! 83 milyon dolarlık yatırım... Son dakika haberine göre; Rusya'dan 83 milyon dolarlık Bodrum hamlesi geldi. Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev Rus yatırımcılar tarafından Bodrum'da 83 milyon dolar yatırımla bir spor ve eğlence kompleksinin hayata geçirileceğini bildirdi.
28.06.2021 Ekonomi
Tuğçe Melis Demir kimdir? 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alacak!
Tuğçe Melis Demir kimdir? 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alacak! Survivor All Star için heyecan dorukta! Acun Ilıcalı, Survivor All Star kadrosu için çalışmalara başladı. Survivor All Star’a gidecek isimler merak edilirken isimler de netleşmeye başladı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı isimlerden biri de 2017 Survivor yarışmacılarından Tuğçe Melis Demir oldu. Peki, Tuğçe Melis Demir kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor All Star kadrosu 2022 sezonu yarışmacısı Tuğçe Melis Demir hakkında merak edilenler...
29.05.2021 Gündem
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı...
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı... Destek müjdesi geldi. İlk defa böyle bir destek veriliyor. Resmen açıklandı ve yürürlüğe girdi. Hepsi destek kapsamına alındı. Tek tek liste şeklinde duyuruldu. KOSGEB tarafından destek verilecek. Şartların sağlanması durumunda KOBİ'ler de 65 bin TL'ye kadar bu destekten faydalanabilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. KOSGEB tarihinde ilk kez sportif faaliyetlere destek veriyor. Hangi sektörler dahil edildi? Desteklerden kimler faydalanabilecek, kimler yararlanamayacak? KOSGEB desteğinin detayları ne? İşte merak edilen tüm bilgiler...
23.04.2021 Ekonomi
Yeni yıl dileği gerçek oldu: Putin, 9 yaşındaki çocukla buz hokeyi oynadı
Yeni yıl dileği gerçek oldu: Putin, 9 yaşındaki çocukla buz hokeyi oynadı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni yıl dileği olarak kendisiyle buz hokeyi oynamak isteyen 9 yaşındaki Dima adlı çocuğun dileğini gerçekleştirdi.
21.12.2020 Dünya
Bodrum'a ilgi pandemiye rağmen hız kesmedi
Bodrum'a ilgi pandemiye rağmen hız kesmedi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da son yıllarda artan yerli ve yabancı yatırımın pandemi sürecinde de hız kesmediğini belirterek, "İlçemizde şu anda otel, gayrimenkul, hastane, sağlık turizmi, spor, altyapı gibi tüm alanlarda süren yatırımların büyüklüğü 5 milyar dolara ulaştı." dedi.
28.09.2020 Ekonomi
Putin'in istediği oldu, yeni başbakan resmen Mişustin
Putin'in istediği oldu, yeni başbakan resmen Mişustin Rusya'da gücünü korumak için yeni dönemin ilk somut adımını atan Vladimir Putin'in başbakan adayı parlamentonun alt kanadı Duma'da oylandı, beklendiği gibi 'hayır' oyu çıkmadı.
16.01.2020 Dünya
Petr Cech buz hokeyindeki ilk maçında 'maçın adamı' seçildi
Petr Cech buz hokeyindeki ilk maçında 'maçın adamı' seçildi Çekyalı efsane kaleci Petr Cech bu sezonun başında futbol kariyerini noktalamıştı. Chelsea'de danışmanlık görevine getirilen Cech, bir de Guildfords Phoenix takımıyla buz hokeyi oyuncusu olarak anlaştığını açıklamıştı. Cech, yeni mesleğinde yeni takımıyla çıktığı ilk maçta 'maçın adamı' olmayı başardı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tek Yürek 5. bölüm fragmanları
Tek Yürek 5. bölüm fragmanları TRT 1 ekranında yayınlanan Tek yürek dizisinin 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı.
14.03.2019 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: Sen korkaksın korkak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: Sen korkaksın korkak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da belediye başkan adayları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasının sonunda belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela'daki darbe girişimine ilişkin, "Hiçbir zaman darbecilerle yan yana olmadık ve bundan sonra da olmayacağız, dünyanın neresinde bir darbeci varsa biz onların karşısındayız" dedi. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na; "15 Temmuz'da bütün millet caddelere, sokaklara dökülürken, sen Bakırköy Belediyesi'nde kahveni yudumluyordun. Sen korkaksın, korkak." diyerek tepki gösterdi.
25.01.2019 Siyaset
Putin ve Şoygu hokey maçı yaptı
Putin ve Şoygu hokey maçı yaptı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Kızıl Meydan’a kurulan buz hokeyi sahasında Rusya’nın buz hokeyi veteranlarıyla maç yaptı. Putin ve Şoygu'nun takımı maçı kazandı.
29.12.2018 Dünya
Buz Hokeyi maçında inanılmaz gol! Pes etmedi ve...
Buz Hokeyi maçında inanılmaz gol! Pes etmedi ve... ABD Buz Hokeyi Ligi NHL'de Vancouver Canucks - New York Islanders arasında oynanan maçta Tom Kuhnhackl yerdeyken attığı golle izleyenleri kendine hayran bıraktı.
15.11.2018 Spor
İddaa'da mart baharı
İddaa'da mart baharı Bahisseverlere 2019 Mart’ından geçerli olmak üzere büyük bir müjde var.
8.08.2018 Süper Lig
Yasin Ehliz NHL'e transfer oldu
Yasin Ehliz NHL'e transfer oldu Amerikan Buz Hokeyi Ligi (NHL) takımlarından The Calgary Flames, Türk ve Alman vatandaşlığı bulunan Yasin Ehliz’i kadrosuna kattığını açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Genelevden teklif: Şampiyon olursanız tüm takımı...
Genelevden teklif: Şampiyon olursanız tüm takımı... ABD'nin Las Vegas şehrinde hizmet veren genelev, Ulusal Hokey Ligi NHL'de mücadele eden Vegas Golden Knights'ın şampiyon olması halinde, tüm takımı tesislerinde ücretsiz ağırlama sözü verdi.
22.05.2018 Dünya
Buz Hokeyi Federasyonu'ndan F.Bahçe'ye olay gönderme!
Buz Hokeyi Federasyonu'ndan F.Bahçe'ye olay gönderme! Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun resmi hesabı, Fenerbahçe'nin Akhisar'a mağlup olarak kupayı kaybetmesinin ardından olay bir paylaşım yaptı.
10.05.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Buz Hokeyi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buz hokeyi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.