Madalya

Madalya

Son dakika madalya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan madalya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını madalya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Madalya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan madalya gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.024 madalya haberi bulunmuştur. Tüm madalya haberleri aşağıda listelenmiştir.
L'Etape Türkiye by Tour de France, İstanbul'da gerçekleştirildi
L'Etape Türkiye by Tour de France, İstanbul'da gerçekleştirildiL'Etape Türkiye by Tour de France bisiklet yarışı, Türkiye'de ilk kez İstanbul'da yapıldı.
21.10.2024Diğer Sporlar
Dünya Sudoku Şampiyonası’nda büyük başarı
Dünya Sudoku Şampiyonası’nda büyük başarıTürk Sudoku A Takımı oyuncusu Can Erturan Pekin’de yapılan Dünya Sudoku Şampiyonası’nda Gençler (U18) kategorisinde Dünya 2.’si olarak büyük bir başarıya imza attı. Can, tüm yaş gruplarının dahil edildiği genel sıralamada ise 8.liğe yükselerek Sudoku dünyasının önemli isimleri arasına girdi.
21.10.2024Diğer Sporlar
Adana'da çok kan veren polis ve jandarmaya ödül
Adana'da çok kan veren polis ve jandarmaya ödülAdana'nın Kozan ilçesinde 36 kez kan veren polis Mehmet Bozoğlan ile 13 kez kan veren Üsteğmen Samet Gedik'e madalya verildi.
15.10.2024Adana
Şahika Ercümen’den yeni Türkiye rekoru
Şahika Ercümen’den yeni Türkiye rekoruMilli sporcu Şahika Ercümen, Yunanistan’ın Kalamata kentinde düzenlenen Serbest Dalış Dünya Şampiyonası’nda 3 dakika 27 saniyede 92 metreye dalarak yeni bir Türkiye rekoru kırdı.
13.10.2024Şampiy10
Selçuk Bayraktar'a Kırgızistan'dan devlet nişanı
Selçuk Bayraktar'a Kırgızistan'dan devlet nişanıBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov tarafından, ülkenin savunma kapasitesine ve askeri potansiyeline yaptığı katkılardan dolayı Kırgızistan Dank Devlet Nişanı ile onurlandırıldı.
9.10.2024Ekonomi
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesi!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye 5. yıldız göndermesi!Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu Ekim ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
9.10.2024 Galatasaray
Konya'da Dünya şampiyonu ablasını örnek aldı, şimdilerde en ağır kiloları birlikte kaldırıyorlar
Konya'da Dünya şampiyonu ablasını örnek aldı, şimdilerde en ağır kiloları birlikte kaldırıyorlarŞampiyonalara birlikte hazırlanan milli halterci Cansu ve Aysu Bektaş kardeşler, en ağır kiloları birbirlerine destek olarak kaldırıyor. Cansu ve Aysu Bektaş kardeşler, 2028 Los Angeles Olimpiyatları'na katılarak altın madalya kazanmayı hedefliyor.
9.10.2024Gündem
8. İsmet Atlı Karakucak Güreşleri pazar günü Adana Kozan'da yapılacak
8. İsmet Atlı Karakucak Güreşleri pazar günü Adana Kozan'da yapılacakTarihe adını yazdıran Adanalı güreşçi, dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı'nın adını taşıyan ve anısını yaşatan Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri'nin 8.'si 13 Ekim Pazar günü Kozan Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılacak.
7.10.2024Adana
Kastamonu Üniversitesi'nden Teknofest 2024 başarısı! 5 madalya kazandılar
Kastamonu Üniversitesi'nden Teknofest 2024 başarısı! 5 madalya kazandılarKastamonu Üniversitesi, Teknofest 2024 çerçevesinde düzenlenen 9. Uluslararası Buluş Fuarı ISIF'24'te 5 madalya kazandı.
6.10.2024Adana
Bilal Erdoğan: Okçuluk bizim milli sporumuz
Bilal Erdoğan: Okçuluk bizim milli sporumuzDünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, "Geleneksel okçuluğun gelişmesiyle aynı zamanda bir neslin geleceğe emin adımlarla ilerlemesini, kendi kimliğiyle, kültürüyle, inancıyla yetişmesini hedefliyoruz. Bu yolda çok kısa sürede çok güzel neticeler aldığımız için çok mutluyuz, umutluyuz." dedi.
5.10.2024Gündem
TEKNOFEST Adana'da "Parmak izi" yazılımına birincilik ödülü
TEKNOFEST Adana'da "Parmak izi" yazılımına birincilik ödülüSivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki Sport Papbil Takımı'nın, parmak izi sayesinde kişilerin doğuştan gelen sportif becerilerini rapor haline getirdiği yazılım, Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TEKNOFEST) İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması'nda birincilik ödülü aldı.
5.10.2024Adana
Eski milli basketbolcu Asım Pars hayatını kaybetti!
Eski milli basketbolcu Asım Pars hayatını kaybetti!A Milli Basketbol Takımımızın tarihindeki ilk madalyayı kazandığı 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda pivot olarak kadroda bulunan Asım Pars hayatını kaybetti.
23.09.2024Şampiy10
Kızılay’dan Amasya Üniversitesi’ne gümüş madalya verildi
Kızılay’dan Amasya Üniversitesi’ne gümüş madalya verildiTürk Kızılay tarafından ihtiyaç olan kan ve kan ürünlerinin karşılanmasına destekten dolayı Amasya Üniversitesi’ne kurumsal kan bağışçısı gümüş madalyası verildi.
23.09.2024Gündem
Serbest Dalış Dünya Kupası’nda Şahika Ercümen yine tarih yazdı
Serbest Dalış Dünya Kupası’nda Şahika Ercümen yine tarih yazdıAntalya’nın Kaş ilçesinde düzenlenen Serbest Dalış 2024 CMAS 1. Dünya Kupası, farklı ülkelerden 22 sporcunun katılımıyla, 17-20 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. 4 gün süren nefes kesici yarışmalar sonunda dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, katıldığı tüm kategorilerde altın madalya kazandı.
20.09.2024Diğer Sporlar
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu oldu
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu olduKonya’da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası Halter branşında Türkiye şampiyonu olan Seyhan Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Sara Yenigün, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.
19.09.2024Adana
Adanalı halterci Türkiye şampiyonu oldu! Başkan Tekin destek verdi
Adanalı halterci Türkiye şampiyonu oldu! Başkan Tekin destek verdiKonya’da yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası Halter branşında Türkiye şampiyonu olan Seyhan Belediyespor Kulübünün milli sporcusu Sara Yenigün, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.
19.09.2024Adana
Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası'na Türkiye damgası!
Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası'na Türkiye damgası!Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası’na Türkiye damgasını vurdu. Ay-Yıldızlılar turnuvada hem erkeklerde hem de kadınlarda Balkan Şampiyonu oldu.
16.09.2024Şampiy10
Milli bilardocu Seymen Özbaş, Fransa'da dünya şampiyonu oldu
Milli bilardocu Seymen Özbaş, Fransa'da dünya şampiyonu olduMilli bilardocu Seymen Özbaş, Fransa'da düzenlenen Gençler 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.
16.09.2024Şampiy10
Mehmet Kasapoğlu: Milli sporcularımız yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin gururları
Mehmet Kasapoğlu: Milli sporcularımız yalnız Denizli’nin değil Türkiye’nin gururlarıÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu Ak Parti ‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Denizli’ye gitti. Dr. Kasapoğlu, Denizli programına Gürlesin Tekstil Fabrikasıyla başladı. Burada Pamukkale eski belediye başkanı Hüseyin Gürlesin ve fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Kasapoğlu daha sonra AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına geçerek burada bulunan partililerle bir toplantıya katıldı.
14.09.2024Gündem
Şahika Ercümen, Korsika'da Bronz madalya kazandı
Şahika Ercümen, Korsika'da Bronz madalya kazandıMilli sporcu Şahika Ercümen, Korsika'da düzenlenen 33. AIDA Dünya Serbest Dalış Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı.
12.09.2024Şampiy10
Bina garajından şampiyonluğa uzanan başarı: 4 yılda Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu oldular
Bina garajından şampiyonluğa uzanan başarı: 4 yılda Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonu oldularGaziantep'te amcaları Mahmut Kendirci'nin yönlendirmesiyle küçük yaşta bilek güreşiyle tanışan 15 yaşındaki milli bilek güreşçisi Ahmet Efe ve 19 yaşındaki Hamza Kendirci kardeşler, 4 yılda kariyerlerine Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonluğu sığdırdılar.
12.09.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağızCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sona erdi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuzun disiplinine, insicamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız." dedi. Erdoğan, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım." ifadeleriin kullandı.
9.09.2024Gündem
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Sibel Çam'dan bronz madalya!
Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Sibel Çam'dan bronz madalya!Milli para haltercimiz Sibel Çam, kadınlar 73kg mücadelesinde 120kg'luk kaldırışıyla Paris2024 Paralimpik Oyunları Üçüncüsü oldu.
7.09.2024Şampiy10
Her şey Rocky filmini izleyerek başladı! 'Sende yetenek yok' dediler, 2 kez dünya şampiyonu oldu
Her şey Rocky filmini izleyerek başladı! 'Sende yetenek yok' dediler, 2 kez dünya şampiyonu olduRocky serisi filmlerden etkilenerek boksa başlayıp iki kez Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olan Türk Sporcu Fırat Arslan, başarısının sırrını anlattı. Arslan, “Bu yola çıktığımda ‘sende yetenek yok’ dediler. Reaksiyonumun ve hızımın yetersiz olduğunu söylediler. Bunun hepsi doğruydu ve haklılardı, fakat bende farklı yetenekler vardı. Cesaret, yılmamak, inanç ve sertlik vardı. Ne kadar dayak yesem de ayakta durmayı başarmıştım” dedi.
7.09.2024Gündem
Golbol Milli Takımı, Paris 2024'te altın madalya kazandı
Golbol Milli Takımı, Paris 2024'te altın madalya kazandıGolbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nın finalinde İsrail'i 8-3 mağlup etti ve altın madalyanın sahibi oldu.
5.09.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Madalya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki madalya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.