Madalya

Madalya

Son dakika madalya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan madalya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını madalya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Madalya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan madalya gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.929 madalya haberi bulunmuştur. Tüm madalya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu Backyard Ultra Maratonu 6-7 Nisan tarihlerinde Adana’da koşuldu. Ülkemizde sayılı illerde gerçekleştirilen, katılımcıların her saat başında yeniden start aldığı ve 6 bin 706 metrelik parkuru aralıksız olarak koştuğu formatta gerçekleştirilen koşunun Adana ayağı Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru'nda gerçekleştirildi.
10.04.2024 Adana
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyon lira ödendi Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de, Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini, ayrıca kazada yaralanan M.T.'nin de maddi manevi yanında olduklarını söyledi. Duruşma, sanık avukatının sunduğu görüntülerin incelenmesi için ertelendi.
28.03.2024 Gündem
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı Dünya şampiyonu Selin Naz Özcan, 35 ülkenin katıldığı down sendromlu sporcuların uluslararası olimpiyat oyunlarında jimnastik dalında iki alette altın ve dünya birinciliği, iki alette gümüş ve dünya ikinciliği, tasnifte gümüş olmak üzere toplamda 5 madalya kazanarak Türkiye’yi, Adana’yı başarıyla temsil edip dünya şampiyonu oldu. Selin Naz’ın hocası Erkan Sert, sporcusuyla gurur duyduğunu vurguladı.
26.03.2024 Adana
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu oldu
Adanalı sporcu Türkiye Şampiyonu oldu 17-18 Şubat tarihlerinde Bursa'da düzenlenen Salon Atletizm Çoklu Branşlar Türkiye Kupasında Adanalı sporcu Asmin Bülgen Türkiye Şampiyonu oldu.
18.02.2024 Adana
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti!
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti! Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı.
16.02.2024 Şampiy10
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru Bursa’da düzenlenen U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 de Türkiye rekoru elde etti.
31.01.2024 Adana
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor Adana’nın Kozan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetenek tarama testinde keşfedilerek geleneksel Türk okçuluğu spor dalına yönlendiren gençler başarılarıyla adından söz ettiriyor.
31.01.2024 Adana
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı Antalya’da yaklaşık 9 yıldır basketbol ve ragbi sporuyla başarıdan başarıya imza atan 17 yaşındaki Nilsu, milli takım hayalleri kurarken iki arkadaşının yaptığı ve son 4 yıldır TikTok’ta akım olan ‘çelme takma’ şakasının kurbanı oldu. Omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalan genç kız, 3-4 aylık süre sonra antrenmanlara başlayabilecek.
10.01.2024 Gündem
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti!
Felipe Melo'nun kavgası finalin önüne geçti! 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City, Brezilya takımı Fluminense'yi 4-0 mağlup ederek şampiyon oldu. Maviler, 2023 yılını 5 kupayla tamamladı. Karşılaşmanın ardından ise Jack Grealish'in tavırlarından rahatsız olan Fluminense'nin oyuncusu Felipe Melo, İngiliz futbolcuyu itti. O sırada araya Kyle Walker girdi. Kyle Walker'a da kafa tutan Melo'nun maç sonundaki açıklaması ise dikkat çekti.
23.12.2023 Futbol
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak
VakıfBank ve Eczacıbaşı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde karşılaşacak Eczacıbaşı Dynavit'in ardından VakıfBank da FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finale yükseldi. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bu turnuvada karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, kupayı kazanacak.
16.12.2023 Voleybol
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi?
Dangal ne demek? Dangal filmi konusu ve oyuncuları: Dangal filmi ne anlatıyor, Dangal film müziği hangisi? Bollywood'un sevilen yapımlarından olan Dangal filmi, televizyon ekranlarında yayınlanınca ardından izleyicilerin aramaları da arttı. Aamir Khan'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film ile ilgili Dangal filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Dangal ne zaman, nerede çekildi? Dangal ne demek? Gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.
13.12.2023 Televizyon
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Yıldızlar ve Gençler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek. Üç gün sürecek yarışmada; 450 civarında sporcu yarışacak. Sporcular Samsun İlkadım Okçuluk tesislerinde 18 metreye oklarını atarak sıralama ve eleme atışlarını tamamlayacaktır. Müsabakaya yurdun dört bir yanındaki Geleneksel Okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcular katılacak.
24.11.2023 Diğer Sporlar
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı
Ata’yı mutlu eden madalyanın gerekçesi: Milletine neşe içinde yaşama yolu açtı Uluslararası kurumların üyelik daveti, ödül ve madalyalarına karşı seçici olan Atatürk, vefatından bir yıl önce Mark Twain Cemiyeti’nce verilen madalyayı kabul edince çevresindekiler şaşırmıştı. Atatürk’ün sürpriz tavrının nedeni madalyanın gerekçesinde gizliydi.
10.11.2023 Gündem
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular
İşte Atatürk'ün işaret ettiği zeki, çevik ve ahlaklı sporcular Türkiye, cumhuriyetin 100 yıllık tarihinde milli takım, kulüp ve bireysel anlamda birçok sportif başarıya imza attı. Bu süreçte sayısız kupa ve madalya kazanılırken Ay-Yıldızlılar, dünya sporuna damga vurdu. İşte 100 yıl içinde öne çıkan en büyük başarılar.
29.10.2023 Şampiy10
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı Diyarbakır'da Aydoğan Eğin (48), Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı. 30 yıldır kan bağışı yapan Eğin, “Bu memleket kolay kurulmadı, kanlarımızla kuruldu. O yüzden de kanın bir önemi var hepimiz için. Kanımızla işlenmiş bir bayrağımız var. O yüzden bunu da 100’üncü yıla dokunduralım dedik” dedi.
28.10.2023 Gündem
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!
Milli sporcunun öldüğü kazada otomobil sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı! Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı, Wushu Kung Fu dalında Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Buket Kaya'nın (21) hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü Ramazan Öner'in ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, ifadesinde, "Aracı ben kullanıyordum, alkollü olduğum doğrudur. Kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlamıyorum" dedi.
27.10.2023 Yaşam
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti
Avrupa Şampiyonu milli sporcu Buket Kaya kazada hayatını kaybetti Kayseri'de otomobilin TIR'a arkadan çarptığı kazada hayatını kaybeden Buket Kaya'nın (21), Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonu milli sporcu olduğu ortaya çıktı.
23.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Madalya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki madalya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.