Büyükelçi Atamaları

Büyükelçi Atamaları

Son dakika Büyükelçi atamaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Büyükelçi atamaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Büyükelçi atamaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyükelçi Atamaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyükelçi atamaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 büyükelçi atamaları haberi bulunmuştur. Tüm büyükelçi atamaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararları ile 4 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı.
13.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.07.2023 Gündem
Büyükelçi atamaları 2023! Resmi Gazete'ye göre merkeze alınan ve atanan Büyükelçilerin listesi...
Büyükelçi atamaları 2023! Resmi Gazete'ye göre merkeze alınan ve atanan Büyükelçilerin listesi...  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazılarının da atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Büyükelçi atamaları 2023... 
23.02.2023 Gündem
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
31.12.2022 Gündem
Büyükelçi atamaları 2022! Resmi Gazete yayımlandı!
Büyükelçi atamaları 2022! Resmi Gazete yayımlandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Büyükelçi atamaları...
10.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
31.10.2022 Gündem
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi)
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi) 2022 yılı büyükelçiler atamaları belli oldu. Tel Aviv'e 4 yıl sonra büyükelçi atanırken, Faruk Kaymakçı AB Daimi Temsilcisi, Sedat Önal BM Daimi Temsilcisi, Levent Gümrükçü NATO Daimi Temsilcisi, Selçuk Ünal Lahey Büyükelçisi, Murat Karagöz Lizbon Büyükelçisi oluyor.
6.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in özel davetiyle Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvede Rusya, Çin, Hindistan, Azerbaycan, Hindistan, Özbekistan devlet başkanlarıyla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin ardından ABD'ye gitti. Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin Şanhay İşbirliği Örgütü’ne üyeliği hakkındaki soruya Erdoğan 'Tabii, hedef o' cevabını verdi. Sosyal Konut Projesi'yle ilgili de seçim sonrasını işaret eden Erdoğan; 'Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız' dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde söylediği sözler hakkında Erdoğan, 'Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz' ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Siyaset
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki Büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni Büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
2.06.2022 Gündem
Yavuz Selim Kıran kimdir? Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran kaç yaşında ve nereli?
Yavuz Selim Kıran kimdir? Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran kaç yaşında ve nereli? Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler Kararnamesi yayımlandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Zagreb Büyükelçisi oldu. Peki, Yavuz Selim Kıran kimdir? Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran kaç yaşında ve nereli? İşte Yavuz Selim Kıran’ın biyografisi!
6.04.2022 Gündem
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı büyükelçilerin görev değişikliğiyle ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Zagreb Büyükelçisi oldu. Brüksel Büyükelçiliği'ne Bekir Uysal, İslamabad Büyükelçiliği'ne de Mehmet Paçacı atandı. Listede 36 isim bulunuyor. İşte yeni karara göre atanan büyükelçiler...
6.04.2022 Gündem
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 uluslararası örgüt daimi temsilcisi ile 22 ülke büyükelçisi merkeze alındı. Merkeze çekilen uluslararası örgüt daimi temsilciliklerine ve 26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı.
13.02.2021 Gündem
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten Belçika'nın Karabağ kararına sert tepki
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten Belçika'nın Karabağ kararına sert tepki AK Parti MYK sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik toplantı sonrası açıklamalar yaptı. Çelik, "Belçika Temsilciler Meclisi'nin Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan'ı kınayan bir karar tasarısı oldu. Bu karar tasarısı haksız, hukuksuz, geçersiz bir tasarıdır. Bu karar Türkiye - Belçika ilişkilerine ve Azerbaycan - Belçika ilişkilerine katkı sağlamaz. Ne kadar vizyonsuz bir karar olduğu ortadadır. 1915 olaylarıyla ilgili karar alıyorlar. Ne kadar ideolojik bir motivasyonla hareket ettiklerini ortaya koyuyor tüm bunlar." dedi.
22.12.2020 Siyaset
Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney kimdir? Büyükelçiler Kararnamesi 2020!
Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney kimdir? Büyükelçiler Kararnamesi 2020! Büyükelçiler Kararnamesi 2020 yayınlandı! Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliği görevine, Ali Rıza Güney getirildi. Peki, Ali Rıza Güney kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bağdat Büyükelçisi Ali Rıza Güney'in hayatı...
8.12.2020 Gündem
Hasan Murat Mercan kimdir? Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan oldu!
Hasan Murat Mercan kimdir? Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan oldu! Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevine, Tokyo Büyükelçisi Hasan Murat Mercan getirildi. Peki, Murat Mercan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yeni Washington Büyükelçisi Murat Mercan hayatı...
9.12.2020 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.11.2018 Siyaset
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de!
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de! Bazı büyükelçilerin merkeze alınması ve kimi büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yer aldı
3.10.2018 Gündem
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç merkeze alınırken, bu suretle boşalan göreve Ümit Yalçın atandı.
20.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 yerin büyükelçisinin merkeze çekilmesine ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
14.09.2018 Siyaset
Büyükelçiler ve valiler kararnamesi bayram sonu
Büyükelçiler ve valiler kararnamesi bayram sonu 24 Haziran seçimlerinin ardından kabinesini oluşturup, bakan yardımcılarının atamalarını da yapan Başkan Erdoğan, yeni sistemin ilk ‘büyükelçileri ile valileri’ atama yapmaya hazırlanıyor.
23.08.2018 Siyaset
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de Bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 11 büyükelçi merkeze alındı, 15 ülkeye büyükelçi atandı.
29.09.2021 Gündem
Büyükelçi Atamaları Kararnamesi Resmi Gazete'de
Büyükelçi Atamaları Kararnamesi Resmi Gazete'de Bazı büyükelçilerin merkeze alınması ve kimi büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı Büyükelçi atamalarına dair kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de Bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyükelçi Atamaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyükelçi atamaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.