Bunalım

Bunalım

Son dakika bunalım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bunalım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bunalım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bunalım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bunalım gelişmeleri de dahil olmak üzere 655 bunalım haberi bulunmuştur. Tüm bunalım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi Ordu’nun Ünye ilçesindeki Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü S.E.’nin, yatağını ateşe vermesiyle çıkan yangında 27 mahkum dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı.
20.02.2024 Gündem
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi
Antidepresan bitkilerine dikkat! Uzmanlardan ginkgo ve passiflora uyarısı geldi Ziraat Mühendisi Kemal Özdemir, "Sarı kantaron, lavanta, oğulotu, tıbbi papatya, ginkgo, passiflora gibi antidepresan bitkileri doktor kontrolünde kullanılmalı. Aksi takdirde olumsuz etkileri de olabilir" dedi.
26.12.2023 Yaşam
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı!
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı! Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, partisinden istifa etti. İstifa mektubunda Çıray, "Millet İttifakı masasından kalkılmasıyla birlikte, Türk toplumunda ortaya çıkan şok dalgası, sonunda İYİ Parti Genel Başkanı'na karşı bir öfke seline ve onunla arasında derin bir güven bunalımına dönüştü. Ortaya çıkan bu bunalım ne yazık ki sadece İYİ Parti'ye değil cumhurbaşkanlığı seçim sürecine, dolayısı ile demokrasimizin ve gençlerimizin geleceğine zarar verdi" dedi. Peki, Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı?
6.06.2023 Gündem
Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti
Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti. Çıray, istifa mektubunda dikkat çeken ifadeler kullandı.
6.06.2023 Gündem
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü!
1962’de Rusya’da ne oldu, 1962 füze krizi nedir? Polonya'ya füze düştü! Polonya'nın Ukrayna sınırında yer alan köye füze düştü ve iki kişi hayatını kaybetti. Saldırının Rusya tarafından gerçekleştirildiği öne sürülürken, Moskova söz konusu iddiaları yalanladı. Rus Devleti'nin yayın organı Russia Today (RT) Genel Yayın Yönetmeni Margarita Simonyan ise Polonya ile olan 'füze krizi' üzerinden 1962'de ABD ile Rusya arasında yaşanan 'füze krizine' gönderme yaptı. Simonyan'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine düşerken, vatandaşlar 1962'de ne oldu, 1962 füze krizi nedir? 1962 Rusya’da olan füze krizinin detayları…
16.11.2022 Gündem
Lise öğrencisi bunalıma girdi, okulda kendini bıçakla yaraladı
Lise öğrencisi bunalıma girdi, okulda kendini bıçakla yaraladı Samsun'da bir lise öğrencisi okulda kendini bıçakla boynundan yaraladı.
9.11.2022 Yaşam
Önce kardeşini vurdu, sonra aynı silahla hayatına son verdi
Önce kardeşini vurdu, sonra aynı silahla hayatına son verdi Çorum’un İskilip ilçesinde bunalıma giren bir kişi önce kardeşini vurdu, sonra aynı silahla hayatına son verdi.
23.08.2022 Yaşam
Temizlik işçisi fenomen oldu! Çalışırken hem eğleniyor, hem de eğlendiriyor...
Temizlik işçisi fenomen oldu! Çalışırken hem eğleniyor, hem de eğlendiriyor... Aksaray Belediyesinde temizlik işçisi olan Hamit Karakaya, mesaisinde hem temizliğini yapıyor, hem de kulağındaki kulaklıkla dinlediği müzik eşliğinde dans edip herkesi neşelendiriyor. Temizlik esnasında gördüğü düğüne de katılan Karakaya sahnede herkesin gözünü kamaştırırken, hemen ardından devam eden temizlik arabasına binip ayrılıyor.
7.08.2022 Yaşam
Emine Erdoğan’dan “Ukrayna 2. Lider Eşleri Zirvesi’ne video mesaj
Emine Erdoğan’dan “Ukrayna 2. Lider Eşleri Zirvesi’ne video mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye'nin, diplomasinin tüm araçlarını en üst düzeyde kullanarak Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın durdurulması için çalıştığını vurgulayarak, "Savaşın yıktıklarını ayağa kaldırmanın ve tüm dünya olarak el ele vermenin, yeni savaşların önündeki en kuvvetli kalkan olacağına inanıyorum" dedi.
23.07.2022 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Hindistan açıklaması: Asla kabul edilemez!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Hindistan açıklaması: Asla kabul edilemez! Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Son zamanlarda özellikle Hindistan coğrafyasında İslam'a ve Müslümanlara yönelik ırkçı yaklaşımlar ve tavırlar endişe vericidir. Rahmet dini İslam'a ve herkes için adalet, merhamet ve özgürlükleri savunmayı inançlarının gereği kabul eden Müslümanlara yönelik düşmanca yaklaşımlar asla kabul edilemez. Esasında ibadethanelere saldırılardan başörtüsü yasağına kadar yaşanan menfur hadiseler, Hindistanlı Müslümanlara uygulanan ayrımcı ve yasakçı politikaların bir sonucudur. Hindistan makamlarını ülkede artan İslam düşmanlığı karşısında politikalarını yeniden gözden geçirmeye ve Müslümanlara dini özgürlüklerini temin edecek bir duruş sergilemeye davet ediyoruz” dedi.
8.06.2022 Gündem
11 yıl sonra gelen şehit kararı! Her şey mektupla başladı
11 yıl sonra gelen şehit kararı! Her şey mektupla başladı TCG Çandarlı Gemisi'nde vatani görevini yaparken terhisine 70 gün kala geminin motor dairesinde şüpheli şekilde cansız bedeni bulunan Taner Deş (21), asker arkadaşının ailesine mektup göndermesiyle başlayan yargı sürecinde, 11 yıl sonra şehit sayıldı.
13.05.2022 Yaşam
MHP lideri Bahçeli'den sert Özdağ açıklaması! 'Bu pis bir kumpas'
MHP lideri Bahçeli'den sert Özdağ açıklaması! 'Bu pis bir kumpas' MHP lideri Devlet Bahçeli, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ hakkında açıklama yaparak, "Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11.00 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır." dedi.
6.05.2022 Siyaset
Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı…
Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı… İlahiyatçı yazar Emine Şenlikoğlu, "Atatürk ve İnönü’nün milli eğitimimizi ABD’ye teslim ettiği anlaşma 2023’te doluyor" düşüncesini savundu. Söz konusu gelişmenin ardından Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı…
7.03.2022 Gündem
OHAL nedir, Olağanüstü Hal nasıl ve hangi durumlarda uygulanır? Ohal ilan edildi ne demek?
OHAL nedir, Olağanüstü Hal nasıl ve hangi durumlarda uygulanır? Ohal ilan edildi ne demek? OHAL nedir, hangi durumlarda uygulanır? Ukrayna'nın Donetsk ve Luhansk hariç tüm bölgelerinde olağanüstü hal ilan edildiği duyuruldu. İşte OHAL ile ilgili merak edilenler…
23.02.2022 Gündem
Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır?
Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır? Bengal kedisi, oldukça vahşi bir dış görünüme sahip ancak kişilik özellikleri incelendiğinde son derece uysal bir kedi türüdür. Peki Bengal kedisinin özellikleri nelerdir? Bakımı ve beslemesi nasıl yapılır? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya
Yıllar önce ablası intihar etmişti! Erkek kardeş de yaşamına son verdi
Yıllar önce ablası intihar etmişti! Erkek kardeş de yaşamına son verdi Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde pompalı tüfekle intihar eden 16 yaşındaki çocuk gelinin erkek kardeşi de kendisini asarak canına kıydı.
6.01.2022 Yaşam
Ekonomide OHAL iddiası! Peş peşe açıklamalar geldi
Ekonomide OHAL iddiası! Peş peşe açıklamalar geldi Profesör İzzet Özgenç’in ağır ekonomik bunalım gerekçesiyle ‘Olağanüstü Hal’ ilan edilebileceği yönündeki tweet’i ortalığı karıştırdı. Zaten diken üzerinde olan piyasaları olumsuz yönde etkiledi. Olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.
16.12.2021 Gündem
Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar mı etti?
Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı'da eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar mı etti? Müge Anlı Serkan Kıyak öldü mü? Müge Anlı’nın programında eşinin pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan ve "Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel, yine affederim" diyen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini astı.
13.12.2021 Gündem
Serkan Kıyak intihar etti! Müge Anlı'da şok eden olay! Karısını çıplak fotoğraf gönderirken yakalayınca...
Serkan Kıyak intihar etti! Müge Anlı'da şok eden olay! Karısını çıplak fotoğraf gönderirken yakalayınca... Serkan Kıyak olayı ile ilgili son dakika gelişmesi! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında karısının pideciye kaçması üzerine sinir krizi geçirerek kendini yerlere atan, 2.5 yıllık evliliklerinde Zehra'yı başka erkeklere 3-4 kez kendi çıplak fotoğraflarını atarken yakaladığını ve her seferinde affettiğini söyleyen Serkan Kıyak, girdiği bunalım sonucu evinde kendini asarak intihar etti.
13.12.2021 Yaşam
Dünürü ve eşini öldürüp, kızlarını yaralamıştı! Cezaevinde intihar etti
Dünürü ve eşini öldürüp, kızlarını yaralamıştı! Cezaevinde intihar etti Kırşehir’de geçen 29 Ekim’de tartıştığı dünürü Ali Çağlar (64) ile eşi Sultan Çağları (62) av tüfeğiyle vurarak öldüren, kızları Ebru Çağlar’ı (40) ise yaralayan Recep Ataman (62), tutuklu bulunduğu cezaevinde kendisini asarak yaşamına son verdi.
6.12.2021 Yaşam
Timur Yılmaz bulundu mu? Aksaray’da intihar eden oğlunun ardından “Kavuşma vakti” diyen Dr. Timur Yılmaz kimdir?
Timur Yılmaz bulundu mu? Aksaray’da intihar eden oğlunun ardından “Kavuşma vakti” diyen Dr. Timur Yılmaz kimdir? Aksaray'da girdiği bunalım sonucu intihar eden 14 yaşındaki çocuğun, sabah saatlerinde evden ayrılan babası Dr. Timur Yılmaz’dan haber alınamıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı "Olmadı, olduramadım, olacak. Kavuşma vakti. Doğduğunda söylemiştim. Seni asla bırakmam." mesajı Timur Yılmaz’ın yakınlarını endişelendiriyor. Peki, Timur Yılmaz kimdir, bulundu mu?
6.12.2021 Yaşam
Pandemi, erkeklerin burnunu küçülttü!
Pandemi, erkeklerin burnunu küçülttü! Salgın sonrası estetik operasyonlarda yüzde 40’a yakın artış gözlemlenirken, özellikle burun estetiğinde erkeklerin sayısının kadınlardan daha fazla olduğu belirtildi. Dr. Oğuzhan Oğuz, “Pandemi döneminde estetik kaygılarla burun ameliyat oranlarına baktığımızda erkek hastalarımızın sayısının kadınlardan fazla olduğunu gözlemledik” diye konuştu.
21.11.2021 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin en yüksek rakamı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin en yüksek rakamı... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı. Hala kimlikler ve korkular üzerine siyaset yapıyorlar. Muhalefetin nasıl derin bir siyasi bunalım yaşadığını salgın döneminde bir kez daha gördük" ifadelerini kullandı. AK Parti’nin üye sayısını açıklayan Erdoğan, "Partimizin üye sayısı 11,5 milyona yaklaşarak tarihimizin en yüksek rakamına ulaştı. Diğer tüm partileri toplayın böyle bir üye kaydı yok. Onlar nal topluyor." dedi.
9.10.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bunalım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bunalım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.