Bülent Arınç

Bülent Arınç

Son dakika Bülent Arınç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Arınç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Arınç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Arınç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent arınç gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.337 bülent arınç haberi bulunmuştur. Tüm bülent arınç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
AK Parti MYK’da seçim için iki tarih
AK Parti MYK’da seçim için iki tarih Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi konusunu kurmaylarıyla birlikte masaya yatırırken, daha önce duyurduğu 14 Mayıs tarihinde kararlı olduğu öğrenildi. Ancak parti kurmayları, seçimlerin 18 Haziran’da yapılması konusunda görüş bildirdi.
19.02.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Afet bölgesi 11 ile çıktı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Afet bölgesi 11 ile çıktı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir." ifadelerini kullandı.
15.02.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
TBMM’de yeni yasama yılı resepsiyonu... TBMM Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı konusunda hiçbir tereddüt yok
TBMM’de yeni yasama yılı resepsiyonu... TBMM Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı konusunda hiçbir tereddüt yok TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yeni yasama yılının başlaması vesilesiyle Meclis’te resepsiyon verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına ilişkin tartışmalara Şentop, "Bu konuda bir makale yazdım ben, akademik dergilere. Hiçbir tereddüt yok orada" yanıtını verdi.
1.10.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'un oğlu dünyaevine girdi
TBMM Başkanı Şentop'un oğlu dünyaevine girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop'un oğlu Mehmet Selahaddin Şentop, Ayşegül Akbulut ile İstanbul'da düzenlenen nikah töreniyle evlendi.
21.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada çekirdeksiz üzümün alım fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı Sultani çekirdeksiz kuru üzümü hakkında Toprak Mahsulleri Ofisimiz değerlendirdi. Biz çiftçi kardeşlerimizi mağdur etmeyiz. Geçen yıl 13 TL'ydi. Bu yıl da değerlendirmeleri yaptık. Fiyatımızı 27 TL olarak belirledik" dedi.
20.08.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Türkiye’ye demokrasiyi getirmek zorundayız
Kılıçdaroğlu: Türkiye’ye demokrasiyi getirmek zorundayız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz '6'lı masa' diyoruz. Bazen Türkiye masası, demokrasi masası, milletin masası. Adı neyse bizi birleştiren tek bir konu var; bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getirmek. Türkiye'ye demokrasiyi getirmek zorundayız" dedi.
16.06.2022 Siyaset
Bakan Kirişci: Afrika Kıtası ile 50 milyar dolar ticaret hacmine ulaşmayı hedefliyoruz
Bakan Kirişci: Afrika Kıtası ile 50 milyar dolar ticaret hacmine ulaşmayı hedefliyoruz TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Afrika Kıtası ile ticari ve ekonomik ilişkilerimiz kazan-kazan ilkesi temelinde gelişmekte. Pandemi koşullarına rağmen, kıtayla olan toplam ticaretimiz 2003’te 5,3 milyar dolardan 2021 sonunda 34,5 milyar dolara yükselmiştir. Kısa vadede 50 milyar dolara ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
27.05.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Suriyeliler Türkiye'ye turist olarak gelecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Suriyeliler Türkiye'ye turist olarak gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli sığınmacıları kendi ülkelerine, kendi iradeleriyle göndereceklerini söyleyerek, "Nasıl göndereceğimizi defalarca anlattım. Onlar Türkiye'ye turist olarak gelecekler. Bu imkanı da onlara sağlayacağız" dedi.
19.04.2022 Siyaset
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu (82) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
1.03.2022 Yaşam
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören
Eski bakan Sadi Somuncuoğlu için TBMM'de tören Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu (82) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
1.03.2022 Siyaset
Eski Turizm ve Devlet Bakanı Güldal Akşit son yolculuğuna uğurlandı
Eski Turizm ve Devlet Bakanı Güldal Akşit son yolculuğuna uğurlandı Eski Turizm ve Devlet Bakanı Güldal Akşit, Ankara Kocatepe Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğa uğurlandı
4.12.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır'
AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımızdır' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın tekrar aday olup olmayacağı konusu bizim için tartışma konusu değil. Cumhur İttifakı'nın adayı tabiki Cumhurbaşkanımızdır." ifadelerini kullandı. Asgari ücrete ilişkin de konuşan Çelik, "Bakanlığın bir yetki alanı var, asgari ücret tespit komisyonu var. Hakkaniyetli bir asgari ücret tutarının ortaya çıkması için bu konuyu değerlendirdik. Belli görüşler olgunlaşıyor. Biz şu rakam olmalı demem benim doğru değil, orada bir komisyon var. Ama hakkaniyetli ve çözüm üretici bir sonuç olmasını istiyoruz. Bize iletilen mesajları değerlendiriyoruz." dedi.
30.11.2021 Siyaset
Eski milletvekili Özdemir için TBMM'de tören
Eski milletvekili Özdemir için TBMM'de tören Ankara'da hayatını kaybeden eski Samsun Milletvekili Biltekin Özdemir (82) için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.
8.09.2021 Siyaset
Eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz için TBMM'de tören
Eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz için TBMM'de tören Ankara'da, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz (77) için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.
11.08.2021 Gündem
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınan ceneze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
15.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Selçuk Özdağ’a telefon! 'Neler oluyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Selçuk Özdağ’a telefon! 'Neler oluyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin önünde silahlı ve sopalı bir grubun saldırısı sonucu yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ı telefonla arayarak olayla ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.
18.01.2021 Gündem
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada...
Son anket sonuçları yayımlandı! İlk sırada... Optimar araştırma şirketi son anket sonuçlarını yayımladı. Bu sonuçlara oy oranları AK Parti yüzde 41.2 CHP 23.7, MHP 11.1, İYİ Parti 10.9, HDP ise 8.4 şeklinde olacak. Bu durumda cumhur ittifakı 52.3, Saadet Partisi eklendiğinde ise CHP, İYİ Parti ve HDP’den oluşan millet ittifakı ise 43.9 çıkıyor.
14.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan o sözleri telefonda da söylemiş
Cumhurbaşkanı Erdoğan o sözleri telefonda da söylemiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a “Neden öfkeli konuşuyorsun” diye sorulduğunda, “Öfke bir hitabet sanatıdır” demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitabetindeki değişim masaya yatırıldı.
26.11.2020 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, İYİ Parti lideri Akşener'e ziyaret
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, İYİ Parti lideri Akşener'e ziyaret CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret etti.
25.11.2020 Siyaset
Arınç'la Erdoğan'ın istifa konuşması! 'Yanlış yaptım'
Arınç'la Erdoğan'ın istifa konuşması! 'Yanlış yaptım' Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevinden istifa etti. Arınç'ın istifası sonrası herkes yaşnan süreci merak ediyordu.
25.11.2020 Siyaset
AK Parti'den Arınç'ın istifasına ilişkin ilk açıklama
AK Parti'den Arınç'ın istifasına ilişkin ilk açıklama AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Gündemin oldukça yoğun olduğu kritik toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, Bülent Arınç'ın istifasıyla ilgili konuşarak, "Kendileri istifalarını sundular. Cumhurbaşkanımız da kabul etti. MYK'da bu konu değerlendirildi. MYK'da Arınç'ın söylemleri kabul edilmedi. Bu değerlendirmelere katılınmadığı ifade edildi." dedi.
24.11.2020 Siyaset
Bülent Arınç istifa etti!
Bülent Arınç istifa etti! Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevinden istifa etti. Arınç istifası sonrası "Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevimden ayrılma talebimi Sayın Cumhurbaşkanımıza illetim ve kendileri de bunu uygun gördüler." ifadelerini kullandı.
24.11.2020 Gündem
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Biz harcarsak hainleri harcarız! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. "Belediye işlerinden başka her şeye dil uzatan bu kendini bilmezin maksadı nedir. Yoksa CHP zihniyeti virüsün bulaşma hızından memnun mudur? Yalan bilgilerin paylaşıldığını ima etmek virüs kadar tehlikelidir." diyerek Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Bahçeli, " MHP ve AK Parti iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak hainleri harcarız. Cumhur İttifakı al-ver süreci ile kurulmamıştır." dedi.
24.11.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Arınç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent arınç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.