Bozüyük

Bozüyük

Son dakika bozüyük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozüyük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozüyük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozüyük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozüyük gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 bozüyük haberi bulunmuştur. Tüm bozüyük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cep telefonunuza gelen mesajlara dikkat! İş vaadiyle dolandırdılar
Cep telefonunuza gelen mesajlara dikkat! İş vaadiyle dolandırdılar Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, son günlerde dolandırıcıların cep telefonlarında yüklü uygulama üzerinden “Bizimle çalışmak ister misiniz” mesajı göndererek birçok vatandaşı dolandırdığını söyledi.
4.04.2024 Gündem
Türkiye ve Almanya ortak oldu!
Türkiye ve Almanya ortak oldu! Alman Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylemi Bakanlığı’nın finanse ettiği ‘Uluslararası Hidrojen Artışı’ programı Türkiye ve Almanya arasında, yeşil hidrojenin seramik üretiminde kullanımına yönelik değer zincirinin tamamını analiz etmeyi amaçlayan pilot proje başlatıldı.
3.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade ederek 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Gündem
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar Atatürk’ün ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham alan şirketler, zorlu geçen 2023 yılına rağmen 100. yılda yeni tesisler açtı. Birçok şehirde faaliyete geçen fabrikalar üretiyor, yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.
29.10.2023 Ekonomi
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki devlet hastanesinde beyin cerrahı olan Opr. Dr. S. Z.’nin ameliyatlara temizlik işçisi ile bir medikal firma çalışanının girmesine izin vererek cerrahi işlemler yaptırdığı iddiasıyla ilgili Bilecik Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın ve incelemenin devam ettiği, doktorun da görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.
15.10.2023 Yaşam
Cep telefonlarına gelen mesajlara dikkat! Uzman isim uyardı: Okumadan hemen silin
Cep telefonlarına gelen mesajlara dikkat! Uzman isim uyardı: Okumadan hemen silin Tüketici Hakları Derneği Bozüyük Şube Başkanı Hayrettin Sabırlı, dolandırıcılar cep telefonlarına gönderdikleri ‘Tebrikler bonus kazandınız’ mesajlarıyla vatandaşları tuzağa düşürmeye çalıştıklarını söyledi.
4.10.2023 Gündem
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı feci kaza! Ölü ve yaralılar var Bursa’nın İnegöl ilçesinde TIR’a arkadan çarpan otomobildeki Gülsenem Eyüp (78) öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
Bilecik'te akılalmaz olay! Kuyuya düşen 2 kişiden 1'i öldü, siyanür tespiti sonrası 41 kişi gözlem altında
Bilecik'te akılalmaz olay! Kuyuya düşen 2 kişiden 1'i öldü, siyanür tespiti sonrası 41 kişi gözlem altında Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bir evin bahçesindeki kuyuya düştüğü öne sürülen 2 kişiden Nihat Kalkandelen (34) hayatını kaybetti, Abdullah Alkan (67) ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kuyuda hidrojen siyanür tespit edilirken, 41 kişi tedbir amaçlı gözlem altına alındı.
27.07.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Bilecik’te midibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı
Bilecik’te midibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı Bilecik’in Söğüt ilçesinde midibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 11 kişi yaralandı.
20.06.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Cumhurbaşkanımız son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek
Bakan Dönmez: Cumhurbaşkanımız son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde bulunan petrole ilişkin, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız bir müjde daha verecek. O da petrolle ilgili olacak. Konya mitinginde Sayın Cumhurbaşkanımız yine son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek. Daha önce terör nedeniyle giremediğimiz alanlarda artık karış karış petrol ve doğal gaz alıyoruz" dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bilecik'te otobüs kazası, 1'i ağır 12 yaralı
Bilecik'te otobüs kazası, 1'i ağır 12 yaralı Bilecik'te seyir halindeki bir yolcu otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 12 kişi yaralandı.
29.04.2023 Yaşam
Eskişehir'de işçi taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 31 yaralı
Eskişehir'de işçi taşıyan otobüs devrildi: 3 ölü, 31 yaralı Eskişehir'de kontrolden çıkıp, tarla uçarak yan yatan servis otobüsündeki 3 işçi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.
19.04.2023 Gündem
86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ve oğlu birlikte toprağa verildi
86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ve oğlu birlikte toprağa verildi Eskişehir'de 86 yaşındaki emekli askerin öldürdüğü eşi ile oğlunun cenazeleri İnönü ilçesinde birlikte toprağa verildi.
29.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz 'yeter söz milletin' diyeli çok oldu, CHP bizi taklit ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz 'yeter söz milletin' diyeli çok oldu, CHP bizi taklit ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yapımı süren Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı inşallah 2025 yılında bitiriyoruz" dedi. Erdoğan "Bu CHP çıkmış bizi taklit ediyor. 'Yeter söz milletindir.' Bay Kemal, bunu biz söyleyeli ne kadar oldu haberin yok mu?" ifadelerini kullandı.
27.01.2023 Gündem
Bilecik'te zincirleme kaza: 11 yaralı
Bilecik'te zincirleme kaza: 11 yaralı Bilecik'in Bozüyük ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
27.01.2023 Gündem
Bilecik altın madeni nerede, kime ait? Bilecik Söğüt altın madeni hangi firmanın ve şirketin?
Bilecik altın madeni nerede, kime ait? Bilecik Söğüt altın madeni hangi firmanın ve şirketin? Bilecik’teki 109 tonluk altın rezervi açılıyor. Söğüt ilçesindeki dev madenin açılışı bugün yapılıyor. İlk külçe altını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dökecek. Baba ocağı Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez da açılışa saatler kala “Söğüt'te yine Türkiye'nin sayılı altın maden işletmelerinden bir tanesinin açılışını yapacağız” diyerek “Sayın Cumhurbaşkanımız orada ilk altını dökmüş olacak. Toprağın altında bir başka cevheri daha ekonomiye kazandırmanın mutluluğu ve heyecanını birlikte duyacağız” açıklaması yaptı. Peki, Bilecik Söğüt altın madeni nerede, Bilecik altın madeni kimin, kime ait, hangi şirketin?
27.01.2023 Ekonomi
SGK önünde EYT kuyruğu başladı!
SGK önünde EYT kuyruğu başladı! EYT düzenlemesi sonrası Bağcılar'da vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren SGK önünde sıraya girdi. Kuyruk havadan görüntülendi.
29.12.2022 Gündem
EYT kararını konvoy yaparak kutladılar
EYT kararını konvoy yaparak kutladılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT kararını açıklamasının ardından Bilecik'te emeklilikte yaşa takılan bir grup araç konvoyu yaparak kararı kutladı.
28.12.2022 Ekonomi
Cep telefonlarınıza bu mesaj geldiyse dikkat!
Cep telefonlarınıza bu mesaj geldiyse dikkat! Çeşitli yöntemler ile vatandaşları tuzağa düşürmeye çalışan dolandırıcılar, şimdide cep telefonlara " e-devlet adınıza tanımlı 6280 TL kredi kartı aidat iadenizi almak için linke tıklayarak e-devletinize giriş yapın” şeklinde mesaj yolluyor.
1.12.2022 Gündem
İnternetten telefon siparişi verdi, yerine bakın ne geldi!
İnternetten telefon siparişi verdi, yerine bakın ne geldi! Bilecik’te internet üzerinden 2 bin 400 lira değerinde telefon siparişi veren 42 yaşındaki Barış Akbulut, telefon yerine bant gönderildiğini görünce şoke oldu.
15.11.2022 Yaşam
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün dolandırıcılık davasında karar
Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün dolandırıcılık davasında karar Bilecik’in Bozüyük ilçesinde şirket kurarak çok sayıda kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan yargılanan Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk ile 1 sanık hakkında beraat kararı verildi.
18.10.2022 Magazin
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Tır ile ceviz yüklü kamyonet çarpıştı: 3 yaralı
Tır ile ceviz yüklü kamyonet çarpıştı: 3 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada tır, ceviz yüklü kamyonet ile çarptı, 3 kişi yaralandı.
6.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bozüyük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozüyük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.