Bozkurt İşareti

Bozkurt İşareti

Son dakika bozkurt işareti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozkurt işareti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozkurt işareti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozkurt İşareti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozkurt işareti gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 bozkurt işareti haberi bulunmuştur. Tüm bozkurt işareti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den son dakika Mısır açıklaması! Bakan Çavuşoğlu: süreç başladı ama...
Türkiye'den son dakika Mısır açıklaması! Bakan Çavuşoğlu: süreç başladı ama... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika turunun son durağı olan Venezuela ziyaretinin ardından yurda dönerken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Rusya-Ukrayna savaşında Türkiye'nin arabuluculuk çabalarının takdirle karşılandığını anlatan Çavuşoğlu, Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'nun bazı önemli ülke liderleriyle beraber Moskova'ya ortak bir ziyaret düzenleme teklifinde bulunduğunu açıkladı. BAE ve İsrail'le yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Bakan Çavuşoğlu, Mısır'la da bakan yardımcısı ve bakan düzeyinde temasların olabileceğini söyledi. Muhalefetin dış politika eleştirilerine cevap veren Bakan Çavuşoğlu, "Bunlar diplomasi nedir bilmiyorlar. Ya da biliyorlar ve hükümeti eleştirmek için kendilerini zorluyorlar." dedi. Çavuşoğlu, Osman Kavala kararıyla ilgili yargının işlediğini vurgulayarak Batılı ülkelerin tutumunu eleştirdi. Bakan Çavuşoğlu, Mısır ile normalleşme hakkında "Mısırla süreç daha önce başladı ama biraz daha yavaş ilerliyor. Temaslarımızı artıracağız. Uluslararası platformlarda birbirimize karşı olmama prensibini uyguluyoruz dedi.
1.05.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’
Bakan Çavuşoğlu’ndan Kavala kararını eleştirilere sert tepki! ‘Kullandıkları kişi hapse girdi…’ Osman Kavala kararı ile ilgili Türkiye’ye gelen eleştirilere yanıt veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu “Gelen tepkilerin sebebini anlıyoruz. Fonladıkları ve kullandıkları kişi hapse girdi” ifadesini kullandı…
1.05.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Böyle bir kavgada kaybeder
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Böyle bir kavgada kaybeder MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 dakikalık grup toplantısı konuşmasının çok sert olduğunu söyleyerek, "Helalleşmeyi kavgalaşmaya çevirmenin anlamı yok. Şu an Türkiye'de helalleşme ile başlayan, kavgalaşmayla yola devam etmek istiyor. Ve Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir kavgada kaybeder. Çünkü kavga tecrübesi yok. Ama bizde 53 yıllık kavga tecrübesi var" dedi.
28.04.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan Ermeni protestoculara "bozkurt" işareti
Bakan Çavuşoğlu'ndan Ermeni protestoculara "bozkurt" işareti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Uruguay'da Montevideo Büyükelçiliğinin açılışını yaptı. Çavuşoğlu açılışın ardından kendisini protesto eden Ermenilere bozkurt işareti yaparak karşılık verdi.
23.04.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan Ermeni protestoculara "bozkurt" işareti
Bakan Çavuşoğlu'ndan Ermeni protestoculara "bozkurt" işareti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu resmi ziyaret kapsamında bulunduğu Uruguay'da Montevideo Büyükelçiliğinin açılışını yaptı. Çavuşoğlu açılışın ardından kendisini protesto eden Ermenilere bozkurt işareti yaparak karşılık verdi.
23.04.2022 Haber
İYİ Partili Tatlıoğlu: CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok!
İYİ Partili Tatlıoğlu: CHP ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok! İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Millet İttifakı'nın geleceğiyle ilgili, "Bizim Cumhuriyet Halk Partisi ile Türkiye'yi birlikte yönetelim iddiamız yok. Bizim birlikte Türkiye'nin önünü açalım iddiamız var" dedi. Tatlıoğlu, “Bir seçime girdik, her partinin kendi Cumhurbaşkanı adayı vardı. Biz kazansaydık Türkiye'yi Meral Akşener yönetecekti, CHP kazansaydı Muharrem İnce yönetecekti” diye konuştu.
13.01.2021 Siyaset
MHP’den İYİ Parti’ye bozkurt işareti tepkisi: Rezalet!
MHP’den İYİ Parti’ye bozkurt işareti tepkisi: Rezalet! Milliyetçi Hareket Partisi'nden İYİ Parti'ye sert tepki. İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, önceki gün Kayseri Erciyes Tekir Yaylası’ndaki Başbuğ Otağı’nda partililerle birlikte bozkurt selamı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu fotoğrafa MHP’nin Kayseri milletvekillerinden ve il yönetiminden tepki geldi.
23.10.2020 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den seçim tahmini
MHP lideri Bahçeli'den seçim tahmini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerine ilişkin, "Bugüne kadar 5 defa bir araya geldik. Saat 16.00'da 40 ya da 50 dakika ama bazı konularda kararlar alındıktan sonra bizden uygulamada hata olmaz. Sayın Cumhurbaşkanından da...Cumhurbaşkanı ile bizler arasındaki bu 5 diyalog dahi yaklaşmayı ve kanka olmayı gerektirdi. Şu an kanka halindeyiz." dedi. Bahçeli ayrıca, Cumhur İttifakı'nın mahalli idareler seçimleri sonrasında inancım odur ki oyu yüzde 52'nin üzerinde olacaktır" tahmininde bulundu.
23.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş büyüme açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş büyüme açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de halka hitap etti. Erdoğan, büyüme rakamlarıyla ilgili "2018'in büyümesi 2,6. Bu noktaya geldik. Devamlılığı, bu istikrarı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
12.03.2019 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan Avusturya'ya bozkurt işareti tepkisi
Bakan Çavuşoğlu'ndan Avusturya'ya bozkurt işareti tepkisi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hatay'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
4.03.2019 Dünya
Avusturya’da 'Bozkurt' işareti yasağı yürürlüğe girdi
Avusturya’da 'Bozkurt' işareti yasağı yürürlüğe girdi Avusturya’da “aşırıcılık ve siyasal İslam ile mücadele” gerekçesiyle aralarında "Bozkurt" sembolünün de bulunduğu, çeşitli gruplara ait işaret ve sembollerin kullanımını yasaklayan "Sembol Yasası" yürürlüğe girdi.
1.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP'li vekil arasında Arjantin'de dikkat çeken diyalog
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP'li vekil arasında Arjantin'de dikkat çeken diyalog Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Arjantin'de katıldığı G-20 Zirvesi'deki heyetinde MHP'li vekiller Mehmet Bülent Karataş ve Sermet Atay da vardı. Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde Karataş'ın nikahını kıymıştı. MHP'li Karataş, nikah fotoğraflarını Arjantin'de Erdoğan'a gösterirken, Erdoğan da Karataş'a kaç çocuğu olduğunu sordu. 'Üç çocuk' cevabını alınca da "Sözünü tutmuş" ifadelerini kullandı.
7.12.2018 Siyaset
Almanya'da PKK'lılar Türklere saldırdı
Almanya'da PKK'lılar Türklere saldırdı Berlin'de terör örgütü PKK yandaşları yaptıkları yürüyüş sırasında Türk aileye saldırdı. Polis, PKK'lılar yerine Türk aileyi orantısız güç kullanarak gözaltına aldı
27.10.2018 Dünya
O el işaretlerini yasaklıyorlar
O el işaretlerini yasaklıyorlar Avusturya İçişleri Bakanı Herbert Kickl, aşırı görüşlü gruplarla mücadele için aralarında rabia, zafer ve bozkurt işaretlerinin de bulunduğu bir dizi el işaretini yasaklayacaklarını açıkladı...
4.10.2018 Dünya
Bahçeli sünnet düğününe katıldı
Bahçeli sünnet düğününe katıldı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, makam şoförü Sedat Karabıyık'ın oğlu Emir Kağan Karabıyık'ın sünnet düğününe katıldı.
29.09.2018 Gündem
Meclis 1 Ekim'e kadar tatile girdi
Meclis 1 Ekim'e kadar tatile girdi TBMM'de, bedelli askerlik düzenlemesinin de bulunduğu teklifin yasalaşmasının ardından 1 Ekim Pazartesi gününe kadar sürecek tatil dönemi başladı. Teklifin tümünün oylaması sırasında milletvekilleri hatıra fotoğrafı çektirdi
26.07.2018 Gündem
Bahçeli klasik otomobiliyle Ankara yollarında
Bahçeli klasik otomobiliyle Ankara yollarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli klasik otomobiliyle Ankara sokaklarını Turladı. Direksiyon başındaki Bahçeli sanatçı Yaprak Sayar şarkılarını dinledi
20.07.2018 Gündem
Hedef yerel seçimde İzmir’i kazanmak
Hedef yerel seçimde İzmir’i kazanmak İzmir’de cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından, Ak Parti İl Başkanlığı önünde kutlamalar başladı.
24.06.2018 Siyaset
PKK’ya tepki gösteren Türk’e polis şiddeti!
PKK’ya tepki gösteren Türk’e polis şiddeti! Solingen’de gösteri yapan PKK terör örgütü yandaşlarına tepki gösteren Hakan Canik, Alman polisinin şiddetine uğrayıp darp edildi
31.05.2018 Dünya
Alman polisi terör karşıtı Türk'ü dövdü!
Alman polisi terör karşıtı Türk'ü dövdü! Almanya'nın Solingen kentinde gösteri yapan PKK terör örgütü yandaşlarına tepki gösteren Hakan Canik, polis tarafından şiddete uğrayıp darp edildi.
31.05.2018 Dünya
Son dakika: Bahçeli yeniden başkan seçildi
Son dakika: Bahçeli yeniden başkan seçildi MHP'nin 12. Olağan Büyük Kurultayı'na katılacak davetliler Ankara Spor Salonu'na geldi. Kurultay başladı. Bahçeli'den sert bir konuşma geldi. Erdoğan'ın mesajı salonda uzun süre alkışlandı. Devlet Bahçeli 1167 oyla yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...
18.03.2018 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tek ülkeyiz! 3213...
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tek ülkeyiz! 3213... Mersin'de AK Parti 6. Olağan İl Kongresi öncesi halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Reis bizi Afrin'e götür" sloganları üzerine "Sefer görev emri geldiği zaman önce ben sonra hep beraber gideceğiz. Çünkü biz şehadete inanıyoruz" dedi. Kongrede de konuşan Erdoğan etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3213 olduğunu açıkladı ve "İnşallah Afrin'e girdik, giriyoruz" dedi.
10.03.2018 Siyaset
MHP aday göstermeyecek Erdoğan’ı destekleyecek
MHP aday göstermeyecek Erdoğan’ı destekleyecek Genel seçime ittifakla girmek için yasal düzenleme talep eden MHP lideri Bahçeli, “MHP ittifak olmazsa kendi partisi olarak milletvekilliği seçimlerine girer, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alır” dedi
8.01.2018 Siyaset
'Hükümet İran'daki 'bozkurtlar' için harekete geçti'
'Hükümet İran'daki 'bozkurtlar' için harekete geçti' Ankara'nın, İran'da bir haftayı dolduran gösterilere 'bozkurt' işareti yaparak katılan Azerilerin geri çekilmesi için harekete geçtiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Sınıfta bozkurt işaretli fotoğrafını paylaşan öğretmene şok
Sınıfta bozkurt işaretli fotoğrafını paylaşan öğretmene şok Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'ndeki bir okulda, akıllı tahta önünde bozkurt işareti yaparken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ücretli öğretmen Ö.D.'nin işine son verildi, hakkında inceleme başlatıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bozkurt İşareti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozkurt işareti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.