Boğaziçi Elektrik

Boğaziçi Elektrik

Son dakika Boğaziçi Elektrik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boğaziçi Elektrik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boğaziçi Elektrik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğaziçi Elektrik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğaziçi elektrik gelişmeleri de dahil olmak üzere 820 boğaziçi elektrik haberi bulunmuştur. Tüm boğaziçi elektrik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi Elektrikler ne zaman gelecek sorusu araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları paylaştı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek?
28.11.2023 Gündem
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek?
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs BEDAŞ elektrik kesintisi listesi için aramalar arttı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruya göre İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ yayımladığı planlı kesinti programında Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve daha birçok ilçede bugün elektrik kesintisi yaşanacağı görülüyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını sorguluyor.
16.11.2023 Gündem
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruyla birlikte, İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı. Bugün Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Arnavutköy elektrik kesintisi yapılacak ilçeler arasında yer alıyor. İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
16.11.2023 Gündem
Elektrik şirketlerinden son dakika açıklaması! 8,7 milyon aboneyi kapsıyor
Elektrik şirketlerinden son dakika açıklaması! 8,7 milyon aboneyi kapsıyor BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, tüketicileri ‘planlı kesinti nedir, niçin yapılır?’ konularında bilgilendirmek üzere ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şebeke iyileştirme, tesislerin yenilenmesi ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edilerek, “Bu sırada çalışmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi adına zaruri olarak planlı kesintiler gündeme gelebilmekte. Planlı çalışmalar sırasında tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için 48 saat önceden kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılmakta” denildi.
16.09.2022 Ekonomi
Elektrik şirketlerinden planlı kesinti ‘yatırım ve bakım’ demek açıklaması
Elektrik şirketlerinden planlı kesinti ‘yatırım ve bakım’ demek açıklaması BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ, tüketicileri ‘planlı kesinti nedir, niçin yapılır?’ konularında bilgilendirmek üzere ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şebeke iyileştirme, tesislerin yenilenmesi ve yatırım çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edilerek, “Bu sırada çalışmaların can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi adına zaruri olarak planlı kesintiler gündeme gelebilmekte. Planlı çalışmalar sırasında tüketicilerimizin mağduriyet yaşamaması için 48 saat önceden kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılmakta” denildi.
16.09.2022 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler! İstanbul’da elektrik kesintisi! 8-9 Eylül’de 24 ilçeye 8 saate yakın elektrik verilemeyecek. AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik kesintisi uygulanacak ilçeler ve mahalleleri paylaştı. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi nerelerde var? İstanbul’da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler!
8.09.2022 Gündem
İftardan imsak saatine kadar planlı kesinti yapılmayacak
İftardan imsak saatine kadar planlı kesinti yapılmayacak BEDAŞ, Ramazan ayı boyunca tüketicilerin enerjide sıkıntı yaşamaması için yatırım, bakım ve onarım çalışmalarının saatlerini yeniden düzenlediğini duyurdu. İstanbul Avrupa Yakası’nda iftardan imsak saatine kadar olan sürede, mesken ağırlıklı kullanıcıların bulunduğu bölgelerde acil olanlar dışında hiçbir kesinti gerçekleştirilmeyecek. Gün içerisinde yapılması kaçınılmaz olan kesintiler ise en geç saat 15.00 itibarıyla sonlandırılacak.
31.03.2022 Gündem
Elektrik tüketimi ile ilgili flaş uyarı! BEDAŞ resmen açıkladı: Yüzde 20...
Elektrik tüketimi ile ilgili flaş uyarı! BEDAŞ resmen açıkladı: Yüzde 20... Elektrik tüketimi ile ilgili flaş açıklama! BEDAŞ uyardı, can ve mal güvenliğini de tehdit ediyor. Elektrik tüketicilerinin sistemden bağlantı anlaşmalarının üzerinde güç çekmesi, elektrik altyapısında ağır hasara neden oluyor. İstanbul Avrupa Yakası’nda 5,3 milyondan fazla tüketiciye dağıtım hizmeti veren BEDAŞ, elektrik arızalarının yaklaşık yüzde 20’sinin ana kaynağı olan ‘güç aşımı’ konusunda tüketicileri dikkatli olmaya çağırırken, böyle bir durumda neler yapılması gerektiği konusunda bilgilendirmede bulundu.
16.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturasında indirim! Bakan Dönmez: Artan enerji fiyatlarına karşı tedbir aldık
Elektrik faturasında indirim! Bakan Dönmez: Artan enerji fiyatlarına karşı tedbir aldık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 21 elektrik dağıtım bölgesinin yöneticileri ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası açıklama yaptı. Bakan Dönmez toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu ve "Elektrik ve doğal gazda vatandaşa desteğimiz sürüyor. Dünyada hızla artan enerji fiyatlarına karşı tedbir aldık" dedi...
11.02.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarına zam! Kademeli tarife başladı, EPDK duyurdu, artık...
Elektrik faturalarına zam! Kademeli tarife başladı, EPDK duyurdu, artık... Enerji sektöründe uzun süredir küresel düzeyde yaşanan kriz gündemdeki yerini koruyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan fiyat artışlarının büyük kısmının tüketicilere yansıtılmadığı bildirilmişti. Ancak ocak ayı ile birlikte elektrik faturalarında artış olacak. Elektrikte kademeli tarife başladı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) iki kademeden oluşan sistem için sınırı 150 kilovatsaat olarak belirledi. 150 kilovatsaata kadar tüketim birinci kademe 1.37 liradan, bu sınırın üzerindeki tüketim de ikinci kademe 2.06 liradan hesaplanacak. Aylık tüketimin yer aldığı faturada her iki kademede yapılan tüketim de yer alacak. Şimdi herkes kademeli faturalarda kendi tüketiminin ne kadar olacağını araştırıyor. 49 inç LED televizyon, 520 L buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, ütü, fırın, 3 adet klasik ampul ve elektrik süpürgesinin ortalama kullanımı 142 ile 163 kilovatsaat arasında değişiyor. Bu durumda tüketicilerin kendi tasarruf önlemlerini alması faturalardaki artıştan daha az etkilenmelerini sağlayacak. Boğaziçi Elektrik internet sitesinde basit tasarruf tedbirleri sıraladı. İşte yeni dönemde elektrik faturalarındaki kademeli tarife ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
2.01.2022 Ekonomi
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da 8 ilçede elektrik kesintisi olacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ, 22 Kasım Pazartesi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.
22.11.2021 Yaşam
Elektrik kesintisinin nedeni ortaya çıktı!
Elektrik kesintisinin nedeni ortaya çıktı! Türkiye’nin pek çok ilinde dün sabah itibarıyla elektrik kesintileri yaşandı. Vatandaşlar panik olurken, kesintiler sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar yetkililere ulaşamadı. Dağıtım şirketleri, kesintinin ulusal iletim hatlarından kaynaklandığını duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ise yaşananların asıl sebebini açıkladı.
3.08.2021 Ekonomi
Elektrik kesintileri 2 Ağustos 2021! Elektrik kesintileri nerede var? Elektrik kesintisi son dakika gelişmeleri…
Elektrik kesintileri 2 Ağustos 2021! Elektrik kesintileri nerede var? Elektrik kesintisi son dakika gelişmeleri… Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ederken pek çok ilde elektrik kesintisi yaşanıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli gibi şehirlerin yer aldığı elektrik kesintisi nedeniyle BEDAŞ, CK Enerji Boğaziçi Elektrik gibi sitelere de erişim sağlanamadı. Enerji Bakanlığı ise yaptığı açıklamada, yangın bölgelerinde kontrollü kesinti olduğunu, bakanlık olarak acil koordinasyon merkezinin kurulduğunu aktardı. Elektrik kesintileri nerede var? Elektrik kesintisi son dakika gelişmeleri…
2.08.2021 Gündem
Elektrikler neden kesildi? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi belli oldu! İşte 2 Ağustos elektrik kesintisi detayları
Elektrikler neden kesildi? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi belli oldu! İşte 2 Ağustos elektrik kesintisi detayları Türkiye'nin pek çok şehrinde elektrik kesintisi haberleri geliyor. Elektriksiz kalan vatandaşlar elektriklerin neden kesildiğini sorguluyor. Enerji Bakanlığı ise kesintilerin sebebini açıkladı. Peki, Elektrikler neden gitti? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi...
2.08.2021 Gündem
Elektrik abonelerini ilgilendiren flaş karar! Resmen duyuruldu, değişti, artık...
Elektrik abonelerini ilgilendiren flaş karar! Resmen duyuruldu, değişti, artık... Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik ile ilgili yeni karar! Tüm vatandaşlara duyuruldu. Resmi açıklama geldi. Değişiklik yapıldı. CK Enerji Boğaziçi Elektrik, Müşteri Hizmet Merkezleri'ndeki (MÜHİM) çalışma saatlerinin 08.00 ile 17.00 olarak değiştiğini açıkladı. Müşterilere işlemlerini evden yapmaları için seslenen CK Enerji Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, “Fatura ödemelerini evlerinden çıkmadan, otomatik ödeme talimatı vererek bankaları üzerinden güvenli ve kolayca yapabilirler” dedi.
15.04.2021 Ekonomi
Elektrik kararı resmen duyuruldu! Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor, ramazanda...
Elektrik kararı resmen duyuruldu! Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor, ramazanda... Ramazan ayı ile ilgili elektrik abonesi milyonları ilgilendiren karar resmen duyuruldu. Türkiye’de üç bölgede 8.4 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞ çalışma saatlerinde Ramazan ayına özel düzenlemeye gitti. Buna göre Ramazan boyunca İstanbul Avrupa Yakası, Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat ve Yozgat’ta iftardan imsak saatine kadar planlı bakım, yatırım ve bağlantı çalışmaları kaynaklı kesinti yapılmayacak.
10.04.2021 Ekonomi
Elektrik ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 7,2 arttı ve...
Elektrik ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 7,2 arttı ve... Elektrik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Rekor artış. Avrupa Yakası'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle elektrik tüketimi geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 3,7 düşerken, meskenlerde elektrik tüketimi yüzde 7,2 artışla rekor seviyeye ulaştı.
7.04.2021 Ekonomi
Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor! Müşteriler artık...
Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor! Müşteriler artık... Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu ve aboneler için önemli açıklama geldi. Yeni yapılanmaya gidildi. Müşteri temasının fazla olduğu o bölgeler için harekete geçildi. Elektrik dağıtım hizmeti sunan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), İstanbul Avrupa Yakası’nda abonelerinin talep ve ihtiyaçlarına daha hızlı çözüm getirmek için ‘Müşteri Operasyon ve Destek Merkezi’ (MOD) oluşturulduğunu duyurdu. Hangi ilçelerde var? MOD'larda ne gibi işlemler yapılıyor? İşte detaylar...
30.03.2021 Ekonomi
Elektrik aboneleriyle ilgili flaş karar! Borçlar...
Elektrik aboneleriyle ilgili flaş karar! Borçlar... Elektrik abonesi milyonları ilgilendiren flaş karar! Yeni uygulama. Tek çatı altına toplantı. CK Enerji, bünyesindeki üç görevli tedarik şirketinin mobil uygulamalarını tek çatı altında birleştirdiğini duyurdu. Böylece, 7 ildeki 8.4 milyon elektrik tüketicisi aynı mobil uygulamada buluştu. İstanbul Avrupa Yakası, Antalya, Burdur, Isparta, Sivas, Tokat ve Yozgat’taki aboneler, mobil uygulamayı indirerek, borç ödeme ve sorgulama gibi birçok işlemi hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabilecek.
1.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturası ile ilgili flaş açıklama! Her ay 80 lira...
Elektrik faturası ile ilgili flaş açıklama! Her ay 80 lira... Tüm aboneleri ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Özellikle koronavirüs salgını sürecinde evde geçirilen sürelerin artması faturaların yüksek gelmesine neden oldu. Elektrik faturası neden fazla geliyor? Elektrik faturaların fazla gelmesiyle ilgili flaş detaylar ortaya çıktı. CK Boğaziçi Elektrik’in hesaplamalarına göre; haftanın her günü 8-10 saat kombi çalışmasının elektrik tüketim maliyeti 35 TL, eğer ısınmak için klima kullanıyorsanız her gün 8 saat klima çalışması faturaya 191 TL olarak yansıyor. Haftada 4 gün saç kurutma makinesi kullanırsanız elektrik faturanıza 5.56 TL olarak yansıyor. Haftada 2 kez fırında kestane yapmanın elektrik faturası maliyeti 11.40 TL. Hangi elektrikli alet ne kadar elektrik harcıyor, işte kalem kalem hesap…
31.01.2021 Ekonomi
'Elektrik sektöründe dijital dönüşüm ‘daimi ve sınırsız’ olacak'
'Elektrik sektöründe dijital dönüşüm ‘daimi ve sınırsız’ olacak' Türkiye’de üç bölgede 8.4 milyon tüketiciye elektrik satış ve dağıtım hizmeti veren Cengiz ve Koloğlu çatısı altındaki 6 şirket, geniş çaplı dönüşüme imza attığını duyurdu. Kesintisiz enerji ve yüksek müşteri memnuniyeti hedefi kapsamında Oracle ile başlatılan teknolojik dönüşümün ikinci fazının imzalandığı ve sektörde ‘daimi ve sınırsız’ bir dijital dönüşüme başlandığı aktarıldı.
25.01.2021 Ekonomi
Elektrik faturasına 'corona' etkisi! Bunu yapan az öder
Elektrik faturasına 'corona' etkisi! Bunu yapan az öder BEDAŞ verilerine göre 16 Mart-14 Nisan 2020 döneminde, 15 Şubat-15 Mart 2020 dönemine göre meskenlerde elektrik tüketimindeki artış ortalama yüzde 15’leri buldu. Corona virüs ile birlikte büyük oranda evde kaldığımız bu süreçte günlük laptop kullanımı ortalama 8 saate, fırın kullanımı haftada 3’e, su ısıtıcısı kullanımı günde 24-25 dakikaya ve tost makinesi kullanımı haftada 5’e çıkınca faturalar da kabardı.
1.05.2020 Ekonomi
Karantinada elektrik tüketimi arttı
Karantinada elektrik tüketimi arttı BEDAŞ, AEDAŞ ve ÇEDAŞın örneklem üzerinden yaptığı çalışmaya göre yeni tip corona virüs etkisinden önceki ve sonraki 30 günlük elektrik tüketimleri analiz edildi. 15 Şubat-15 Mart ile 16 Mart-14 Nisan tarihlerindeki tüketimler kıyaslandığında; İstanbul Avrupa Yakasında elektrik tüketimi meskende günlük ortalama yüzde 15, Antalya, Isparta ve Burdurda günlük ortalama yüzde 15,1 olurken Sivas, Tokat ve Yozgatta ise günlük ortalama yüzde 11,2 arttı.
18.04.2020 Ekonomi
BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini erteledi
BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini erteledi Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), yeni tip corona virüse (Kovid-19) bağlı olarak vatandaşların evde kalması ve uzaktan çalışmanın yaygınlaşması sebebiyle 21 Mart'tan itibaren İstanbul Avrupa Yakası'ndaki tüm planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.
20.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boğaziçi Elektrik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğaziçi elektrik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.